Beautiful life


Jobbar hela helgen...

och hinner inte blogga. Updaten är tillbaks imorgon.

Bästa på länge!!! Hej nya träningsmusik!


Dagens craving!

Känns så underbart när man sitter och fantiserar och är sugen på något riktigt gott, men som inte är särskilt onyttigt...
Jag älskar som bekant både avokado och äggröra, och vad gör man då? Jo man kombinerar ihop alltihop och njuter dubbelt så mycket, såklart!



Gör såhär:

Köp två mogna avokados. Gröp ur dem, mosa allt och blanda ihop i en skål med ett
kokat ägg som du hackat samt 2 mtsk majonnäs, 1 msk creme fraiche och några färska räkor.
Krydda sedan med salt och svartpeppar, och pressa lite citronsaft på om ni gillar det.
Häll sedan tillbaka röran i avokadosarna (?!) och toppa med några räkor - voila!

Mumsigt som bara den :)




Här är samma recept fast toppat med både räkor och rom - KANONGÖTT!!!


Ångestladdad men målmedveten tjej!

Okej jag har verkligen varit sämst på ALLT senaste veckan,
har inte vart på gymmet en endaste jäkla gång - MEN - nästa vecka kör vi igen. På riktigt this time.


Inga mer ursäkter fröken Palm
, och hittar jag på några så MÅSTE ni peppa mig!!!
Vi gör ju detta ihop?! Jag vill inte ha det minsta flabb på mig i sommar, så nu är det deff-period som påbörjas.


Såhär har jag lagt upp det:
MINST 4 gånger i veckan ska jag va på gymmet och träna.
Jag ska köra TUNGA reps på alla maskiner, dvs köra så tungt så man endast orkar ca 6 reps...


Köra stenhårt på mage och rumpa i slutet av alla pass, samt så mycket cardio jag orkar.
Ska köra minst 30 min sammanlagt på crosstrainern varje gång jag är där,
och vad gäller kosten så blir det coca cola ZERO från och med nu
(då kan jag iallafall dricka med gott samvete, trots att det inte är särskilt gott..)
och det blir kött med grönsaker/soppa till lunch hela veckorna.


Endast på helgerna får jag äta godis, men det med MÅTTA så jag inte får någon ångest sen.
Det är fan inte värt det.




Brittan - snyggt deffad mage där! No fat what so ever... Klarar man det, måntro?


Ögongodis

Är man patetisk om man börjar morgonen med att googla bilder på Marcus Schenkenberg?
Haha. Och ja, jag vet svaret...

Hamnade ju i tv-soffan framför Let's Dance igår och jag blev faktiskt helt såld på karln,
TROTS att han ju passerat bäst-före-datum så är han ju rätt het ändå.
Men kolla vad snygg han var förr om åren:







Gosh!!! Vilken kropp, det är helt sjukt.. och de där oskyldiga ögonen.. haha okej, NU ska jag skärpa mig.

Men jag har alltid undrat när man ser sånna här killar;
undrar vilka krav de har på en tjej?!
Är en myskväll i soffan med chips helt uteslutet måntro..?
Isåfall är han inte ens värd det. ;)


Fredag.

Liten snabb uppdatering. Snart kommer min vän S förbi och vi ska laga lunch och ta en PW. Vid 18 ska jag möta upp V på gymmet så ska vi köra ett pass där innan vi drar och käkar för att sedan jobba natten i baren. Är väl hemma igen runt 05.00 skulle jag tro. Ska bli så roligt att jobba med min V!!! Super gillart ^^
.
love life

Todays.


Lunch-tips!

Glömde att ta med mig pre-training mat idag till skolan, så dök in på 7/11 på vägen hem. Blev en sån här liten rackare. Har smakat på den andra mellanmålskeson innan och gillade den verkligen inte. Men den här var god! Den är lite sötare(och aningen onyttigare) än den andra, och perfekt att ta innan träningen! Kostar runt 20-lappen tror jag. Billigt, mättande & gott = perfekt kombo! ❤

 


90210

My god! Är helt såld på 90210! För det första är serien grym, och för det andra så är alla skådisarna i den så gaaaalet snygga. En utav mina stora träningsinspirationer kommer faktiskt ifrån den serien. Vem det är? Jo det är den snygga tjejen som står på händer i introt! Drömmen att ha mellanrum mellan låren när man står på händer, crazy hot!
Hur snygga spiror, huh huh huh?!?!
.
.
.
.
Åh, hitta en video till där dem har blandat 90210 med en annan favorit, GOSSIP GIRL! My guilty pleasure ^^
.

Rumbla med mig

Någon mer än jag som spelar Rumble? Lägg till mig, Liiinan heter jag :D
.

Want it? Work for it!

Blev strax över en timma på gymmet idag, fokus mage-armar. Jag har på fullaste allvar mördat mina biceps med skivstången. Körde 2*10 och sedan en maxad omgång(hahaha, mest patetiska maxningen ever på 12 repetitioner) med 20 kilo. Stången väger 10 och så 5 på varje sida. Är så galet svag i armarna och har alltid kört med 1.25 kilos vikter på sidorna innan, men idag slängde PTn på lite mer. Mina armar kommer inte älska att stå i baren och lyfta flaskor imorgon kan jag lova :)
.
Utöver bicepsen så körde jag lite olika magmaskiner, samt de lutande situpsen 10*4, 20 raka & 20 sneda. Och inledde passet med 30 minuter på cykeln. Ett helt okej pass hade väl önskat lite mer kondition men får köra slut mig lite extra imon.
.
Young, wild & free

Motivation












Oh My Apple Pie!

Sådär ja! Då var infodagen avklarad och jag har ringt och väckt min träningsbuddy! Nu sitter jag på tåget på G hemmåt med detour till le gym. Känner mig rätt säker på att det är SO jag är sugen på efter workshopen idag. Såååå inspirerande lärare, dessutom sa han rackarns hela tiden och alla som känner mig vet hur jag överanvänder det ordet :) Vi har iallafall haft lite quiz, argumenterat för att jorden är rund och lärt oss om vampyrernas historia. Samt får smaka på vampyrgodis ;) Nu ska jag knäppa på min gym-musik i lurarna och ragga igång för ett killerpass! BTW, har ännu en dag med strålande solsken här! ÄLSKA VÄSTKUSTEN

Lite torsdags-candy

 


Soon I'm back, bitches!

Godmorgon!!!

Idag är jag på bättre humör, så det går sakta men stabilt uppåt :)

Hade en väldigt trevlig kväll igår, var och käkade middag (he he..) på St George och såg sedan Hunger Games på bio! Filmen sög dock enligt min mening, men alltid kul att spendera tid med mina coola vänner ♥

Ingen träning idag heller, men varit ganska duktig med maten ändå.. Äter ju inte så jättemycket när man mår dåligt, eller hur? Men nästa vecka är träning-Palm tillbaka, det kan jag lova ! :) Kanske ska man träna imorgon, istället för att slappa...? Ledig imorn nämligen.. ;)

Såg också att ni önskade mer resultat-inlägg, hur det går för oss osv.. Menar ni bilder o så eller? Klart vi ska fixa det åt er!!! Ge mig bara en-två veckor på gymmet till så kan jag slänga upp före/efter-bilder haha ;D lol.




Mina fina <3



Jag: "Se kära ut."

Knäppte en bild innan bion - som vanligt!


Torsdag

Sitter för tillfället i skolan, där vi har genomgång i valbara kurser i termin fyra :) som det ser ut nu så är jag mest sugen på SO. Men vem vet hur många gånger jag hinner ändra mig tills valet är gjort ^^


Offentlig ursäkt.

Vill ägna det här inlägget åt att be om ursäkt till min gamla vän karma för att ha hånat denna i tidigare inlägg. Igår fick jag tillbaks med råge. Sorry karma, kommer inte hända igen!


Me so sorry :(

Sen middag

Idag blev det sallad med soltorkade tomater, fetaost och lufttorkad skinka! Sååååååå gott!!! ❤


Tipsa oss!

Vad vill ni läsa mer om? Träning? Kost? Magaluf? Säsongsarbete?? Kom gärna med förslag :)

Nytt på bloggen!

Har lagt upp lite motiverande träningsmusik i bloggen nu! Bara att klicka play på listan till vänster under våran presentation :)

Dagens inspiration:


.. heter så mycket som Anna Kournikova!










En vältränad, glad, snygg och inspirerande tjej som nog alla vill se ut som!

Fight for it :)


Sunshine.

Solen skiner i min lilla stad idag med! Kom nyss hem från en pluggstund på biblioteket och om två timmar så bär det iväg till gymmet. Börjar känna av träningsvärken i magen och rumpan nu. Gött!
.
Fick såna galna sommar-cravings idag! Damn vad jag läntar! Men har även insett att med 2 månader och 8 dagar kvar innan jag är tillbaks i värmen så är det dags att öka träningen! Sista månaden kommer bli galen! Men som det ser ut nu så är det gymmet minst 4 dagar i veckan och 1 timmas PW de dagar jag inte gymmar. Kommer öka på alla övningar lite nu med och alltid avsluta en övning med att maxa den, alltså fortsätta så länge jag orkar innan jag svimmar eller spyr. 2 månader och 8 dagar kvar tills jag ska visa mig på beachen i bikini...Inte riiiiiktigt där en kanske, haha.
.

När man ställer om klockan till sommartid, borde man inte ställa tillbaks vågen till sommarvikt?

Gooooood morgon!
Min kropp har så inte fattat det där med sovmorgon utav vaknar snällt klockan 6(med sommartid 7) varje morgon på ren vana. Verkar bli kalasfint väder idag med, löööööv it! Ska alldeles strax bege mig in till stan för att skriva klart ett arbete som ska vara inskickat idag. Alltid skönt att vara ute i god tid, det är mitt motto det! Sedan ska jag hälsa på min fina vän som jobbar i stallet, innan det i eftermiddag är dags för träning med V. Får se om vi kör lite armar-axlar-rygg idag, då vi körde mage-rumpa-ben igår. Så roligt att träna med henne för vi är båda lika taggade inför MAGALUF, då hon ska med ner i år! Kommer bli så galet roligt, har på känn att sommaren 2012 kommer bli den bästa någonsin! 2 månader och 8 dagar kvar, heeeeeeelt galet!
Inte lång kvar nu!

Tisdags-träning

Idag var jag och V på gymmet lite mer än 1,5 timme, och då tränade vi hårt under hela den tiden! Körde på ett mage/rumpa pass idag det mest akuta innan sommaren :) började med 20 minuter på cykel, därefter gjorde vi några ryggövningar(för att rumpan blir fastare när man tränar lägre delen utav ryggen). Sedan gjorde vi alla magmaskiner vi hittade på gymmet, samt "lutande-situps" 4*10, 20 raka, 20 sneda. Efter det blev det utfall med vikter 3*14, kissande hund 4*10 med varje ben och "hitler-hund" 2*10 med varje ben. Efter det så stretcha vi innan vi begav oss till skogen för en PW på runt 40 minuter! Under våran promenad stannade vi även upp då och då för att öva våran flairing med mina flair-flaskor som jag hade med mig. Blev rätt bra tillslut. En grymt mysig och träningsmässigt bra dag blev det! Måste bara tipsa om denna maskin som jag blivit rekommenderad ska göra underverk för midjan! Lätt värt ett försök, jag kör 3*10 åt varje håll med antingen 35 eller 45 kilo!


Ett steg framåt, två tillbaka..


