A little far away island called Mallorca

Ojojoj... inte nyligen man skrev har inte!

Johanna har igen iallafall :) 4 veckor sen sist jag akte ner hit tror jag? Kom ner den 20:e maj och idag ar det den.. hmm.. 18:e juni.. oh hjalp.

Man fattar inte att tiden gar har nere, det kanns som allt star stilla. Hela vintern satt jag pa mitt kontorsjobb i kylan i Sverige och langtade bort till soliga aventyr, bokade Barskolan och akte ner hit till Mallorca pa egen hand. Placerades i ett rum med tva tjejer jag aldrig traffat forut, och skulle utbilda mig till bartender som jag aldrig trodde jag skulle klara. Forsta veckan var riktigt hard och jag tankte till och med hoppa av kursen. Jag trodde verkligen att jag var for dalig for detta, men tre veckor senare fick jag mitt diplom med hogsta betyg och javligt manga erfarenheter rikare :) Lycka!!!

Traffade Linnea och Erika som jag haft sa sjuuuuuukt roligt med, saknar dom som fan... Den senaste veckan har nere har jag flyttat runt lite men antligen hittat en underbar lagenhet med flera skona brudar och trots att allt vi gor ar solar, badar, festar (och smabrakar haha) sa forsoker vi anda ta vara pa tiden. Vardagen ar sakert tillbaka snabbare an man anar....

Jag langtar hem. Sa fort jag tanker pa Viktoria hemma, min sang, mamma och pappa och min vovve sa langtar jag hem, men jag ar sakta men sakert pa vag in i bubblan och jag far se hur lange det haller innan den spricker. Innan jag trottnar och drar vidare. Just nu ar det ganska jobbigt for jag ar sjuk och saker och ting har inte gatt som planerat, men jag kommer klara det. Jag kan fan klara ALLT!

Jag har chockat mig sjalv i mitt beteende har nere. Det gar inte ens att jamfora med forra arets sasong, jag ar sa mycket mer misstanksam och radd av mig i ar och jag ar sjukt forsiktig hela tiden... Har inte alls slappt loss eller sparat ur som jag trodde jag skulle, jag ar typ "mamma" i lagenheten haha! Men allt har sin tid :) Kanske haller jag pa att finna mig sjalv..? Allt kanns bara weird.. Kanns som man ar med i en oandlig dokusapa, vart man an tittar ser man kandisar haha. Northug ar en fucking bartender har nere. Avbryt!

Vi far se hur allt slutar, men efter en manad kan jag saga sahar: ta chansen medans den finns.
I know I will...



Var utsikt fran lagenheten... 



Barskolan grupp 2, 2012 <3




Sunday Love

Hej allihopa!
Längesedan jag satt med min dator och hade internet nu, men idag lyckades jag ta mig in till Gjökeredet och lånar deras Wifi. Här nere är allting helt underbart! Vi glassar på stranden på dagarna och dansar bort nätterna på någon utav stadens alla uteställen. Så galet, galet bra! 
.
Har dock varit litesådär med träning, men har snörat på mig träningsskorna några gånger i alla fall. Antingen för att bege mig ut på en PW eller för att jogga upp och ner för trapporna. Vi försöker även hinna med(läs:orka med) lite squats och magövningar på stranden. 
.
Livet är inte alltför jobbigt just nu :) 
Nu vet ni att vi lever i alla fall, men fram tils det att vi flyttar in lite närmare magaluf, bor just nu i Palma Nova typ 10 min  därifrån, så blir det lite låga uppdateringar. Kul att så många utav er hängt kvar i alla fall :D
.
Kostmässigt så lever jag på knäckebröd med färskost, tomat och örtsalt till frukost och nudlar till lunch/middag. Riktig hälsokost, i know. Men när min träning suger så får jag hålla in på kalorierna.
.
Massa kärlek till min fina familj <3 Och alla er andra med såklart. 

Magaluf

Hej alla fina!
Ville bara hälsa att vi lever och mår bra! <3 Har flyttat in i våran lägenhet och har det hur mysigt som helst! Men än så länge har vi inte hittat nått bra Wifi. Men vi letar på :) Därför så dröjer det några dagar till innan uppdateringen kommer igång.
.
Näe, nu ska vi faktisk dra på oss träningskläderna och dra ut på en powerwalk! Bjussar på en bild på våran utsik, avis?? ;)


Viiiiilodag

Idag tar vi oss en chilldag, efter att ha varit igång sedan vi kom hit. Välförtjänt!! :)
.

