Blondin-chock

Sådär, hemma från badhuset! Jag kan inte påstå att jag simmade särskilt mycket men det var skönt med avkoppling och skvaller (och självklart en sväng i rutschkanana..), jag får ta igen det med ett extra hårt pass på gymmet imorgon bitti.
-
En sak jag dock blev VÄLDIGT stolt över var när vi skulle fika efteråt. Medans mitt sällskap köpte två underbara goda muffins o smaska på så köpte jag bara en festis. SAY WHAAT! Det har aldrig nånsin hänt att jag tackat nej till godsaker, jag är fortfarande i chock.
-
På tal om chock.. Hur chockad blev man inte när man såg den här bilden på Blondinbella? Enligt henne själv har hon gått upp 30 kg under det senaste året. Ser ut som att hon ska föda en Baby Ruschkinoff any day now.
-
En kurvig blöggerska som njuter av livets goda...
... men om jag fick välja en bloggkropp hade jag nog valt den här idiotens:

Nu ska jag äta lite lax med sparris. Godnatt!
-
-
P.s. Faan Lina, bilden du la in där nere va grymt motiverande. Nu kör vi!!!!!

Motivation!


Dag Två.

Då var andra dagen utav mitt nya liv avklarad! Var sjukt godissugen nu på kvällen, men höll mig i skinnet och skar istället upp en apelsin och en kiwi för att bota sockersuget. Duktig tjej!!!

Så dagens måltidssummering ser ut såhär:
Frukost: 3 kokta ägg
Lunch: 1 Nutrilettshake
Middag: Sallad med kassler och ost

Dagens motion blev en 30 min PowerWalk. Lite mindre än vad jag tänkt mig, men var så galet trött!
127 dagar kvar tills Magaluf nu!!! Dags att tagga till ordentligt!



TRÖTT TJEJ

Jajemen. Liiite trött såhär kl 08:25, men det är bara o kämpa på.. Köpte massa koffeintabletter igår som jag ska knarka loss på senare när tröttheten tar över totalt. 
 
Igår måste jag erkänna att jag hade något av det sämsta träningspasset någonsin! Jag typ promenerade/småjoggade på löpbandet i en dryg halvtimma, sen försökte jag göra några sit-ups men gav upp och låg i omklädningsrummet och snackade telefon istället. FAIL! Resten av veckan ska jag försöka träna lite bättre, jag lovar. 
 
Idag har jag ätit 4 finncrisps med Philadelphia-ost till frukost (tillsammans med en kopp varm oboy, naughty!!) och till lunch sen ska jag äta nån slags lasagne. Den innehåller dock ingen pasta utan istället massa ost och squash. Ska nog smaka bra. Ska äta så lite som möjligt eftersom jag vill se ut som Kissie om en månad.
 
Som min kära Lina här nedan uppmuntrade ; "Keep swimmin!" så är det PRECIS det jag ska göra. Senare idag ska jag nämligen till Badhuset, wohoo! Som ett litet barn igen. Tänkte simma ett par längder men mestadels blir det nog bubbelpool, bastu och rutschkana för min del. 
 
Have a good one, y'aall! <3

//Johanna


 
Finspångs fantastiska äventyrsbad!
Har ni tur blir det kanske en bikinibild på mig senare.


Tisdag 31/1.

Godmorgon, godmorgon!
I väntan på att mina ägg ska koka klart tänkte jag slänga upp ett inlägg här!
Idag står det praktik på schemat, så jag ska aldeles strax iväg och busa med skolbarnen! Sedan blir det en tur in till stan för en fika med en gamal vän.
Som det ser ut nu blir dagens träning 45 min PW, men får se om jag hinner hem i tid till det, så det inte har blivit mörkt.
Hoppas att alla har en underbar dag <3

Vem har skrivit vad?

Om ni undrar vem utav oss som skrivit vad, så är det bara att kika på kategorin :)

Måndag 30/1.

Sådär ja. Nu var det dags att kickstarta kroppen inför ännu en sommarsäsong i värmen. Jag har sedan september lovat mig själv att komma igång med både träning och bra kost. Resultatet hittills... Inte alltför imponerande. Så beslutade jag och Johanna oss för att starta denna blogg. Nu ska jag tvinga mig själv till att dagligen skriva om både mina kostintag och träning. Om inte detta fungerar som motivation så är jag rädd för att jag är ett förlorat fall.
.
Målet är att vara tight fram till sommaren, då jag tillsammans med Johanna drar ner till värmen på Mallorca för att jobba och glassa lite. Det blir våran andra säsong i Magaluf. Johanna tjuvstartar och åker ner redan i april den rackarn. Men jag får vänta på mitt sommarlov tidigt i juni innan jag kan styra väg mot varmare breddgrader.
.
Dagens mat
Frukost: 3 kokta ägg, 1 glas apelsinjuice
Lunch: 1 Naturdietshake, 1 apelsin
Middag: 1 köttfärspanini, mineralvatten
.
Tog sedan och snörade på mig löparskorna och gav mig ut en halvtimma i naturen. Svinigt kallt, men grymt skönt såhär efteråt. Nu jäklar ska fläsket bort :)

Here we go...

Haaaaallå jaaaa!!! 

Johanna här, som nu inviger denna nya snygga blogg med ett första litet inlägg såhär på måndagseftermiddagen! Jag och världens bästa Lina fick den världsbästa idén att starta en liten peppande och motiverande blogg för att följa vår resa till ett nyttigare liv (om vi nu vet vad ett sådant innebär?) och en förhoppningsvis kick-ass-body att flasha runt med i sommar.

Som namnet påvisar är vårt mål att bli fit for Magaluf sommaren 2012 och utmaningen börjar NU! Man kan försöka intala sig själv att "imorgon börjar mitt nya liv" hur jävla många gånger som helst och vi vet att det fuckar sig redan kommande helg, så därför kände vi att det kanske blir lättare att hålla sig i skinnet om vi lägger ut skiten på internet. So that's what we're doing here. Spännande va?!

Personligen tecknade jag mitt gymkort för 2 veckor sedan
och känner redan (HAHA) att jag börjar komma i bättre form. Inbillar mig det åtminstonne. Vad gäller kosten har jag försökt påbörja nån slags diet ända sedan i september (ungefär samtidigt som jag insåg att jag visst lagt på mig några semesterkilon = aka spritfetma) men det har rent ut sagt gått åt helvete. MEN idag är en ny dag och jag tar nya tag. Därför ska jag redovisa vad jag ätit idag i jämförelse med vad jag annars brukar äta:

* Frukost : Smoothie gjord på turkisk yoghurt, jordgubbar & banan + 4 stycken finncrisp med smör (i vanliga fall: 2 stora mackor + Oboy/coca-cola)

* Lunch : Kycklingfilégryta med "auberginepasta" och bubbelvatten (I vanliga fall: Pasta/ris/pome och nått skit eller Donken plus en coca-cola)

Yes, ni ser. Fett duktig är jag! Vad gäller auberginepastan är det inte riktig pasta alltså, utan mjuka bitar aubergine som man skär i typ tjocka tagliatelleliknande slamsor. Asgott och INGA kolhydrater! Tips.




Eftersom kameran på min telefon tillfälligt lagt av har jag inte kunnat fota min lunch, utan får bjuda på lite google-pics. Lovar att fixa en kamera snart, Lina!! ;)



Senare idag ska jag till gymmet och träna - Ha en bra dag så länge bitches and hoes! <3



// Johanna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0