Tagga träning.

.
.
.
.
.

Kvällshumor

Altså, är jag den enda som har missat den här? Kan vara den roligaste reklamen jag har sett i mitt liv!!!
.
.

6 dagar

6 dagar kvar. 6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.6 dagar kvar.
.
DET ÄR 6 DAGAR KVAR!!!
.
Alltså jag är så taggad så att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Aldrig har 6 dagar känts så låååååånga... Nu drar vi till gymmet och bränner lite FLÄSK!
.
.

Plugghets

Fick tillbaks mitt betyg på min komplettering av min matematikhemtenta, och jag klarade det! Sååååå skönt. Nu har jag bara arbetet jag sitter med ATM och nästa veckas hemtenta kvar innan jag kan ta sommarlov på riktigt. Love it!
.
Men har en hel del kvar på denna veckans arbete och borde varit klar redan i förmiddags, så har en del att göra... Hoppas att ni all har en härlig och aktiv dag!
.

Skinny VS Fit!


Framme

Om en vecka på minuten så är jag tillbaks i mitt andra hem. Om, om, OM jag längtar nu!!!
.


Whats up with the weather?

För 3 dagar sedan så badade jag. För 2 dagar sedan hade jag på mig shorts. Idag...


<3

Cause it's you and me, always and forever.


Fruitylicious

.
.
.
.

Pluggdag

Har en riktig plugg-mys-slapp dag idag. Har inte lämnat soffan, men ska snart ta en tur upp till Hemköp för lite snacks. Vi ska ut och ta en låååång PW i kväll också, så det får bli dagens träning tillsammans med lite squats, fällkniv, situps och plankan här hemma. Så blir det gymmet som vanligt imorgon. BTW, provade en sjukt söt tunika igår! Kommer vara så fin till jeansshorts och solbränna ^^


Todays fitspo

.
.
.

Shake that a**

.
.
.

Motivation

Behöver lite blogg inspiration, så... Vad vill NI läsa mer om???
.


Get fit, stay fit.

.
.
.

Starbucks

Nu är vi på G heeem! Else ville pröva på starbucks, så med två minuters marginal så fick hon sin frapuccino och vi fick springa som tokar till tåget. Hoppade på i sista stund och här sitter vi nu.
.
Ska hem och ta en powernap innan jag måste fortsätta plugga. Känns som att jag inte gör nått annat än pluggar, tränar och sover. Men antar att det är så livet är som student innan lov :)


@ the beach

Gjorde mitt premiärdopp i söndags. Det var gaaaaalet kallt, men skönt. Jag och Else låg nere på bryggan och solade och prick 13.37 gick mitt mobilalarm och vi hoppade hand i hand i vattnet. Bästa bästis <3 Blir nog både mitt första och sista svenska bad för i år.
.
Torra, varma och glada tjejer innan badet.
.
Blöta, kalla men lika glada tjejer efter badet :)
.
Har ni premiärbadat i år?

Hej träningsvärk

Mina lår bränns fortfarande efter söndagens rumppass! Ska aldrig ha ett sånt långt träningsuppehåll igen... EVER! Nu sitter vi i skolan och skriver arbete(för ovanlighetens skull likssom). Har så galet mycket i skolan just nu, blaaah.
.
Jaja, blir nog en PW ikväll också för att hålla igång förbränningen ^^ hoppas att ni alla har en fin dag och glöm inte att röra på er!!!


Hurtiga tjejer

Dag 2.


Back on track

Sådär, då var jag tillbaks på rätt spår igen. Hade en riktigt hurtig dag igår då jag och Else kickstartade med en PW vid halv 8. Sedan köpte vi med oss färsta bär och åkte hem och dem med lättyohurt och k-special till frulle innan vi drog vidare till gymmet. Körde ett hårt kondition-mage-rumpa pass, sååååå skönt att vara tillbaks på gymmet. Efter det så blev det bilen ner till M&M där vi hämtade cyklarna och cyklade ner till havet för sol och bad.
.
Var rätt bra trött på kvällen vill jag lova, men var tvungen att sätta mig med ett skolarbete så gick väl och lade mig strax efter 23. Klockan halv 6 i morse var vi uppe och kvart över 6 var vi på gymmet igen. Körde armar-axlar-rygg idag, men blev bara en snabbis kondition då tiden inte räkte till. Blev ett helt okej pass i alla fall.
.
Dagsformen :)

Skola

Sitter just nu på föreläsning och lär mig om IKT. Ska ha grupparbete om detta nu i veckan så försöker ta in så mycket som möjligt. Fick ett galet physalissug innan så har tryckt i mig en hel ask nu under morgonen. Såååååå gott ^^


Hurtiga tjejer

Nu har jag och Else varit sjukt duktiga och varit och gymmat innan skolan! Körde 45 minuter armar-axlar-rygg. Blev knappt någon kondition då sängen var svårlämnad i morse, men en snabb uppvärmning på crosstrainern hann vi i allafall med. Vi ska ut och gå i eftermiddag också så det blir en aktiv dag :)


True story.

.


Weekend

Det är helg, jag är fortfarande lite sjuk, Else kommer ikväll och ni har blivit så katastrofalt dåliga på att kommentera så jag tar blogg ledigt hela helgen. Kan komma nått tidsinställt jag fixade tidigare i veckan men det blir alles.
Hörs igen på måndag pigga och allerta!

Summer inspo.

.
.
.
.
.
.
Haha, den här dök upp när jag googlade bilder. Tror att den är ifrån någon halvbarnförbjuden site. Men hon har sjukt snygg kropp!

You lost me


Lazy Beach Days

I onsdags var jag nere vid havet för första gången i år. Så härligt! Satt en bra stund med fötterna i vattnet och bara njöt. Min kropp mår som bäst när det är varmt, förutom de rackarns pollena då som kommer med värmen, och drömmen vore ju att leva i ett varmare klimat året om.
.
.
.

Do I Make You Look Fat?


Hej fredag!

Såddär ja, då var denna skolveckan snart slut och det är heeeelg! Känner mig fortfarande inte helt 100 i kroppen och vet inte om det är allergin eller något annat som håller på att bryta ut. Har varken tid eller lust att bli sjuk just nu.
.
Imorgon kommer i alla fall Else och det ska bli så sjukt mysigt!!! Har ju inte träffat henne sedan i januari :/


Förlåt, att jag aldrig nånsin sagt förlåt

Jag önskar bara att du för en gångs skull kunde svälja din stolthet och be om ursäkt. Jag hatar att bråka med dig, men jag kan inte alltid vara den som kommer krypande tillbaka. Jag orkar inte mer...

Neu Lash

Jag har alltid haft korta små raka ögonfransar som knappt syns om de inte fått en rejäl omgång med ögonfransböjaren. Jag har tidigare testat ögonfransförlängning, men tyckte att det dels slet så mycket på mina vanliga fransar och dels så blev det så dyrt. Har efter det tänk prova ögonfransserum säkert 100 gånger, men alltid avstått då även det är så galet dyrt. Men så fick jag en Neu Lash av min fina mami i julklapp! Och det är värt vart enda öre!
.
Tog ett tag innan jag gav mig på den, då jag bokstavligt talat har världens sämsta minne. Tänk typ Doris i Hitta Nemo. Så det blev att jag målade på det nån gång då och då, men inte mer än så. Den ska målas på som eyelier varje kväll innan du går och lägger dig.
.
Nu har jag dock kört med den i nästan en månad i rad och jäklar vilken skillnad jag börjar se. Fick frågan om jag hade lösögonfransar när jag var ute i lördags, vilket kändes helt galet. Mina små raka stumpar har blivit långa flirtiga fransar. Känns helt galet. Ska färga fransarna nu innan jag åker till Spanien så kommer jag se naturligt sminkad även på stranden.
.
Har ni prövat något ögonfransserum?? Och i så fall, hur fungerade det för er?
.

