Morgonpigg

Vaknade vid 10 idag, vilket kanske inte är så konstigt om det inte vore för det faktum att jag var hemma strax innan 7 :) Har varit ute på en timmas morgon PW och sitter nu och laddar ner lite musik. Ska ta en tur till playan om en liten stund. Igår hände något sjukt! För första gången på hela sommaren FRÖS jag... Vi hade bara 24 grader igår på kvällen, vilket är bra mycket mindre än vad det varit tidigare. Och även idag är det ganska kallt. Termometern står på 30 grader i skuggan, vilket är varmt i sverige mått, men kallt när man vant sig vid de närmare 40! 
.
Någo som är skönt är att luftfuktigheten börjat sjunka med temperaturen! Ett tag var det nästan olidligt, men nu är luften bara lite småfuktig :)
.
Ikväll är jag ledig, som varje måndag, så det blir nog en liten tur på stan! 
.
Slänger in en bild på mig och bästis från när hon var här! Love <3

TGI Friday

Fredag igår och våran dag bestod utav dagsfylla och musikvideoinspelning :) Basshunter skulle spela in sin nya musikvideo och hade anordnat ett poolparty. Vi ockuperade bubbelpoolen, drack drinkar(liiiiiite mycket utav den varan kanske) och flummade runt. Sjukt mysig dag i alla fall!!
Nu ligger jag faktiskt på stranden och lapar lite sol. Vet ju inte hur lång tid jag har kvar här nere....


Oh welcome dear monday

Måååååååndag idag! Vilket betyder at jag är ledig :) Har varit och storhandlat, samt städat lägenheten och nu ska vi sova en stund innan vi lagar middag. Ikväll blir det utgång, och rackarns vad jag längtar. Denna veckan ska jag även(trummvirvel)..... börja gymma igen :D Har hittat en gymkompis här nere, så nu jäklar ska fläsket bort!!! Tagga träning! 
Slänger in en bild med min finaste Malene, från föra veckans partybåt <3
.

Ångest...

Stanna i Magaluf säsongen ut? Eller åka hem och plugga igen??? Kan ingen bara säga åt mig vad jag ska göra...


Spontaninfall

Efter en halv kanna sangria fick jag igår för mig att det var en bra ide att pierca tungan :) sagt och gjort!
Gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra, och jag älskar den faktiskt lite <3


Monday morning

...


Träningen här nere

Fick en fråga om hur det går för mig med träningen här nere och som ni säkert har märkt så tränas det inte speciellt mycket...
Jag var verkligen inställd på att hålla igång när jag kom ner, men det var mycket svårare än förväntat. Att hitta motivation att röra på sig när det är närmare 35 grader i skuggan och alla är på stranden är nästintill omöjligt. Därför har jag fått hitta lite smygträning. Jag promenerar fram och tillbaks till jobbet(ca 1 km per väg), jag simmar några hundra meter varje gång jag är vid stranden, jag tar trapporna istället för hissen(bor på 6:e våningen) samt klämmer in lite mag-rump övningar när jag hinner.
Jag är inte lika fit som när jag gymmade, men jag håller igång kroppen lite i alla fall :)


Oh happy thursday

Hej alla fina!
Lite uppdatering här nere ifrån värmen :) sov 10(!!!!!!!) timmar inatt, vilket i magalufmått mätt är nästan ett år. Gick ner till stranden och solade två timmar, simmade lite och gick sedan upp och duschade. Nu sitter jag på jobbet men har fortfarande inte ätit frukost... Så ska snart iväg och käka något :) så härligt att känna sig riktigt utvilad!!! Imorgon ska jag försöka orka snöra på mig träningsskorna och ta mig ut på en PW! Min kropp behöver verkligen det!
Nuuuuu måste jag fortsätta jobba.
Love


Life in Magaluf

Tisdag idag. Ledig dag igår. Lite slitet huvud idag...
.
Har haft min bästis från sverige här en vecka och det har varit supermysigt!! <3 Tråkigt att jag inte kunde vara ledig mer än två dagar bara, men vi har haft lite välbehövd kvalitets tid i alla fall.
.
Satt igår och började planera mitt träningsschema för när jag kommer hem. Är så sugen på gymmet nu så ni anar inte. Ett riktigt hårt pass såddär så att svetten bara rinner och benen skakar när man ska gå ner för trappan från gymmet. Precis det är jag sugen på. Men den enda motion jag får här nere är en jäkla massa promenader och en del simmning de dagar jag lyckas med att ta mig ner till stranden. Då och då när jag känner mig extra motviverad så lir det lite övningar hemma också... Ruggigt dåligt, jag vet. Vill inte ens veta hur det kommer vara att komma igång igen när jag kommer hem, haha. Kommer nog dö efter första passet... 
.
 
.Såhärvill jag se ut typ... nu?!?
Och såhär mår min hjärna idag :)
 
Kos och klem på er
 

RSS 2.0