Lugn & fin

Jaha, medans alla andra är ute och röjjer och tittar på eldar så ligger jag hemma framför tv:n i pyamas och myser i sällskap av min hund... inte helt fel ändå, är ju helt däckad av den här förkylningen.
Hoppas alla har det superkul iallafall! Get wasted for me



På väg hem från jobbet. I brillor. För att jag är smart.



Äggmackor framför Alcatraz - inte helt fel, om du frågar mig.

Fit for the summer





Utmattad.

Jag är stendöd. Min kropp, mitt psyke...all ork är borta just nu. Tror att jag har haft lite mycket jobb-skola-plugg-träning för min kropp att hinna med, för just nu är jag bara helt utmattad. Blir nog bra bara jag får chansen att sova ut ordentligt, så det passar väl utmärkt att jag ska få komma iväg på minisemester till helgen. Fram tills dess så kommer jag inte uppdatera såddär jätte flitigt. Men nått inlägg om dagen ska jag nog lyckas knåpa ihop i alla fall. Nu ska jag iväg till jobbet, 21-05, och imorgon ska jag försöka sova läääänge. Ta hand om er själva, finns bara en utav er. Klyschigt men sant. Festa lugnt ikväll alla fina.
<3
.

Magaluf 2012.

2 – 4 April. Sound Park Festival
5 April. Richie Hawtin
8 juni. Dj Sammy
11 juni Dave Pearce
13 juni Deadmau5
13 – 20 juni Markus Shenkenberg
17 juni Example LIVE
20 juni Steve Angello
22 juli Björn Rosenström
22 juni Mange Makers
25 juni Dj Mangoo
2 juli Sebastian Ingrosso
3 juli Puma Swede & Niki Benz
4 juli Calvin Harris
9 juli AfroJack
9 juli Björn Rosenström
12 juli LMFO
16 juli AfroJack
17 juli Dj Broiler
18 juli Calvin Harris
21 juli Pitbull
23 juli Avicii
24 juli Paul Van Dyk
24 juli Axwell
25 juli Mohombi
30 juli Skrillex
1 Aug Calvin Harris
1 – 8 Aug Bingo Rimer
8 – 15 Aug Markus Shenkenberg
13 Aug Avicii
22 Aug Benny Benassi
5 Sep Laidback Luke
12 Sep Calvin Harris
.

She said you got a lot of things to learn, going nowhere, with no return

Gud.. bara för jag verkligen känner att jag börjar bli sjuk på riktigt så får jag den största träningslusten jag haft i hela mitt liv!!! Skulle verkligen bara vilja gå ner till gymmet nu och köra styrketräning för glatta livet men nej, jag ska jobba vidare här som den gråa lilla Svensson-musen jag är.. haha. Sant ju.

Ska verkligen bli skönt att komma bort från rutinerna lite och leva spontant igen. Har ju sagt upp mig från min fasta anställning för att dra till Magaluf (igen.. ) och gå barskolan till en början, sen vetitusan vad som väntar. Har ju ingen lägenhet kvar heller så vem vet? Har haft lösa tankar på att dra till oslo och jobba och bo där ett tag, men det beror ju helt på om man hittar någon som vill samma sak och som är beredd att släppa allt ett tag och göra något nytt, tillsammans... Gud. Ibland känner man sig så ensam mitt i allt. Undrar varför man fortfarande känner den där rotlösa rastlösheten som bara vägrar tillåta en att skaffa något permanent? Jag är så rädd för allt sånt, allt som ger mig känslan av att sitta fast. Fan jag kan inte ens teckna ett abonnemang på mobilen för jag i mitt huvud inte "vet" vart jag är om 1 år. Inga planer, inga förväntningar, ingen kontroll alls.. Men tanken på att det där ödet kommer ta mig dit jag ska tillslut känns ändå jävligt bra. Är jag knäpp nu igen?

Maybe I'm one of those lost little girls who doesn't want to be found.




Mer Teneriffa bilder.

.

Friendzone



Tycker den här bilden är så söt som Jesper tog på mig och Viktoria igår, haha!
Ser ut som jag har askul i hennes sällskap men hon mest vill gå därifrån... Min lilla kärleksmums
Förstår inte HUR jag ska klara mig utan henne i sommar, men jag hoppas jag hittar nya vänner som iallafall kan ta hennes plats för en liten stund... Eller aa.. ett vikariat, kan man säga! ;)
Sen får jag ju bo med finaste LINA & ELSE, och dom coola brudarna har man aldrig tråkigt med -
jag känner att det kommer bli ytterligare en härligt galen sommar på Mallorca! :)

Ps. Snygg New Era-keps jag köpt va? I fucking love it! D.s.


Never forget to


Fucked-up Dreams



Började dagen med en riktig sovmorgon, dock drömmer jag alltid så sjuka saker (typ som inatt när jag var en manlig ninja som vaktade prinsessan Rihanna som var instängd i ett magiskt spökhus på en liten, liten ö utanför Miamis kust, fullt normalt!) så jag känner mig sällan helt utvilad när jag vaknar haha, men efter frukosten ovan och en liten lugn lässtund var jag pepp igen :)

Blev ca en timma på gymmet imorse med lite styrketräning (armar + mage) men pallade bara drygt en kvart på crosstrainern eftersom jag är förkyld och hostade och snorade hela tiden och blev aaaastrött.. Och ja, jag vet att man inte ska träna när man är sjuk MEN efter helgens alkohol/McDonalds-orgie så kändes det rätt värt ändå ;D



En bild från min telefon från i lördags. Tyckte tydligen det var en bra idé att dra in jesper på tjejtoan..


Powerwalk på löpbandet.

Jag börjar ju nästan alla mina pass på cykeln. Idag körde jag 15 minuter uppvärmning på den och blir lite lagom varm och svettig såddär. Men så har vi ju börjat lägga in Powerwalk på löpbandet, i uppförsbacke med hantlar och jag säger bara DAMN. Efter 5 minuter RINNER svetten, så galet jobbigt. Vi ska slänga in en 15 minutare på bandet varje pass och hoppas på att det biter på fläsket. Är en perfekt avsluting på passet, när kroppen redan är mör men man vill få in lite mer kondition. Love it.
.
BTW, snart så är jag tillbaks i värmen och blir brownie! Längta!!! <3

36 dagar kvar!

Sådär, då var det ny vecka igen. Konstigt men jag känner mig alltid så träningstaggad på måndagar! Ska möta upp Vickis på gymmet för Kondition-Mage-Rumpa träning om dryga halvtimman. Sedan ska jag hem och göra mig i ordning innan jag ska jobba i eftermiddag och natt. Går på mitt pass i baren vid 21 och vi har öppet till 01, så lär väl vara hemma runt 03. Kommer bli kalas!
Men nu blir det gymmet. Ut och rör på er idag alla fina! Sommaren närmar sig, varesig beachbodyn är redo eller inte ;)
.

we are the coolest people in mcdonald's

Take me to this beach in Japan..

This gate to heaven, also in.. japan ♥


I'm alive and kickin

Åååh då va man äntligen hemma igen, i hemmets trygga vrå!
.
Har haft en så jäkla skön helg med sol, fest & vänner så inte haft tid att blogga..
Igår var det så varmt att jag kunde ligga ute på altanen och sola i bikini,
läsa bok, lyssna musik och dricka cider, sen blev det in till stan för lite partaj..!
Hann med både en trevlig förfest, en releasefest och en inflyttningsfest innan vi drog till Puls,
och jaa.. vad ska man säga? Jag vickan och sara hade som mål att NÅN gång innan kvällens slut ha blivit så fulla att vi ramlade omkull och jag tror vi alla lyckades med det.. haha! Galet, men riktigt kul kväll :)
.
.
Idag har jag trotsat baksmällan från helvetet för häng på stan med Vickan och Jesper, ätit glass och njutit så mycket vi kunnat av solen... Nu är det nog dags för en dusch och en ordentlig middag och hoppas man är pigg nog för GYM imorgon!!! Tre veckor kvar till Beach Season 2012... Woopa! ;) Längtan.

Sweet Sunday.

Good morning sunshines!
Tänkte börja med att svara på frågan jag fick igår om vad jag jobbade med. Jag jobbar som bartender på en restaurant/ nattklubb i min stad. Restaurant fram tills 22.00 och sedan slår vi om till nattklubb fram tills 03.00. Så grymt roligt jobb.
.
Blir ett lite kort inlägg här nu, för jag ska aldeles strax bege mig mot ULLARED med mina fina vänner! Är fortfarande rätt död efter helgens jobb, men jag överlever!Har ju inte tränat sen i fredags, så det blir till att ta tag i det igen imon, för på lördag ska jag visa mig i bikini! Galet ^^ Idag ska vi i alla fall ner och shoppa lite grejer till mallis. Så mys med en liten roadtrip. Nu måste jag bege mig.
Ha en underbar söndag alla fina!
.
image description
Måste bara visa gårdagens middag. Vi får alltid mat från restauranten när vi jobbar(sååååååå gott) och igår blev det oxifile med wookade grönsaker, baconlindad sparris och rödvinssås. MUMS!

Top model inspo.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Trött.

Helt galen kväll igår och ungefär lika galet trött är jag nu. Var hemma runt 6(solen hade börjat gå upp när jag kom ut från jobbet), och fick sova runt 4 timmar innan det var dags för familjefrulle. Nu ska jag snitta några timmar mer sömn innan jag ska vara tillbaks på jobbet vid 18. Vilket annat arbete som helst hade känts som pain, men jag älskar mitt jobb och speciellt mina fina arbetskamrater <3 Love.
.
BTW, om någon mot all förmodan har missat denna, så är den helt underbar. SOMMAR!!!
.

Soluppgång

Pigg tjej på G hem från jobbet...

 


Fredagens pass.

Körde ju kondition-mage-rumpa idag, så inledde passet med 15 minuter på cykeln med fat-burn inställningen. Efter uppvärmningen så blev det ca 1h gym, med blandade mag- och rumpmaskiner, samt de övningar jag gör på mattan, såsom fällkniven, plankan och kissande hunden. Avlutade passet med 15 minuter PW på bandet med hantlar. Gjorde bandet sluttande(upp till sluttningsnivå 5) och powerwalkade på hastighet 6. Vet inte om det är likadant på alla löpband, men det var de inställningarna jag hade i alla fall. Hade en 2 kilos hantel i varje hand, och kan lova att jag var bra svettig efter dagens pass.
Nu ska jag försöka sova nån timma innan det är dags att bege sig till jobbet <3 Hoppas ni alla har en fin fredag!
.
Glad tjej på PW för några veckor sedan.

Beachbody.

.
.
.
.

Party like it's the end of the world


Sådär, nu känner jag mig skapligt redo inför den kommande helgen!
Var på Systemet nyss och fightades över drickan bland galna studenter haha,
och om ett par timmar blir det som sagt gymmet...
Ska man vara onyttig får man ju vara lite nyttig också ;)




Ready, set, go



Börjar ni tröttna på mina hissbilder än?
Det skiter jag i för här kommer en till!!! Bara för min skinnpaj är så snygg.


Hold my hand, let's chase the sun










Truth.


En liten present från gymmet


Har jag nämnt att jag ÄLSKAR mitt gym?
Kollade vad de hade installerat inne vid duscharna igår:





Gratis shampoo + balsam -
om det inte är kärlek till sina kunder, då vet jag inte...

Har precis kommit till jobbet nu, men är redan smått taggad för arm-passet jag ska köra ikväll!
Imorgon är det ju utgång på schemat så idag är det bara att gå all-in...

Actic ♥


Tidig bikinisäsong.

Blir ett försmak på bikinisäsongen för min del redan nästa lördag, då jag och familjen åker till Danmark för en weekend på The Reef. Så måndag-fredag nästa vecka blir det hårdträning! Ska bli så härligt att komma iväg lite från vardagen.
Idag ska jag in till gymmet och köra ett mage-rumpa pass, bootylicious till sommaren - oh yes! Jobbar sedan 18-04 inatt, och samma tid imorgon natt så kommer vara lite låg med uppdateringarna i helgen.
.
.
.
.
.
Här ska jag glida runt i bikini om en vecka. Love it!

This is gonna hurt in the morning...

Hann med en timma på gymmet idag, och något säger mig att jag kommer ha en kul träningsvärk i benen imorgon! Hade egentligen tänkt köra armar men Lina på jobbet tipsade om att om man lyfte på röven samtidigt som man "skjuter ifrån" på benpressen ska det kännas mycket mer i rumpan så jag va ju TVUNGEN att testa det och DAMN - vilket skillnad! Hela jag bara skakade, men pressade ändå typ 8x3 reps haha... Sen lite mage & ca en halvtimme på crosstrainern... Helt ok ändå.