En hyfsat ugly bild på mig, men mina fransar är fina :)
Inga stumpar här längre!
.
Love of my life!

Motivation.


God morgon

Nu är jag på G till skolan för ett möte. Sedan ska jag göra klart ett grupparbete vi har tills imorgon tillsammans med en klasskamrat. Är grymt pollentät idag med, men lite otrivin så löser det sig säkert! :)


Inspo.


Bikini-time

Jag måste bara säga att jag är lite kär i min nya bikini. Eller, nya och nya. Den är väl inte så ny längre, men har aldrig användt den då vädret inte varit det bästa hittils. Men igår så! Bikiniformen är ju inte där än, men hoppas kunna slimma till mig åtminstonde lite till innan jag drar om 13 dagar. Sedan har jag en hel sommar på mig att bli brun och smal. Kommer ju bo på 13:onde våningen, så kommer hålla kondisen och rumpan i form i alla fall.
.
Jag har ju satt ihop ett träningsprogramm till oss i sommar med, med övningar vi kan göra utan redskap för att hålla igång musklerna. Vill bli smal, men vill vara vältränat smal. Och enda vägen dit är igenom bra kost och just träning.
.

.

.

.



In this life, family is the most precious gift we are given, the most sacred. Turn your back on them and that is when you truly have nothing.

Min finaste, fina Magaluf familj! <3 Snart så!!!

Room with a view

Life on the countryside <3


Det där med pollen

Jag blev ganska nyligen pollenallergiker. Eller blev och blev, uptäckte det nyligen är väl bättre formulerat. Har tidigare bara undrat varför jag blev så förkyld och tjock i luftvägarna under våren.
Något som jag har märkt är att när pollenallergin drar igång så börjar jag även reagera på pälsdjur. Något jag aldrig gjort innan och som är lite besvärligt då vi har två katter. Jag tar både allegrtabletter, astmamedicin(tydligen triggars astman igång också, yaaaay!) samt en ofrantlig mängd nässpray. Men inget verkar bita helt på mina luftvägar...
Ingen annan allergiker där ute som har några bra tips eller mirakelmediciner?
.
Med min fina i lördags.

Better days

Är mycket nöjadare med min dagens idag! Har varit en bättre dag över lag. Kanske för att jag inte hade shorts på mig och tvingades känna låren gnidas mot varandra...
Jaja, anyways. Här kommer min dagens:
.
Frukost: 1 skål gröt
Lunch: Sallad med räkor och ägg
Middag: Keso med frukt
.
Nu ska jag soooooova! God natt finisar!!!
.
Min fina Krogar mot Knark tröja som vi har på jobbet ATM. Kan säga så mycket att tröjor med tryck och text över brösten bidrar till dricks. Jag klagar INTE ^^

Shohanna

Me and the blog miss you!
Så avis på den lilla rackarn som går barskolan just nu. Var verkligen det roliaste jag gjort i mitt liv!!
.


Summer vibes

Altså, jag älskar vädret just nu. Har varit inne och fikat med papi idag och efter det så var jag och handlade lite småsaker inför resan. När jag kom hem så var det direkt på med bikinin och ut i trädgården för att lapa lite sol. Love, love, love it!
Hade på mig mitt rosa linne för första gången idag, och då kändes det verkligen som sommar. Jag har nästan aldrig färgglada kläder på vintern, utan sparar all färg till när solen dyker upp. Som det ser ut nu så ska det fina vädret hålla i sig hela veckan, men man vet ju aldrig ^^
.
Solig dag i lilla Kungsbacka!
.
.
Think Pink <3

Fitspo.


Älskade väder

När jag körde hem igår såg vädret ut såhär. Vilket kanske inte hade varit så märkligt om det inte vore för det att det 3 minuter tidigare såg ut...

...såhär! Lite molnigt, men sol! Vi hade faktiskt 42(!!!!!!!!!) graders värme på vårat soldäck igår! Hur galet ^^

 


It's funny sometimes how the person you’d take a bullet for, is the person behind the trigger.

Tisdag, ny dag och ett något bättre humör! Halsen mår mycket bättre idag, så kan köra en ordentlig PW sen. Är dock väldigt pollen-tjock i luftvägarna, men lite Otrivin menthol och astmamedicin så borde det bli bättre.
Har två komplimnteringar från skolan jag måste göra denna veckan, så det ska jag börja pilla med idag. Tror inte det ska ta alltför lång tid, för jag hoppas på att kunna njuta lite av det fina vädret också.
Ska kanske in till stan sedan och ta en fika med min pappa, om han nu dyker upp det vet man aldrig. Får se om det går att hitta något kalori samt kolhydrats snålt att fika på. Typ en svart kaffe. Mums :)
.
image description
Mellanrummet mellan mina lår i lördags.
Så nära, men ändå så långt borta...


Fläskpadda

När jag ändå känner mig tjockare än tjockast så kan jag lika gärna slänga upp min dagens och få skämmas lite.
.
Frukost: 1 bit kött och 2 ungsbakade morötter
Lunch: 2 knäckebröd med skagenröra, rökt lax och räkor
Middag: Lite gröt och en bit baguette med smör
.
Hej kolhydratsbomb. Altså, jag får på allvar ångest när jag se hur mycket, och hur fel, mat jag har stoppat i mig idag. Mår illa över mig själv just nu. Bläh. Imorgon så blir det exemplarisk mat.
Om jag inte hinner slimma ner mig lite till innan jag åker så blir det latmask/fetto dieten sista veckan med 3 nutrilletshakes om dagen, vilket betyder 300 kalorier. Hej självsvält!
.

Min fina <3

Full fart

Innan vi gick ut i lördags så var jag en sväng förbi jobbet. Kramade om en av mina arbetskamrater och frågar hur det var då hon svarar: Jag har halsfluss. Och redan då visste jag att det var kört. Har ju världens klenaste immunförsvar när det kommer till halsen. Har knaprat colizin i två dagar nu och peppar peppar så har det inte brytit ut än. Men jag känner halsontet ligga och vänta in rätt tillfälle att förpesta mitt liv.
Därför har jag inte tränat idag och kommer nog inte kunna göra det imorgon heller. Fasen, känner mig som den fetaste kossan i hela världen idag. Hade på mig shorts innan och känner hur låren gnids imot varandra. Det ger mig bokstavligen kväljningar. Jag har två veckor kvar innan jag åker, och jag har gjort jätte framsteg. Men inte nog. Jag är så jäkla besviken på mig själv. Jag borde ätit mindre, tränat mer. Fasen, fasen, fasen.
Om jag mår hyfsat imorgon så blir det en låååång PW i alla fall, så att kroppen får röra lite på sig. Så kör jag back on track med gymmet på onsdag.
.

Sunny days

Peppar, peppar men vilket väder vi har!!! Börjar nästan ångra att jag har jeans på mig, men mina ben är fortfarande lite för blek-feta för att visas upp för allmänheten :) Vi har teatervecka nu i skolan så det ska bli spännande att se vad de har hittat på för oss!


Slitnare än slitnast

Jag är helt förstörd. Dels är jag "lite" avis för att Shohannis redan är nere på Mallis, och dels så är jag så fruktansvärt trött. Har sovit kanske 20 timmar sedan i onsdags och det börjar ta ut sin rätt. Fullt ös med ny skolvecka samt jobb hela helgen nu i veckan som kommer, så sömn kan jag räkna med nästa helg kanske.
Men jag är lycklig ändå för det är bara 16 dagar kvar tills jag är tillbaks i maggan och på lördag kommer min finaste Else hit för att bo hos mig tills vi åker. Som jag längtar!!!
Nu ska jag kika klart på min film, innan det är dags att sova några timmar. Ska verkligen försöka ta mig upp och ta mig ut på en PW vid halv 6, så det blir nog sängen snart!
Hoppas ni har haft en grym helg alla fina! Natti, natti :)
.