Tråkigt nog har jag drabbats av en mindre depression (inget nytt när det gäller mig tyvärr, händer då och då) och har därför absolut NOLL lust för vare sig träning, jobb eller andra sociala aktiviteter.
Jag hoppas jag tar mig ur det snart, för jag trivs inte alls såhär.
Jag gillar att vara glada, spralliga och pratsamma Johanna.
Men men, she'll be back!

Till frukost idag blev det turkisk youghurt med müsli och en knäckemacka.
Till lunch blev det detta mästerverk:




Två köttfärsbiffar och några bitar gurka.


Ser ut som anorexi-lunch deluxe men nej, så är tyvärr inte fallet.
Sprang nämligen och köpte en stor chokladbit nyss och satte i mig,
så jag har snarare unnat mig idag. Allt för att försöka må bättre, right?!




En ledsen Palmis @ the work-hiss


Modellbilder

Jag, min fina syster och min katt var idag ute och tog lite modellbilder. Jag ansåg att det var lämpligt att göra det precis efter jag varit och tränat och innan jag hunnit duscha, för bästa resultat. Måste säga att jag är sjukt nöjd!!! Här får ni en liten sneak-peak på resultatet:
Yeah baby, yeah!


Frozen yoghurt

Sitter med V och myser i solen med varsin frozen yoghurt med nötter! Så mysigt!!! Galet varmt här idag, så har bara linne på mig. Hur längesedan var inte det?!? ❤ om ni undrar varför min frozen yoghurt ser så konstig ut så är det för att jag välte den, så halva blev mos. Sååååå typiskt mig, men jag åt upp den andra halvan ändå. Mouhahahahah, take that carma!

 


At the gym, wopwop.

Underbar dag ute och jag är nu på gymmet med min fina V! Blir väl runt 2 timmar här och sedan ska vi ut och öva lite flairing! Komer bli grymt. Måste ju öva upp mina enorma skills innan sommaren...not... Näe, är väl igen flairing mästare direkt, men kan några trix och det skadar aldrig att bli bättre!
Hoppas alla har en fin dag och är ute och njuter utav det UNDERBARA vädret. Gotta love springtime <3

Uttal jag stör mig på.

Jag har vissa saker jag kan stra mig så galet mycket på. Uttal är en utav dem. Så här tänkte jag nu bidra med min top 10 lista på uttal jag stör mig på.
1. Wordfeud
Borde vara förbjudet att uttala det wörd-fåjd...
2. X-ider
Uttalas precis som det står, INTE exaaaajder
3. Jeans
Snälla säg jeans och inte jinns...Mina öron blöder
4. Fat-öl/cider
Okej, detta är väl mer felsägning kanske... men ändå störande, FAT inte f-L-at...
5.Skurit
Lite som den innan, men skurit inte skärt. (Burit/Bärt osv)
6.Physalis
Ska uttalas FY-SA-LIS, inte, jag upprepar, INTE SY-FI-LIS, det blir så fel...
7.Pannkaka
PanGkaka...på allvar?
8. Popcorn
Pop-corn, pockon, puckon...
9.Avocado
Snälla, snälla, snälla...säg inte aDvocado
10.Lakrits
Heter Lakris, inget annat!
Bubblare:
Beach Club
Måste uttalas Beeejtch cluuub, på det bredaste östergötskan du kan tänka dig! Allt annat borde vara olagligt! :)


Snaaaaaaaart <3

baby Im a lost cause


Bartenders:


Ny vecka.

Ny start! Mer motiverad än jag varit på lääääääänge efter ett snack med en vän igår. Så nu jäklar!!! Har varit på praktiken idag och slutade vid 13.50. Nu sitter jag och försöker samla energi till att ta mig till gymmet. Ska bara käka lite först. Såhär har min dagens sett ut hittils:
Frukost: Fruktsallad med bär och nötter
Lunch: Kött med gräddsås och ungsbakade morötter
Mellanmål: Tacofärs med tomat och gurka samt tacosås & gräddfil

Har en rackarns Coca-cola som står och frestar mig, men än så länge har jag lyckats stå emot :)

Kaxig Natalie Portman...

How much does Natalie Portman weigh?

Klockrent!



Dagens maaaat!

Nu vet jag att dagen inte gått så långt ännu,
men kan uppdatera er ändå på vad jag ätit hitills:

Frukost: Mango/banan-smotthie
Lunch: Grillad kyckling i gräddsås med brysselkål och sallad


Brysselkål är alltså istället för pasta/potatis/ris och funkar verkligen kanon!
Låter kanske inte så gott, men man mår så bra efter när man känner att man ätit nyttigt :)


Resten av dagen ska jag försöka hålla mig ifrån alla sorters sötsaker...
Blir som vanligt svårt, men har tagit ett koffeinpiller - just in case!


Vad äter ni idag? :)




Dessa små godingar kan man äta mycket av!


Palm is back

Ja men titt på faan, jag lever ju!

Har spenderat helgen i ledighetens tecken, legat ute och solat, sovit massa, hängt på stan med vänner
och festat sönder min kropp och själ i lördags. Nävars, men riktigt kul har jag haft.

Träningen såklart obefintlig men tänkte ge mig på ett pass imorgon förmiddag, så kör vi en riktigt
nyttig vecka nu kära vänner. Jag har mindre än 2 månader kvar till Magaluf och jag är panikslagen.
Stressad som få, men tiden går och nya äventyr känns ändå helt okej...

Let's see what this summer can bring me.






Shohoooo

Känner mig helt återställd idag så tog en tur till gymmet! Blev väl strax över en timmas gym, fokus rygg och mage. Nu sitter jag hemma och funderar på att dra ut på en PW också. Så galet fint väder, löööööv it! Alla ni som inte rört på er idag, res på häcken ur soffan och ta er ut! Kanske känns jobbigt nu, men kommer kännas så bra efteråt!
.
Det är ditt val:
.
VS.

Movie: The Movie

Hur bra verkar den inte???

Dagens sällskap.

Bra mycket mysigare än vädret ❤


Dagens väder.

No words necessary...


Happy new day.

Vaknade upp och kände mig helt återställd i morse. 1 dagars influensa. Jag klagar inte...Eller hade väl tänkt mig vara dålig några dagar till och bli av med några kilon, men man kan inte alltid få som man vill :) Och det är klart jag föredrar att vara frisk!
.
Ska dock vänta någon dag med träningen så kroppen får återhämta sig helt.
.
Idag bli en lugn dag, min fina M kommer över snart och vi ska köpa godis och kika på serier. Supermys! Det fina vädret har nämligen övergivit oss här i Götet efter några kanonfina dagar så det är innomhusaktiviteter FTW!
Candylicious

The Dream Girl

Tänkte börja denna härligt soliga lediga lördag med att bjuda på lite ögongodis!
---
Jag följer endast en offentlig profil på Facebook och Twitter, och det är denna bruden -
Kourtney Reppert.
Jag vet egentligen inte vad hon gjort och hon är nog inte jättekänd i USA, lite halvkänd kanske.
Hon är modell, med i lite olika modellgrejer (bla en serie som heter Remodeled) och vart med i Playboy tror jag.
Hon är 26 år och har ett utseende som bara trollbinder mig..
Forget all the skinny models - det är SÅHÄR jag vill se ut.



Hon är så sjukt söt, snygg, vacker, u name it...
Helt perfekt i mina ögon! Önskar jag hade större tuttar och stora tänder som henne,
men man kan inte få allt här i världen haha :P
I alla fall - en stor inspirationskälla för mig!

Inte konstigt att jag var trött...

...har åkt på den bästa dieten utav dem alla...influensan. Har inte fått i mig något idag som inte ...tja... kommit upp igen. Känner mig typ såhär:
F.M.L

SOLEN

Ja idag behöver man väl inte undra vad vi gör - vi är självklart ute och njuter i solen! :D


Eller aa jag jobbar iofs, men ska ut nu och göra alla ärenden inför helgen tillsammans med Bästis :)
Blir Systemet, Apoteket, Kicks, Åhléns och sen blir det färga håret ikväll!
Imorgon tänkte jag dra med hunden ut på en promenad med matsäck och grejer,
sen kanske sola lite på altanen och tagga för festkvällen ;)

Trevlig helg allihopa! ♥



le page

Den här dagen matmässigt är pinsamt dåligt, men jag ska va ärlig:
det blev en kyclingwook med nudlar och vitlöksbröd + coca cola till lunch,
samt massa småätande av godis på jobbet.
Som tur var tränade jag ju lite innan jobbet, men det är ändå hemskt. Skam.
_____________
Till något roligare: Fick hem nya klänningen som jag beställde från Nelly idag!
Jag var ju rädd för att den inte skulle passa eftersom jag tog en i XS,
men den gick faktiskt att pressa ner sig i den, och den är absolut skitsnygg.
Enkel svart framifrån...



... och en cool baksida!




Collarbones.. blev nästan lite sugen på page
när jag såg den här bilden.



Jag är inte död...

...bara helt slutkörd. Kommer ligga lite lågt med bloggandet några dagar och försöka ladda batterierna någonstans mellan heltidsstudier, praktik, jobb och träning. Är ledig på lördag och då ska jag sova ikapp alla timmar jag missat de senaste veckorna. Imorgon är jag igång från 06.30 när jag går upp till praktiken tills någong gång runt 05.00 då jag kommer hem efter jobbet i baren. My God vad jag låter whinig, men ibland så får man göra det med. Nu ska jag, på fullaste allvar, gå och lägga mig. Hej trött tjej!
.

.
kärlek

Albalicious



Sprang på en snygg Jessica Alba på väg hem från gymmet..
Sådär skulle man se ut i sina mjukisbrallor va! Och kolla de smala armarna och midjan.. mums #nofatwhatsoever


Derma-roller

Har ni hört talas om en sån?


Jag sitter nu och funderar på om jag ska klicka hem en för galna priset 379 kr, haha!
Men den verkar faktiskt grym..! Som en liten borste med vassa små nålar som man rullar över ansiktet ett par gånger i veckan för att motverka rynkor, pigmentfläckar och stora porer.
Huden ska tydligen bli väldigt fin och slät och öka kollagenproduktionen i huden!
Sen är den tydligen bra att använda innan man smörjer in sig med ansiktskrämer
eftersom huden upptar mycket mer av dessa då..

Vad tror ni, bluff eller inte? Någon som vet nått om denna?
Vill verkligen ha en... :/ dilemma


Förlåt..

.. för dålig uppdatering!


Jag har lite personliga issues som jag försöker fixa, samtidigt som jag jobbar och försöker ha ett liv haha, MEN kan faktiskt meddela att dagen idag började på... gymmet!

Yes, jag var duktig och gick dit för fjärde dagen i rad (a) och idag blev det 15 min crosstrainer + 30 min powerwalk i uppförsbacke. Helt okej, med tanke på att gårdagens middag samt dagens frukost bestod av Marabou choklad... Ska försöka få i mig ordentlig mat idag...
 Lovar!

Hörs sen med bättre inlägg, kram på er alla!



Haha, DÖR så gullig bild. Hunden försöker härma henne o ba "I'm fancy.."
Ge mig hunden! (eller Leighton går också bra..)


Dagens sanning.

...


De goda nyheterna.

Lyckades köra igenom kroppen rätt bra på gymmet i alla fall. Älskar känslan efter ett gympass! Blev 45 minuter på cykeln och ca 40 minuter gym, men fokus på rygg och mage! Nu är min kropp helt död, så ska däcka i soffan ett tag framför 90210. Love it!!!
.

True story.

"Most people wait around for motivation to strike them like a lightning bolt. Well, I've got news:
motivation isn't something that happens to you - it's something that you create for yourself."

Bra eller dåliga nyheter först...