Äntligen landat i sängen framför 2 ½ män, avsnittet där skådisen Heather Locklear är med.. Det enda jag tänker när ser henne nu för tiden är om vi är lika eller ej, haha. Bara för så många genom åren sagt det! Fan till och med främlingar har sagt ba "Du är så lik hon i Melrose Place!" men det är bara kul :) lite likhet finns det kanske..



Maten jag satte i mig efter träningen - äggröra och grovt jävla bröd vaa


Heather Locklear

Jag i dagens outfit (inklusive coolfrillan)

Kvällens motivation


If I can do it, anyone can


Dagens lunch : Stekt kycklingfilé med blomkål & en tomat!





Låter säkert vidrigt i era öron, men tro mig, det är delicioso! Klart att en tallrik med pommes och sås hade suttit fint det med, men sen hade det nog suttit mindre fint på magen sen också... Man får la typ tänka så, eller? :P


Jag är impad över mig själv att jag lyckas äta så pass nyttigt som jag gör i veckorna, eftersom min diet under hela mitt liv bestått av enbart skräpmat, socker och snabba kolhydrater. Då var det liksom rostat bröd med läsk till frukost som gällde, nu är det havregrynsgröt och mjölk. Nu äter jag bara "skräpet" under helgerna, men även då mer kontrollerat än tidigare.. För vissa kanske det är vardag att äta hälsosamt och tänka på sockerintaget, men för mig som coca cola-beroende och allmänt svullo är detta grymma framsteg. STOLT TJEJ!


Dumma val.

Igår skulle jag och några vänner gå ut och ta några drinkar. Jag jobbar ju varje helg och kan aldrig följa med ut, så vi tänkte att vi slår till på en onsdag.
Det blev några fler drinkar än vad som var tänkt. Och shots. Idag hatar jag shots. Så istället för att träna ligger jag hemma, nerbäddad i sängen, och tycker ganska synd om mig själv.
Värt...

Time will tell


Tycker ni jag börjar få några resultat än?

Kanske svårt att se när jag är påklädd iofs, och själv tycker jag det pendlar lite fram och tillbaka, men midjan har nog blivit smalare och rumpan + låren fastare sen i januari när jag började träna ordentligt. Dessutom känner jag mig allmänt starkare och har fått liiite mer muskler på magen och armarna, men nu den sista månaden innan Magaluf hoppas jag att jag kanske kan lyckas tighta till mig lite till :) Oavsett så kommer jag skita i om jag har lite för mycket fett på höfterna eller kanske inte är smalast på stället - jag ska ha så sjukt jävla kul och njuta ändå!

Ingen vasshängare det här inte ;)




Älskar min outfit igår - varför är det bara jag i hela världen som går runt i bootcut-mjukisar?!
Kan vara det skönaste som finns!


Jennies uppfinning


Jag har blivit helt hooked på smaksatt mineralvatten (LOKA persika ♥), men ibland på jobbet får man nöja sig med det som finns på plats - kallt bubbelvatten med té-påse i.
 Smakade helt okej, you should try it!
Hellre det än att pimpla läsk hela dagarna... eller?




Jennie's smarta uttfinning. Får 2 av 5 Plus!



the perfect butt

----
Känsliga läsare varnas : Oerhört sexiga/avklädda bilder på G...
----
Fick plöja igenom en hel del snuskbilder för att hitta dessa bilder,
men vilken inspiration va?!
Fina rumpor i alla former, mindre som större, men let's face it -
rumpan är bland det svåraste på kroppen att bli helt nöjd med!
Tror nog alla kommer köra lite extra många utfall och knäböj nästa gång på gymmet...
I know I will.



Första konditionspasset

Sådär då var det avklarat! Vi körde 15 minuter på cykeln, sedan 15 minuter PW på löpbandet i uppförsbacke med en 2kilos hantel i varje hand och sedan avslutade vi med 15 minuter på crosstrainern. Nästa vecka ökar vi till 20 minuter på varje, men idag fick det duga med 15.
.
Nu ska joina min fina vän, för vi ska skriva klart mitt arbete och sedan ska vi ut och slira en sväng <3
LOVE
.

Gymmet.

Ska alldeles strax bege mig mot gymmet för att köra mitt första rena konditionspass. Min kropp säger att den hatar den här iden redan innan, men det är bara att bita ihop och köra. Har ett jäkla skolarbete jag måste hinna klart med idag bara, men Döng har lovat att hjälpa mig med det sedan <3 Världens bästa!
.
Men nu, gymmet!
.

No Carbs (again)


Dagens lunch :
Räk-omelett med stekt korv!

Omeletten var supergod, men korv gillar jag egentligen inte (det var mammi som tvinga mig att äta den) fast det blev rätt gott det med ändå :) Duktig jag vart senaste dagarna när det gäller kolhydraterna till lunchen! Dock äter jag ju fortfarande fullkornsbröd till frulle, men det räknas inteee....




Faktiskt måste jag erkänna, att sedan jag började med mina HEAT-tabletter så har jag inte riktigt känt samma "sug" för mat som förut! Alltså, jag blir ju fortfarande hungrig mitt på dagen, men jag känner inget sånt starkt sug efter en viss mat som jag gjorde förut.. Då kunde jag typ känna "jag MÅSTE ha McDonalds!!" och bara satt och tänkte på det hela tiden. Nu känns det som jag bara kan äta vad som helst, bara jag blir mätt. Känns bra än så länge! :)


Ska på stan sen och fika med en kompis...
Något tips på vad man kan göra för att undvika sötsaker till fikat?!


Resultat.

När vi var på gymmet igår så tyckete jag faktiskt att mina lår började se lite smalare ut. Fortfarande inte smala, men smalare. 41 dagar kvar att få bort det sista fläsket på innan jag ska kunna visa mig i bikini! Får hoppas att mitt nya träningsschema funkar :)
.

Let's go to the beach

Nu när lönen äntligen trillade in på kontot kunde jag liksom inte låta bli att titta in på H&M:s hemsida och klicka hem lite grejer... Tyvärr var mycket av det snygga slut, men dessa små plagg är i alla fall på väg hem till mig :








Färgglatt, somrigt och perfekt till stranden? I think so! Hoppas att NÅGONTING av det passar, känns som man oftast skickar tillbaka/blir missnöjd men behåller grejerna ändå, haha.. Inte lätt att beställa via nätet, men ändå fortsätter man för det är så roligt! ;)


It's weird how the thing's that are bad for us, are the ones that tastes the sweetest...


Viktnedgång

Fick en fråga om hur mycket jag vill gå ner i vikt och helt ärlig vet jag inte riktigt. Försöker att inte fokusera på vågen, utan på hur kläderna sitter, men skulle tippa på att jag vill ha bort 10-15 kilo innan jag är helt nöjd. Det lär ju inte hända innan sommaren, men om jag fortsätter med träning och bra kost under sommaren så tror jag att jag kan närma mig mitt mål till hösten. Såhär ser min mage och mina ben ut just nu, och jag vill ha bort allt fluff från magen samt få tillbaks mitt mellanrum mellan låren.


Cred.

Måste bara ge en liten eloge till mina grymma hörlurar jag köpte i ULLARED! Haha, man kan ju tvivla på kvaliten på allt man köpt där, men dessa godingar verkar vara odödliga. Någon(absoluuuut inte jag, nejnejnej) råkade nämligen glömma dem i fickan på träningsjackan och körde dem i först tvättmaskinen och sedan även torktumlaren.
Resultat? De fungerar fortfarande klanderfritt! Älska, älska, älska dem!
.

Sunshine people














Tänk att allt detta inte är särskilt långt borta... medelhavet, solen, värmen ♥


Hips dont lie


Dagens vill-ha-begär...






Ska man?


Guns N Roses


Godmorgon, alla fina där ute!

Idag har vi soligt väder, och det gör mig jätteglad :)! Inget vi är bortskämda med här i Sverige direkt...
Inatt vaknade jag upp helt täppt och snorig, och kunde knappt somna om.. Sen försov jag mig imorse och glömde gymkläderna, men det var nog lika bra för tror inte det är så bra att träna för hårt om man är lite krasslig! Avvaktar tills imorgon och kör ett mördarpass då istället :)

Har NI kommit iväg till gymmet nåt än i veckan?




Jag igår, lite rock-chic med kedjor & guns n roses-tisha
 (som jag kanske ska se live i sommar!!!)


Gråt aldrig över en person som sårar dig. Bara le och säg: Tack för att du ger mig chansen att träffa någon som är bättre än du.

Gooooood morgon alla fiiiina!
Som alla andra dagar är jag på G till skolan snart. Går mellan 9-15, men tror inte jag kör hela dagen, då jag MÅSTE hem och skriva klart mitt arbete som ska vara inne idag. Men jag är ingen tidsoptimist... haha.
.
Blir träning med Vickiiis, as usual. Och idag ska vi köra ett konditionspass. Fuck me slowly säger jag bara... Kondition är väl inte min starkaste sida ^^ Jag har ansträngnings-astma som gör det jobbigt för mig att andas så fort jag utför någon fysisk aktivitet. Men den blir mycket lindrigare ju bättre min kondition blir, så det är väl bara att fortsätta kämpa.
.
Vi fick en kommentar igår om hur vi går ner i vikt, så om du inte vill bläddra i arkivet så drar jag en snabb recap här.
Jag började min viktnedgång genom att minska ner mitt dagliga kolhydratsintag i kombination med träning. Ju mer jag tränade desto mer ökade jag kolhydraterna. Nu äter jag som vanligt, men mindre kolhydrater och mer sallad till varje portion. Dricker inte läsk och äter inget onyttigt på vardagar(med vissa undantag :P ) och tränar 5-6 dagar i veckan.
Jag tvingar mig själv till gymmet. Jag tvingar mig själv att motstå bullen vid fikat. Det är inte alltid lätt, men det kommer vara värt det i slutändan, när jag kan stå på stranden i min bikini och vara nöjd med det jag ser.
.
.
.
.

Sinner.


Taggad.

Åh, blev nyss taggad på FB på bilderna från Monkey Park på Teneriffa! Så galet mysigt!!! Längtar verkligen tillbaks när jag ser dem, mest för att min bästis är där och jag saknar henne galet mycket... Men det var så roligt att få hålla i aporna. Man fick ha med sig russin in i deras stora inhägnader och hade man tur så kom de och hälsade på och åt russin ut din hand.
.
Den här rackarn och jag blev bundisar! Som ni säkert kan se så har han ätit en del russin i sina dagar(DVS han är rätt fet) men han var sååååå gosig och fluffig!
.
Denna apan var jätte blyg från början och vågade bara dyka ner och plocka russinen ur min hand, men tillslut så hoppade han ner på min axel!
.
Mötte Herr Nilsson, och blev genast lite avis på Pippi som fick ha en sådan som husdjur! Så liten och söt!!!
.
Finaste, fina bästa vännen <3
.
Alla som har sett madagascar måste ju bara älska lemurer! Så när den här hoppade upp på min axel blev jag helt salig!! Något glupsk vilket ni kanske kan se på det stenhårda greppet om min hand med russin i, men vem kan motstå Kung Julian ^^
.

Ett litet tips från mig!


Nu ska jag ge er ett riktigt riktigt bra och effektivt träningsmotivations-tips:

På väg till gymmet, youtuba "Victorias Secret Fashion Show" på er telefon och titta på videos på änglarna när de kör sin catwalk... Wow säger jag bara. Satt och tittade hela vägen in till stan på bussen och har nog aldrig vart mer peppad när jag kom fram till gymmet!

Är helt besatt av det här klippet när Akon uppträder med "Angel" för ett par år sedan...
Den underbara låten i kombination med tjejerna är bara helt magisk! Fick sån feeling att jag nästan blev tårögd förut, jag svär... So much beauty in this world.




Hur bra är den inte?!




Schema.

Sådär, kom hem lite tidigare än förväntat, men skippade sista lektionen i skolan då den inte var relevant för den här kursen.
Idag har jag och Vickan lagt upp ett rullande träningsschema på 3*2 pass i veckan. Så att vi fördelar träningen jämt och inte överbelastar någon muskelgrupp. Såhär ser vårat schema ut:
.
Pass 1:
Kondition 2*15 minuter (15 min cykel + 15 min powerwalk med hantlar på bandet, eller 15 min crosstrainer + 15 min PW)
Gym Mage-Rumpa-Rygg
.
Pass 2:
Kondition 2*15 minuter (15 min cykel + 15 min powerwalk med hantlar på bandet, eller 15 min crosstrainer + 15 min PW)
Gym Armar-Axlar-Bröst
.
Pass 3:
Kondition 60 minuter
Övningar 3*20, cykel-crosstrainer-PW med hantlar på bandet
.
Vad tror ni om det?
Så kör vi det schemat 2 gånger varje vecka. Får se hur det funkar, men det känns bra att ha lite struktur på träningen.
Nu ska jag kika klart på nya Gossip Girl(äääääälska den serien) och sedan skriva skolarbeten. Yay!