9gag

Någon mer än jag som känner igen sig??


Back to the island

Nu sticker jag till Magaluf!!!
Vi ses där

<3

Jag älskar dig!


Vodka redbull

Är ute med mina finaste idag och halsar kalorier! Hoppas ni alla ger en grym lördag :)


Ready to go

Jaa här var man aktiv som vanligt, haha! Jag har vart lite upptagen med att packa, slappa & hänga med mina vänner ordentligt eftersom imorgon drar jag ju till Mallis :)!
-
Är sjuuukt taggad, men ändå lite nervös för jag ska ju börja Barskolan på måndag
och jag har verkligen INGEN som helst kunskap kring drinkar eller om att jobba i bar!
Förra året var jag ju i och för sig nere 3 månader och jobbade i shotbar, men på något märkligt vis
plockade jag inte upp några riktiga kunskaper ändå.. Det är suddiga minnen, haha.
Typiskt mig!!!
-
Men - förhoppningsvis går det bra, och att vi blir ett roligt gäng som kan hitta på mycket skoj under de veckorna som skolan pågår :) Alla som gått kursen säger ju att det varit asroligt, så jag litar på er! ;)
-
Sen kommer ju Lina & Else ner och jag flyttar in med dom i början på juni, så allt kommer bli asbra...
När jag kommer hem vet jag inte, men när jag vill är det bästa svar jag kan komma på :)
-
Packat & klart, med massa sommarkläder och bikinis!


Min nya baddräkt, som jag bara inte KUNDE mostå...
Men när fan ska jag använda den liksom?! Haha!
(vita fransar runt hela uringningen... älska)


Bästis

Har haft en grym kväll i baren med min finaste, fina Vickan <3 me love you long time!


The constant search on an endless journey


Old times

Satt och rensade lite bland bilderna på min dator här nyss,
och hittade ett album med mobilbilder från (vad jag tror är) 2009/2010.
Så sjukt, har förändrats en del tycker jag...
-
Hängde i träd.

Använde rött läppstift - nog bara för att Kenza gjorde det,
och därför var det inne. FULT

Hade söta vänner, as usual!

Åt hamburgare från Grillen... standard som äkta Finspångare


Bodde i min första lägenhet - vindsvåningen på Östermalm.. vilka minnen!

Tog spegelbilder (inget nytt)

Hade störda vänner (inget nytt)

Ny på Telia, haha! Tyckte nog jag var ascool...


Myskvällar med bästis, med massa godis & cola från Viberga :D


Nelly-skor var ett nytt fenomen!


Och så den här bilden, som jag själv blev chockad av!
Ser ni hur smal jag var? Fyfan, benen bara sticker ut, inget kött alls på kroppen...
Levande bevis på att för smal är inte lika med sexigt. Hjälp :S


WWB, worlds worst blogger

Jag vet att jag uppdaterar katastrofalt dåligt just nu. Sorry för det. Men har så mycket jag vill hinna med att göra nu innan jag åker, är ju inte så lång tid kvar... Igår var jag ju hemma hos bästis och vi började med en myskväll framför Gossip Girl. Kunde dock inte hålla oss, utan det blev en liten utgång :) Visade sig att väldigt många från jobbet var ute också, så det blev verkligen supermysigt! Jag drack soda hela kvällen, så kunde lungt köra hem när klockan började bli mycket. Var väl hemma strax efter 2 och sov ända tills halv 11. Gött!
Nu ska jag snart iväg till jobbet, så måste börja göra mig i ordning om en liten stund. Jobbar med min bästis inatt, så det ska bli galet mysigt!! <3 Är faktiskt ledig imorgon, så då blir det middag samt en tidig avskeds utgång, så jag antagligen inte har någon mer ledig helg innan jag åker. Ska bli grymt roligt!!! Jag och Vickis ska planera lite ikväll, så får vi se vad som händer!
Nu måste jag iväg och hämta ett paket. Hoppas att ni får en grym fredag alla fina! Stay fit!
.

Mer Greys Spoilers

Ännu en gång, följer du Greys Anatomy i svenskt tempo så sluta läsa NU!
.
.
Okej, nu är jag lite upprörd. Hur kunde Lexie dö... Varför måste de döda av alla mina favorit skådisar. Kunde väl i och för sig anat att det skulle vara Lexie när man tänker efter, då hon har fått en betydligt mindre roll i serien den senaste säsongen. Haha, ursäkta mitt nerdy moment här, men har varit frälst i Greys Anatomy sedan start! Geeky and I know it!
Åh och tillbaks till mitt whinande, jag trodde äntligen att det skulle bli bra mellan Mark och Lexie... Näe nu blev jag deppig. Får tvinga Vickis att muntra upp mig på jobbet sen!
.
.
.
.

Packing - like a boss

Försöker packa väskan samtidigt som jag absolut inte kan slita mig från filmen...
-
-
Gå sådär, va.

Fantasy

Jag har verkligen den perfekta hemmakvällen just nu...
Mina föräldrar har tagit med sig vovven ut till segelbåten ett par dagar,
så jag är heeeelt alone i huset och gör allt det jag bara kan göra när jag är ensam:
Jag tittar på fantasy-filmer med hög volym, tränar & sjunger väldigt högt, haha!
-
Har lagt mig ute vid tv:n på en filt på golvet och kört lite sit-ups, armhävningar och kissande hundar samtidigt som LOTR extramaterialet disc 1 rullar för fullt. Satte på den för ca 3 timmar sen, och har fortfarande massvis kvar... Ni anar inte vad jag njuter just nu! Jag älskar verkligen Sagan om Ringen och allt som har med det att göra, kan diskutera det med folk i timmar och titta på filmerna om och om igen, natt som dag...
-
Läste ju alla böckerna redan i mellanstadiet, klädde ut mig till alv på skolans maskerad-disco och gick runt med en Härskarring-kopia i en kedja runt halsen, haha. Men det sjukaste var nog ändå att jag pluggade alvspråket "Sindarin" om kvällarna, för jag så gärna ville kunna lära mig prata det flytande..! Som sagt, jag är en riktig nörd. No joke. Tror aldrig jag skulle kunna ha en kille som inte älskade det lika mycket som jag - vad skulle vi prata om liksom?! I need to find me a geek. Någon som kan lära mig spela WoW eller Dungeons and Dragon!!!
En Sheldon Cooper, kanske?
-
Namárië...

Inspo Pics

35-24-35:  endless thinspo/fitspo
35-24-35:  endless thinspo/fitspo
35-24-35:  endless thinspo/fitspo
I really want these shorts!

35-24-35:  endless thinspo/fitspo
Nice bikini-ass, girl...

Mysdag

Har haft en riktigt chill dag idag med hårt gympass i förmiddags och nu myskväll med bästis <3


Goodbye for now

Dåligt med uppdateringar från oss, men jag kan inte mobilblogga och har inte haft tillgång till dator, men nu så :P
-
Kan börja med att säga att jag igår slutade på mitt jobb som jag haft senaste åren,
och det var supersorgligt! Jag hatar egentligen avsked, men ändå har jag vart med om ett par...
Sa ju upp mig samma tid förra året, men efter 3 galna månader i Magaluf var de snälla och erbjöd mig jobbet när jag kom hem igen... Om det blir så denna gången också vet jag verkligen inte, men kanske? Vi får se :)
Har iallafall haft sjukt kul där med mina kollegor (liiite synd att mina bästisar Krille & Martin inte var där och sa hejdå till mig...), och det är hemskt att behöva gå vidare - men that's life, isn't it?
-
Igår iallafall... Jaa. En bra dag helt enkelt. Gick hem och myste lite hos Viktoria & Sara, sen blev det dinner and a movie på stan! Såg på "Diktatorn" i en salong fylld av muslimer.. Mycket applåder och skratt på JÄVLIGT olämpliga ställen. Blev nästan arg, men den var rolig också.. Se den! :)
-
Idag har jag solat lite (vilket var typ 1000 år sen sist?), shoppat massa onödiga grejer (ska visa sen!!!) och jag har dessutom TRÄNAT!!! Det ni ;) Körde faktiskt ett hårt pass på gymmet, för om 4 dagar är jag ju i Spanien.
ME GUSTA ♥
På solariet förut - fick lite färg, ju!