Den här dagen har varit både bra och dålig. Tror att jag börjar med det dåliga och får det överstökat.
.
Idag har jag SYNDAT kostmässigt! Började bra med frukt och keso till frulle och sedan falerade det. Hade praxissemenarium med skolan och det serverades citronmuffins och finskorpor. Jag munchade en muffin och 6 skorpor! Jättegott och ungefär lika onyttigt. Han sedan inte käka någon lunch innan vi åkte tillbaks till skolan så tog en macka på vägen. Blev en mörk macka med görnsaker och köttbullar, inte jättefarligt onyttigt, meeeeen inte nyttigt heller. Kom tillbaks till praktiken, var med på de sista lektionerna och skulle sedan hämta våra grejer i lunchrummet så var det uppdukat onsdagsfika. Kunde stått emot och åkt direkt till jobbet, men neeeeej då! Åt både vitt bröd och marianne-godis. Åkte och träna och kom sedan hem till att mami hade lagat våfflor. Klart jag åt det med! Äkta fatkid som man är! Haha! Kan klart säga att det var en EPIC-FAIL dag.
.
Får ta i med nya tag imorgon! Vill ju inte att detta ska vara jag till sommaren ;)
.
Can't fight gravity

Remember:


Work it out

Saaatan vilken träningsvärk jag har! Kan knappt gå, och så har jag klackstövlar på mig idag också.. Inte kul!

Trots det körde jag en timma på gymmet innan jag gick till jobbet imorse. Blev en kvarts crosstrainer
och sen ett litet mini-program efter det bestående av utfall, sit-ups på pilatesboll/med vikt,
Hitler-hunden och plankan.  Känns helt okej, glad att jag kom dit iallafall!

Dock har jag en period nu när jag känner mig svullen, pluffsig och fetare än nånsin :S
Hoppas det går över snart, annars får jag väl acceptera att jag helt enkelt går UPP i vikt just nu.. :(

Dagens outfit: jeans, högklackade stövlar och Tores kavaj

Dagens lunch: Broccoli med stekt lax!



Lätt

Att inte synda när detta serveras på jobbet var omöjlig! Fat kids in the house!!!!


Ett steg på väg

Faaan!!
Igår bokade jag äntligen mina och Dannes biljetter ner till Magaluf, men självklart så ringer flygbolaget upp imorse och meddelar att resetiderna blivit ändrade så vi inte hinner med vårt anslutningsflyg i Barcelona = flyget inställt.. haha, så jäkla typiskt! Men sitter och kikar på nya resor nu och hoppas jag hittar något passande :)


Igår fick jag äntligen ut min klasslista + alla drinkrecept inför sommarens Barskola!
Shit jag är så sjuuukt taggad just nu... Reser ju ner med min kompis Daniel, och dessutom fick jag reda på att Purjos lillebrorsa Sebbe ska gå samma barskolegrupp som jag så vi ska flyga ner tillsammans!

Skolan börjar 20:e maj och slutar 10:e juni.. Efter det får vi se vad som händer,
förhoppningsvis hittar man något litet jobb att sysselsätta sig med så man kan stanna ett tag :)
Men jag tar dagen som den kommer, precis som jag alltid gör... Åh ge mig min sommar. Nu.






Barskolan grupp 2 - can't wait to do this!



So happy!

Åååh, är så glad just nu...!
Hela dagen var verkligen ett helvete, men nu på kvällen känns allt.. så jäkla bra :)
Kan skriva mer om det imorgon, ska krypa ner och sova nu.
Säger godnatt med ett par ljuvliga bilder på min stora kärlek:


Happiness!

Dagens.

Var på gymmet i lite mer än 1 timma idag med min fina V! Det var ganska fullt på gymmet idag så var svårt att få använda de maskinerna vi ville. Började med 10 minuter på cykeln och sedan 2 minuter på roddmaskinen.
.
Tränade rygg och mage idag. Blev 3*10 på denna rackarn.
Gjorde sedan samma ryggövningar som igår! Nu jäklar ska rumpan bli tight, hihi. Blev 3*10. Sedan blev det situp-maskinen, ni vet den när man sitter i en "stol" och ska dra ner handtag till en sittande situp. Kan vara den sämsta beskrivningen i världshistorien, men jag får fota den imon. Tog 10 kilo på den och gjorde 4*10. Kommer kännas i magen imorgon. Tränade sedan magens sidmuskler på den maskinen där man står på knä och ska vrida nederdelen utav kroppen, haha ännu en grym förklaring! 10*4 på den med, med 45 kilo. Sedan tog vi och gjorde situps på den maskinen där man lutar neråt. 10*4 varav 20 raka och 20 sneda. Efter det gjorde vi 3*10 kissande hund och 3*10 "hitler-hund"(när man sträcker fram 1 arm och bak motsatt sidas ben).
.
Hade därefter tänkt köra lite crosstrainer, men alla var upptagna. Och det var alla cyklarna också, så jag och V packade ihop våra väskor och begav oss upp till kungsbacka-skogen för 1 timmas powerwalk! Såååå mysigt!
.
Blev ett helt okej pass idag också! Hade kanske önskat lite mera kondition, men man kan inte alltid få det man vill ha :)

Helt slut...

Då har man landat hemma i den sköna fåtöljen igen, efter en underbar varm dusch!
Blev ett pass på gymmet idag med efter jobbet, tränade med le bästis.
rde crosstrainern en kvart, sen olika övningar på mattan bl.a. sit-ups, ryggövningar, plankan m.m..
Låter inte så avancerat men det känns kan jag lova! Bara man gör någonting ska man va nöjd :)
(Testade roddmaskinen men fan Lina, hur gör man?! haha största fail!)


Kom hem och smällde i mig äggra, knäckemacka med ost och gurka
och blev aaaasmätt.. helt sjukt! Har en cola i kylen som mamma köpte till mig i söndags,
funderar på att se hur länge jag kan spara den innan jag blir tokig.. ;)






Den obligatoriska spegelbilden!


Tisdag 20/3.

Frukost: Bulgursallad med oliver och soltorkade tomater
Lunch: Fiskburgare
Middag: Korv med bröd
Mellanmål: Keso med frukt och nötter innan träningen, fruktsallad på kvällen

Hej kolhydrats chock! Haha, blev lite mycket idag med både fiskburgarna och korv med bröd, men körde ett rätt bra pass på gymmet så det tor nog ut sig.


Dagens motivation


Okej...

Jag dog just lite av lycka!!!


My ultimate dream house...


Jag vet att detta inte är ett träningsinlägg, men ibland hittar jag så fantastiska saker
att jag bara inte kan hålla dem för mig själv...

Visst fantiserar man ibland om det ultimata drömhuset?
Jag har nu funnit mitt.















De här bilderna är från ett hus som ligger någonstans norr om Sydney i Australien,
och är beläget uppe bland trädkronorna med en magisk utsikt över havet...
Tänk er att vakna varje morgon och blicka ut över soluppgången från den där poolen.
Eller att ligga och läsa en bok och njuta av livet i den lilla sängen på terassen...

Åh, vad jag drömmer mig bort!


Good morning sunshine, the world says hello!

Ett snabbt inlägg innan jag drar iväg till praktiken! Praktiserar tills 13.40 idag och ska därefter in till stan för att träffa V och shoppa fina träningskläder! Sedan ska vi till gymmet och bränna lite fett!!! Är väl hemma igen vid 18 kanske, så det bir en lång dag idag, men det går nog fort! Ska ge mig på rodden idag igen har jag tänkt, kan bara säga att det känns rätt bra i axlarna efter den igår!!
.

Dagens work-out

Tänkte skriva ett inlägg om min träning idag, och exakt vilka övningar jag gjort!
---
Jag började med 10 min i rask takt på löpbandet, eftersom det va så sjukt mycket folk på gymmet
vid 5 och alla cosstrainers va upptagna.. Men sen blev en ledig och då hoppade jag över till den och körde ca 18 min på cosstrainerns fat-burn-program (nivå 5). Det var verkligen maximalt vad jag orkade och nej, det är inte jättebra, men kondition är ännu inte min starkaste sida!
---
Fortsatte sedan med sit-ups med vikt 20*3, sen blev det lårmaskinen (insida lår, kommer göra fett ont imorn) sedan bicepspress så mkt jag orkade följt av magmaskinen 10*3.
---
Efter det körde vi lite övningar för rumpan. Gjorde ett litet program där vi först gjorde
statiska utfall med vikt 10 reps/ben, följt av "Hitlers hund" 10 reps/ben och sedan
plankan så länge vi orkade. Upprepade detta 3 ggr tills vi var döda och hoppade möra in i duschen ;)
Hur plankan ska se ut..




.. och hur det ser ut när en d.ö.d Johanna håller på att ge upp!

Känns som ett helt okej pass, trots att roddmaskinerna inte va lediga så jag hann testa dom :(
Men det får bli på onsdag förmiddag! Imorgon ska jag köra kondition, rygg och triceps.
Love working out! Det är faktiskt kul när man väl börjar...
---
(och för er läsare som inte lagt märke till det så är vi ju TVÅ olika tjejer som driver bloggen,
Johanna & Lina, så ni inte undrar varför det kan komma två helt olika träningsinlägg på en dag haha)

Skinny Bitch!

Muddla ca. 3 klyftor lime och lika många skivor citron
Häll på is
Häll på önskad mängd vodka
Skaka
Fyll på med sodavatten
En grym drink om man vill dra ner på kalorierna när man festar! Och ja, jag vet att sprit innehåller kalorier, men den är ändå nyttigare än de flesta andra alternativ :) Ser ut ungefär såhär, fast med citron i också! Galet god!!



Dagens.

Frukost: 2 stekta ägg, 1 apelsin
Lunch: Spagetti & köttfärssås, broccoli och lite lasagne
Middag: Grönsaker & dipp
Mellanmål: Fruktsallad

.

.
Åt i bamba(skolmatsal för de som inte förstår göteborska) idag med eleverna på praktiken! Jag kanske är knäpp men jag gillar bamba-mat! Inte så bra för kolhydrats intaget, men muuuuuums!!!

Summer Love, Love Summer.

Är det bara jag, eller blir man inte lite sugen på kärlek nu när sommaren närmar sig???

Måndagens träning.

Var på gymmet i 1 timma och 40 minuter idag, varav kanske 1,20 var intensiv träning.
.
Började med 30 minuter på cykeln som vanligt. Fick ett tips sedan om att höja sadeln så högt som det går för mina ben för att komma åt så många utav benmusklerna som möjligt. Har tidigare haft sadeln ganska lågt, vilket tydligen sliter på knäna, något jag inte visste. Så idag var det hög sadel och hög musik i öronen. Kan säga att det tog rätt bra!
Dagens stats på cykeln.
.
Därefter tog jag denna, 10*3. Tränar nedre ryggen. Fick nämligen ett tips häromdagen för att få fastare rumpa. Han som tipsade mig sade att förutom rumpövningar så kan man även träna nedre delen av ryggen, då de musklerna hjälper till att lyfta rumpan. Så det är vad jag ska pröva med nu! Hade tänkt att köra den 3 gånger denna veckan och sedan börja köra den med tyngder nästa vecka så får vi se om det gör någon skillnad.
.
Sedan den här, som vanligt... 3*15 med 125 kilo.
.
Sedan gjorde jag lite bröst och axlar och två olika magövningar innan jag blev knackad på axeln utav fina Mini! Blev en 20 minuter crosstrainer med henne sedan 2 minuter på roddmaskinen. Och shit vad jobbig den är!!! Blev rekomenderad att köra den då den ska vara grym för konditionen och det kan jag tänka mig att den är!! För två minuter på den känns som 15 på cykeln. Hela kroppen hade mjölksyra!!!
.
Efter det så gjorde vi utfall med vikter. 3*14 stycken och jag använde mig utav 2 stycken 4 kilos vikter, altså 8 kilo och shit vad det bränns i ben och rumpa! Kommer med största sannolikhet ha fetaste träningsvärken imorgon. Göööött! Efter det så blev det 3*15 på varje ben utav kissande hunden.
.
Yes, så det var dagens träning! Blev lite rörigt och kanske tränade lite för många olika muskelgrupper, men överlag rätt okej. Ska klämma in lite mer kondition imorgon tänkte jag :)

Moooooonday!