No Carbs


Dagens lunch : Köttfärsbiffar med sallad, grönsaker och osttärningar!




Detta är vad jag äter till lunch idag. Inte ultimat vid träning, jag vet, men vissa dagar vill jag bara äta så pass lite/oflottigt/kalorisnålt som det bara går, för det känns bra för psyket på nått sätt... Andra dagar äter jag betydligt mer, men idag körde jag ju bara lite kondition på gymmet så kräver inte så jättemycket energi i kroppen.

Kompletterar lunchen med en HEAT, and I'm good to go :)


Are you ready for the beach?

.
.
.
.
.

Efterförbränning?

Kom faktiskt iväg till gymmet idag också, precis som jag tänkt, men fan.. Mår inte lika bra som jag trodde jag skulle :S Frågade på Facebook förut vilken inställning man borde ha på crosstrainern om man vill bränna mest fett, och fick då ett mail från nån som ba "det spelar ingen roll, det viktigaste är att du kör LÄNGE för det är efterförbränningen som är viktigast. Helst 60 min" Jag bara: WHAT! 60 min?!

Det låter fantastiskt, men jag dör efter 25 min på nivå 6... Är jag sjukt ovältränad fortfarande? Varför orkar jag inte mer? Bränner jag inget fett?! Och så vidare.. :( Jaja. Jag kom dit iallafall...




Några bilder från innan gymmet igår - söta shorts va?
Det tyckte inte min mutta iallafall. Hej skavsår! Haha


Galet

.


Tisdag.

Min kropp uppskattade INTE att behöva gå upp tidigt idag. Men det är bara att bita ihop! Har bara skola 2 dagar denna veckan, så det är överkomligt. Går 9-15 idag och efter det blir det träning med Vickan. Idag ska vi köra kondition-armar-axlar-rygg, och jag som är så galet svag i armarna!
.
Skulle tro att jag är hemma runt 19, och då mååååste jag skriva ett skolarbete jag skjutit på alltför länge! LML, love my life :)
.
Tycker att alla som läser detta ska utföra någon form utav fysisk aktivitet idag! Vare sig det är en PW eller ett gympass, rör på er. Ni kommer tacka er själva i slutändan!
.
.
.
.
.

I'm doing it right

-
Jajemen, såhär kul kan man ha inne på toan i omklädningsrummet innan ett pass!
Försökte lite smidigt visa mina feta muskler och mitt snygga Blue Moon Bar Magaluf-linne på samma gång (gick sådär tror jag), men träningspasset gick helt ok!
-
Blev uppvärmning 20 min på crosstrainern + 30 min powerwalk i lutning på bandet i väntan på att Viktoria kom, sen körde vi en del styrka (mest armar) för nu är snart sommaren här - dags att lägga i en högre växel! Blev 2 timmar sammanlagt, och nu ska jag strax sova för att gå upp imorn bitti och dra och träna igen.. Snälla Gud, ge mig något resultat? Ett litet?! Tack.





Bevis på att jag faktiskt gör NÅGOT på gymmet...



Love!

Min nya kärlek! Tänk er till solbränna och jeansshorts! Love it!


Fit For Magaluf.

.
.
.
.
.
.
.

Ny vecka, nya tag.

Sådär, då har jag sovit ikapp helgens missade timmar och börjar bli människa igen. Är sjukt taggad för att komma igång med denna veckans träning då jag inte tränat sedan i onsdags. Sjukt dåligt, tro mig jag vet, men har inte hunnit. Har fått prioritera sömn framför träning för att orka jobba. Fick forsande näsblod på väg hem från jobbet i lördags natt, så tror inte att min kropp uppskattade min diet bestående utav Redbull och koffeintabletter.
.
Meeeeen, nu är jag fit for fight! Blir gymmet med Vickis i eftermiddag och skulle tro att vi inleder veckan med lite kondition-rumpa-mage! Jag ska möta upp henne på Raglady, där hon jobbar, vid halv sex när hon slutar för att hämta en tröja hon beställt åt mig <3 Och sedan drar vi oss mot gymmet. Blir väl en 2 timmar träning, och efter det så ska vi knåpa ihop en CV till Vickan som hon ska skicka ner till en arbetsgivare i Mallis. Dagarna rinner iväg nu och jag kan verkligen inte fatta att vi snart är där!!! Så GALET underbart!
.
Nu ska jag ta och plugga lite, men hoppas att ni alla har en fin måndag!
.

Dagens lunch:

Okej jag är ingen mästerfotograf direkt, men jag försöker iallafall ;P




Dagens lunch : Panerad flundra med potatis, morötter & kall sås


Det här är typ min favoritmat, ärligt talat! En sån maträtt man bara kan få världens sug efter, och sen äta flera dagar i rad utan att tröttna... mmm!!! Delicious. Jag vet att potatis är aja-baja men till stekt fisk är det ett måste ;) Dessutom måste jag få mycket energi då jag tänkte spendera 2 timmar på gymmet senare! Får se hur det går...

Ps. Notera hur duktig jag är som dricker LOKA istället för COLA. Pluspoäng!


Ms Spears


Tänkte starta dagen med en tripp back to 2001, nämligen Brittans gulddagar!
Så jävla fit den tjejen var, det är helt otroligt.. Smal, vältränad och kurvig på samma gång -
hur funkar det?!

Inspirationen som aldrig går ur tiden!







Klicka för att stänga bilden


Frulle på jobbet!



Heat, kaffe & goda fullkornsmackor... mumma!


Då ska man nog orka med den här dagen också :)


Barskolan Academy 2012

-
Om en månad har jag börjat Barskolan nere på underbara Mallis.. längtar så jäkla mycket!
Visst, det är massor att lära sig, och det kanske blir svårt MEN fatta så kul vi kommer ha :)
Bo tillsammans på hotell i 3 veckor, sola bada festa och ha kul och NJUTA av att leva livet ♥
Tycker alla som läser detta ska boka in sig och komma ner tillsammans med mig !


More ink?

Äntligen söndag, people!
-
Efter 6 dagars jobb får jag äntligen ligga hemma och bara vila, se på film och ta igen mig mentalt.. Ska inte ens klä mig idag, blir pjamas hela söndagen :) Imorgon är det back to the gym som gäller, men tänkte faktiskt rota fram mina hantlar sen och lyfta lite, mina armar känns alldeles för slappa haha..! Usch.
-
Såg på Miami Ink förut, ett av mina absoluta favvoprogram (looove Ami!!), och blev så sjukt sugen på en ny tatuering...! Har funderat på en som jag vill göra ett bra tag nu, och vet vart jag vill att den ska sitta och jag tror till och med jag hittat en lämplig text :P yeaay! Ska nog till House of Pain imorgon så att Jonas får kolla på tatueringen jag gjorde där i december, se om den behöver fyllas i något och så.. Kan lika gärna se om de har nån tattoo-tid innan jag sticker? Mmm hoppas ;)
-
En bild på min första tatuering som jag gjorde i december..
still the best thing I've ever done. Värt 3 timmars smärta! ♥

PS.

45 DAGAR KVAR <3
.

Girls night in

Phuu vilken tur att du uppdaterade Lina, blev liiite orolig att du hade gått och dött där...! Hade ju inte vart så kul - vem skulle jag då bo ihop med och titta Big Bang Theory med i sommar? :( Avbryt!!

Jag sitter på jobbet helt ensam denna härliga lördagskväll.. Slutar om ett par minuter, då ska jag åka hem och ta ett lååångt bubbelbad, sen gosa ner mig i soffan med hunden och titta på hela jäkla Sagan om Ringen-triologin.. Vilken drömkväll, va? :)

Var superdupernära på att köra en utgång ikväll, bästis messade och taggade mig och jag var grymt på, tills jag upptäckte att jag glömt min foundation hemma, spillt choklad över hela linnet och dessutom har typ 0 spänn på kontot.. Haha! Så vi kör en kardyng-utgång nästa helg, det är redan bokat & klart ;)

Hoppas ni alla har en fin lördag! ♥



Bjuder på en liten bild på mig själv i min nya limegröna bikini -
vad är det med mig och limegrönt numera?! Helt besatt :|


Molly Sanden.

Ledsen för min KATASTROFALA uppdatering, men var på jobbet från 15.30-04.30 inatt, och ska snart iväg och köra 18-04. Därför består mina dagar mest utav sömn, men är tillbaks som vanligt på måndag!
.
Fick ju förra veckan höra att jag var lik Helena Paparizou, vilket var en snäll liknelse även om det kanske inte direkt stämmer ^^ Igår fick jag höra hur lik jag var Molly Sanden. Haha, tycker väl inte själv att vi är lika, men hon är ju grymt snygg så tar det som en komplimang!
.
Nu måste jag duscha och göra mig i ordning inför natten jobb på världens bästa Esters <3 Hoppas ni får en grym lördag alla fina!!!
.
.
.
Tror att vi är lika spralliga och glada i alla fall! :)

Candice Stalker

Okej ber om ursäkt för mitt stalker-beteende, men jag är så fruktanvärt förälskad i Candice så jag gillade hennes FB-sida och hittade massa privata bilder på skönheten, bl.a. semester- och plåtningsbilder som jag bara måste dela med mig av... Hade jag fått välja ett utseende hade det vart detta - hon ser verkligen ut som en ängel...! Lite coolt att vi fyller samma dag faktiskt ;)




"Ready for day 2 of the VictoriasSecret christmas commercial. Love to you all xx"



"Visited the cheetah sanctuary today, where they raise orphaned cheetahs...what incredible animals they are! X"



"NYC ♥"




"Reunited and happy x have a good night everyone."




Lollipop Dresses


Känns som det börjar bli dags att kanske inhandla lite nytt till garderoben (resväskan) inför sommaren nu, och jag sprang på de här klänningarna nyss - är det bara jag, eller är de superläckra?!

Helt förälskad i den gröna och blå!!



Dock är det sjukt svårt att få kroppen att se snygg ut i en såndär klänning, om man inte som modellen är platt och formlös som en planka.. I alla astighta klänningar får jag alltid världens komplex för fettet på höfterna som aldrig lyckas se riktigt bra ut, sen tenderar röven att bli helt platt om man väljer en för liten storlek, samtidigt som man vill att den ska sitta tight över brösten.. Men kanske borde beställa hem en och prova iallafall? What do u think?
Ugly or hot?


Fetto Feeling


Idag har jag ätit kycklingwok med nudlar, druckit en coca-cola, tuggat typ 7266534 miljoner tuggummin & nu sitter jag och suktar efter muffins.. Allt är i sin ordning, med andra ord!

Nää fyfan... Känner mig som ett fetto idag, och på dåligt humör är jag också... Inte bara är det skamligt dåligt väder ute (som vanligt i det här underbara landet) men inget går som jag vill heller.. ååh :( Kan någon bara pigga upp mig tack??? I kind of need it now! Vill bara ligga hemma i en stooor dubbelsäng med 1000 täcken och kuddar, äta gott godis och se på filmer & serier medans regnet smattrar iväg utanför.. Men ska iallafall på bio snart, det ska bli mysigt :)

Ska försöka att inte tänka på hur onyttig jag är/varit idag - I need to feel good today.


Dat Ass...








Perfection!







I love big butts, and I cannot lie..

På riktigt. En smal kropp med en putrumpa = The impossible DREAM BODY!!!
Tackar gud för att jag fick lite gump ♥ Sen gäller det bara att hålla den på plats också...


Godmorgon!




Frukost : Havregrynsgröt + HEAT!


Feeling awesome

Jag hann med ett litet kort intensivt pass på gymmet idag, mellan det att jag slutade jobbet och att nästa buss kom... Inget avancerat, men iaf 20 min crosstrainer, lite utfall och sit-ups! Jag tror det är det som är nyckeln till framgång, att bara försöka få in träningen så ofta man bara kan.. ALLA pass behöver inte vara mördarpass, men bara men gör något aktivt under dagen :) eller hur?!
-
Annars då? Unnade mig dinkelmjöls-pannkakor med sylt till lunch idag, och en liten vaniljdröm på jobbmötet... Men jag har tränat varje dag den här veckan så jag mår inte ens lite dåligt över det! Just nu mår jag bara så jäkla bra, jag är pigg och energisk och jag hoppas det håller ett tag till. Är ju annars lite känd för att vara ganska mano i mitt humör.. Tror lite det är mina fantastiska HEAT-tabletter som faktiskt funkar! Ska ge en lägesrapport gällande dom när jag ätit dom en hel vecka :)
-
-
Nu har jag krypit ner i sängen framför Debatt med oboy & macka :)
upp tidigt imorn för jobb - godnatt! ♥

Hej träningsvärk.