Skoj, skoj

Tjoho, nu är det långledigt och jag hoppas att ni alla njuter utav det! Ingen träning idag, men imon så kör vi!!! Ha en fin kväll alla underbara <3


Fitspo.


My last day


Sista dagen på jobbet, och detta är vad jag har på mig:



Aren't I just LOVELY? ;)


Trööööött tjej

Oj, idag var det segt att ta sig upp ur sängen! Ska dra mig mot skolan om dryga halvtimman och sedan är jag nog inte hemma förrän runt 8 ikväll kanske, så det blir en lång dag. Kommer inte hinna till gymmet, men ska försöka ta mig ut på en kvällspromenad när jag kommer hem. Bara jag får rört på mig så slipper jag den fetaste ångesten.
Sedan så är jag långledig från skolan torsdag-söndag så det ska bli skönt. Ska sova aaaaaaslänge imon kan jag lova ^^ Förstår inte riktigt vad som har hänt. Jag som alltid varit världens morgonpiggaste kan nu sova ända fram tills 9-10-11. Helt galet! Är det åldern som börjar ta ut sin rätt kanske? Och i så fall, hur ska det gå i sommar, där sömn är öns storsta bistvara... Haha, kan bli spännande att se. Lär väl ligga och snarka på min luftmadrass om dagarana. LÄNGTAR!
.
.
.
Snart...

This is what I call fit

Jag skriver ju väldigt mycket och ofta om mina (och även andras) ideal när det kommer till kroppen,
men hur många bilder jag än lägger ut på Victorias Secret-modeller och andra spinkiga tjejer med två meter långa ben och skinny asses så är det knappast något jag eftersträvar på riktigt.

Det är mer som "inspiration" att titta på, som en vacker fantasi man vet aldrig kommer bli verklighet.
Det jag egentligen eftersträvar är att ha en kropp som är frisk, snygg, smal, sexig och som ser hälsosam ut!
Att vara en sån tjej som kan bära upp kläder och se trygg ut i sig själv. Varken för tjock eller för smal. Utan perfekt och alldeles lagom.

Undrar ni hur jag menar? Precis som henne, här. Så vill jag se ut en dag:



P retty M ean S orry

Shohoo, Shohanna here again!

Blev en timma på gymmet idag också, ett ganska mitt emellan-pass typ...
40 min kondition och sen lite mage och rumpa :) Men tänkte köra två kardyngpass nu på torsdag & fredag när jag är ledig, och jaa, det är väl det jag hinner med innan jag drar!

Slängde i mig köttfärs och grönsaker när jag kom hem, och nu har jag och världens bästa mammi bakat supermumsiga kokosrutor som jag ska bjuda på på jobbet imorgon! (jaa, jag slickade bunken...)


Dagen idag har vart lite jobbig.. Fick ett nytt system på jobbet + att jag har PMS som en idiot,
så jag var nog inte den lättaste att ha att göra med, haha!
-> Crazy bitch med sjuk sockercravings - håll er borta <-

Är det bara jag, eller blir ni också tjockare när ni har mens?! Jag tycker jag blir jättemullig ett par dagar och känner mig helt pluffsig och rund, sen försvinner det liksom.. Halvkul att träna när man känner så eftersom man absolut inte känner sig FIT när man kollar sig i spegeln och ser en plutig mage haha, men får hålla hoppet uppe att det försvinner om nån dag! Galet att va tjej, jag vet :S

Greys Anatomy, Spoilers varning!

Okej, för alla er som ser på Greys i svensk takt, sluta läs NU!
.
För alla andra Greys nördar som följer det slaviskt så vet ni ju vad som hände i sista avsnittet. Flygkraschen med alla. Och nu gjorde jag misstaget att se trailern för säsongsavslutningen som sänds på torsdag och då står det att någon kommer dö...
För det första, jag vill inte att någon utav dem ska dö! Jag älskar alla karaktärerna i Greys. Och för det andra så vet jag att Patrick Demsey som spelar Derek har sagt i en intervju att denna säsongen antagligen skulle bli han sista. Varpå Shonda Rhimes har svarat att Mer-Der kommer vara lyckliga till slutet utav Greys, eller tills någon av karaktärerna dör.
Det är INTE okej att döda Derek!!! Jag var pissed både när George och Izzie försvann ur serien, tycker inte att det är okej att släppa fler skådespelare nu.
Näe, vem som en dör så kommer jag bli fett ledsen...
.
En grymt bra anledning att kika på Greys är den här mannen, kan vara det snyggaste ever!!!

.

.
Eller han här

.
Eller han här

.
Eller för lite fitspo, den här donnan


Wihop

Då var det tisdag, vilket betyder att jag körde kondition-armar-axlar-bröst-rygg på gymmet. Gick bra, men hade en del tränigsvärk från gårdagens pass. Har precis ätit middag och sitter just nu i någon blandning utav matkoma och total utmattning. Vet att jag måste tanka bilen, men kan inte förmå mig att resa mig upp och åka de 5 minutrarna det krävs för att göra det... Haha, lat chey!
Jaja, nu måste jag masa mig upp och iväg. Ville bara visa att jag lever :) Tur att Johanna är världens bästa bloggerska nu när jag är lite lätt inspirationslös!!! Me love you long time Shohannis! <3
.
Så GALET snygg kropp!!! Det här är typ perfektion!

Armar-Axlar-Bröst-Rygg Pass

Okej, igår lade jag upp mina favorit rump-övningar, så idag kör vi armarna. Jag ogillar att träna armar för att jag är så svag i dem. Men samtidigt tycker jag att vältränade armar är så sjukt snyggt, så det är bara att bita ihop och köra. När jag tränar armar så kombinerar jag mitt arm-pass med bröst-axlar-rygg
.
1. PULL UP
Okej, detta är ju inte riktiga pull ups, men vet inte riktigt vad jag ska kalla den. Fungerar lite som en omvänd armhävning. Jag gillar alla maskiner där du tränar med din egen kroppsvikt, och försöker varva mina träningspass mellan dessa och de där du använder vikter. I den här övningen drar du dig själv upp och ner och arbetar med hela överkroppen. De sista två repetitionerna i varje set är fruktansvärda!
Jag gör: 3*10
.
2. BRÖST TJOSAN
Haha, jag är så sjukt dålig på maskinernas namn, men den här rackarn tar bröstmusklerna i alla fall. Jag tyckte att denna var extremt jobbig när jag började gymma, men nu gillar jag den. Jag gillar att träna bröstmusklerna, vem vill ite ha fastare bröst likssom?
Jag gör: 3*10 med 12,5 kilo
.

3. SKIVSTÅNG
Den här övningen tränar bicepsen. Finns inte så mycket mer att säga om den :) Skivstången jag använder väger i sig 10 kilo och så har jag vikter på det.
Jag gör: 3*10 med 17,5 kilo
.

