3 veckor kvar...

Känns helt galet att tiden gått så snabbt! Tre veckor kvar, shit pommes! Åh jag längta så galet. Är rätt bra avis på Shohanna, inte bara för att hon drar ner redan på söndag, men även för att hon ska gå barskolan. Det var verkligen det BÄSTA jag gjort! Lärt känna vänner för livet och varit med om oförglömliga upplevelser! Är ni sugna på att jobba utomlands tycker jag verkligen att ni ska köra på barskolan, då bartenderyrket öppnar dörrar för att jobba i hela världen. KBK! Barskolan!

.

Tillbaks till mer träningsrelaterade ämnen. Körde mitt pass idag och var bra skakig i benen när jag skulle gå ner för trapporna i gymmet. Härligt! Körde väl en 90 minuter ungefär varav 30 minuter kondition. Tror att det är ganska lagom. Hur långa pass brukar ni köra?

.

Är ganska nöjd med min dagens också:
Frukost: Keso med banan, apelsin, äpple, jordgubbar och valnötter

Lunch: Gurka och minimorötter med dipp

Middag: Lite fisk och en bit kött

image description

Såhär ser min mage ut just nu(Ignorera färgmatchningen mellan träningsbhn ochmina otroligt vackra mjukisshorts).Tre veckors träning till så hoppas jag att få bort lite mer utav sidfläsket och min baby Ruschkinoff, och sedan gäller det bara att hålla igång hela sommaren för att uppnå mina mer långsiktiga mål. Jag är långt ifrån nöjd, men jag är en bra bit påväg!

Allting går, bara du har viljan!!!

 


Kommentarer
Postat av: johanna

GRYMMA RESULTAT!!! Damn girl, du måste va så NÖJD :D du har absolut ingen Baby Ruschkinoff där inte... <3

2012-05-15 @ 07:44:09
URL: http://fitformagaluf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0