Shoo!
Nyss hemkommen från både praktik och gym och är rätt bra mör kan jag lova! Ska skriva lite mer om dagens träning soooon men måste bara få i mig lite käk först! Ville bara visa att jag lever :)


Mot gymmet


Nu sticker jag och tränar lite med V - ska köra massa rodd idag är tanken!
Wish me luck ♥




Skinny vs Curvy

Okej tjejer (och killar?), helt ärligt nu...
Vilken av dessa kroppar hade du föredragit om du fick välja?




The thin-skinny body, a la Miranda Kerr...



.. eller curvy-skinny, som denna random snygging?


Tog dom här som exempel bara för jag hittade dessa bilderna på datorn och
slogs av hur olika kropparna var från varandra, men att jag ändå tyckte båda va så fina!

Fast som ni nog vet så gillar jag ju fit-skinny mest av allt, men det är så sjukt intressant med vilka olika kroppstyper det finns! Och att det är högst personligt vilken smak man själv har...

Vad tycker ni är finast?


the Dress.

Godmorgon alla glaaada!

Sitter på jobbet och jäspar sönder, riktigt jäkla trött idag...
Blir träning senare i eftermiddag men för att få tiden att gå snabbare
har jag ägnat mig åt lite nätshopping här nyss ;)

Beställde denna klänning från Nelly som jag tänkte ha på lördagens utgång :



Så jäkla snygg, särskillt bakifrån! Dat ass...


Har kikat på den ett bra tag så nu slog jag till :)
Dock blev det en storlek XS så jag håller tummarna för att den passar någorlunda!
Kanske går att klämma i sig om jag verkligen håller min diet denna vecka.. haha

Like it?


You are far too lovely to be so lonely


Enigma

Slutade jobbet lite tidigare idag så jag skulle hinna träna ordentligt!
Körde 20 min på crosstrainern som uppvärmning och fortsatte sedan med maskinerna.
Det blev benpress, tricepspress, magmaskinen och en för låren...
Haha, kan inte alla namnen på maskinerna men aa lite varierat iallafall!
Ska verkligen försöka bli bättre med att dela upp muskelgrupper på olika dagar... tips?
.
Jag på gymmet - tränar i mitt fina Enigma-linne!
(Enigma är en tattoo studio i magaluf btw..)
.
Tog en fika på stan efter gymmet också :)
Nu har jag kommit hem, slängt i mig en taccos och hoppat i sängen!
Snart dags för BB, åååh hoppas Sipan åker ut...
Och tack för de fina kommentarerna idag, ni är ju bäääst!!! ♥


Oh happy Sunday!

Idag har jag spenderat hela dagen pendlandes mellan sängen och soffan för att sova ikapp de timmar jag förlorat då jag jobbat i helgen. Hade en grym kväll på jobbet inatt! Skulle egentligen vara ledig, men så behövde dem någon i entren så prövade att hoppa in där. Står ju vanligtvis bakom baren, så det här var lite annorlunda, men roligt! Slutade vid halv 3, då våran krog fortfarande har öppet en halvtimma till, och hoppade då in i baren och skakade ihop en alkoholfri drink. Gav mig sedan ut på dansgolvet de sista minuterna innan stängning. Gosh vad man blir partysugen utav att jobba i bar! Så härligt att ha ett jobb med så underbara arbetskamrater så det ALLTID är roligt att komma till jobbet!
.
Skulle tränat idag var det tänkt, men min kropp mår som om jag blivit överkörd utav en skördetröska. Hej träningsvärk! Älskar den smärtan, men kände att det inte var väst att åka in till gymmet för att träna halvhjärtat. Ska jag träna vill jag kunna ge allt och svettas som en gris! Älskart! Kör på igen imorgon!!!
.
Nu ska jag återgå till horisontalläge i soffan! Hoppas alla får en underbar söndagskväll! Käääärlek 
.

Trött tjej i soffan!

Tycker faktiskt att jag börjar se skillnad på mina lår! Ser inte riktigt lika feta ut som de gjorde för några veckor sedan. Happy times!!! :D


I found my motivation


Jag tänker inte sitta och deppa mer. Inte en jävla sekund till!
Jag tänker vara positiv så jag får någonting gjort med min tid.
Allt går inte som man tänkt, men det är bara ta nya tag.

Räknar ner timmarna till gymmet, ikväll ska jag ge järnet.
Frustration = träningsmotivation!

Om jag inte har något annat, kan jag väl iallafall satsa på att bli snygg...







Och så till den sötaste bilden jag nånsin sett...



Hur underbar?! Mål: Kunna pussa någon så :) haha


Tonight.

This is me tonight. Woooooorking!
Det här är vad jag önskade att jag kunde göra... :)

Sore or Sorry... You choose.

.
.
.

What do ya think??

Som ni nog märkt har min motivation inte varit den högsta senaste tiden,
men som tur är är Lina duktigare än någonsin, grymt impad av hennes träning!
Ska försöka ta mig ur min deppighet och ge järnet på gymmet varje dag nästa vecka :)
---
Knäppte några bilder på min mage igår morse -
är det bara jag eller kan man skymta magutor där?!
Blev typ chockad själv.. Nu jävlar måste jag kämpa för att få fram dom ordentligt!!!
Om man kisar riiiktigt hårt...



Snygga pjamasbyxor, tack, jag vet.

Godmorgon lördag!

Vart en ganska lugn kväll på jobbet igår. Var hemma strax innan 5 och uppe igen vid 9.30 för att käka frulle med mormor & morfar! Nu ska jag vila lite innan det är dags att mova mitt feta ass till gymmet! Motivationen är inte på topp just nu, men ska bli gött att svettas lite och låta kroppen komma igång. Får se vad jag tränar idag, lite beroende på hur gårdagens träningsvärk känns :) Men blir nog armarna i alla fall!
.

The bitter truth...


It's friday, friday...

Nu har jag och mami käkat lite räksallad och jag är nästan färdig med att göra mig iordning inför jobbet! Jobbar i baren mellan 22-04, så det är inte så många timmar idag. Hoppas på att det blir lite folk ikväll i alla fall, trots att det är sista helgen innan löning :) Hoppas att alla får en supermysig fredagskväll!
Jag och bästis på Teneriffa <3

Todays training.

Blev närmare två timmar på gymmet idag också. Började med 30 minuter på spinningcykeln. Jag använder Cardio-inställningen. Då ställer cykeln in en lämplig puls att uppnå för din ålder, min ligger på 158, sedan så anpassar cykeln motståndet för att hålla den pulsen. Sjuuuukt jobbigt, men grymt gött efteråt. En uppvärming som gör mig precis lagom trött.
Här är dagens statistik för första passet på spinningcykeln.
.
Därefter gjorde jag samma maskin för rumpan som jag gjorde igår. Blev 5*15 med 125 kilo idag. Åh, det svider så sjukt gött de sista repetitionerna!
.
Sedan var det dags för denna! Finns inget bättre om man önskar träningsvärk i magen :) Gjorde 4*10 varav 20 raka och 20 sneda. Den tar verkligen hela magen och det utan andra vikter än din egen kroppsvikt. Lovely.
Använde vikter idag när jag gjorde mina utfall. Gjorde 5*14 med två 3 kilos vikter. De sista 14 var inte roligt, hade jag varit en mes så hade jag gråtit! Haha :)
Den här rackarn blev det sedan för att verkligen ge rumpan en omgång. 5*10 där!
Och när jag skulle avluta med min crosstrainer var alla upptagna... Så hoppade på cykeln igen. Testade Fatburn-inställningen den här gången. Ingen höjdare enligt mig. På Fatburn ska man hålla en mycket lägre puls, vilket innebär mindre motstånd.
Lite stretching på det så jag kan röra mig imorgon! Är faktiskt väldigt nöjd med passet idag! Härligt mör i kroppen nu! LOVE IT!!!

Beautiful things to inspire you

Cool bild, va?

Mot gymmet.

Sådär, då var dagens praktik över. Idag har vi varit på bio och sett Liverpool Goaly. Tror jag att den hette i alla fall. Har inte insett innan hur jobbigt det är att hålla reda på en skolklass. Min stressnivå var på max ungefär... hela tiden! Och då hade ja bara en grupp på 7 att hålla reda på. Haha, vet inte hur många gånger jag har räknat dem uder dagen. Filmen var i alla fall bra! När vi kom tillbaks till skolan åt vi lunch och hoppade långhopprep innan det var dag för sista lektionen för dagen. Jag har verkligen världens bästa praktikplats!
.
Nu ska jag snart bege mig mot gymmet! Idag är det rumpan & magen som ska dö! Hade tänkt mig ungefär samma schema som igår. Tror att 1 timmas kondition och 30 minuter gym är ungefär lagom. Och så stretching på det, så blir det ungefär två timmar på gymmet. Ska träna med finaste V idag! Kommer bli aaawesome!
.
Det är aldeles för lite tid kvar innan sommaren för att maska på gymmet! Dags att ta till med det tunga artelleriet nu! BURN FAT, BURN!!!


Jag vill att det ska brännas i magen imorgon!
.

Dagens träningspass.

Var på gymmet närmare 2 timmar idag. Blev en liten ändrin i tränings-schemat då min träningsbuddy körde mage igår, så blev armar-bröst-rumpa idag istället. Och så kondition då såklart!
.
Jag började med mina 30 minuter på cykeln. Kom upp i över 1.7 mil idag! Mitt mål är ju att komma över 2 mil på mina 30 minuter. Ska se om jag kan klara det uder nästa vecka. Hela 281 kalorier brända i alla fall.
.
.
Gick sedan vidare till den här rackarn. Körde 4*15125 kilo. Försöker att höja alla maskiner ett snäpp varje, eller åtminstonde varannan vecka. Och nu har jag kört på 115 så länge så idag var det dags att höja ribban. Kändes rätt bra i benen och rumpan sen kan jag lova!
.
.
När jag var klar med dagens rump-träning var det dags för armarna. Började med denna där jag gjorde 4*10. Minns inte riktigt vilken vikt jag hade, men vet att jag är sjukt klen i dessa muskler så skulle gissa på runt 10 kilo kanske...
.
image description
Glad tjockis posar :)
.
Efter det så körde jag lite axlar. Tog tyvärr ingen bild på den maskinen, men där blev det 3*1015 kilo. Efter det körde jag skivstången med vikter för biceps. 12,5 kilo med 2*10 och sista gången maxade jag, altså körde tills jag ville gråta och spy, och då klarade jag 26! Lite triceps på det och sedan var det dags för min gamla kompis crosstrainern. Den har nog aldrig känts så jobbig som idag. Var helt död när jag avklarat 14 av mina 30 minuter. Altså inte ens hälften. Pushade då mig själv att i alla fall göra 20. Gör 20 så får du ge upp sen. Klarade mig upp till 20 och pushade då på kroppen ytterligare. Upp till 25, bara upp till 25. Det är ingenting. Bara 5 ynka minuter. En fjärdedel av vad du redan gjort. Tryckte på en fet uptempo låt i hörlurarna och svettades ikapp med musiken. Kom upp till 25 och tänkte att fasen, har jag klarat 25 så kan jag lika gärna klirra 30! Så det gjorde jag. Benen darrade sådär gött när jag klev av maskinen. Älska känslan.
.
.
Så var det lite stretching efter det, innan jag begav mig hem. Är rätt nöjd med dagens pass faktiskt. Hade kanske kunnat klämma in mina utfall också, men får göra dem dubbelt upp imon!