4. TRICEPS
Den här övningen tränar det härliga gäddhänget. Man kan inte punktförbränna fett, men när armfläsket försvinner vill jag ha tighta muskler under.
Jag gör: 2*10 med 20 kilo
.
5. NACKE-SKULDROR
Jag gör den här övningen mest för att få igång blodcirkulationen i nacken, där jag är väldigt stel. Jag använder mig utav lätta vikter och bygger därför inte så mycket muskler, utan bara håller de stela musklerna igång.
Jag gör: 3*10 med 10 kilo
.

6. BRÖST
Jag tycker att denna övningen är fruktansvärd! Den kommer åt muskler på mig som aldrig använs innan. Även denna tränar bröstmusklerna, men även armar och axlar.
Jag gör: 3*10 med 15 kilo
.
7. RYGG
När jag började träna gjorde jag den här utan vikter, men när det slutade vara jobbigt så har jag lagt på vikt. Den här tränar nedre delen utav ryggen, samt sidorna. Det är viktigt för mig att ha en vältränad rygg då jag har stora bröst, så att min kropp ska orka bära upp dem. Men att träna nedre ryggen är även bra för rumpan! Då de musklerna blir tightare ger det även rumpan ett lyft! Like magic :)
Jag gör: 4*10 raka + 4*10 på varje sida med 5 kilo

How to wear clothes












Människan är inte bara snygg naken.
Hon är snygg i kläder.

Då är man fan snygg på riktigt!


Ps. Vill typ ha alla kläderna. När kommer VS till Sverige? Ds.


Mellis!




Kan någon svara mig - varför är bananer GODARE när man äter dom såhär?!
Freaks me out, seriously...


En Skräckhistoria


Igår så drog jag till gymmet och körde en timma efter jobbet,
och jag såg en så sjukt äcklig (ja, det var faktiskt äckligt!) grej när jag körde kondition...
Jag såg en äkta träningsstörd människa.

Jag gick upp till övervåningen och ställde mig på crosstrainern, framför mig stod en annan tjej på en crosstrainer också. Hon var så liiiiten i kroppen, typ som jag såg ut när jag gick i åttan kanske?
Super-super-tunn kropp med, garanterat, NOLL PROCENT fett - men benen var tjocka och muskulösa med stora ÅDROR som sträckte sig från låren ända ner till fötterna.
Hon körde på maximal hastighet med sån sjuk energi att man nästan blev rädd.

Jag körde 20 minuter i normal takt, och när jag gick av var jag uppe i 200 kcal.
Jag sneglade över på henne, och hon var då uppe i nästan 700 kcal. Men, hon fortsatte.
Hon fortsatte slita i samma höga takt under hela tiden jag körde mina situps, mina "hundar", mina utfall...

Jag går sen ner och kör magmaskinen i kanske 15 minuter? När jag sen går på toaletten och kommer ut därifrån - vem tror ni inte sitter och gör armhävningar på en bänk, INNE i omklädningsrummet?! Jo, lill-tjejen.

Det här var alltså riktigt obehagligt att se, för detta var en liten söt, ung och läskigt smal tjej med stora stockar till ben och ja, jag vet inte. Det gjorde mig obehagad. Blev så äcklad på crosstrainern att jag liksom inte ens kunde stå kvar :S Jag hoppas innerligen att INGEN som läser denna blogg tränar på det där sättet, för det var inte hälsosamt. Sök hjälp!




Don't go too far...


Mitt ultimata rump-pass

Tänkte bara tipsa om mina favorit träningsövningar för rumpan. Har ju haft lite ångest för att jag fått ett fettveck under rumpan sedan jag slutade rida, men det är i princip helt borta nu! Så efterssom min träning uppenbarligen gjort skillnad så måste jag bara tipsa er om mina favoritövningar för en fast och rund booty!
.

1. SQUATS
Älskar, älskar, älskar den här övningen. Formar bootyn så sjukt bra, och det bränner verkligen i både rumpa och lår när du gjort den. Jag gör mina squats med hantlar, en 2 kilos i varje hand, och då håller jag armarna rak ner längs sidorna på utsidan utav benen.
Jag gör: 3*10
.
2. KISSANDE HUND
Den här övningen tränar utsidan utav rumpan och låren och känns också gott. Den skall göras långsamt så det verkligen bränner i rumpa-lår.
Jag gör: 3*10 med varje ben
.
3.HÄSTEN
Vet inte vad maskinen heter, men jag brukar kalla den hästen då man ser ut som en häst som sparkar när man gör den. Jag tycker att den här övningen kommer åt muskler som jag inte gör med någon annan maskin.
Jag gör: 3*10 med varje ben och 35 kilos vikt
.
4.BENPRESS
Den här övningen tränar ungefär samma muskler som Squatsen, men det är lättare att ta mer vikt på denna. Jag har lärt mig av Johanna att den tar bättre om man lyfter på rumpan samtidigt som man utför övningen, så brukar pendla mellan vanliga och lyfta.
Jag gör: 4*10, 35 kilo
.
Det var mina favoritövningar. Har ni några rump-favoriter?

Som plankan, fast värre...


3 veckor kvar...

Känns helt galet att tiden gått så snabbt! Tre veckor kvar, shit pommes! Åh jag längta så galet. Är rätt bra avis på Shohanna, inte bara för att hon drar ner redan på söndag, men även för att hon ska gå barskolan. Det var verkligen det BÄSTA jag gjort! Lärt känna vänner för livet och varit med om oförglömliga upplevelser! Är ni sugna på att jobba utomlands tycker jag verkligen att ni ska köra på barskolan, då bartenderyrket öppnar dörrar för att jobba i hela världen. KBK! Barskolan!

.

Tillbaks till mer träningsrelaterade ämnen. Körde mitt pass idag och var bra skakig i benen när jag skulle gå ner för trapporna i gymmet. Härligt! Körde väl en 90 minuter ungefär varav 30 minuter kondition. Tror att det är ganska lagom. Hur långa pass brukar ni köra?

.

Är ganska nöjd med min dagens också:
Frukost: Keso med banan, apelsin, äpple, jordgubbar och valnötter

Lunch: Gurka och minimorötter med dipp

Middag: Lite fisk och en bit kött

image description

Såhär ser min mage ut just nu(Ignorera färgmatchningen mellan träningsbhn ochmina otroligt vackra mjukisshorts).Tre veckors träning till så hoppas jag att få bort lite mer utav sidfläsket och min baby Ruschkinoff, och sedan gäller det bara att hålla igång hela sommaren för att uppnå mina mer långsiktiga mål. Jag är långt ifrån nöjd, men jag är en bra bit påväg!

Allting går, bara du har viljan!!!

 


En Dagens.


Dagens frukost: Youghurt & müsli
Dagens lunch: Potatisgratäng (faan) & stekt kyckling med sallad
Mellanmål: En banan


Och sen om jag bara kunde sluta drömma om brownien jag åt igår kväll
så hade allt varit frid och fröjd...


Gymmet om en timma. Ska köra kondition + mage och rumpa, för det är de kroppsdelar jag gillar mest.
Hatar mina armar, har alltid gjort och kommer nog alltid att göra, så därför orkar jag inte ens träna dom.
Make sense? Hell no.



Sports Illustrated



Jag har ju som sagt blivit lite smått besatt av Kate Upton, och i och med hennes senaste
omslag för Sports Illustrated så letade jag upp och kollade igenom alla gamla omslag av tidningen -
tycker det är sjukt kul att se hur idealen förändrats genom åren!


Här är det första omslaget på deras Swimsuit Issue, från år 1964:



En väldigt naturlig och "vanlig" kropp, kan man säga!



1965 - kurvig och rundkindad...



Omslaget tio år senare, 1974 - fortfarande en helt vanlig kvinna på beachen!
Och rätt så "gammal", för en omslagstjej, jämfört med idag?!



