Älskade blogg app

Är inte bästis med min blogg app just nu... Har INTE druckit någon gin&juice idag, utan det var i söndags kväll... Min app tycker att det är roligt att tvärvägra lägga upp mina inlägg för att sedan spara dem och byta ut något kommande inlägg mot det gamlas text. Självklart med det nyaste inläggets rubrik och bilder... Happyness!
.
Näe, startade dagen med forsande näsblod. Därefter har jag tagit en kaffe med en kompis i stan samt jobbat några timmar i baren på ett event! Mysmys :)


A bloody mess

Sitter här nu och dricker gin med juice! Namnam! Vi ska ut en liten sväng ikväll då det är skyltsöndag på mingel här i stan, en kväll för allt restaurangfolk :) Tror att det kan bli mys!


Drama

Säger bara oj...kväll fylld av tårar, taskiga raggningsrepliker och(förhoppningsvis) väldigt roliga återseenden.
Jag hoppas verkligen att allt går att reparera <3


PW

Var ute på en PW innan i stax över en timma. Det är väl en minus 7 grader, men det är helt okej kyla. Inte den där fuktiga kylan som tränger in under kläderna utan såndär bara man har bra kläder så är det okej kallt :)
Nu ska jag snart iväg till jobbet! Får se vad denna kvällen har att erbjuda!!! Kaaaanske ska sminka mig och göra mig i ordning först ;)


Lördag

Panetoz spelade ju hos oss igår! Jag och bästis var båda lite små febriga(okej, Vickan var tokdålig!!) och hängiga och det var rätt lugnt i baren till en början... Men sedan när killarna spelade så drog det igång och sedan vart det fullt ös till stängning :)
Vi blev inbjudna på efterfest till Hotell Halland där Panetoz-killarna bodde och drog dit vid 5 när vi stängt baren. Satt och chillade lite med dem, innan det var dags att dra hem. Sjukt trevliga killar, och de har lovat oss en sinnes efterfest om vi hälsar på dem i Sthlm! Kommer bli awesome :)
Nu ska jag sova några timmar till innan det är dags för jobb igen, wopwop!!! <3
Love my life ATM


Panetoz

Näe, men drar man på efterpärla med bandet. Dansa-Pausa folket :)


RSS 2.0