Känns fortfarande rätt bra i låren och rumpan efter tisdagens gym-pass. Ska träna bort den sista träningsvärken med bästis i morgon bitti. Så grymt när min Saa är hemma! Ska se om jag ska öka på mina situps lite till imorgon, vill ju köra 100st per mag-pass. Gjorde ju 80 sist, så borde klara 100. Får testa och se imorgon.
.
Det blir ett tidigt träningspass redan vid 9, då jag jobbar långpass mellan 15.30-03.00 och behöver någon timmas sömn innan jobbet. Men det är härligt att kickstarta kroppen med träning på morgonen. Tänkte att jag skulle bli lite bättre med mina dagens också, så här kommer den:
.
Frukost: 1 Apelsin, 1 glas mjölk
Lunch: 1 Chokladcookie
Middag: Köttfärsbiffar, potatis, sallad & kall sås
Mellanmål: 1 Apelsin
.
Åt väääldigt dåligt med frukost bara och fick skippa lunchen då jag fikade(Men det var lätt värt det, chokladkakan var to die for) Men annars är jag nöjd :) Sitter och mumsar på dagens andra apelsin här nu, för att verkligen bombadera min kropp med c-vitamin. Mumma! ^^
.

.

.


Melanotan.

Tror att de flesta har hört talas om Melanotan, eller Barbiedrogen som den även kallas. Drogen som bland annat sägs gör dig brun och smal. Jag var lite sugen på att pröva, men efter att ha läst lite på nätet har jag hittat en del biverkningar som inte verkar allt för trevliga.
.
Så min fråga till er, någon som har prövat Melanotan? Och i så fall, vad är eran erfarenhet utav det?
.
Naturlig bränna, eller lite hjälp på traven?

Midsommar ❤

Längta, sukta, TAGGA!!!


Vintage 70's

Idag var det lite varmare när jag gick iväg till bussen, så jag passade på att klä mig lite vårigt för en gångs skull! Den här jackan älskar jag så mycket så jag knappt kan förklara.. Hittade den för maaaassvis med år sedan nere i mormor & morfars källarförråd, bortglömd och ensam...





Det är mammas jacka som hon köpte när hon var 14 år, alltså 1976 (!) och den verkligen andas vintage. Lagom sliten och sitter helt perfekt, plus att jag älskar färgen! Känner mig som en riktig 70-talsbrud idag :)




Kärlek! ♥


This is our decision to live fast and die young.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Fitsperation.

.
.
.
.
.
.
Heather Morris

Drömmar om...Nässpray?

God morgon!
Jag har drömt helt galna drömmar inatt om Otrivin Menthol, världens bästa nässpray. Vaknade lite förkyld, så det förklarade de drömmarna :) Därför blir det tyvärr ingen träning idag... Vill ju inte bli sjuk igen nu när jag äntligen blivit fisk. Får ta igen det imorgon istället då jag och Vickan ska köra ett hårt mage-rumpa pass.
.
Var ju på gymmet igår i alla fall och körde rygg-bröst-axlar-mage, och så den obligatoriska konditionen då. Körde mina 30 minuter på cykel som vanligt, och sedan lite mer än 1 timma gym. Ökade på mina lutande situps igår till 4*20, och magmaskinen till 6*10, hoppas ju på att lyckas tighta till min mage ordentligt innan sommaren!
.
Min stora kärlek!

ROMANIA


Okej, nu blir NI mina vittnen...
Jag tar ju det här med Eurovision Song Contest väldigt seriöst, och jag tippar redan NU att Rumänien kommer vinna med sitt bidrag i år! Seriöst, den här låten är så sjuuuukt härlig och särskilt när man lyssnat på den ett par gånger... Så somrig och skön! Älskar videon också, när hon går runt i Dubai och är allmänt snygg. En vinnare, believe me ;)



Min säckpipe/dragspels-fetish har officielt nått nya höjder.
ÄLSKA! ♥



Rihanna till magaluf!

Hur taggad blir man?!?


Healthy lifestyle

Känner mig sååå duktig som gick upp vid halv 8 imorse och drog till gymmet!

Körde hela 35 min crosstrainer (mycket för att vara mig) och sedan lite styrka. Det blev mest mage och benpress, har sån jäkla träningsvärk fortfarande i armarna sen igår! Grymt skönt ;)

Undrar hur det kommer att kännas sen i sommar, när man inte längre lever den här nyttiga livsstilen längre.. Liksom, nu tänker jag på allt jag stoppar i mig kanske 80 % av veckans dagar haha, och jag gymmar och sover mycket, dricker ingen alkohol, röker inte..

Sen antar jag att det blir en annan grej när man väl är i Magaluf, och man kanske dricker varje dag, sover väldigt lite, äter mat från snabbmatställena, latar sig på stranden, tränar inte... Kanske kommer sakna det här? :(





VS




Onsdag.

Godmorgon alla.
.
Jag däckade i soffan igår. Och när jag slumrade till framför nyaste Gossip Girl så förstod jag att jag var bra trött! Så det blev en väldigt tidig kväll igår och hela 9 timmars sömn. Det behövdes tror jag :)
.
Gjorde lättyoghurt med banan, solrosfrön och valnötter till frukost, blev ganska gott faktiskt. Men måste börja köpa hem min kvarg igen, den är ju så mycket bättre än yoghurten.
Nu bär det snart av mot skolan, och i eftermiddag blir det gym samt shopping. Awesome! Inte många dagar kvar nu innan vi kan starta degen med en SIM, love it!!!
.
.
Åh, kom på två extra tillskott till mitt tidigare inlägg om ad jag stör mig på på Facebook!
.
Sportfanatrikerna
Helt ärligt! Jätte intressant att du är sportintresserad, men du behöver inte upplysa oss om varje mål, tackling, miss som görst i matchen du följer. Hatar att logga in på FB och mötas utav 1000 sport-statusar...
.
Gnällisen
De som varje dag startar dagen med att upplysa alla på FB om hur dåligt de mår, hur onte de har, hur sjuka de är, hur jobbigt deras liv är.... Kanske dags att pallra sig antingen till läkaren eller farbror psykolog?
.
Sådär,hoppas ni får en underbar dag alla fina <3

Clutching your pillow and writhing in a naked sweat, hoping somebody someday will do you like I did.

Lång dag med både skola och gym, men nu är jag äntligen hemma och har krypit ner i soffan.
.
Blev 1.5 timma på gymmet, 30 minuter kondition, 50 minuter gym och så streching. Körde på mage och rumpa idag, och benen var härligt skakiga i trappan ner från gymmet. Får se hur det blir med träningsvärken imorgon, tycker att jag strechade igenom det mesta.
.
Min dagens idag har sett ut såhär:
Frukost: Resterna utav Thaimaten från i förrgår
Lunch: Sallad med fetaost, soltorkade tomater och lufttorkad skinka
Middag: Smoothie med hallon och mjölk
Mellanmål: 2 Bananer
.
En helt okej dag kostmässigt :) Det enda jag tycker är jobbigt är frukosten. Är inte speciellt förtjust i frukostmat, så brukar käka middagsmat istället.
.
BTW, funderar på att börja ta mina mått varje söndag. Hade kanske varit spännande att se om det försvinner något :) Ska försöka komma ihåg det på söndag!
.
.
.
.

Dagens...




Frukost: Naturell youghurt med müsli och russin + mjölk

Mellanmål: En banan, två äpplen

Lunch: Lax med potatis (!) och kall sås


Vet inte riktigt om man ska kalla det jag ätit idag "nyttigt" eller ej...
Alla har ju så olika åsikter om sånt där, och jag orkar inte ge mig in i någon jävla LCHF-debatt!
Jag anser iallafall att frukt och grönt är bra och nyttigt för kroppen, trots fruktsocker,
och att potatis är en bra rotfrukt att ha till lunch om man inte äter FÖR mycket av den.
Hellre äter jag potatis till lunch om jag ändå ska äta kolhydrater än exempelvis pasta eller ris.

Vad tycker ni? Bra eller Anus?


Eat right











Dream of Californication

Sådär, Johanna är back in the game!!!


Körde ett gympass igår efter jobbet, men som ni vet HATAR jag att träna på kvällen när resten av Norrköping också är där.. Dels finns det inga maskiner eller något ledigt, dels verkligen stinker det svett och är obehagligt varmt och DELS är det fett obekvämt att gå ner och köra maskiner själv när typ 10 män står och glor på en.. Har de ingen självinsikt?! Man glor inte på folk som tränar, särskilt inte på mig för jag blir riktigt obekväm och kan inte ta i så jag blir röd i ansiktet... :(


MEN - fick väl lite gjort igår, men idag körde jag ett pass på morgonen då jag är heeelt ensam där (förutom ett par söta tanter och gubbar men det gör inget :), och då kan jag verkligen köra hårt. Körde tricepspress, mage, biceps, crosstrainer, utfall, knäböj, sit-ups, hunden.. ja lite av allt möjligt och det känns superskönt!




Hämtade även ut mina HEAT-pills igår och tog en innan gymmet imorse..
Vet inte om dom hjälper, men effektiv var jag ju iallafall? Haha!


Kaos

Man tycker ju att vi svenskar borde kunna hantera alla sorters väder, men icke... Det hade snöat lite inatt, och då menar jag verkligen LITE! Det var några flingor på marken, och det skapar totalt kaos i trafiken! Min tur in till tåget, som i vanliga fall tar 15 minuter tog idag närmare 50. Totalstopp överallt! Tillockmed småvägarna ute på vischan där jag bor. Missade tre tåg men som tur var så var det fjärde sent, så kom på det. Nu är jag i alla fall på G till skolan, men blir ju ganska sen... Bättre sent än aldrig brukar man väl säga :)


It Comes Around And It Knocks You Down.

Godmorgon alla fina.
.
Nu har jag varit vaken en stund och ska strax bege mig in mot skolan. Slängde ihop en lätt lunch innan, blir sallad med fetaost, soltorkade tomater och lufttorkad skinka idag. MUMS!
.
Efter skolan vankas det ju som tidigare nämnt träning. Har inte hunnit med gymmet sedan i lördags så det ska bli gött att få bränna lite fett. Hoppas på att kunna gymma alla dagar nu resten utav veckan, men vå får se hur det går. Magaluf närmar ju sig med stormsteg och det är snart dags att boka flyget ner. Så galet roligt!!! :D
.
Nu måste jag skynda mig, om jag inte vill gå till skolan i min Onepiece(hade väl kanske varit rätt chill...men näe)
.
.
.

Lycka...

...


I Only Wish You Weren't My Friend. Then I Could Hurt You In The End.

Wiho! Supertaggad tjej här!
.
Imorgon ska jag till gymmet och köra ett stenhårt pass! Så det blir kalas!!! Nu ska jag kika klart på BB och sedan blir det sova för att orka upp imon.
.
Natti, natti
.

Taggar sommaren med bilder på fräknar! Längtar till solen så mina dyker fram :D

Lukta fisk.

Tentan i morse gick åt skogen... Men det är bara till att ta ny tag, fokusera på plugget och ta omtentan när den kommer. Dök in hos min mormor och morfar innan för lite lunch innan eftermiddagens göra. Blev knäckebröd med kräftröra, färska räkor och rökt lax! Så galet gott med lax och räkor, så bag rullade in några räkor i en laxbit och åt som det var. Vilket resulterar i att mina händer STINKER fisk. Har tvättat dem 1000 gånger men det sitter i :) kul att gå runt och lukta fisk likssom.


Lite pepp!


Trött på skiten..

Fyfan, nu börjar mitt träliga telefonjobb verkligen kännas jobbigt...!

Dels så vet man att man får en låååång semester snart vilket nästan bara får timmarna att gå ÄNNU långsammare, och dels verkar alla kunder bli lite extra elaka på våren (vet ej varför), usch...


Vill inget annat än bara ligga i varm sand just nu, och höra ljudet av havet, fiskmåsar som skriker, musik från radion på strandrestaurangen och skrattande människor som leker.. Då är jag nog som lyckligast! När man inte har alltför mycket saker att tänka på.


Idag har jag iallafall packat träningsväskan och är redo för gym i eftermiddag - har bestämt mig för att det blir ett mördarpass idag! Ska inte kunna gå imorn, thats for sure.