Två glada tjejer badar (en har till och med baddräkt) 1976!

Feb. 5, 1979 -

1979 tycker jag det första riktigt "sexiga" omslaget kom,
med en solbränd & smal Christie Brinkley på framsidan!



1985 - tjejerna blir smalare och brunare.. (Detta är Paulina Poriskova, från Top Model-juryn)



1993, svenska Vendela på omslaget. Fortfarande ett blont - men mer vältränat - ideal!



Det här tycker jag personligen var ett riktigt snyggt och lagom sexigt omslag,
inte lika "porriga" som dagens.. Detta var 1995!




Detta är omslag från 2000 - 2004, betydligt mer utmanande, smalare och yngre tjejer
(inget fel med det, men själva "sportigheten" försvann ju lite, eller hur?)



Plötsligt, 2009, blir omslagstjejen en väldigt kurvig sådan!
Bar Refali, 2009 - snygg som attan, med big old boobies...



... och tillslut då, årets omslag med Kate Upton 2012 -
en väldigt kurvig & sexig nittonåring i en jävligt liten bikini!

 What do U think?

Jag tycker det är kul att se vilken skillnad det är mellan det första omslaget och det sista,
eftersom det ju är en heeeelt annan tjej som står där!
Hon är fortfarande söt och allt, men det känns mer som ett sexuellt syfte idag
än vad det var på 60- och 70-talet...
Undrar om idealet kommer gå tillbaka någon dag, till hur det var förr?
Eller hur kommer det se ut om 10 år - är tjejerna HELT nakna då kanske?
Smala, tjocka, kurviga, korthåriga?! Spännande, minst sagt...


Summer Cravings

Vaknade i morse med ont i halsen igen, så struntade i skolan och somnade om. Vaknade några timmar senare och mår som en prinsessa. Tror att min kropp körde en bluffis för att slippa gå upp tidigt. Jaja, inte mycket att gör åt det nu. Vädret är katastrof på västkusten idag, så har inte kört någon morgon PW. Får se om det blir bättre mot kvällen så får jag bege mig ut då!
Ska alldeles strax bege mig mot gymmet, och jäklar vad jag längtar! Vill verkligen ta ut kroppen ORDENTLIGT idag! Det är bara drygt 3 veckor kvar innan jag åker nu, så nu ska det sista fläsket bort! Okej det var lite väl optimistiskt kanske, har väl lite mer fett än så kvar... Men jag är faktiskt väldigt nöjd med mina resultat på kroppen än så länge. Viktmässigt händer det inte så mycket, men det syns skillnad och för mig är det det viktigaste. Vikten är bara siffror :)
Anyways, idag blir det kondition-mage-rumpa. Mitt absoluta favoritpass! Älskar alla magövningar, speciellt de sista repetitionerna när det verkligen bränner i alla muskler. Love it!
.
Nu ska jag tagga till innan gymmet och käka nått lätt. Enjoy life!

One week baby


Godmorgon, hola, bonjour osv.

Okej, det är måndag. Det känns på riktigt som jag gått upp 5 kg under denna helgen,
så jag har inte ens vågat ställa mig på vågen.. Är rädd att jag tappar motivationen helt då.
MEN IDAG, idag blir det gymmet! Och jag kör nog 2 timmar. Minst.
Måste försöka köra en hård vecka nu, för guess what? På söndag sticker jag till Magaluf
och på måndag börjar jag Barskolan. Ha ha ha.. Fit for magaluf? We shall see.





Madrassfylla i Augusti ♥


Party like it's 1999

Jaa ni, tro fan att jag överlevde denna helgen också... It's a miracle!


Förfesten igår började oroväckande lugnt och trivsamt - jag, Vickan, Sara, Jesper & Jocke slog oss ner vid middagsbordet och åt lite hallonpaj, lyssnade på musik och spelade sällskapspel. Trevligt, och väldigt moget sådär. Nästan vuxet. MEN, så är det ju oss det handlar om, så en timma senare (och en hel del drinkar kanske) så var det kuddkrig på golvet, strip tease på toan, korridors-jenka & rödvinsfläckar i Jespers vita soffa som gällde - PRECIS SÅ SOM DET SKA VARA!

Kan seriöst ha vart den roligaste förfesten på länge, finner inga ord för hur mycket jag gillar att ha så sjuka vänner! Helt i min smak ;) Hade aldrig klarat av att umgås med normala människor, tror jag. Utången blev också kul som fan men där finns för mycket minnesluckor för att ge ett ordentlig utlåtande, haha...

Dagen idag blev det i vanlig ordning häng på stan, glass i solen & Sagan om Ringen-maraton i Jespers numera rena soffa (tack Gud för Vanish Oxi Action) - finns bilder från festen som jag ska försöka få tag på senare :P


Lekte lite fotomodell i busskuren på väg till stan -
kom fram till att det inte är en karriär för mig



Mina fina idag! ♥


I'm alive

Sådär ja, då var ännu en jobbhelg över, bara 3 kvar innan Magaluf!!! Helt galet :D

Fredagen var rätt lugnt på jobbet, men igår var det bra med folk! Har jobbat med min finaste fina Sarah hela helgen! så mysigt!!! Vi har inte jobbat ihop på alldeles för länge. Och igår var det ett riktigt dreamteam när vi hade Martin och Johan i utebaren också! Sjukt kul!

Har dock varit pinsamt dålig med träningen hela veckan så har lite ångest över det, men det blir dubbelt så hårt denna veckan i stället! Har kört 4 powerwalks och 2 gympass, så det var långt under förväntan...Tre veckor kvar, jag måste verkligen köra stenhårt det sista nu!!!

Jaja, hoppas att ni alla haft en underbar helg så taggar vi till för en ny vecka nu!!!

Jag och min fina Sarah igår i baren! <3

Dagens önskning!

 


Wooki Wooki Nudles and Coke

Jaha, nu kommer ett riktigt jävla ångestinlägg, men jag är iallafall ärlig.

Jag har ätit så sjukt onyttigt sen igår. Veckan har gått bra med träning & kost, men när helgen kom släppte jag verkligen loss! Igår blev det en underbar pizza med Vickan&Sara (jag åt dock bara sidan med salami) följt av massvis med godis framför Sagan om Ringen. En perfekt fredag! Syndig och allt...

-
Sen kom lördagen, och den ser ut såhär just nu:
-
-
Älskade Wook Time framför How I met your mother!
Känns som jag behöver det så jag orkar festa ikväll, haha...
-
Killen på Wook time: "Det va länge sen!!"
Jag: "Haha jaa.. Jag försöker gå på diet, vettu!"
Han: "Jaaa men det HÄR, det är iiiiinget fett! Och du, du har ju inget att ta av ändå.. he he"
-
Snäll han är, wook-gubben. Men joo, LITE att ta av (fett alltså) har jag nog!
Meeen, vi glömmer det tills imorn... Då det är ny vecka och nya möjligheter ;)
Nu, nu ska jag bara NJUTA!!!




HELG

Hej alla!!!

Vi har helg för fullt men det har nog ni också :)
Hörs lite senare, ska precis skynda hemåt efter ärenden på stan!

Ikväll blir det kardyngfylla, can't wait! ;D


The cake just yelled out "eat me!"



Dagens lunch - kantarell/kycklinggratäng :






Dagens kaka :





Det är inte lätt att jobba på kundtjänst, kan jag lova!
Vi har som tradition att varje gång någon slutar så måste denna person bjuda på fika.
Folk slutar var och varannan dag nu, så det är fika 24/7 i princip. FML?

Och nästa vecka är det min tur att baka...