Svar på frågan..:

Fick en fråga i en kommentar förut om hur lång jag är,
och svaret är 1,63 cm! Väger dessutom hela 51,2 kg nu när jag vägde mig idag på gymet..
---
Jag vet att det inte är överviktigt utan normalt, men jag tränar som sagt inte för att bli spinkigare -
jag tränar för att få muskler, bli tight och allmänt fit!
---
När jag var 16 år låg jag på sjukhus en längre period på morfindropp,
då tappade jag massa kilo och vägde bara 42 kg när jag kom ut..
Jag var fruktansvärt smal men jag märkte det inte ens själv!
Sen ökade jag till 48 kg så småningom, låg där ett tag och har det senaste året vägt 53 kg.
Jag är faktiskt väldigt nöjd med min kropp nu, men som sagt, det är fit jag vill bli!
---
Letade genom gamla bilder på datorn och hitta denna.
Här är jag 18 år gammal och ganska smal!




Här va jag 20 och också rätt spinkig..
men perioder därimellan har jag vart lite "större".
Ska se om jag hittar nåra sånna bilder också :)

Den långa väntan.

På att min träningskompis ska sluta jobba! Hon slutar vid 17, så ska alldeles strax bege mig hemifrån mot gymmet. Idag blir det fokus på kondition, mage och rumpa. Mitt planerade träningsschema för dagen ser ut som följer:

30 minuter på spinningcykeln
30 minuter gym, 3*15 på varje maskin, med fokus mage/rumpa
3*15 utfall(med skivstång?)
30 minuter crosstrainer

Får se hur mycket kroppen orkar då jag inte tränat på en vecka. Var ju i Stockholm fredag-söndag och efter det blev jag sjuk, så detta är första dagen min kropp känns okej. Men jag gillar gymmet bäst när jag har en plan att följa! Annars blir det lätt så att jag vandrar runt och ser förvirrad ut. Jag är ju väldigt petig med hur jag tränar, vart jag vill bygga muskler. Till exempel så tränar jag inte på några maskiner som tränar de inre lårmusklerna. Detta för att jag vill ha tillbaks mitt mellanrum mellan låren och vill därför inte bygga muskler där jag kämpar så för att bränna bort fett.
Motiverar mig själv, och förhoppningsvis er, med en bild! Hade jag sett ut såhär i underkläder så hade jag aldrig haft på mig något annat!

Vältränad med former! Sooooo HOT!

Min åsikt om Måltidsersättare.

Jag har själv fallit för dessa dieter några gånger, med shaker, smoothies och bars. Men enligt mig är nackdelarna bra mycket fler än fördelarna.

För det första är dessa produkter fulla med socker. Du kanske känner ett dämpat sockersug, men det är för att du får i dig massa socker genom "maten". Du får en snabb sockerkick, men energin sjunker ganska snabbt igen...
.
Jag tror dessutom inte på dieter som inte är hållbara i längden. Klart att vikten rasar när man bara äter några hundra kalorier per dag. Men den dagen man börjar äta som vanligt så är kilorna tillbaks, oftast med några extra där till. Jag känner säkert runt ett tiotal vänner som kört på pulverdieten, INGEN har lyckats hålla viken efter viktnedgången. Vare sig det tagit någon månad eller något år, så har alla varit tillbaks på noll. Det finns säkert de som det funkar för... Jag har bara inte träffat någon än. Jag kan själv ta en shake ibland när jag har svinbråttom och verkligen inte hinner laga mat. Men skulle aldrig börja med den dieten igen. Ät bra mat och rör på fläsket, så behövs ingen diet.
.
För att tappa vikt, hälsosamt, behöver kroppen bra mat i rätt mängder och motion. Ta och lyft på asset från soffan och ut och rör på dig! Strunta i snabbmaten, halvfabrikaten och godiset på vardagar. Dra ner på kolhydraterna. Gör långsiktiga förändringar. De förändringar som bara håller någon vecka eller två gör ingenting för din hälsa i längden. Köp hem massa frukt och grönt, det gör toppen för din hälsa och kropp! Alla förändringar, små eller stora, som du vet är hållbara i längden kommer göra skillnad. Visst, med måltidsersättningar kanske du tappar kilon snabbt, men du får tillbaks dem lika snabbt om du slutar med dem och återgår till ordinarie kost. Skillnaden på en nedbantad och svukten kropp och en vältränad är dessutom enorm. Så sluta köra den lata vägen, det kommer inte gynna sig i längen. Börja rör på dig istället och förtjäna den kropp du bygger upp!
Så svält dig med dem här. Eeeeelller...

Bli lika glad som den här rackarn!


Haha, en sista notis! Det bästa är ändå de som äter måltids-barsen som godis! Lyckat att trycka i dig en hel måltids näringsvärden som snacks...eller?

( Detta är min personliga åsikt, finns säkert 100 andra som tycker olika :D, så no offence.)

Off to the gym!



Nu slutar jag jobbet så nu sticker jag mot gymmet för att bränna lite!

Tycker ni soffpotatisar ska göra detsamma.. ;-)

 



Ångest/pepp att ha sånna här kuddar hemma i soffan? Haha! Vill haa...


Lunch!

Korta inlägg idag :) men det är full fart på praktiken! Har lunch nu i alla fall. Blev keso med frukt idag!

 


...

En sån dag idag!

 


Dagens Motivation!








Vet ni att det enda som hindrar oss från att se ut såhär är oss själva?


* Diet
* Träning
*Disciplin

Kom igen nu... Knappt 3 månader kvar till sommaren.
Vi kan iallafall låtsas att det går!
DET GÅR!!!


Dagens outfit?

Godmorgon, vilken underbar jäkla dag det är idag!!
Solen strålar och det är knappt kallt ute :D Me gusta, så underbart.
En dag på stranden lockar mer än nånsin just nu typ...


Kolla, en dagens outfit-bild!
Skinnjacka och poncho, grymt high fashion ;)





Knäppte några fler bilder, för älskar den grå kavajen
jag fick låna av Viktoria imorse... Matcha mitt linne perfekt!

---

Idag är jag faktiskt på kanonhumör! Ska träna senare i eftermiddag, ska bli skojj :)
Tror jag kör triceps, mage och rygg idag.. Är det en mysko kombination..? Hmm..


Bio-time!

Igårkväll gick jag på bio och såg Devil Inside med Viktoria & Jesper.
Rätt äcklig excorsistfilm, vi skrek rätt högt ett par gånger där haha...
Åt en cheeseburgare innan. Failfailfail, så idag skippar jag fan lunchen.

Gick sedan hem och såg Sveriges Mästerkock (mitt absoluta favoritprogram)
och sedan låg vi vakna ett tag och snackade om hur falska människor kan vara...
Don't you agree?! Jag är typ rädd för människor. Sorgligt men sant.







Brillorna är asbra att ha på bio!




Jag & Jesper innan bion igår (Tore är och köper popcorn tror jag)
Asså - kolla mina stora ÖGON!!! Ser verkligen ut som den nörd jag är.


PW in the dark.

Yo! Drogs med ut utav syster på en kvällsPW! Klirrade snyggaste outfitten och var ute i dryga timman. Imorgon blir det gymmet igen!!! Burn fat BURN!

Inga ursäkter för beach 2012!

 


Suck it up, so one day you wont have to suck it in.


Den bästa motivation som finns..

.. mäste väl ändå vara SOLEN?!

Nu när jag äntligen frisknat till från min förkylning och fått komma ut och se solskenet
så känner jag bara ett stort jävla sug för att träna, sola och resa iväg...
Vilken tur att allt det står på schemat då ;)


Idag blir det dock inget gym utan bio med mina bästa vänner,
men imorgon kör vi igen!!! Nu ska musklerna fram, no time to loose babies.

Vi kan alla om vi bara vill ♥




Rast!

Har tagit en liten paus i provrättningen innan vi ska ha våran sista lektion. Slutar vid 14.30 idag, så det är gött! Då ska jag hem och njuta utav det UNDERBARA vädret!!! ❤

 


Oh happy day!

Jag mår MYCKET bättre idag efter 10 timmars sömn. Är på praktiken nu och ska precis äta lunch. Idag blir det fisk med morötter, tomat och broccoli i ugn! Ser inte så gott ut, men MUMS! :)

 


Til Shohanna o Best Boobs

 

Sänder lite kärlek ifrån Teneriffa till 2 av dom bästa i världen;

 

 

 

Palma

 

 

Ni e så himla duktiga! Jag tänker på er varje dag. snart SNART ses vi igen, o det kommer bli shot barrunda og salongsberusad på bejchklub! Jag räknar dagar!!

 

 

 

Göteborg

 

 

 

Monkey park

 

 

 

lite kort ifrån karnevalen i Santa Cruz slänger jag också med:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace Out!

 

O dagens pepp:

 

 

Keep up the good work tjejer!!

 

 

 

 

 

 

 

-Else


I love you, always forever ♥

Min bästa vän, min soulmate, mitt hjärta 

En sån där lista.

Fyra jobb jag haft:
1. Ridlärare
2. Butiksbiträde i blomsteraffär
3. Hotellstädare
4. Bartender

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Pocahontas
2. A walk to remember
3. Moulin rouge
4. Taken

Fyra städer jag bott i:
1. Onsala
2. Kungsbacka
3. Magaluf
4. Nayang

Fyra Tv-serier jag gillar:
1. Gossip girl
2. Greys anatomy
3. The river
4. Big bang theory

Fyra hemsidor jag besöker varje dag:
1. Facebook
2. Blogg.se
3. Hotmail
4. Google

Fyra favoriträtter:
1. Grillat kött
2. Grekisk sallad
3. Spagetti med köttfärssås
4. Pamboli med aioli

Fyra låtar jag gråter till:
1. Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig då
2. Thriving Ivory - Angels on the moon
3. Celine Dion - My heart will go on
4. Sia - Breathe me

Fyra drinkar jag gillar:
1. Mojito
2. Caprinoshka
3. Solero
4. Skinny bitch

Sjuk(t), trött tjej.

Vet inte vad det är för baciller de har uppe i Stockholm, men måste vara någon form utav mutant-baciller! Ligger just nu helt utslagen i soffan, stendöd efter en dag på praktiken. Har precis tagit en ipren till för att få ner febern, och lätta på kallsvetten. Borde kicka in vilken sekund som helst!
Har haft en väldigt mysig dag på praktiken i alla fall! Var ju som sagt på Noas Ark och mös med djuren. Barnen fick baka scones och kolakakor. De har fått mata smådjuren, rida på hästarna och åsnorna och grilla korv. Vi promenerade från skolan och dit, vilket tog ungefär 40 minuter per väg. Så alla var rätt möra när vi kom tillbaks.

Min dagens har sett ut såhär än så länge:
Frukost: Några skivor kall falukorv, 1 banan
Lunch: 2 grillade korvar med bröd
Middag: Falukorv och makaroner
Mellanmål: Scones och 1 kolakaka

Ska nu lägga mig och försöka sova bort febern. Hoppas verkligen att jag är frisk tills imorgon då jag inte kan vara borta från praktiken. Måste friskna till så jag kan träna med! Har inte varit på gymmet sedan i torsdags och känner hur fettet gror. ILLA!!!!!