I ❤ koffeintabletter!

Sådär, då var jag påväg in till stan för min efterlängtade tenta! Har tryckt i mig några koffeintabletter för att hålla ögonen öppna då helgens brist på sömn börjar ta ut sin rätt :) Snart hoppar min pluggkompis på tåget så ska vi gå igenom det sista! Vi har grymt fint väder idag i alla fall! Längtar tills tentan är över så jag kan bege mig ut och få lite solterapi!!! Jaja, tillbaks till det sista hetsplugget. Wish me luck!


Min Saa.

Min fina, fina vän! Om du bara visste hur glad jag är att få ha dig i mitt liv. Du har varit med mig genom så mycket, och tror att du vet mer om mig än vad jag sjäv gör. Så tokigt att vi gick från att ogilla varandra i början utav gymnasiet till att vara så galet nära när vi gick ut. Och sedan dess har det hållt i sig. Finns nog ingen som jag gjort så mycket busigt med som dig, delat så många minnen med.
.
LOVE
.
Glada tjejer på balen i trean.

Game of Thrones

Har just avslutat de första avsnitten av den här serien och ja,
galet stort fantasy-fan som jag är kunde jag faktiskt sluka den här också!
(dock är den inte hälften så bra som mitt gamla älskade The Tudors - men det kan nog funka...)
Sett Game of Thrones? Gilla?
.
Snygg tjej som är med!
Lite jobbigt att hon blev typ våldtagen i första avsnittet...


Hårresande.

Mitt hår växer så galet fort just nu. Plattade det igår, och det har verkligen blivit LÅNGT! Jag gillar det! Vill ha det ungefär 10-15 cm längre, men sedan får det räcka! Och så vill jag att mina envisa uppklippninar ska växa ikapp resten utav håret, så att mina toppar inte ser så patetiskt tunna ut. Har väldigt tjockt hår, men väldigt tunna hårstrån så det ser lätt tunnt ut... I-landsproblem!
.
Såhär ser mitt hår ut om jag inte gör något med det, lite lätt självlockigt och fluffigt.
.
Så roligt att det ser långt ut även när det är lockat :)
.
Gårdagens friss.
.
.
Lite tunnt i topparna, men annars ganska fint! Så glad att det äntligen blivit långt, älskar verkligen långt hår! Har ju sparat ut håret sedan jag gjorde misstaget att klippa mig i thailand(De plattade mitt hår innan de klippte det vilket resulterade i en frisyr som blev fulare än fulast efter första tvätten). Haha, inte det smartaste jag gjort. Men nu äntligen så börjar det arta sig. Tror att jag kommer att ha mitt drömhår när sommaren är slut. Är ju fortfarande lite gult efter all blekning. Kan säga att det inte är roligt att färga tillbaks håret från mörk till ljust... Så lite solblekning och några centimeters läng till så :D Glad tjej!
(Det värsta är att jag saknar mitt mörka hår så galet mycket... Aja baja!)

Dagens insikt.

Jag hatar matte, och vill faktsikt inte ha tenta imorgon. FML, ärligt talat :)
.
Satt nästan 3 timmar ihop med några från klassen och pluggade innan, kom hem och åt middag med familjen, sov 30 minuter(börjar känna av att jag bara sov 3,5 timmar i natt) och nu ska jag försöka ta tag i det rackarns plugget igen... Måste bara kika på Ponnyakuten först. Har sockerkickat igång hjärnan med hallonsoda, lakrits och mörk choklad. Får se om det behövs fyllas på med lite kaffe sen också...
.
BTW, gårdagens bästa kommentar:
Full kille: Men shit, är det du som är hon den där Helena Paparizou?!?
Hmmm, var det mitt blonda hår, mina blåa ögon och skandinaviska drag som avslöjade mig???
.

.

.
Lika som bär? Eeeeller kanske inte ^^

It's A Lie, If I Lie Right Here.

Okej, tröttaste tjejen i stan här! Jobbade ju som tidigare nämnt i garderoben igår för första gången. Tycker faktiskt att det var ganska roligt! Får se om det blir något mer jobb på Pärlan i framtiden :)
.
Jag kom väl hem strax efter 4 inatt och somnade runt 5. Var uppe igen halv nio för att sätta igång med pluggandet. Yay. Nu ska jag se om det blir en liten tur in till gymmet, innan jag ska plugga vidare. Hade behövt bränna lite fett efter all Redbull jag drack igår för att hålla energin uppe.
.
Hoppas alla får en fin söndag <3
.

Sommarshopping + hundvakt

Igår hade jag en supermysig hemmakväll (komplett med cheeseburgare, chips, choklad..)
och idag har det vart sovmorgon, lunch på uteservering i solen och SHOPPING!
.
Yes, hittade några nya bikinis i härliga färger som jag bara va tvungen att ha! :P
.
Färgerna ser lite olika ut beroende på ljus märker jag,
men det är en cerise och en limegrön iallafall :) kommer bli sååå nice med brännan sen hoppas jag...!
.
Ikväll är mamma & pappa iväg på nån stor fest så jag får va hemma och vakta vovven..
Inga problem, jag har massa choklad, filmer, coca cola, en bag-in-box och ett bubbelbad att sysselsätta mig med ;) Funderar även på om jag ska lyfta lite vikter för att jämna ut onyttigheterna... Känner mig sjukt fet :/ I veckan blir det serious detox med mina nya pills + maaaassa gym! LOVAR ER.
.
Ha en fin kväll alla! ♥

Dagens sanning.


Thanks for making me a fighter.

Nu drar jag till gymmet, för ett hårt armar-bröst-rygg pass. Kommer bli grymt!
.
Kommer bli lite dåligt med uppdatering nu under helgen då jag har en FET tenta på måndag. Vilket betyder att jag kommer spendera all min tid(förutom träningstiden och jobbet) med näsan i mina böcker.
.
Jobbar i garderoben ikväll så det ska bli spännande! Har ju bara prövat på entren innan, men alltid roligt att prova något nytt!
.
Hoppas alla njuter utav välförtjänt helg-ledighet och fint väder. Och ni som jobbar få njuta när lönen kommer in på kontot i stället :)
.
.
.
.
.

Mindre än två månader kvar till sommaren, är din beachbody redo?

.
.
.
.
.
.
.
.
-

Hmmmm...

Tror inte att katten tycker att jag förtjänar att krypa ner i soffan :)


Fredags-gym.

Var på gymmet lite drygt 2 timmar idag. Kändes lite i kroppen att jag inte kört på en vecka, men överlag gick det bra.
.
Började med 30 minuter på cykeln, sedan körde jag lite mer än en timma mage-rumpa-lår innan jag stretchade, NOGA! :)
.
Förutom alla de olika gym-maskiner så körde vi squats både med maskinen och vanliga med hantlar, 2*4kg, plankan 2*60sek och sidplanka 2*30sek, fällkniven och utfall. Mina ben var lite lagom darriga, så får se hur de mår imorgon...
.
Har ju levt på glass nu när jag har varit sjuk, då det och is är det enda jag kan äta när halsen är som värst, så har kännt hur fettet har grott hela veckan. Så nu blir det stenhård träning fram tills Magaluf! I dagsläget ser min kropp ut såhär:
.
.
.
.
Jag är en bit på väg, men har en hel del kvar innan jag når mitt mål. Vill få bort en hel del till från mage och ben, samt slanka ner armarna lite. Måste börja träna mer armar, så galet snyggt med vältränade armar! Något som gör mig lite glad är att man börjar se mitt mellanrum mellan låren igen på första bilden! Inte mycket, men det är en början i alla fall! Nu ska jag krypa ner i sofan och fortsätta tenta-plugga. Yay :D

Irriterande Facebook-vänner.

Här är min topp 4 lista över saker jag stör mig på på Facebook:
.
1. Den överdrivna uppdateraren
Något som kan reta gallfeber på mig är dessa extrama statusuppdateringar.
Person X 09.30: Nu har jag vaknat.
Person X 09.42: Har gått upp och ska äta frukost, det är soligt ute idag.
Person X 10.14: Nu ska jag till jobbet, jobbar 11-19.
Person X 13.02: Äter lunch(här bifogas gärna en bild på tidigare nämnda lunch)
Person X 15.00: Kafferast!
Person X 17.00: Rast igen, äter middag, åååå vill sluta nu!!
Person X 19.02: Wiiiie, slutat nu!
Person X 22.00: Kollar på Big brother, sedan ska jag sova!
.
Jag har flertalet FB-vänner som inte riktigt har förstått det där med statusuppdateringarna. Jag förstår att man kan vilja berätta för omvärlden om något speciellt har hänt, men snälla... Vi behöver inte veta ALLT du gör...
.
2. Gym-check-in
Nummer två på listan är alla dessa som checkar in på gymmet, med nån lämplig text som "Svettas" eller "Tränar". För det första, NEJ du varken svettas eller tränar, du står med mobilen och uppdaterar din Facebook. För det andra, alltså att svettas och träna är väl det man brukar göra på gymmet. Tror personen i fråga att alla vänner denne har är helt inkompetenta? Eller ses träning och svett som något ovanligt på ett gym??
.
3. 1000-Bilder
Ni vet de där som lägger ut 1000 bilder på sig själva varje dag, gärnan med någon väldigt relevant låttext eller liknande till. Det är väl klart att man får lägga ut bilder på sin Facebook, men det finns gränser. Och 1000 bilder på dig sjäv ur olika vinklar, gärna med duckfacepose. Skapa en egoblogg istället, eller skaffa en fanclub så du får din dagliga dos av självbekräftelse. OBS. Detta gäller även bilder på barn, djur och fordon. Borde inte invånarna i landet mellanmjölk veta vad lagom är?
.
4. Mat-diggarna
Förstår inte vitsen med att ta kort på VARJE mål mat som förtärs och lägga upp på FB. "Här är flingor med mjölk" Nämen WOW, no shit sherlock! Hällde du upp dem alldeles själv? Applåd. Här på bloggen läger jag ju regelbundet upp bilder på vad jag äter, men detta är en tema-blogg. Jag skulle aldrig lägga upp alla mina bloggbilder på min Facebook.
.
Sådär, då har jag fått avreagera mig för dagen! Har ni något speciellt ni stör er på på Facebook?
.



Fat fridge = Fat kid


Blir faktiskt nyfiken på vad ägaren till det här kylskåpet har för kroppsbyggnad...





Liknar den här kanske:


Godmorgon i regnet!



Precis som Lina kickade jag igång dagen med lite frukt - en smoothie!
Den håller mig verkligen inte mätt länge, så jag har pillat i mig en koffeintablett för att se om det kan hjälpa haha.. Ska hämta ut mina HEAT-piller i helgen :) Spännande att se om de sätter igång nån fettförbränning i mig!


Idag blir det nog inget gym tyvärr, men satsar på ett hårt pass imorgon istället!




Kickstarta dagen

Startade dagen med en fruktsallad. Härligt att kickstarta dagen med en skål full av energi och vitaminer! :D Nu ska jag snart bege mig mot skolan, har lektioner fram tills 15 idag. Sedan ska jag till GYMMET! :D Så galet taggad! Ska köra mage-rumpa-kondition idag, nu jäklar ska fettet få känna att det lever!!! Är väl hemma igen runt 18-19, så det blir en lång dag. Hoppas alla får en fin fredag!! <3
.

Magaluf, we ♥ you!

"Magaluf är snart helt klart inför sommaren. Av barerna så har TreO och Grabbarna Grus Original varit öppna ett tag. OAS hade premiär häromdagen, idag öppnar E4an, imorrn öppnar Gjøkeredet och senare i Maj är det dax för Den Glade Viking, Det Glada Hörnet och Blue Moon. Sist av barerna är det nykomlingen Offpiste som siktar på öppning månadsskiftet maj/juni. Info om Grabbarna Grus Beach Club och Casablanca kommer inom kort."
.
HUR TAGGAD BLIR MAN INTE!!!
.

.

.

.



Dagens middag

Idag blev det sallad med kyckling, fetaost och soltorkade tomater. Älskar sallader! Det går snabbt och göra och känns så fräscht.  :)

Nu sitter jag i soffan och snacksar på lite vindruvor, namnam!

Mys-torsdag ❤

 


Enkel vardagsfrisyr.

Prövade en ny frisyr idag, som faktiskt blev ganska bra. Gjorde en inbakad fläta i underhåret och satte sedan upp resten utav håret i en ballerinaknut med fläta runt. Enkelt men prydligt :)

 

 

 


I'm Chuck Bass.

Min blivande man... Han vet bara inte om det än :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Käkbenen, läpparna, ögonen... Så galet snygg!!!