TGI Friday

Kalemera!
(Vet inte exakt hur det stavas, men det betyder godmorgon på grekiska)
Ska snart iväg till skolan och sedan beger jag mig in i min helg koma som består utav sömn och jobb. Kör 18-04 i baren både fredag och lördag och ska därimellan försöka snitta lite sömn.
Bloggar igen på söndag, och då är jag back on track med träningen också! Så det kommer bli ett riktigt mördarpass då!!! Ha en underbar helg nu!
.


Ego Girl

.
Nu har jag krypit ner i sänga min,  smörjt in mig med massa lotion (hal som en ål) och tittat lite Big Bang Theory - precis som vanligt då, med andra ord!
.
Shit, vilka fasta rutiner jag börjar få ? Jobba, träna, äta, sova... Just like a clockwork.
Och just som man börjar trivas med detta liv så ska man lämna bekvämligheterna för ett stökigt kollektiv i hettan,  omgiven av fulla bartenders, pårökta turister och galna DJ's, sova hela dagen och leva på sprit och pizza slices.. VÄRT!
.
Haha, nej jag bara skojjar :) Hur twisted och felkopplad folk än må tycka att jag är, så trivs jag just där - mitt i smeten och osäkerheten. Man kan alltid komma hem igen, men att ta sig härifrån verkar svårare för många... Jag förstår liksom inte varför.
I guess I just don't give fuck.



Vitaminbomb

Har legat hemma, sjuk, och tyckt synd om mig själv hela dagen. Men efter några timmars sömn börjar jag faktiskt känna mig lite bättre. Laddar nu upp med en riktig vitaminbomb till lunch-middag-kvällsmat(har glömt av att äta idag). Blev keso med apelsin, äpple, banan och jordgubbar. Namnamnam!!!


Such a GOOD day

Ååååh, jag är så lycklig!!!
Why, you wonder???


1. Haft en kanondag på jobbet (och sålt massor!)
2. Fick hela övervåningen för mig själv på gymmet, trots att klockan var efter 5 (det händer ALDRIG)
3. Jag kan uppskatta regnet, och ser fram emot en mysig filmkväll (laddar ner "Thor" as we speak)
4. Spydde nästan på gatan när jag såg en stor daggmask som rörde sig (min största fobi...)
5. Var galet sugen på kantareller, gissa vad som står på bordet när man kommer hem?
6. Min hund snodde mina strumpor och ville leka tafatt (♥)
7. Mina skor som jag köpt har kommit!!! (ingen kommentar behövs)




Jag älskar älskar ÄLSKAR fransar, och har alltid velat ha ett par fransboots men aldrig hittat några..!
Hittade sen, mirakulöst, ett par för ynka 145 kr på nätet som jag klickade hem direkt - satt perfekt och matcha min lilla väska, haha :)

Gissa om de kommer användas flitigt i sommar, med ett par ljusa jeansshotrts och en cool tisha...




Sugar doesn't make a body



Vad tycker ni? Snygg va?
Det här ska typ vara jag på stranden i sommar (om man får drömma lite här, och det får man)!

Var verkligen huuur duktig som helst igår, åt bara en liten Kinder Maxi-choklad under hela bion, istället för en stor läsk och en godispåse! Alla små framsteg ska uppmärksammas ju ;)

Idag har jag dessutom tackat nej till kakor under det långa säljmötet vi hade här alldeles nyss,
enbart för att jag känner att jag nu KLARAR av det.
Det känns typ mäktigt. Sugar doesn't own me anymore :O

I eftermiddag blir det träning - längtar redan!!!!!!!!


And it was all yellow


Såhär förbereder man sig för en ny dag:
 




Och såhär ser vi ut idag kl 06:30 på morgonen:




I totally match my banana.



Nu ska jag jobba & sälja som en idiot - money is a girls best friend!
Hörs sen ♥


Sjukling

Kände mig galet trött i morse när klockan ringde, men släpade mig upp och i träningskläderna för min morgon PW. Började promenera men inte ens den friska luften och höga musiken fick mitt huvud att klarna till. Började känna av halsont, och visste att japp då var det kört. Som det halsbarn jag är så vet jag att när halsen börjar krångla så är det inte lönt att säga emot. Den är alltid startskottet när jag blir dålig. Ååååååh, har verkligen inte tid till att bli sjuk! Får skippa både skola och träning idag för att bädda ner mig i soffan och knapra Colizin. Precis vad jag var sugen på...
Fasen säger jag bara, har ju verkligen inte tid att missa skolan eller träningen. Blir så ledsen... Men det är inte mycket att göra åt saken. Ska åka hem till en klasskamrat nu och skriva klart vårat arbete, och sedan så blir det hem till horisontalläge. Har tryckt i mig 2*665mg alvedon, så febern borde släppa snart i alla fall.
Nu har jag whinat klart! Hoppas att ni alla får en fin dag :)

Be Stupid


Bokat.

Nu är allting bokat och klart inför sommaren. 6 juni går flyget mot Magaluf, och nu räknar jag dagar. Lite ljus i mitt plugg-mörker. Och om 16 dagar så kommer Else hit. Det längtar jag nästan ännu mer efter. Det gör ont att bara träffa sin bästa vän så få veckor om året, och nu har vi inte sets sedan januari. Kommer vara så galet underbart att se henne igen!
.
Lite svettiga, men lyckliga, bästisar <3
.
.
.
.
.

Lesson learned

Sådär, ääääntligen hemma från stan, tillbaks på trygga landet... Skönt.
Var ju och såg på The Avengers med Vickan, Sara & Alex och tro det eller ej - jag gilla den som fan!
Science fiction, action och superhjältar är vanligtvis inte det jag dras till
när det gäller filmer men den här dög faktiskt. Men jag står fast vid min åsikt - Loke VAR hetast.
Jag gillar psychos and bad guys, so what?
-
Jaja, nu ska jag kanske äta nått, ta en dusch och glömma allt kaoz...
Vill även påpeka här att jag för första gången i mitt liv inte köpte nån läsk till bion utan en LOKA!
Om inte jag är duktig, så vet jag inte. Ge mig ett pris, någon?
-
Imorgon blir det iallafall massa träning, orkar inte vara tjockast av alla mina vänner. Det är inget kul alls.
-
Innan bion - muy innocente!


Inget gym

Inget gym idag, för jag har insett hur mycket plugg jag har... Fasen, hela den här veckan blir träningsmässigt fuckad. Hoppas på att kunna gymma imorgon, men inte ens det är helt säkert... FML.

Dagens:


Frukost: Filmjölk + müsli
Lunch: Stekt laxfilé med broccoli och smält ost
Mellanmål: HEAT fettförbrännare


Okej, det kanske inte räknas som ett mellanmål direkt, men faktiskt har jag inte varit sugen på att småäta något alls idag! Weird, I know.. Brukar ju annars smaska på frukt, men jag är verkligen totalt mätt efter laxen jag åt förut. Men när jag kommer in i biosalongen lär ju det ändras.. Ska verkligen försöka hålla mig ifrån hyss!

Dock var det ju någon som kommenterade här att jag borde sluta med mina Heat,
för man kan få hjärtproblem..? Hmm.. vet inte om det stämmer :S




Jag sviker min kropp... för superhjältar

Åhh, vilket dilemma jag står inför just nu...

Hade verkligen tänkt träna idag efter jobbet, men så blev jag sådär panik-bio-sugen och bestämde med bästis och co. att gå och se på bio ikväll kl 18.00, så nu kanske jag skiter i gymmet bara för det.. Blir alldeles för tight om tid :/ (säger man så?)

Jag kan träna imorgon istället såklart, men man blir fan lite besviken på sig själv när man väljer att skippa det, hur sjukt det än låter! Meeen, biomys med lite popcorn i mörkret lockar alldeles för mycket i det här fallet ;)

Sorry, dear beach body - maybe next year!