Fell in love with summer

.

Storlördag

Tjolahopp!
Lördag idag, vilket betyder att Anna kommer ner :D Kommer bli en grym kväll det har jag på känn! Kan vara för att varje kväll här nere är en grym kväll.. Men vad vet jag!
.
Helg för alla er fina där hemma i kylan också! Hoppas att ni får en välförtjänt ledighet och tar hand om er!
.
Till min familj: Jag älskar er MASSOR! Och saknar er lika mycket <3
.


Här...

...tänker jag chilla idag! ;) drar igång med träningen igen på måndag, tills dess är det enda jag ska träna på är brännan!


Friday!

Fredag idag, vilket betyder DRINKTÄVLING på barskolan! Vi ska dit och hejja på Shohanna som är med och tävlar. Tagga!!! :D
.

Bild från vårat bord på en utav förra årets drinktävlingar ;)

Semester

Skulle gissa på att jag ligger på beachen för tillfället ^^ Har fixat en del tidsinställda inlägg, så jag kan få lite semester från allt och bygga upp årets bränna. Hur gött?!?
Såsom det har sett ut på väderleksrapporterna så har vi runt 30 grader här nere hela veckan, vilket inte är helt fel :)
Hur lever livet i sverige?
.


Okej

Jag är sjuuuukt sliten idag. Hahahah, INTE okej att känna så mycket folk här ^^ Sitter på E4:an nu och käkar köttfärslimpa, äääälska svensk husmanskost! Knäckt en cider också, så nu kör vi igen :D Sjukt varmt och underbart här idag!! Nästa vcka kör vi igång med tränigen här nere igen!! Då har jag flyttat ihop med min Shohanna igen och livet leker!
.
Hopas att ni alla har det UNDERBART!!! Love <3

Fit in Magaluf

.

Hej då

Nu sticker vi till värmen!!!


The D-day

Sådär,då ar det äntligen dags. Det jag har räknat ner till sedan i januari. Eller egentligen började jag väl nedräkningen när jag kom hem sist i augusti. Idag åker jag tillbaks till MAGALUF! Flyget går strax innan 20 och vi är framme strax efter 23, så det blir direkt hem, fixa sig i ordning och ut. Åh jag är så taggad.
.
Imorgon ska jag ligga på stranden!!! Hur underbart :D
.
Kommer ju bli lite tunnare med uppdatering nu under sommaren, men ska försöka hålla igång bloggen hyfsat! Annars får ni skälla på oss.
Lots of love
.

.


12 liter energi

Jag är helt slut. Har knappt sovit något sedan i tosdags, stressat sönder över tentan, strassat sönder över resan, stressat sönder över min brors stundent. Jag är ett vrak.
.
Är i alla fall nästan färdigpackad nu. Vilket känns skönt. Tentan är halvfärdig, vilket suger. Jag har sådan panik över den så ni förstår inte. Men samtiigt så är jag så sjukt trött så jag knappt kan hålla mig vaken. Ångest...
.
Och jag börjar få resfeber. Känns som att tiden har gått så galet snabbt. Jag som är en sådan familjemänniska tycket att det är jättejobbigt att lämna dem. Det gör fysisk ont, trots att jag vet att det bara är för några månader...
.
Imorgon bär det av. IMORGON! Det är verkligen helt galet.
Nu måste jag skriva lite mer tenta... Får inte sova förrän jag är uppe i 2 sidor... Yay...

Så tröttsamt


Saker man kan roa sig med när man inte vill göra hemtenta

2. Dricka asti med bästis


Saker man kan roa sig med när man inte vill skriva hemtenta

1.Busa med Enya


It takes a little hell to know what heaven is about

Sitter mitt i tenta skrivandet ATM, eller nu ljög jag. Har inte börjat än, utan sitter och stirrar på tentan... Blöh säger jag bara...Det här behövde jag inte... Kommer inte hinna uppdatera mer idag, får se om jag hinner imon, annars hörs vi på onsdag... So long.