Shopping

Forgive me father, for I have sinned.
.
Idag har har shoppat SOMMARKLÄDER! Alltså, hur lycklig blir man inte! Har egentligen strikt shoppingförbud på grund utav min inte alltför glammiga student-budget. Men idag kunde jag inte hålla mig! Fick med mig två nya linnen och ett par shorts hem. Linnet här nedanför är såååå mycket finare i verkligheten än vad det blev på bild. Lite kortare framtill och längre baktill, med halvtransparent rygg. Åh, tänk er till shorts och solbrända ben. I like!
.
.
Köpte även ett helrosa linne som jag ska klippa & sy lite i och ett par vanliga svarta shorts.
.
Jag äääälskar verkligen att köpa sommarkläder <3 Inte lång tid kvar tills jag är solbränd, dricker breezers till frukost, har sand mellan tårna, konstant luktar Hawaiian tropic, bor med mina bästa vänner, solar hela dagarna och dansar hela nätterna igen. Älska sommaren, älska Magaluf!
.
.
.
Älska rosa till solbränd hud! Precis ett sånt linne som här ovan är det jag ska göra utav det rosa jag köpte idag.
Love it <3
.

Prince Charming.. and the Blonde


Faan, läste nyss på nätet att min drömprins Harry tydligen hittat en ny tjej..
Jag som verkligen på riktigt trodde att vi skulle ses en dag och att jag hade en chans?!
Dont think so, med tanke på vilken jävla pudding han hittat...!
Vad sägs om Mollie King? En äckelsnygg och SMAL blondin som tydligen sjunger i nåt brittiskt band... suck:(


Kopplas ihop med The Saturdays-sångerskan Mollie King (© Getty Images)


Kopplas ihop med The Saturdays-sångerskan Mollie King (© Getty Images)



Kopplas ihop med The Saturdays-sångerskan Mollie King (© Getty Images)


Kopplas ihop med The Saturdays-sångerskan Mollie King (© Getty Images)

Kopplas ihop med The Saturdays-sångerskan Mollie King (© Getty Images)

Påminner en hel del om min andra brittiska favoritbrud, Sienna Miller, eller hur?!
Brittiska tjejer som annars brukar va så ugly... Tro mig, såg en HEL DEL sånna exempel i Magaluf i sommras haha..


Träningsvärk, underbart!

Idag vaknade man upp med alldeles lagom träningsvärk i mage och röv,
och det är väl precis det man är ute efter nät man går till gymmet? Att det ska KÄNNAS!
Tänkte dra dit en sväng sen mellan 19 - 20 ikväll, får se om jag håller det...
Vill som sagt köra armar, dom är sjukt otränade :/

Sitter på jobbet nu och måste bara tipsa om två fantastiska grejer jag köpt:



 Suuupergoda Bonaqua Päronsmak (blev seriöst förvånad över mig själv när jag köpte den istället för en cola på affären!) och läppglanset/balsamet från Hawaiian Tropic... Det smakar mango och luktar som sololja, som en semester helt enkelt!!!



Pluggar lite smått på drinkhäftet på rasterna.. Hur FAN ska jag lära mig allt?! Impossible.
Har betalat alla delbetalningar till Barskolan nu iallafall - nu känns det på riktigt :)


To cool for school

Nu är jag i skolan och ska snart ha föreläsning :) har mina gamla favoritjeans på idag. Lööööööv ❤


Stallet

Var ju en sväng i stallet igår. Och jag saknar det! Inte ridskolan, men hästarna. Nästa gång jag börjar rida ordentligt ska det vara på min egna häst(altså någon gång i en väldigt avlägsen framtid när jag har råd med en). Fick i alla fall kramat lite på min favorit ponny Nils ❤


Wiho!

Efetr att jag varit sjuk alldeles för länge så är jag nu, förhoppningsvis, back on track! Tillbaks till skolan imon och gymmet på fredag! LYCKLIG tjej!!! Nu jäklar ska fettet få gråta :)
.
Nu ska jag fortsätta kika på Greys Anatomy och vara allmänt lycklig! Sommaren närmar sig, jag är frisk och livet är faktiskt rätt underbart! :D
.
Love life, and life will Love you right back 

Lovers Lane


Okej... Vill ni känna sommar?

Vill ni känna varm sand under fötterna, känna solnedgången värma er i nacken när ni öppnar den där kalla breezern och gör er redo för en partykväll vid medelhavet med snygga, solbrända människor?

Lyssna på den här låten. Bara lyssna. NJUT. Dröm...

(det absolut magiska börjar vid ca 01:50)






Lyckorus ♥


I want my dream body


Shit jag känner REDAN att jag börjar få träningsvärk i låren sedan förmiddagens träningspass, haha!

Körde en hel del på benpressen, har för mig att jag körde 55 kg...
Kanske inte låter så jättemycket, jag vet, men tänk på att jag bara väger 51 kg så det är ju fan mer än min vikt! Imorgon tänkte jag köra mer armar, och såklart mer kondition eftersom jag vill se ut som damerna nedan... = NO FAT!



Snygga skinny Jessica Alba




Fantastiskt vältränade Jessica Biel




Och boobalicious Audrina Patridge! Fan, ska man bli brunett måntro? Så mycket sexigare med brunetter på något vis... Mindre oskyldigt, mer GRRR!!!!




I do!


Love ❤

Sakna...


Random.

Hur coolt vore det inte att bli friad till med antingen en pokéboll eller the golden snitch. The nerd inside has spoken :)

 


Ridiculous fotogenic guy

Om man ändå vore så snygg när man tränade...
.
.


Min absoluta favorit serie

Of all time! Skins <3 Säsong 3-4 är bäst, men jag älskar dem alla!
.

Prove them wrong.

.

 


Till Angie!

Här kan du få bevittna mitt otvättade hår och mina rosa långkallingar! Man får vara äcklig när man är sjuk :)

.

 


Så här vill jag se ut i sommar!


Om det är någonting jag verkligen älskar så är det vita virkade plagg!
Förra sommaren bodde jag i princip i min vita virkade topp (som jag nu tappat bort och gråter blod över) som jag beställde från Sydafrika, och därför beställde jag en fin virkad klänning redan i Oktober ;)

Det är den här jag köpt:


Handmade crochet long sleeve mini dress


Från EmmaO clothing, handvirkade plagg direkt från Sydafrika :)
Blev grymt sugen på att få bära min klänning när jag såg de här bilderna på snygga Candice & Miranda!:







SJUKT snyggt!!! Ghaaa, ge mig sommar sol och virkat nu....

 


Früstock



Började dagen med frukosten ovan och drog sedan till gymmet och körde en timma!
Blev 15 minuter i god fart på crosstrainern som uppvärmning, sen styrketräning resten av tiden...
Väntar med spänning på mina HEAT-piller så jag orkar köra ännu hårdare -
endast ca en månad kvar tills poolpartyn och beachvolley står på schemat! ;)

Igår gick jag till gymmet en sväng efter jobbet också,
men hade ätit så lite så var helt jävla svag...
Pallade en halvtimmas powerwalk på löpbandet sen var jag tvungen att gå och köpa en scones, haha!


Nu ska jag jobba vidare - ha det bäst! ♥


The purpose of training is to tighten up the slack, toughen the body, and polish the spirit - Morihei Ueshiba

.
.
.
.
.

Peppar, peppar

Men jag mår faktiskt lite bättre idag! Om det håller i sig så kan jag vara tillbaks i skolan imorgon och på gymmet på fredag! Hoppas, hoppas, hoppas! Känner verkligen hur min kropp blir slappare och slappare för varje dag jag inte gymmar... Bläääää, så tråkigt att vara sjuk. Är ju så träningstaggad just nu så det är inte sant.
.
Några utav mina vänner är redan nere i Magaluf, och jag är såååå avis! Men det är inte långt kvar för min del heller nu! Lite mindre än 2 månader, sedan gallsar jag på stranden på världens bästa ö igen! Can't wait <3
.
Men att det snart är dags för maggan igen, betyder också att träingstiden börjar rinna ut. Så nu blir de all in träningsmässigt! Jag vill, vill, vill ju vara supertight till sommaren och har ju faktiskt kommit en bra bit påväg! Så nu ökar vi på mag- och rumpträningen vid varje pass, tänkte köra gymmet minst  dagar i veckan, och MINST 30 minuter kondition vid VARJE pass! Inga undanflykter. Nu jäklar! Sommaren 2012 ska bli den bästa någonsin, det känner jag på mig!!!
.
Såhär taggad är jag right now!
.
(Haha, pröva att sätta på Trumma, Trumma med Den Svenska Björnstammen och se hur katten dansar till den! Hahahahahahahahahahahahahahah, torrhumor.nu)

Lana Del Ray - Blue Jeans


Svag...

Åh, varför ska jag vara så svag för honom. Ser att Hans namn börjar blinka på min facebook-flik och genast blir jag nervös, förväntansfull. Varför kan jag inte släppa honom, varför ska han vara så fin och varför ska han bo i ett annat land. Önskar, tänker, hoppas, vill...
.

Mitt nya motto


Regn, regn, regn...

Usch :(

Fan så deppig man blir i det här jäkla vädret... Tycker synd om oss alla som tvingas bo här uppe i Norden och lida av kyla, snö, regn och mörker typ 9 månader om året! Tänk om man hade fötts i soliga Californien istället? Eller södra Frankrike, eller Spanien, eller Mallorca, eller Australien.. Då hade man haft andra bekymmer att tänka på, istället för att ALLTID må dåligt över det äckliga vädret utmohus. Eller är det bara jag som känner detta hat?





Anyways - jag sitter här och sippar kaffe och försöker bli på bättre humör innan jag sticker till gymmet. Har knappt ätit något idag för tyckte inte om maten jag hade med mig, men har fått i mig några kycklingbitar och en finn crisp. Ska försöka få något gjort på gymmet iallafall, lite kondition, mage och rumpa kanske? Allt det som måste tightas till, haha. Längtar tills mina HEAT-kapslar kommer!


En bild på en glad Johanna förra veckan,
i min snygga väst jag fick av älsklings-Viktoria!


Dagens motivation











3 timmar...

... på vårdcentralen, 2 halsprover och en sänka senare så ligger jag nedbäddad i soffan igen... Är så trött på min hals. Fick i alla fall bekräftat idag att läkaren som opererat bort mina mandlar gjort ett dåligt jobb, för stora delar utav den högra mandeln är kvar, vilket nu är väldigt inflammerat, svullet och ömt. I och med att jag inte "har" några mandlar så får jag inte heller vanlig halsfluss så de vanliga halsproverna visar ingenting. Fick ta nya prover som tar runt 4 dagar innan jag får veta vad dem visar. Yay.
.
För att göra saken ännu bättre så kunde läkaren inte skriva ut antibiotika, för jag har gått på för många antibiotika kurer så jag riskerar att bi resistent emot det. LML-Love My Life :)
.
Ligger här hemma nu och äter is samt tycker synd om mig sjäv. Fick 665mg alvedon utskrivet, så har precis tagit 2 sådanna plus en ipren och hoppas på att det ska dämpa halssmärtan något i alla fall.
.
Jaaaa, jag är gnällig och tycker synd om mig själv ^^

HEAT

Sådär, då var påskhelgen över och uppdateringen, träningen och kosten återgår till det vanliga! :)

Jag har ätit så jäääääkla mycket senaste dagarna (främst vitt rostat bröd med smör och honung.. beroende!) men nu jävlar ska jag ta tag i mig själv igen. Tänker inte bli en knubbis!!!

Jag har 5 veckor (!!) kvar tills jag sticker utomlands, och då ska man gärna vara redo att visa upp sig i bikini.. Därför tänkte jag lägga i en högre växel och beställa hem ett par fettförbränningstabletter som heter Heat - har ni testat dom? Läste att Petra Tungården rekommenderade dom, och hon har ju rasat en del i vikt...




Kostar 299 kr för 60 kapslar, tycker jag är grymt värt!

Man ska få mer energi inför träningspassen och kan även ta dom när man inte tränar
och bränner då ändå mer fett än annars. En del påstår att de är ohälsosamma, vad tror ni?
Jag beställer direkt!



Kolla vad fit Petra blivit! Bild lånad från Petras blogg :)



Sämst uppdatering.