Beach Blonde Babes

Ska vi slå vad om att jag kan få er att längta till stranden?
Ok.
Candice Swanepoel - Candice Swanepoel Hits The Beach For Victoria Secret
Lyckades jag ?

Golden summer

Eftersom att jag ligger hemma sjuk i sängen idag
kommer jag inte ha jättemycket träningstips för mig (tillbaks på gymmet på torsdag!),
därför ska jag ägna mig åt något annat viktigt.. nämligen nätshopping!!!
Nu jävlar ska här klickas hem grejer!
Fokuserar särskillt på accessoarer idag, och något jag blivit helt kär i på senaste
är alla smycken i guld- och bronsfärger. Har aldrig gillat det innan alls,
utan har bara burit silversmycken MEN inser alltså nu hur jävla nice det är med guldiga toner..
Tänkte köra på hippie-stile i sommar, med fjädrar och pärlor,
så ska se om jag hittar nåt fint på nätet :)
Vet ni någon bra sida?
SMYCKEN - NELLY ACCESSORIES / LISETTE - NELLY.COM




Love this one!

God mooooooorgon!

Nu har min Ipren börjat kicka in och livet känns värt att leva igen! Förutom alla härliga minnen drog jag även med mig förkylningen från helvetet hem från huvudstaden! Lyckat!!! :) Nu är det dags för ännu en dag på praktiken. Idag ska vi promenera till noas ark och klappa på djuren och grilla korv! Ska bli sååååååå MYSIGT! Väntar nu bara på att Y, min partner in crime ska komma :) vädret är kalas här nere idag så tror att denna dagen kommer bli aaaaaaawwesome(så länge jag fortsätter knarka mina Ipren!)

 


H.P for life.

Jag har länge undrat vad min Patronus var...
Now I know!


I still dream of the beautiful ones

The perfect outfit for a day in Paris

The perfect day to spend on the beach


The perfect dress for a date with Mr Right


The perfect glass of champagne

LÄNGTAR!

Åååå vad lycklig jag blev nu!!! Kaiser chiefs till Mallorca rocks, happy times ❤


Fetaost sallad

Tänkte att det var dags att slänga upp en nytt lätt recept på snabb och nyttig mat! Min middag idag blev en, precis som rubriken säger, sallad med fetaost.


I min sallad har jag:

 

2 tomater

1/4 stor gurka

Purjolök

Fetaost

Olivolja

Oregano

Örtsalt

Så grymt gott, och tar bara 5 minuter att fixa ihop! Yumyumyum!!!

 


I mitt livs bästa form!!!

Mmm TYP. Eller inte, va.. Haha. Jag ska försöka få ihop ett litet blogginlägg med de sista krafterna i min kropp!!

Är efter helgens trevligheter relativt d-ö-d, sitter på jobbet nu och hostar & dricker té... Tror att kombinationen alkohol, skräpmat och NOLL timmar sömn satt sina spår. Håller med Lina - man börjar nog bli för gammal för detta! Kärring-varning ;) Men har haft det superkul, jättemysigt att träffa mina fina roomies igen. Har haft ett par spårade dagar med dramatik, dans och drinkar och jag är mycket nöjd :) Men ska erkännas att det var skönt att komma hem, ta en varm duch och däcka i sin egna säng ;)

Vi var extremt dåliga på att ta bilder (och de bilder som faktiskt togs är strikt barnförbjudna samt sekretessbelagda) men dessa två hittade jag på min mobil. Håll till godo, haha...
 


Två suddiga brudar på förfest





Och en ytterst flummig egobild som jag tog på Ballbreakers?
Ps. Jag ÄGER på golf!!!!




Sju svåra år och lite till..

Tyckte ändå jag var ganska duktig och gick och lade mig vid 22 igår för att Mora kroppen sova ikapp lite av den sömn jag missat i helgen. Men vaknade i morse mer sliten än någonsin! Lyckades släpa mig själv upp ur sängen, ner till köket och få i mig lite frukost. Funderade på allvar att gå till praktiken i min pyjamas, men lyckades övertala mig själv att byta om. Altså shit, när blev jag så gammal att jag behöver flera dagar på mig att sova ikapp en helgs festande? Vad har hänt... Tycker inte att 23 är sååååå gammalt, men uppenbarligen så är 23 det nya 35 typ. Fett ovärt! Kan bli spännande att se om jag lyckas hålla mig vaken hela dan eller om jag behöver en powernap vid lunch 😃 åh vad jag önskar att jag kunde spendera dagen i sängen med mina finisar istället ❤


Bästa!

Har haft en helt underbar helg! Men skönt att vara hemma igen nu efter ganska många timmar i bilen(Dock med underbart roadtrip sällskap). Har duschat och bytit om till onepiecen, lovely. Ska sova nu aldeles strax, har snittat något för lite sömn denna helgen. Ska bara klara av att slita mig ifrån Big Brother :)

Vi lever

Och ligger och myser framför en film ❤ snart dags för oss att börja rulla neråt i landet igen, vilket känns SJUKT tråkigt! Men för att se det positivt så kommer jag ju bo med mina favoriter igen en hel sommar om mindre än 3 månader! Älskart! ❤


God morgon

Nu har vi vaknat till efter nattens fest! Vi har käkat lite pizza och börjar bli mänskliga :) får se vad dagen har att erbjuda! Ska börja med att dra igång en rulle!


Glada tjejer..

...FRAMME I HUVUDSTADEN!!! ❤


Nu...

...går det undan!!! :D


Gränna

Sådärja! Nu är jag och gänget en bit på väg :D körde nyss förbi Gränna, så börjar närma oss Norrköping! Åh vad jag har på känn att detta kommer bli en helt galet underbar helg! Med världens finaste vänner, hur skulle det kunna bli något annat! ❤ vi har löst ordgåtor och äter naturgodis här i bilen och har det allmänt mysigt! Jag har massage i mitt säte, så klagar INTE!


Mot Stockholm

Bye bye sanity... ♥

Nu är vi på väääääääg!!!!

Mot huvudstaden och världens bästa Magaluf-familj! ❤


Långhelg!

Hola, Johanna här!
.
Fick världens längsta och skönaste sömn inatt (knappt några galna drömmar alls)
och nu sitter jag här nyduschad och tänkte klä på mig/fixa mig/packa väskan
för om ett par timmar kommer Lina & Jocke och hämtar upp mig :)
.
Jocke åkte med bil från Halmstad redan imorse för att hämta upp Lina i Göteborg,
sen åker dom förbi Norrköping och slutligen hamnar vi hos lilla Purjo i Stockholm!
Haha, så kul när vi umgås för alla har heeelt olika dialekter... Folk måste undra vad vi är för mysko grupp!
Sist hade vi även en skåning och en norsk med oss haha!
.
BÄSTA FOLKET

Look-a-like?

Jag har i många år fått höra att jag är lik en skådis
som heter Heather Locklear...
Hon är väl typ i 50-årsåldern nu haha,
men hon va rätt snygg när hon va ung så blir inte jättesur för det!
---
Vad tycker ni, är vi något lika?


En ung Heather! :
Heather Locklear
Heather Locklear
Heather Locklear
Heather Locklear
Heather Locklear
Heather Locklear



Och en ung Palm:





Inte särskilt likt på denna bild haha, men hitta ingen bättre..
Men jag kan definitivt se likheten mellan oss!
---

Förhoppningsvis är man såhär fräsch vid 50 då ;)


PS

Jag har syndat idag och ätit nutella. FAAAAAAAAIL!!!!!!!!


Såhär..

...glad tjej är jag just nu! Inte alls trött på plugget... Jag lovar.


For the thigh-gap!

Ge mig magen. Ge mig benen. Ge mig brösten... Avundsjuk!

Avundsjuk?

Någon som vill byta? Är helt okej att göra tentan för mig imorgon också! Jag lovar!!!


Me <3 Wok Time

Sitter och jobbar för fullt här, just haft möte..

Måste upp på stan sen och handla alkohol inför helgen,
ååh så kul det ska bli att träffa mina Magaluffare igen!! :D

Funderar på vad jag ska äta till lunch idag -

Har ju mitt guilty pleasure som heter Wok Time här i stan,

det är så SJUKT JÄVLA GOTT där så jag drömmer om maten på nätterna.

Älskar deras kycklingwok med nudlar.. Undrar hur onyttigt det är?

Har iofs bara ätit en knäckemacka idag efter gymmet, så.. det kanske är värd det? ;)



Kärleken i mitt liv.. just nu.


Fruktsallad!


Buuuuuuurn..

Detta blev dagens pass på spinningcykeln! Målet är att komma över 2 mil på de 30 minuter jag cyklar. Inte så långt kvar nu!


Le Work-Out

Idag blev det återigen triceps- och mage på gymmet, precis som i förrgår!
Tyckte det gick jättebra, och är väldigt trött i armarna nu..
Testade som sagt en ny maskin som jag ska börja köra mer med!
Värmde som vanligt upp på crosstrainern :)



Ultimata drömmagen! Ge mig...


Har inte ätit något idag än, men kan ju redovisa vad jag åt igår:


Frukost:
Turkisk yoghurt med müsli
Mellanmål: Ostmacka
Lunch: En cheeseburgare
Kvällsmål: Youghurt + jordgubbar


Haha, kan vara den SÄMSTA matdagen ever!
Men men, ibland får man vara lite olydig...


Mitt underbara gym

Om ni mot förmodan någonsin skulle flytta till min kära hemstad Norrköping,
så rekommenderar jag VARMT mitt gym Actic!

För mig är det perfekt, eftersom det dels ligger vägg-i-vägg med mitt jobb
(kan liksom SE rakt ner i gymmet när jag sitter och jobbar, haha!) och sen är personalen där fantastisk.
Alla är så trevliga och varma, det är fräscha lokaler och det är bra stämning.

Som idag: jag står och läser länge på en triceps-maskin som jag aldrig använt förut,
sätter mig ner och testar lite. Det är nästan tomt på gymmet förutom en lång, stilig utländsk man.
Han kommer genast fram och säger: Ursäkta, låt mig visa dig hur du göra rätt!
Så lär han mig maskinen och säger att jag alltid kan be han om hjälp om jag vill.
Och han jobba inte ens där!! Så jäkla snällt, sånt gör en glad.

Sen när jag sätter mig i bastun kommer det in en kvinna och utbrister: "GUD vad brun du är!
Vad snyggt! Har du vart utomlands? Vart solar du?? Det var jättefint på dig..!"

Så ja, gillar man bra service och komplimanger så satsa på Actic ;-)



Jag på gymmet för en vecka sen!




Motivera mera!


KONY 2012.


Good morning sunshines!

Underbart snöoväder ute idag! Sånna här dagar är jag väldigt tacksam för att jag inte jobbar utomhus! Sitter just nu framför nya ANTM och käkar frulle. Blev fruktsallad med äpple, banan, kiwi, blåbär, hallon och valnötter idag. Smarrigt! Klockan 10 ska jag möta Mini på gymmet för att bränna lite fett! Sjukt taggad! Sånt här väder gör mig faktiskt ännu mer sugen på att träna och få till drömmkroppen! Sommaren är mindre än 3 månader bort! 3 MÅNADER!!! Helt galet! :D
Resten utav min dag går ut på att plugga! Älskart!


Dagens.