Taggar tenta

Sådär, då var min sista helg i Sverige på ett tag över... Imorgon väntar en hel dags tentaskrivning, yay! Så nu behöver jag sooooova! Natti, natti alla fina!


Mina finaste

Världens bästa tjejer i baren igår!!! <3


Sunday morning

Tjolahopp!
Då var det söndag, och bara tre dagar kvar innan vi åker. Körde mitt sista pass på jobbet igår. Måste bara säga att jag har världens bästa arbetskamrater. Me love you long time!!! <3
.
Idag är det fullt upp. Ska tvätta, packa, skriva ut biljetter, boka in en extra väska, växla pengar och städa. Tjohoo :) Tror vi börjar med att åka in till stan och växla över hela min drickspott till euro. I like it!
.
Hade velat hinna träna, men tror inte att jag hinner. Ska försöka hinna ta en PW ikväll samt köra lite mag-rumpövningar. Sorgligt men sant så tror jag inte att jag kommer hinna till gymmet mer innan jag åker... Känns konstigt! Nu kan jag bara hoppas på att jag håller igång träningen där nere lika bra som jag gjort här hemma. Ska  verkligen göra mitt bästa.
.
Enjoy life ^^
.
Haha, detta är sååååå jag i djurform!!

Hej sliten tjej

5 timars sömn efter jobbet. Sedan up och igång. Ska försöka sova nån timma till innan det är dags igen. Hörs imon.
^^
.

Don't reward yourself with food, you are not a dog...


9 kilo på 3 veckor

När jag startade denna bloggen och började träna samt ändrade om mina kostvanor så lyckades jag tappa 9 kilo på 3 veckor. Under denna period så var jag ute på en MINST 30 minuter lång Powerwalk varje dag och jag minimerade mitt kolhydratsintag. Det vill säga, jag tog bort all pasta, potatis, ris, bröd och flingor.
.
Frukosten var det mål som kändes svårast att ersätta, men jag hittade faktiskt några riktigt bra lösningar.
* Ägg. I alla dess former såsom stekta, omelett och äggröra
*Kvarg. Med 0,2% fatthalt, i det 3 tsk fun light samt banan och solrosfrön
*Keso. Med massa frukt och nötter
.
Till lunch blir det ofta sallad utav något slag. Mina två favoriter är dessa:
*Grekisk sallad. Du har jag i gurka, tomat, rödlök, sallad, oliver och fetaost. Ringlar på lite olivolja+örtsalt.
*Kasslersallad. Även den med gurka, tomat, rödlök, sallad samt äpplebitar, prästost och kassler.
.
Till middag blev det kött, sallad och sås. Finns inte så mycket mer att skriva om det. Om jag nån gång fick riktiga potatiscravings så gjorde jag morötter i ugn och hade till maten.
.
Jag ersatte all läsk med Ramlösa(Hade ett liiiitet cocacola-missbruk), samt började ha med mig frukt jämt ifall jag började bli sötsugen. Jag går aldrig hungrig, jag äter godis på helgerna och nu när jag tränar 6 dagar i veckan på gymmet så äter jag kolhydrater i måttliga mängder. För det är aldrig bra att utesluta något helt ur din kost(om det inte är godis då, för de kan kroppen vara utan ^^) så när jag hade kickstartat min diet och fått snabba resultat så arbetade jag långsamt in kolhydraterna i min kost igen alltefterssom jag ökade min träning.
.

Freaky Friday turns...

.
.
.
.
.
.
.
.

Min motivation.

.

TGI Friday

The question is, do you find it worth it?
.
.

Good morning sunshines

Fredag idag och jag har fullt schema. Vi ska in till stan nu för att köpa de sista nödvändigheterna innan resan. Det är ju ändå en del man behöver ha med sig för tre månaders utomlandsvistelse. Så nu håller jag på och skriver en lista på allt som behöver inhandlas. Jippieyay! Efter det så får vi se om vi hinner med en snabbis till gymmet, hade verkligen behövt det! Men börjar ju jobba vid 18 så måste vara hemma senast 16 för att hinna duscha och göra mig i ordning innan jobbet. Sååå, nu måste vi köra. Får se om jag tar med mig min Else till jobbet, eller om hon föredrar att dega i soffan. Hade jag haft ett val så hade jag kanske valt det sistnämnda ^^
.
Stay fit people!!!
.

RSS 2.0