Casablanca.

Nästa bar man måste besöka är Casablanca! För att hitta Casa så kan man antingen gå upp för backen mitt emot TreO, eller så tar man sig till Slingshoten. Casablanca är en nattklubb, med tre barer och stort dansgolv. De vanliga dagarna är Casa rätt lugnt, men prickar man in ett workersparty så är det helt galet! Hur mycket folk som helst! Så vill man till Casa för att dansa är det workerspartys man ska satsa på. Det sitter alltid flygblad uppe om vilka dagar dessa är! De vanliga dagarna på Casa är grymt chill. Det är hit alla workers(Alla som jobbar där nere) går när de slutat sina skift. Så vill man träffa på sin favoritbartender så är det Casablanca man ska till! Har man tur kan man även få bevittna breezer tävlingen som pågår mellan personalen i de olika barerna! Helt enkelt en tävling i vem som köper flest orangea Baccardi breezers sammtidigt på en kväll, tror att det kom upp i några hundra förra säsongen.
När man är färdigfestad på Casa så är det bara att ta en kort liten trappa ner till andra sidan byggnaden där Casablanca grillen ligger. En restaurant som är öppen fram tills 08.00! De har så sinnesjukt god mat där! Vi brukade pendla mellan att käka det grillade kycklingbröstet, pasta bolognese och pamboli med aioli(Linas soooolklara favorit!). Så mycket godare nattamat än en tattig kebab!
Snyggaste bartendrarna, Malene och Mailin ♥ (Bilden lånad utav magaluf.nu)Vill man heldre spana in pojkar så kan man hitta dessa hetingar där ;)


Lina & Johanna på Caaaaaasa!! 


Mr.Basshunter och söta Ina :)

Casablanca är ett solklart val om man ska förfesta, eller dra vidare när de sista andra barerna stängt, då Casa är en utav de barerna som har öppet längst! Och med grillen nedanför så finns det ju inget bättre ställe!!! Tror att vi ar där så gott som varje dag de sista två månaderna i Magaluf!!! Följ bara slingshotten så hittar ni rätt! :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0