Frukost: Tacoköttfärs, 1 tomat, tacosås & gräddfil
Lunch: 2 knäckemackor med kräftröra
Middag: Tacoköttfärs, 1 tomat, tacosås & gräddfil
Mellanmål: 2 apelsiner

Hade ingen rolig frukt hemma, så fick bli middagsmat till frulle. Men det funkade. Annars inte så mycket märkvärdigt :)

Sååååååå sant!

Bild lånad från Anias blogg 

Sunshine for you


Nu slutar jag äntligen jobbet,
så ska möta upp bästis för att gå och sola lite...
Finns det något skönare än att sola på kvällen?
Super-mys



Jag med lockigt hår..
önskar man orkade fixa sig så alltid.


Glade Viking.

Okej, längesedan vi skrev om Magaluf här nu! Så tänkte att det var dags för oss att ta upp ännu en utav våra absoluta favorit barer! Den Glade Viking!
Helt galet bra charterbar som bjuder på sjuk fest och grymt taggade bartenders, ALLTID! Bodyshots och... annorlunda drinkglas är vardagsmat på Viking. Baren ligger mitt i centrum, i mitten utav den brittiska bargatan 2 sekunder ifrån stranden. Vikings bartenders bjuder dessutom alltid på en mängd roliga danser du kan lära dig till de olika sommarplågorna! All time favoriten är den till Nik & Jay's - Hot. Så när ni kommer till Viking bara måååste ni önska den! Kärlek!

Snygga pojkar i baren!

Träffar ni min bruuush Mike MÅSTE ni be om hans specialite, MONGOPUSSAR! You're gonna love it ;)

Glada gäster!

Drinkar serverade i vattenkokare! Eeeeeeeeeller...

...PRINGLES-RÖR!

Snäppet bättre än bartenders... Avatenders!

Sååå, när ni är sugna på en galen partykväll så kör på Viking! Helt underbar personal, grym musik och störtskön bar!

Behöver ni taggas?

Jag har en liten träningssvacka idag, då jag kände mig lite sjuk. Vilket resulterade i att jag när jag kom hem kröp ner i soffan i min onepiece, under min värmefilt och tyckte synd om mig själv. När jag tog en liten paus i pluggandet satt jag därför och letade upp lite nya motivationsbilder! Finns inget bättre när man känner för att ge upp! Och jag säger bara, my GOD vad jag är taggad nu!!! Ska till gymmet med Mini imorgon bitti och då jäklar ska jag bränna! Beach 2012, BRING IT ON! Älska sommaren, älska stranden, älska havet, älska solen, ÄLSKA MAGALUF!










Dagens craving


Boxningshandskar!!!


Eller okej, jag hade gärna tagit hela den här brudens look rakt av haha,

men fuck vad kul det hade vart att boxas som träningsform!
Undrar om dom har det på mitt gym?

Tycker det är grymt coolt med brudar som kan boxas,

och let's face it, ibland kan det va bra att kunna försvara sig också ;)

Så boxning (tillsammans med pole dancing) är min nya tränings-craving!





Long hair, nice ass, and those gloves... me gusta!


Brukar ni boxas på gymmet?!


Optimisten vs. Pessimisten

Optimisten i mig idag är grymt lycklig för att jag fått tillbaka mina favorit skor som varit på villovägar sedan november! Åh jag ska bo i dem fram tills det blir vår! Äkta sko-kääääääärlek! 


Pessimisten däremot är inte lycklig för att min klasskamrat som jag jobbade med halva dagen igår nu ligger hemma med vinterkräksjukan... Känns....såddär. Hur sugen är man på att bli kräksjuk 2 dagar innan jag har tenta OCH åker till Stockholm? På en skala 1-100... -1000000000. Bara så att ni vet.

Dagens fråga.

Någon utav alla våra läsare som provat denna? Har varit lite sugen på att testa den ett tag, men tråkiga pengar om den inte funkar :)
Såhär står det om den på hemsidan:
Moroccanoil Original Treatment är vårdande oljebehandling för alla hårtyper! Med denna marockanska olja för hår får du en revolutionerande kraftfull hårolja, likväl för fint samt grovt hår som behöver vård och näring. Med dess unika kombination av Arganoil är Moroccanoil Original Oil Treatment en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hårs kvalité. Oil Treatment är orginalet av hårbehandlingar med arganolja, Oil Treatment tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som produkten bygger upp en flexibel styrka, ger glans och mjukhet samt skyddar ditt hår från skador av miljöpåverkan.

Dagens Insperation!


Dream of Californication

Hello all you fabulous ones!

Var återigen duktig och drog mitt lazy ass till gymmet imorse innan jobbet.
Idag blev det hela 25 min på crosstrainern, följt av biceps- och ryggträning.
Var i princip helt ensam idag, och de spelade massa grym RHCP-musik och jag bara njöööt i fulla drag!
Körde även så många utfall jag orkade med 5 kiloshantlar haha...
Mina ben dog, jag lovar. Kan knappt röra mig, men så skönt det är ;-)




Har gått ner lite i vikt till och med!
Inte mycket, men det peppar ju ändå att se lite skillnad...
Som att man gör något rätt. Bikini season is coming, guys!
Ta er till gymmet så FORT ni kan. If you want it - it's worth it.


Hemmåt

Ledsen att uppdateringen från min sida är så katastrofal! Men har en fet tenta på fredag och spenderar alla dyngnets vakna timmar med att plugga till den, vara i skolan eller gymma... Är ledig hela dagen imorgon och då blir det till att råplugga det sista! Nu har jag precis slutat skolan och ska som rubriken säger hemmåt... Men först så jag ner till min mormor och morfar och skriva ut lite papper till skolan innan jag drar mig hem för att... PLUGGA!! :D Blir ingen träning idag då kroppen inte känns helt 100, får köra dubbelt så hårt imorgon istället!!!

 


Abs...

Läste denna tjejs blogg och blev kär i hennes abs.
Alldeles lagom synliga, det måste liksom inte vara mer.
Exakt såhär ska jag se ut i sommar!
Ni får 500 spänn om jag ljuger...

(Censur. Fan vad dåligt självförtroende jag har.. haha :/)

Dagens mat!

Nu ska vi va sådär brutalt ärliga här igen...
-
Dagens matintag:
Frukost: Havregrynsgröt med honung
Lunch: Lövbiff i sås med sallad och avokado
Mellanmål: Ett äpple
Middag: Köttsoppa med ostmacka
-
Känns som jag ätit helt ok ändå, förutom mackan jag satte i mig nyss..
men soppa är inte så gott utan bröd, så jag unnade mig :(
-
Det faktum att jag anser en macka är att unna mig
borde jag kanske se som framsteg, iofs.. haha! ;)
-
Vad äter ni på en dag? Vad åt ni idag?
Är supernfiken på andras matvanor,
så kommentera gärna om ni vill :)
-
Haha, min humor... lite elak kanske. I DONT CARE!

If it's worth it, you will work for it














Faceplant!

Vilken strålande dag, don't ya think?!

Solen ger en så SJUKT mycket energi!!! Gör mig så peppad inför sommaren,

tänk när solen skiner på en varje dag... Oh underbara Spanska medelhavsö, miss you ♥

Velade en del imorse om jag skulle ge mig iväg och träna eller ligga kvar hemma och se på Harry Potter och De Vises Sten, men det blev alternativ nummer ett - och jävlar så nöjd jag är!

Körde 20 min på crosstrainern utan problem, blev knappt ens trött? Undrar om det var nåt fel!
Fortsatte med mag- och tricepsövningar tills mina armar var heelt döda..

Så döda att när jag skulle sätta mig ner på golvet för att göra lite sit-ups så vek sig

min arm under mig och jag gjorde en faceplant rakt i mattan. Riktigt kul.

Skulle fan vilja vara min egen tränings-kompis, jag skämmer alltid ut mig ;-)




En bild på mig från i sommras, nyhemkommen från Magaluf.

Solbränd, svettig och glaaad!

 

Nu ska jag jobba och fortsätta vara på ett gott humör! PUSS


Lycklig!

Åh jag gillar mina ögonfransar idag!!! Känns som att det är ett omen för att det kommer bli en awesome dag!!! Love it! ❤


God morgon!

Har precis ätit frukost, idag blev det fruktallad med kiwi, banan, hallon, blåbär och valnötter, och nu ska jag snart bege mig mot gymmet! Sedan är det dags att bege sig till skolan för muntlig examination. Kan bli spännande! Är hemma igen någon gång efter 17 så det blir en ganska lång dag, och då ska jag begrava min näsa i matteböckerna IGEN! Har sån sjuk tentaångest nu... Har galet mycket att lära mig och inte tid nog! Det enda jag kan glädja mig åt är att vare sig det går bra eller inte så blir det tentafirande i Stockholm! Galet vad jag längtar!!!
Jag hade inte varit ledsen ifall jag vaknade upp imorgon och min kropp såg ut såhär...

De bästa minnena

Har ett litet sorgligt moment just nu, ligger nästan och smågråter lite i min säng..
Kom att tänka på hur det var när man var en liten flicka. Den bästa tiden någonsin.
Den kommer aldrig tillbaka.
Tänk om man kunde spola tillbaka tiden, så man fick sitta hemma hos sin mormor och morfar och dricka varm choklad och spela Uno igen... Saknar dom så fruktansvärt när man tänker så :(
Så mycket fint man fick från de små stunderna.
Har ni era mor/farföräldrar i livet, ta vara på varje sekund ♥
Saknad.

Dagens.

Frukost: Fruktsallad
Lunch: Thaimat(Resterna från igår)
Middag: Sallad med fetaost och soltorkade tomater

Träning: Lite över 1 timma på gymmet! 30 minuter på spinningcykeln, 25 minuter på crosstrainern och cirka 20 minuter gym! Är galet trött i kroppen idag, så det känns helt underbart att få krypa ner i sängen nu!



Watch out!


Sommaren 2012!


Ny vecka, nya tag!

Sådär, måndag idag och förra veckans missar är nu borta och det är en ny start! Kom nyss hem från gymmet och ska nu dyka ner med näsan i matteböckerna igen. Har 2(!!!!!!!) tentor nu denna veckan så ingen fritid för mig inte. Men det ska nog bli bra! Och precis som Johanna skrev tidigare så får ju veckan ett grymt avslut då vi drar till huvudstaden för en helg tillsammans med Magaluf-familjen! Kärlek ❤


Dagens snack!

Testade för första gången den nya Kesella Raspberry idag,

åt den som frukost/mellanmål för jag tänkte "åh kvarg, det måste ju va nyttigt!"

Det var såklart socker i den haha, men den var god och mättande som FAN!

Näästan på gränsen till för mycket, dock :/ Blev cp-mätt och nästan lite illamående.

Men den är nog perfekt att äta efter gymmet om man tränat muskler eftersom det är proteinrikt.


Ska satsa på det näsa gång, istället för att äta den på morgonen.




Värd att prova! Mycket mer mättande än youghurt :)


To do.. or not to do?

Idag har jag ett litet dilemma, gällande om jag ska träna eller ej...! Vad tycker ni???

Mina arbetstider idag är nämligen 07:45 - 18:30, och jag vet inte, känns lite halv-segt att komma hem vid typ 21 :/ hmmm....


Jag ska iallafall träna VARJE förmiddag denna vecka (förutom fredag för då är jag nog smått onykter redan kl 14..), och gissar att jag kommer vara helt slut ikväll.. Hmm. Får se hur det slutar.

Har jag nämnt det förresten? På fredag åker jag och LINA (och lite fler kompanjoner) upp till Stockholm och satsar på en riktigt grym fest- och myshelg. Can't wait!!!! :) Lovar att ta massa bilder på oss snyggingar ;)




Kanske blir det lite shopping i Stockholm, istället för Palma..?





