Armar-Axlar-Bröst-Rygg Pass

Okej, igår lade jag upp mina favorit rump-övningar, så idag kör vi armarna. Jag ogillar att träna armar för att jag är så svag i dem. Men samtidigt tycker jag att vältränade armar är så sjukt snyggt, så det är bara att bita ihop och köra. När jag tränar armar så kombinerar jag mitt arm-pass med bröst-axlar-rygg
.
1. PULL UP
Okej, detta är ju inte riktiga pull ups, men vet inte riktigt vad jag ska kalla den. Fungerar lite som en omvänd armhävning. Jag gillar alla maskiner där du tränar med din egen kroppsvikt, och försöker varva mina träningspass mellan dessa och de där du använder vikter. I den här övningen drar du dig själv upp och ner och arbetar med hela överkroppen. De sista två repetitionerna i varje set är fruktansvärda!
Jag gör: 3*10
.
2. BRÖST TJOSAN
Haha, jag är så sjukt dålig på maskinernas namn, men den här rackarn tar bröstmusklerna i alla fall. Jag tyckte att denna var extremt jobbig när jag började gymma, men nu gillar jag den. Jag gillar att träna bröstmusklerna, vem vill ite ha fastare bröst likssom?
Jag gör: 3*10 med 12,5 kilo
.

3. SKIVSTÅNG
Den här övningen tränar bicepsen. Finns inte så mycket mer att säga om den :) Skivstången jag använder väger i sig 10 kilo och så har jag vikter på det.
Jag gör: 3*10 med 17,5 kilo
.

4. TRICEPS
Den här övningen tränar det härliga gäddhänget. Man kan inte punktförbränna fett, men när armfläsket försvinner vill jag ha tighta muskler under.
Jag gör: 2*10 med 20 kilo
.
5. NACKE-SKULDROR
Jag gör den här övningen mest för att få igång blodcirkulationen i nacken, där jag är väldigt stel. Jag använder mig utav lätta vikter och bygger därför inte så mycket muskler, utan bara håller de stela musklerna igång.
Jag gör: 3*10 med 10 kilo
.

6. BRÖST
Jag tycker att denna övningen är fruktansvärd! Den kommer åt muskler på mig som aldrig använs innan. Även denna tränar bröstmusklerna, men även armar och axlar.
Jag gör: 3*10 med 15 kilo
.
7. RYGG
När jag började träna gjorde jag den här utan vikter, men när det slutade vara jobbigt så har jag lagt på vikt. Den här tränar nedre delen utav ryggen, samt sidorna. Det är viktigt för mig att ha en vältränad rygg då jag har stora bröst, så att min kropp ska orka bära upp dem. Men att träna nedre ryggen är även bra för rumpan! Då de musklerna blir tightare ger det även rumpan ett lyft! Like magic :)
Jag gör: 4*10 raka + 4*10 på varje sida med 5 kilo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0