Ledsen alla för min katastrofala uppdatering, men finns inte så mycket att skriva om när man är sjuk. Kostmässigt har jag varit den största syndaren EVER sedan jag blev sjuk. Mölat mat och påskgodis som ett äkta fatkid i godisbutik. Men så fort jag blir frisk så lovar jag att komme med grymma uppdateringar och köra all in både kost och dietmässigt. Har fet ångest för att jag inte gymmat på 3 dagar... och några fler lär det bli innan min hals mår bra igen... Fasen, jag som verkligen var inne i ett tränings-flow... Blä, blä, blä..
.
Haha, om ni inte märk det så blir jag gnälligare än gnälligast när jag är sjuk. Mest synd om mig i hela världen :) Nu ska jag gluffsa lite mer jordgubbar innan  jag ska gå och lägga mig. .
.
.
.
.
.
.
.
.

Tagga sommar sol och snygga ben!

I ❤ My cat

Älskar min katt. Speciellt när hon tar in möss, äter upp allt utom ryggrad, bakben och svans, samt sprider ut inälvorna på mitt golv...


Sjuk...

Fortfarande sjuk... ingen träning... jätte massa mest synd om mig...
.
Knaprar kåvepenin och ipren och laddar upp med ny energi. Hoppas vara fit for fight imon!

sexy rosie


Gårdagens bästa(?) raggningsrepliker...

Något man får utstå en del när man står bakom baren är alla dessa sliskiga raggningsrepliker. Igår fick jag två riktiga 10-poängare. Den första lät ungefär såhär:
.
Full kille: Eeeeee, kan inte jag få extra sprit i min drink?
Lina: Du får så mycket sprit som du betalar för :)
Full kille: Aaaa men... om du ger mig lite extra sprit så lovar jag att knulla dig hårt imorgon...
.
Yay, jackpot! Jag är så lyckligt lottad... verkligen! Klart att jag vill ge dig sprit för sex, för det är väl ett helt logiskt byte...
.
Tog inte lång tid innan jag sedan råkade ut för tappert försök nummer 2.
.
Full kille nummer 2: Kan inte du blanda ihop en drink till mig?
Lina: Jovist! (Och blandar sedan ihop en drink)
Full kille nummer 2: (Stirrar maniskt medans jag bladar ihop drinken och säger sedan) Men du, när ska du och jag blanda kärleks-safter då?
.
Kan på allvar vara det äckligaste jag hört... Blanda kärleks-safter, trodde han på allvar att det skulle få mig sugen på honom?!? Haha, älska fulla människor.
.

Roar mig med att kika på mig själv på TV

http://svtplay.se/t/151811/smartare_an_en_femteklassare
.
Är med i avsnitt 4 :) Kan ni hitta mig?
.
PS. Det är mest synd om mig i hela världen när jag är sjuk... DS.

Synd om mig

för jag vaknade med superont i halsen. Tänker spendera hela dagen i soffan och tycka synd om mig själv samt äta godis...
.

beach 2012...

Fetto-påsk

Haha, uppenbarligen är jag inte heller så duktig på att uppdatera Lina.. sorry!
-
Det är påsk och det vet vi alla vad det innebär - mat, mat och åter MAT!
Men i veckan kommer ju träningen tillbaks såklart så ni får hålla ut med sån update tills dess :)
-
Btw, jag va och såg Titanic på bio igår och jag kan säga en sak.. dont do it!
Jag tjööööt som en liten flicka och hade riktigt ont i hjärtat en lång stund efter,
och jag vet inte om det va 3D:n som gjorde det eller om jag faktiskt BLEV sjösjuk haha,
men när jag kom hem mådde jag sjukt illa och spydde sönder... usch :(
Så jaa, jag tränar inte men jag spyr iaf upp min mat? Dagens smal-tips!





Nu blir det iallafall film för min del, men hoppas alla har en underbart fin påskkväll! ♥
-
P.s. Nästa vecka har jag en utmaning till mig själv - gymma ALLA dagar i veckan.
Tror ni det går att hålla?

Sweet Summer Vibes.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-
.
.
.
.
.
.

Lördag.

Har lite träningsvärk i armar och axlar efter gårdagens gympass och lite ångest för att jag inte hinner träna förrän måndag... Idag har jag fullt upp med påskfirande och jobb och imorgon är gymmet stängt. Så får köra stenhårt på måndag. Blir nog bra.
.
Kommer inte heller hinna uppdatera något mer idag dock så får hoppas att Johanna är mer flitig än vad jag är.
.
Nu ska jag istället unna mig lite god påskmat och godis! Underbar lördag :)
.
GLAD PÅSK ALLA FINA <3
.

.

.

.

.

.

.

.

.

Lite lördags-motivation :)

Inspiration.

.
.
.
.
Vilken body hade du helst haft?

Today is the day...

...you're gonna get your ass of the couch and start your new life!
Or else...


Traumatiserad för livet!

Vaknade vid 03.30 inatt a att min katt kom in i mitt rum, hoppade upp i min säng och jamade. Men inte vilket jam som helst...utan "jag har fångat en mus" jamet. På en mikrosekund var jag vaken och uppe ur sängen. Ser katt-f*n sitta uppe vid mina huvudkuddar(hon ser aaaas-nöjd ut, hade katter kunnat le så...) med blicken fast på dem. Började lyfta kuddarna och ja, precis som jag trodde så satt där en liten livrädd mus. Musen sprang i panik och gömde sig på olika ställen i min säng. När jag, efter att ha jagat den en bra stund, får den att hoppa ner från sängen och springa ut ur rummet så jag kude stänga dörren så var adrenalinet på topp. Lycka till att somna om då. Fick plocka ut allt ur sängen som den kunde ha sprungit på, vilket lämnade mig med en obekväm kudde jag kastat ner i fotändan och ett täcke...FML.
.
Jag är ganska van vid att få fånga katternas möss och släppa ut dem igen. Men när katten tar upp dem i min säng...då blir tillockmed jag rädd! Så obehagligt!!! Blir till att desinficera hela sängen idag, precis vad jag var sugen på...Eeeeller :)
.
Jaja, nog om nattens trauma. Ska snart pallra mig iväg till gymmet för att möta upp både Sarah och Vickan. Kommer bli grymt! Tror att vi kör lite armar-bröst-rygg idag, och den obligatoriska konditionen då!
Hoppas alla har en fin fredag och njuter utav välförtjänt ledighet! <3
.


WTF-moment.

Var ute på en PW med min syster för ett tag sedan, under vilken hon snällt fick agera fotograf. Knäppte några bilder på mig när jag satt på en gunga och jag höll på att dö när jag såg dem. Mina ben såg ut att vara ENORMA! Jag funderade ärligt på att gå ch gömma mig innan jag insåg vad det var som hade hänt...
.
Hej enorma lår!
Eeeeeller...
Lite lagom lättad såddär när jag insåg att det var skuggan som spelat mig ett spratt! Kul och träna som ett as och benen blir fetare ^^ Hade varit lite FML på den!

Magaluf ♥


Hot bodies


Vad är snyggast tycker ni,
att vara smal och vältränad - med eller utan höfter?

Döm själva!


Utan...







.. eller med?










Skinny-minny eller smått curvylicious?


Torsdagens träning.

Blev ett grymt pass idag med världens bästa Sarah! <3 Vi inledde med 30 minuter på cykeln innan vi körde vårat mage-rumpa-rygg pass. Så roligt att träna ihop med Saa, vi var grymma på att tagga och pusha varandra lite lagom sadistiskt såddär.
.
Hon tvingade mig att öka plankan till 1 minut och fasen vad den kändes. Trodde nästan att jag skulle dö där en stund! Vi lade även till 2 sidplankor 30 sekunder. Kommer bli spännande att se hur det känns i magen imorgon. Får även se hur min kropp mår imorgon efter dagens squats, har stretchat ordentligt så hoppas på att jag kan gå i trappor i alla fall! :)
.
Nu har jag precis ätit lunch, sallad med fetaost, och kikar på det nyaste avsnittet utav CSI. Mys-torsdag = Lööööööv!
.


Forgive me father..

.. for I have sinned!

TacoBar, choklad, coca cola igår och påskgodis idag (och värre lär det bli..) men vafan
man måste unna sig och leva livet ibland!
Jag tycker överlag jag vart duktig med både mat och träning under våren som gått
(jämfört med hur jag levt förut, herreguud..) så jag känner inte jättestor ångest.
Har ju ca 1,5 månader kvar innan jag sticker så nog hinner jag träna lite till ;)

Hittade en asgrym bild på 9gag förut som jag bara MÅSTE dela med mig av.
Är detta inte himlen på jorden?! :

Let's puke some rainbows



Den där chokladtårtan med Oreos på skulle jag kunna sälja min själ för...
Nån gång i livet ska det bli en sån, believe me!


Lycklig tjej.

Wiiie, pratade precis med bästis och hon ska med mig och träna idag! Hur lycklig blir man inte! Har inte träffat min Saa på ungefär 1000 år, så det kommer bli grymt.
.
Kör på mage-rumpa-rygg idag med. Plus en 30 minuter kondition skulle jag tro. Åh nu blev jag grymt glad :D
.
Want it? Fight for it!

Sovsällskap.


Veckans Vickan.

Jag och Vickan är på gymmet när jag uppmärksammar att hon har ett rätt stort hål i skrevet på sina träningsbyxor. Upplyser henne om detta, vilket hon redan visste. Vi fortsätter gymma hela passet och ska sedan stretcha. När vi sitter i skräddare för att stretcha benen så kikar Vickis ner på sitt skrev och utbrister:
Men oj! Jag visste inte att hålet var så stort!!!
.
Haha, gissa om jag skratta så jag nästintill dog. Hon skrattade rätt bra hon med när det väl gick upp för henne vad hon hade sagt. Världens bästa Vickan!

Dagens.

Frukost: Smoothie med mjölk, banan och frysta bär
Lunch: Falukorv och makaroner
Middag: Makaroner med ketchup
Mellanmål: 1 apelsin, lite russin
.
Har inte ätit världens bästa mat idag kanske, men kan i alla fall glädjas åt att jag inte ätit så mycket. Hoppas att jag förbrände det mesta när jag tränade i morse.
.
Ge mig hennes beach-body!

Dagens pass.

Jag och Vickan var på gymmet i ganska exakt 1,5 timma idag. Började med 15 minuter på cykeln innan vi körde igång med vårat mage-rumpa-rygg pass! Vi är så galet duktiga när vi tränar ihop. Pushar verkligen varandra till max.
.
Gjorde nya squats idag, 3*10, och stretchade noga efteråt! Förhoppningsvis kommer det lindra min träningsvärk tills imon, om det inte har totalt motsatt effekt ^^
.
Ökade även situpsen till 3*20 istället för 2. Så magen fick sig en bra workout också. Vi började vårat pass med ryggövningar, sedan rumpa och sist mage på de maskiner vi använder. Sedan kör vi alla de övningar som inte görs på maskin. Idag blev det 2*45sek planka, 3*10 fickkniven och 20*3 kissande hund.
.
Sedan stretchade vi noggrant, haha. Båda två har haft mördande tränigsvärk sedan squatsen :) Tycker mig ändå börja se lite skillnad på min booty. Plågar ju den med alla möjliga övningar :) Har insett att det inte är så mycket att göra åt att min rumpa är stor, det är så min kropp ser ut. Men ska den nu vara där ska den fasen vara tight!
.
Ge mig en månad till så ska jag fasen vara bootylicious!

Godaste lunchen!


Idag har jag inte med mig någon avancerad lunch direkt,
utan det fick bli detta simpla:





En kesella hallon och en ostmacka!
Fancy, haha :P men sjuukt gott faktiskt.. too much sugar and carbs!

Ska snart knalla iväg till tandläkaren... hjäääälp :(



Jag nyss

 


Resultat.

Idag när jag kom hem från gymmet, så tyckta ja mig faktiskt se skillnad på min mage. Har ju kört ganska hård magträning de senaste veckorna. Men magen börjar faktiskt nästan se lite fit ut. Bort med några kilo fett till sen så! Sååååå några månaders träning till så kanske jag börjar närma mig nöjd.
.
.
Ursäkta crazy-facet! Haha, världens sämsta egofotograf :)
.

My celebrity crush.

Min stora celebrity crush kommer alltid vara Rupert Grint. Sedan jag såg Harry Potter för första gången har jag tyckt att han var så grymt charmig.
Men sedan när han växte till sig lite blev han galet snygg. Och jaaaaa, jag vet att han är rödhårig, men har alltid gillat det! Så när jag igår såg videon till låten Lego House med Ed Sheeran och såg att Rupert var med i den så blev jag ju helt såld på honom igen. Damn it!
.

.

.

.

.

Damn, that tree is lucky!


Onsdag 4/4.

