Tacco'hej

Dagens lunch idag består av en tacco från gårdagen!

Enligt mammi så innehåller ett tortillabröd så pass lite

kolhydrater eller nåt, så det är ok att äta ett..

Så jääkla gott!!!

 

 

Best food ever...En vimmelbild jag hitta på mig och Viktoria från i lördags...
Den där armen är INTE ok. Fetto.


Kommentarer
Postat av: Evelina

Gud vad ni är duktiga! Var finner ni inspirationen till att fortsätta?

Själv är jag duktig i en vecka och sen äter jag allt jag kommer åt. Inte sådär jättebra .

2012-02-27 @ 18:25:35
URL: http://evelinas.myshowroom.se
Postat av: Hanna

Alltså snälla sluta! Ni är båda två jättevackra, och den armen ser fullt normal ut!Jag har två vänner som för ett tag sen ville bli ''fitta'' och gå ner i vikt lite. Men allt gick totalt överstyr. Den ena tjejen åt till sist nästan ingenting, åt inget bröd, inte potatis, pasta, ris, inte ens kött, det enda hon levde på varje dag var frukt och fil. Hela hennes härliga personlighet försvann och hon blev deprimerad. Som tur var lyckades hon komma ur detta och börja äta igen och så småningom blev hon sig själv igen.

Den andra tjejen slutade nästan också likadant, det enda hon åt var keso, keso, keso, mer keso och grönsaker. Hon levde på detta varje dag. I skolan och hemma. Jag blev skitarg och försökte få vett i henne men hennes ursäkt var att hon redan hade ätit hemma och att hon åt ordentligt hemma, i början tänker jag ''okej, då funkar det väl'' men insåg ganska snabbt att hon ljög. Till sist tog även hon sig ur detta och började äta normalt och tränade inte lika mycket.För cirka 8 månader sen, började den andra tjejen med sitt träna väldigt mycket igen, hon åt dock normalt i början. En annan kompis som har varit överviktig hela sitt liv tog verkligen tag i träningen samtidigt och var skitduktig. Hon har gått ner minst 30 kg nu. Men tyvärr urartade och fortsätter att urarta... Tjejen som var överviktig ser nästan ut att ha anorexia nu och äter knappt någonting, ca 900 kalorier/dag och ibland tränar hon 2 ggr/dag. Och hon visar inga som helst teckan alls på att sluta... Det enda hon äter är keso, sallad och lite kött. Den andra tjejen äter likadant. Och nu har en tredje tjej hakat på deras matvanor och träning fastän hon är jättesmal.

Det är sååå himla jobbigt att se dessa personer göra så mot sig själva. Jag har såklart försökt att få vett i dem, men jag mot 3 tjejer som inte lyssnar på vad jag säger funkar inte så jättebra.Jag vet att ni tränar för att gå ner lite i vikt, men sättet ni(har uppfattat det som att ni är två?) skriver på oroar mig som fan. För mina kompisar pratar likadant och säger sådana saker som ni skriver om. Tyvärr är träning/utseénde/kroppar/mat det ENDA de pratar om nu.

Jag vet ju inte hur ni är privat och i det ''verkliga'' livet, men jag hoppas verkligen att ni gör detta försiktigt. För det kan väldigt lätt gå överstyr när man väl är inne i det, för man känner att man aldrig blir nöjd och tänker att man vill gå ner 1 kg till, sedan är man ändå inte nöjd och vill gå ner ännu 1 kg och så fortsätter det så utan att man märker att allting har gått överstyr och man inte lever hälsosamt längre...Nu blev detta jättelångt och kanske väldigt rörigt, men jag hoppas ni läser det och tänker lite. För jag vill verkligen inte att ni ska hamna i samma fälla som mina kompisar har gjort.Kram/Hanna

2012-02-27 @ 21:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0