 Varning: Helgen kan annars mycket VÄL sluta såhär för oss.. but I don't mind ♥

 


Veckan som varit

Lite blandade resultat under senaste veckan. Har varit på gymmet 6 dagar vilket är grymt bra! Känner att konditionen börjar komma tillbaks lite smått, så härlig känsla! Kostmässigt därimot har jag failat ganska hårt! Har ätit thaimat 3 gånger(!!!), ooooooops, mcdonalds innan jobbet i fredags, och både muffins och godis nu i helgen! FAIL! Nästa vecka blir det stenhårt! Nu har jag ett nytt delmål! Den 20:onde april har vi event i baren där jag jobbar då vi får onepieces att jobba i! Jag vill inte se ut som michelingubben. Punkt! Så nu blir det att pusha mig själv till 1000 båd emed maten och träningen! Drar ju till Stockholm i helgen så fredag-söndag kommer jag inte hinna träna därför måste jag köra ännu hårdare resten utav veckan! Nu ska jag sova innan det är dags för en tidig dag i skolan imorgon!
VS.

Hold my hand, let's chase the sun



Pascal!

Jag vill ha en Pascal ödla! ❤


Träning!

Yo! Tänkte säga god morgon, men tror att det är lite för sent för det :) Var hemma vid 5 i morse, och sov tills klockan 12. Efter det så drog jag och mami till gymmet och körde ett pass. Nu är jag hemma hos mitt lilla Döng och kikar på trassel och äter godis! Har haft en riktig fettohelg men imon blir set tillbaks till verkligheten igen! Här har vi dagens träningsoutfit:


Shame on me.

Hej igen kära vänner!
-
Jag har vart sämst på att blogga under hela denna helgen och det beror på två saker:
1. Jag har njutit av ledigheten och inte haft tid.
2. Jag skäms. Medans Lina har varit superduktig hela
veckan och tränat massa har jag bara legat och tjockat mig känns det som..
Har inte tränat sen i tisdags, och ätit massa mat och fika hela helgen.
Ett steg bakåt, kan man säga.
-
Jag ska verkligen göra allt jag kan för att gottgöra nu i veckan som kommer,
men jag vet, det är så jävla dåligt gjort :(
-
Hoppas ni kan förlåta mig om jag bättrar mig?
Jag är fortfarande motiverad, believe me! ♥
-

-
Ps. En asgrym blogg jag hitta nyss - http://kroppsbild.wordpress.com/
En blogg med vanliga tjejers kroppar, där man kan se hur andra ser ut nakna haha.
Ganska lärorikt måste jag säga! Vi är alla fina :)
Check it out!!!!

Trött tjej..

Kom nyss hem från en grym kväll på jobbet! Tror att jag har de bästa arbetskamraterna i hela världen! Kärlek!! ❤ nu ska jag sova! Natti, natti!


Den hårda sanningen!

...


Lördag!

Liiiiite stressig dag idag! Ska åka till jobbet om lite mindre ön 2 timmar och innan dess ska jag hinna göra mig i ordning och äta. Sitter just nu i bara handduk med blött hår, så har lite kvar. Sov 4 timmar inatt och sedan 1 timma mitt på dagen, så är lite trött fortfarande. Men det går över när kroppen kommer igång. Jobbar 18-04 ikväll, så det blir ett långt pass :) men det brukar gå snabbt! Hoppas på att det är mycket folk ute och slirar! Nu har jag en date med min kära kompis hårfönen, men hoppas ni alla får en underbar lördag! ❤


Glad tjej på G till jobbet!

Wopwop! Taggad som tusan :D


Okej...

... Jag är inte död! Bara vääääldigt upptagen idag! Hinner mellanlanda 30 minuter hemma nu innan jag ska in mot jobbet! Kommer väl hem runt 5 eller något. Ungefär lika upptagen dag imorgo men ska försöka slänga in något inlägg då med!! Här är min dagens hittills:
Frukost: Fruktsallad, 1 glas mjölk
Lunch: 1 äpple, 1/2 påse minimorötter

Har dessutom varit på gymmet och bränt lite fett! Känns UNDERBART! Min mamma sa att mina ben såg smalare ut idag! Sådanna kommentarer gör min dag, och hjälper mig pusha igenom det jobbiga på gymmet! Sommaren 2012, TAGGA!!!



Dagens mat


Hittills idag har lyckats äta väldigt nyttigt om jag får säga det själv:


Frukost: Haveregrynsgröt med honung

Lunch: Stekt fisk med blomkål

Middag: Vi får se.. men något gott
hoppas jag, eftersom det är FREDAG!


Får se om det blir en godispåse eller en fruktsallad idag,

men som jag sagt tidigare - man FÅR unna sig!



Underbara sandstrand... 3 months left...


Imorgon ska jag upp tidigt och träna på gymmet,
sen ska jag till frisören och fixa till barret (fulast frisyr i östergötland just nu, usch),
sedan blir det shopping på stan följt av bio och sen luuugn hemmakväll framför Mello!


Kommer bli en riktigt skön helg, känner jag :)


Know the feeling?


Playmate of the year

Taggad som ett AS för gym (och solarie och frisören haha) imorgon!!!

Vad är då min motivation? Jo, brudar som den här:

.
Donna D'errico, före detta Baywatch-brud och Playboy-modell. Nu kanske hon inte är världens mest atletiska exempel, men fan vilken grymt snygg tjej. Helheten. Exakt sådär tänker jag mig att alla killars drömtjej ser ut. Söt och oskyldig, men ändå sexig och fräsch på samma gång. Sen så diggar jag personligen den där 80-tals känslan på utseendet. När det var sådär sjukt inne med att vara solblekt blondin med världens bränna, markerade läppar och ändå ganska "hälsosamma kurvor" på kroppen. När brudarna alltid såg sportiga och fräscha ut. Idag är idealet för oss tjejer att vara så sjukt smala som modellerna idag är, och visst, skinny är fint, men man kan vara snygg med kurvorna på rätt ställe också. Som tjejen här. Smal men sexig! Fan jag skulle levt på 80-talet tror jag... känns lite som min tid. Till och med musiken var bättre!


Ser sååå fram emot sommaren, då jag förhoppningsvis kan springa runt på stranden i Spanien och känna mig snygg och bekväm i mig själv... Med tränad mage och fast rumpa. Kanske borde skaffa lugg igen, och köpa en sån röd Baywatch-baddräkt? Då kan jag ju söka jobb som badvakt! Hahaha. Nä. Men jag ska ha så roligt, bli så brun och fin.. fan vad jag längtar. Sommaren 2012 kommer bli den bästa sommaren någonsin. Det känner jag på mig.

I sista sekunden!

Var grymt försenad till tåget idag, så när jag kör in på parkeringen så kommer tåget. Fick hoppa ut ur bilen och springa som en tok! När jag hoppade, yes jag hoppade faktiskt, på tåget så slog dörrarna igen precis bakom mig! Ibland har man flyt!!! Känns som att detta kommer bli en grym dag nu när jag har flytet med mig! :) Är i alla fall på G in till skolan nu och sedan blir det gymmet. Jobbar inatt men börjar inte förrän 22 så det är gött! Hoppas alla har haft en bra morgon och att ni tar er tid att njuta utav det underbara vädret ute idag!


Strandkläder

Iiiiih känner ni? Känner ni?! Sommaren kryper närmare och närmare och snart är den häääär! :D

Jag har redan börjat fundera lite på vad jag ska ha med mig ner och florera runt i på beachen i sommar,
och är det någonting jag älskar så är det gulliga magtröjor á la 90-tal!

Igår kom mamma hem från jobbet med en stor påse med kläder åt mig,
tydligen hade hennes kompis en massa som hon ville ge till mig, haha! Tackarrrrr :)
Underbart - free clothes! Fick massa söta små linnen, en luvtröja
och även denna gulliga lilla rosa magtröja med ett snöre i midjan.

Det är min nya sovtröja for sure :)




Sämst bild, men jättesöt är den!
Ska bara fixa den plattaste magen i världen, så kör vi sen... ;)


Dagens.

Frukost: Fruktsallad med apelsin, kiwi, banan, hallon och valnötter
Lunch: En halv burk keso, 1 äpple
Middag: Thaimat - Kyckling i ostronsås & nudlar
Mellanmål: Banan, hallon & kiwi som kvällssnacks
.
Var ju på gymmet en sväng också! Blev 20 minuter cykel, 15 minuter crosstrainer och 30 minuter gym. Idag var det fokus på mage och rumpa. Det var grymt roligt att träna med min Clarkis! Hoppas verkligen att hon hakar på någon mer gång :D
Upptäckte idag att mina jeans har börjat bli lite för stora!!! Shit vad glad jag blev! Eller, nja det är mina favoritbyxor, så det är väl inte asball att dem inte sitter bra.. Men att kläderna börjar bli för stora är ju ett gott tecken på att det jag gör fungerar! Aaaaawesome!!!
Nu ska jag kika på det nya ANTM, och det blir till att sova tidigt idag,för det är en låååång dag imon!

Slänger in lite ögongodis såhär på kvällskvisten! Hur snygg?!?! Har kanske glömt att nämna det, men detta är min blivande man! Han vet bara inte om det än...


Dagens jävla sanning!!!


Hemmakväll...

Vi har suttit på jobbet och diskuterat godis. Inte så smart när man har ett strikt godisförbud ju,
men man kan inte förneka att godis är något ljuvligt som man bara MÅSTE få njuta av ibland...!

Jag älskar verkligen godis, men är samtidigt väldigt kräsen. Min favoritbutik som jag alltid handlar godis på är underbara Hemmakväll! Där har de alltid färskt godis, och alla mina favoriter (rosa skumbananer!)

Saknar verkligen förr i tiden när man faktiskt GICK till butiken tillsammans och hyrde en film,
och samtidigt köpte hem lite gott godis, chips och cola och bara låg och tjockade framför tv:n...
Jag gör ju inte riktigt sånt nu förtin, men gosh, vad jag saknar't! :(
Nu bara jobbar, tränar och festar man.


Tror det är dags för en äkta hemmakväll snart, med en riktigt fet godispåse!
(men då måste jag gå all in på gymmet MINST 3 dagar i rad innan. Värt?)





Syndernas synd!!! ♥


Strong girls are hot girls

Nu har jag kämpat mig tillbaka till jobbet, får hoppas att jag kan vara någorlunda produktiv idag...

Skippade gym idag men tänkte köra imorgon bitti och i helgen, för att kompensera denna usla vecka.

Något jag vill fokusera mest på just nu är armar. Jag har nästan störst komplex för mina armar haha,

hur lustigt det än kanske låter men vill så sjukt gärna ha snygga armar till sommaren!

Gärna så här vill jag se ut:



Tror ni man kan få till skapliga armar på 3 månader? Hur skulle ni lägga upp er träning?


Träningsmotivation!


I can barely stand this much excitement...

Är i skolan, jippie!


True story.

Just Me?

Torsdag.

God morgon alla fina!
Torsdag idag och jag har precis ätit frukost. Blev en fruktsallad idag med, stod mig så länge på den igår! Nu ska jag snart bege mig in mot skolan för en föreläsning och sedan ska vi jobba med vårat grupparbete. Vi planerade det mesta igår, men har lite detaljer vi måste fixa med idag. Sedan blir det tået hem för att möta upp Emelie vid Maxi och ta med henne till gymmet. Hon är en Sportlifare, men jag hoppas verkligen att jag ska lyckas värva henne till Friskis! Vore så grymt roligt.
.
Solbränd tjej med tight kropp! Såhär vill jag se
ut till sommaren!

RSS 2.0