Godmorgon alla fina!
Solen lyser i min stad idag, sååå härligt! Ska snart bege mig in till gymmet, för ovanlighetens skull, för ett pass med Vickan, även det för ovanlighetens skull :) Tror att vi ska ge oss på ett nytt mage-rumpa-rygg pass idag. Mina ben har suktat efter squats ände sedan sist nu ju.
.
Kom på att jag inte skrivit någon dagens på ett tag, så härkommer tisdagens:
.
Frukost: 1 äpple
Lunch: Omelett med champinjoner, rödlök och bacon
Middag: Smoothie med mjölk, en banan och lite frysta bär
Mellamål: 2 apelsiner
.

Orka Mallorca

Har vaknat på helt rätt sida idag, och är faktiskt väldigt pigg & glad!

Hörde att det ska bli kallt och snö i helgen, så självklart drömmer man sig bort lite extra just nu till älskade Magaluf ♥













Värme, sol & hav...


På dagens agenda
står jobb, tandläkare och häng med vännerna (min polare som bor i Norge kommer hem idag!!), tror vi ska ut o äta sen bara umgås och ha kuuul :)
Undviker gymmet eftersom jag är lite snuvig (plus att jag glömde väskan hemma..)


Fight for it.

.
.
.
.

Gym + resultat

Taggad på Actic!


Kom iväg en sväng till gymmet förut, men mådde rätt kasst så blev typ 10 min kondition
och ett litet styrkepass på det bara med plankan, sit-ups, hunden, utfall, knäböj med vikt och fällkniven! Känns ju liiite, men fan... inget mördarpass direkt :/ Hoppas inte jag börjar bli sjuk..!


När jag kom hem knäppte jag lite bilder för att se om det blivit något resultat
(har ju faktiskt gått på diet i TVÅ dagar haha) och ja, lite magmuskler syns väl?



Bara att försöka kämpa på lite hårdare och lite oftare,
och framför allt bli av med lite fett - då kanske jag blir nöjd.

Just because you will always have a place in my heart, doesn't mean you will always have a place in my life.


Mördande träningsvärk.

Haha, mina ben gör så sjukt ont! Kan knappt gå, så haltar fram och ser allmänt dum ut. Försökte ju som sagt träna bort träningsvärken idag, men tror att det ända som kommer komma ut utav dagens pass är mer tränigsvärk i andra kroppsdelar imorgon.
.
Träningspasset idag inledde vi med 30 minuter på cykeln. Sedan körde vi 1 timma armar-bröst-rygg innan vi avslutade med 15 minuter cykel till. Jag är grymt nöjd med dagens pass faktiskt, vi tog ut oss totalt jag och bästa Vickan.
.
När jag kom hem så slängde jag ihop en omelett med champinjoner, rödlök och bacon. Namnam!
.
Imorgon är det precis 2 månader kvar till MAGALUF! Vilket betyder att det är dags att lägga in en extra växel både tränings- och kostmässigt! Satt och kikade på bilder från förra året i maggan och inser hur gärna jag vill vara fit i år. Taggad och motiverad till 1000!!!
.

Dagens lunch



.. såg ut som ovan - köttfärs med vitkål & morot (asgott!) tillsammans med en Sugar-free Redbull.
Den var typ god i början, men börjar nu nästan må lika illa som igår...
Hoppas jag inte spyr igen haha :S


Om en halvtimma ska jag dra till gymmet och köra lite kondition :)
Blir mest kondition när jag tränar ensam, roligare att köra styrka när man är två!
Men men, bara jag får något gjort, så...


P.s. Fortfarande helt sönderbränd efter solariet, ska aldrig sola igen. Aldrig!!!


Okeeej...


"FULL RULLE I MAGALUF!
Igår släppte Grabbarna Grus Beach Club sitt sommarprogram fullspäckat med roliga events och bra artister... det är inte någon tvekan om att det kommer att bli full rulle i Magaluf i sommar. Förutom det så kommer hela DJ-eliten och spelar på olika klubbar så som Tiesto, David Guetta, Avicii mm. Även självaste Guns N Roses!! Så.. Fest blir det!!
Välkomna till medelhavets partyö Nr1"


JAG AVLIDER. Guns N Roses?!?
Ååååh vad jag hoppas att jag får möjlighet att se alla de här i sommar...
Isåfall kommer det bli den bästa sommaren i världshistorien! :D ♥





Morning!

Kan säga att de där squatsen tog. Har den sjuuuuuuukaste träningsvärken in the history of forever i hela låren samt lite i rumpan. Haha, galet! Kan säga så mycket som att det inte är roligt att gå i trappor idag!
.
Jaja, lite senare blir det gymmet med finis V i ett försök att träna bort träningsvärken. Får se hur det går... Känner just nu att mina ben inte kommer älska de 30 minutrarna på cykel :) Idag ska vi träna armar, bröst och rygg.
.
BTW, jag tycker att det är grymt roligt att kika in på er läsares bloggar, blir alltid lika glad när någon kommenterat och skrivit med sin blogg :) Även om det då och då dyker upp en blogg som är lite väl inspirerad utav våran...
.

.

.

Dagens inspo, galet snygga Lauren Conrad!

FITSPO



Tycker vi startar dagen med lite härlig fitspo!













Fitspo = fit-inspiration

Inte alla strävar ju efter att vara thin, men alla tjejer vill ju vara fit -
förhoppningsvis orkar man liiite till på gymmet med dessa bilder i åtanke..!


Nausia

Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag somnar!
.
Har mått riktigt dåligt enda sen jag kom hem från jobbet idag, mått illa och vart trött och seg..
Har ätit en jättegod sallad till lunch, en avokado till middag och druckit en cola zero
men sen blev det kaos - mådde så illa så jag fick gå in och spy upp allt i toan nyss!
Usch, too much info, I know.. men undrar lite om jag inte tål aspartam
som finns i cola zero? Minns att jag mådde jätteilla sist jag drack det också.. faan :(
.
Jaja, ska somna till en film och hoppas jag mår bättre imorgon.
Godnatt
.
(love this pic...)

Squats VS. No Squats


Hur lycklig är du nu Shohanna?


Mördarpass.

Idag dödade jag och Vickan oss rätt rejält på gymmet. Mage-rumpa-rygg och ben blev det.
.
Började med några minuter på crosstrainern, bara för att bli varma i kroppen. Sedan inledde vi träningspasset med ryggövningar. Idag gjorde vi dem med extra vikter för första gången. Gjorde 3*10 med 5 kilo, både raka och sneda så det blev 90 stycken sammanlagt.
.
.
Sedan körde vi denna. 3*10 bara sneda med 2,5 kilo. Kändes rätt bra kan jag lova :)
.
.
Igår så åt vi middag ett gäng från jobbet och då tipsade min arbetskamrat mig om squats, som tydligen ska göra underverk för bootyn. Så det har vi lagt till i träningen idag. Gjorde 3*10 vanliga utan vikter. Samt 3*10 på squat-maskinen med 45 kilos vikt. Säger bara DAMN! Mina ben är fortfarande alldeles skakiga, helt galet!
.
.
.
Efter det gjorde vi en rumpövning till, innan vi övergick till magövningarna. Inledde med 4*10 på denna rackarn, varav 20 raka och 20 sneda.
.
Efter det blev det lutande situps 4*10, 20 raka och 20 sneda där också. Brände så galet mycket i magen kan jag lova!
.
Sedan denna med 6*10, 45 kilo. 30 stycken på varje sida.
.
.
Avslutade med 6*10 kissande hund, 30st med höger ben och 30 med vänster. Plankan 2*45 sekunder och fickkniven 3*10. Fickkniven är när man sitter ner med benen uppdragna mot magen och armarna rakt fram. Sedan sänker man ryggen och benen samtidigt men utan att nudda marken för att sedan dra upp dem igen.
.
Nu har jag precis mixat ihop en smoothie bestående utav mellanmjölk, banan, frysta hallon & blåbär, gojibär och lite kokos. Supergott!

Solarieöarna

Åååh, världens bästa start på morgonen!


Vaknde upp hos bästis och fick frukost på sängen, sen drog jag och solade kl halv 8 imorse
och det var verkligen såå skönt, det bästa jag gjort kan jag säga...
Tänk om man kunde börja varje morgon i solariet? Riktig sol-terapi det där, är helt varm och skön nu :)

Igår efter jobbet drog jag faktiskt till gymmet en timma!
Körde 20 min på crosstrainern och sedan mitt eget lilla program med
utfall, plankan, sit-ups och Hitler-hunden.
Kändes riktigt skönt att röra på sig igen, blir ett pass i eftermiddag också ;)




Jag och brännan min sista kväll i Magaluf i sommras -
längtar som en TOK tills man kan ligga på beachen varje dag igen och njuta!!! Inte långt kvar nu...


God morgon, måndag!

Nu har jag vilat upp mig lite efter helgens jobb, blir lite mör i kroppen av att jobba natt. Har varit en spännande helg på jobbet. I fredags stod det en äldre man i baren och stirrar på mig innan han säger: Alltså, ta inte detta på fel sätt för jag hade kunnat vara din pappa... Men du är väldigt söt...
.
Alltså, på allvar... Euwh, om du är medveten om att du är gammal nog att vara min pappa, ragga INTE på mig för det kommer aldrig hända! Lördagen inledde jag med att tappa ut en hel flaska ananas-juice över hela mig, haha så galet klantigt! Sedan verkade det som om hela våran stad hade frispel, för nästan alla var något övertankade och odrägliga. Vi var klara med städningen strax efter halv 5 och då var jag lagom mör i kroppen och jag stank ananas.
.
Var en ganska bra träningsvecka förra veckan. Körde tisdag-onsdag-torsdag-fredag och söndag. Syndade en del under helgen, men så kan det gå :) Nu ska jag alldeles strax in till gymmet igen med min fina V så det blir grymt!
.
Åh, och igår släppte Grabbarna Grus Beachclub sina artister för sommaren och jag säger bara damn! Kommer bli såååååååå GALET bra! Löööööv it!!!
.
Tänk att kunna äta glass och fortfarande ha sådanna här ben. Happytimes!

Färgbomb

Var uppe på stan förut med Sara och köpte mat på lunchen :)
Det blev min favoritwok från Woktime med kyckling, nudlar och vitlöksbröd...
Guud vad jag njöt kan jag säga, för från och med imorgon är det verkligen strikt som gäller!
Ny diet och NO sugar, so help me God.. Var nästan lite som sista måltiden innan avrättning :(


Hoppade även in på Hårvårdsbaren och köpte en liten så kallad färgbomb till håret mitt!
Det är typ en toning och inpackning i ett, så med denna ska mitt ljusblonda hår tydligen bli.. mörkblont?
Vi får se vad resultatet blir, kan va spännande att pröva lite mörkare kanske! ;)



Thinspo















Favorit i repris!
Helt fantastiskt vad folk kan göra med bara vilja :)


Blondast i norra Östergötland


Update:
 Hahaha ok dör här, kom nyss på världens roligaste April-skämt som min kompis drog för mig
typ förra (eller förr-förra?) året när han jobbade på SAPA Industri i Finspång...
Och detta är en SANN historia.

Vi satt typ på msn (okej då måste det va riktigt länge sen..) och skrev på natten, när han plötsligt skriver: "Johanna!! Det kom in en jättestor råtta här nu!! Shit, den typ dansar till musiken på radion! :O" och jag fattar absolut inte skämtet och bara: "VAA!! Ta en bild?! Skicka mms snälla?!" och han fortsätter: "Fuck! Nu kom mamman in!! Ooh shit dom är jättestora, åååh det står nått på svansen..!" Och inte ens DÅ kopplar jag att det är första April utan tror på riktigt att någon skrivit något på råttans svans. Jag: -"VAA!! Vad står det?!" Bala: -"Sparka mig..!"

DÅ började jag undra om det var ett skämt. Och det var det.
Blond, någon?




Kanske va nått sånt här jag tänkte mig..? Haha fyfan.


1a April

.. och det första pappa skriker på morgonen är
"Nää TITTA! Det står två TRANOR ute i lekparken!!! Kom och titta!!"
och mamma blir helt upprörd och svarar "Men! Va luuugn, du jagar ju upp hunden..."
Då brister pappa ut i nått slags asgarv och ropar "APRIL, APRIL, HAHAHA!"

Min reaktion var typ.. snark.


Japp det var väl dagens ROLIGA. Har ni vart med om nått kul aprilskämt?!




Asroliga tranor.


Nyttiga helgen.

Har varitså galet nyttig denna helgen....NOT! Så kör på lösgodis till frulle idag för att fortsätta på samma spår. Kompenserar det lite med att dra till gymmet sen :) Sjuk kväll på jobbet igår, galet trött tjej idag. Men vädret är kalas så blir nog bättre så fort jag kommit upp och vaknat till. Hoppas ni har en underbar söndag alla fina!

RSS 2.0