Trääääna.

Okej, jag har sagt det förrut men nu menar jag det verkligen! Dena veckan ska jag dra mitt feta ass till gymmet! Det var som bästis sa till mig i lördags: Lina det är bara att ta tag i det och bli träningsberoende. Japp, sagt och gjort, nu ska jag motivera mig själv till att ta mig till gymmet och bli fit! Dock kan jag inte idag, dubbelmoraaaaal, för jag har lång dag i skolan med massa plugg efteråt. Men imon, då jäklar!! Beachen 2012, wopwop!

Kommentarer
Postat av: Paulina Danielsson

Ni och era reklamer på alla bloggar åh blir ju galen. Om folk inte besöker eran blogg så är den uppenbarligen dålig så snälla ge er med era kommentarer..

2012-02-21 @ 17:33:31
URL: http://paow.se
Postat av: Bra mage!

Hej! Ett tips som jag lyckades med förra året och skall börja med nu igen:

Magmuskler varje kväll, börja med en liten sats, det kan alltså verkligen vara JÄTTE LITEN sats (utan att hålla benen nånstans!) och gör varje kväll/eftermiddag. Börja sedan sätta TILL en magmuskel varje dag och du kommer märka automatiskt att du vill göra dem varje kväll. Funkade på mej verkligen, hade aldrig varit bra på magmuskler tidigare, började helt från noll, men gud hur bra ja var på dem senare! Och min mage började bli snyggare ;) plus att jag gick lite ner i vikt med bara tack vare dem! Kramar och lycka till!

2012-02-21 @ 18:22:29
Postat av: Bra mage!

Obs, alltså sätt till en varje dag

ex.

måndag 15

tisd: 16

onsd. 17

tor. 18

osv. till slut gör du 70+ per kväll hur lätt som hellst ;)

2012-02-21 @ 18:24:34
Postat av: johanna

Paow: eller så har vi fått så många läsare FÖR att vi länkar i andra bloggar? Något konstigt med det? :) kul att du kommentera!

2012-02-21 @ 18:26:37
URL: http://fitformagaluf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0