Den här filmen ska vi se - inte alls min stil, men jag har ju en huge crush på...




.. Loki!
Vet inte varför, I just do.
Balas förklaring: "Du gillar ju outsiders med långt hår"
HAHAHAHAHA



Så... en bio utan godis idag måntro? Shall be interesting.


Vädret

Om det får dig att må bättre Shohannis så är det inte roligare här...

 


Bootcamp

Kom precis hem från min PW, fick sällskap utav finaste Vickan i headsetet vilket gjorde att tiden gick bra mycket snabbare. Körde samma runda som jag gjorde igår, men höll ett betydligt högre tempo så var klar på 40 minuter istället för 50. Så tog en 15 minuters runda extra, känns rätt bra i ben och rumpa nu kan jag lova!
.
Har hemmaplugg idag med, så blir till att fortsätta fila på mitt Klafki arbete...Yay! Blir gymmet i eftermiddag också. Kör ett konditionpass vid 18.30, inget jag direkt suktar efter men det är bara att köra!
28 dagar kvar tills jag är här igen, så det är bara att träna hårdare än någonsin!
.
.

Rainy Daze


Jag tror jag funnit den ultimata deff-metoden nu...
MÖGEL!
Haha, jag packade ner lite frukost innan jag drog till jobbet idag, bestående av en termos med fil+müsli och en liten LCHF-macka med ost och paprika.. Mums tänker jag och ska precis hugga in på mackan när jag ser ett litet grönt hörn på brödet - EWW! Så det blev rakt ner i soptunnan med den.. SÅ hungrig är jag fan inte så jag äter mögligt bröd (tur det kanske)


Här i Norrköping har vi spöregn idag. Nice. Varför föddes jag inte i Kalifornien, eller på typ en italiensk vingård?!
Jag är såååå felplacerad...




Min verklighet..



.. min dröm!


Thanks for making me a fighter.


Delete

Usch, skrev nyss ett långt känslomässigt inlägg här om massa skit jag tänkt på på senaste,
men jag raderade så fort jag klickat "puplicera"... Det kändes helt fel, på något sätt. Jag antar att jag inte är bekväm ännu med att dela med mig exakt vad jag tänker på. Det kanske kommer. Dumma, dumma mig och mitt huvud...
 
Anyways - blev lite gym efter jobbet förut! Betoning på lite, haha... Kanske 20 min crosstrainer och 20 min andra övningar på mattan, utfall bl.a., men knappast något mördarpass. Men något är bättre än inget, det har vi väl lärt oss nu!
 
Fick en kommentar i ett inlägg nedan som jag inte riktigt orkar bemöta just nu (sjukt trött) men jag ska göra det imorn :) until then, godnatt och sov sött!
Själv ska jag dra på kanske 10000:e avsnittet av Big Bang Theory här i min sköna lilla säng!  ♥
 

Squats.


Äta bör man

Frukost: Keso med banan, äpple, apelsin och valnötter
Lunch: Lättyoghurt med banan och solrosfrön
Middag: Köttbullar med sås och sallad
.
Varför har inte våran Ica en sådan här fruktdisk? Då hade jag aldrig ätit godis!!!
.

Allt eller inget


Dagens lunch: Spenatsoppa och ett kokt ägg (+ en liten macka)





Nu kanske det ser ut som att jag håller på att svälta mig själv, men jag kan lova er - så är inte fallet.
Jag vill bara ta det här seriöst för en gångs skull. Efter alla år av skräpmatsätande, och efter de senaste helgernas fusk med godis och kolhydrater så kände jag bara att den här veckan vill jag verkligen gå all in och verkligen äta så "snålt" och nyttigt jag bara kan. Därför satsar jag på soppor, sallader, filmjölk och frukt just denna veckan, bara för att bevisa för mig själv att jag kan. Jag kan inte förklara det bättre än så, men det känns fantastiskt för både kropp och själ. Ska man deffa ska man inte äta mycket kalorier alls, och det är faktiskt bara dryga 2 veckor det handlar om... Jag måste klara det.
För mig är det allt eller inget som gäller.


Pluggis

Har suttit hela dagen och knåpat på mitt skolarbete om Wolfgang Klafki. Sjukt intressant, höhöhö... Blev inget gym förut, utan tar det om en timma då jag ska träna med bästis Vickan! Blir armar-axlar-bröst-rygg idag, det jag är svagast i, så det kommer vara ett träningspass som verkligen bränner.
.
Det fina vädret vi hade här i morse försvann ganska fort och ersattes utan storm och mörka måln. Så jag är glad att jag orkade ta mig ut på min PW i tid. Men idag var det tungt, kroppen verkligen suktade för att komma in till värmen och soffan igen. Plus att jag inte orkade byta om till träningsbh innan jag gick ut, vilket gör det allt annat än behagligt att gå i rask takt. Så när jag kommit två minuter på vägen så började hjärnan med sin övertalning: Vi kan ta den korta rundan idag, det gör inget, all träning utöver gymmet är ju bara extra, det är lång tid kvar innan du åker, det är alltför jobbigt att köra en ordentlig PW utan träningsbh, du kan gå längre imorgon, osv. Så vips så hade jag övertalat mig själv att 20 minuters rundan var myyyyyycket mer lämplig än 50 minutaren. Så när jag gick på vägen så började jag tänka, och inser att det är bara mig själv jag lurar med alla dessa bortförklaringar. Det är bara mig själv jag straffar. Så när jag kom till korsningen mellan 20 minuters vägen om 50 minuters vägen så tvingade jag benen att styra in på 50 minutern. Och ja, visst var det obekvämt utan träningsbh, och visst hade det varit mer chill att ta den korta rundan, men fasen vad nöjd jag var med mig själv när jag kom hem.
Viljan är ditt bästa träningsredskap!
.


Perfection!


Den här bilden har jag fastnat på totalt - hur perfekt är inte den här tjejens kropp?!
Skulle kunna hugga av mig ena lilltån för att se ut såhär på beachen...


Morning Awesomeness

Haha fyfan, hade tänkt att gå upp vid 7 och dra och gymma imorse men drömde så SJUKA FUCKADE DRÖMMAR att jag vaknade/somnade om hela jäkla morgonen och försov mig tillslut.. Får bli gymmet ikväll efter jobbet istället xD

Igår fixade bästa Linisen den troligtvis mest perfekta lägenheten NÅNSIN -
en lägenhet i komplexet i Magaluf med plats för 8 pers, på våning 13!!!
Hissarna funkar sällan, så kan ni fatta ass-övningarna efter att ha gått i dom trapporna?!
Hur underbart :D




Min goda och nyttiga frulle!



Och morgonvikten... 50,7 idag :D


Sötaste

Hittade den här bilden från Danmark på min systers telefon. Så söt! Killingen tuggar på mitt hår och jag är nöjd med livet. Ville så gärna ha med mig den hem. Söta djur är verkligen min weakspot.  


Is it still me that makes you sweat

Godmorgon alla fina!
Sitter just nu och dricker ett glas nypressad citronjuice. Lite surt, men väldigt gott! Ska alldeles strax bege mig ut på min morgon-PW innan det är dags att sätta sig med dagens plugg. Verkar som att det blir kalasväder här i dag, så om det inte blåser för mycket(vilket det ofta gör på västkusten) så sätter jag mig nog ute och pluggar sedan och passar på att få lite sol. Vill ju inte vara blekast i Magaluf när jag kommer ner :)
Sedan blir det en liten pluggpaus då jag drar till gymmet vid 13.
Ut och rör på er idag nu! Även om det bara blir en 15 minuters promenad så är allt bättre än inget!!!
.
Något trött och sliten tjej som kickstartar dagen, och ämnesomsättningen, med nypressad citronjuice :)

Dagens.

Frukost: 3 kokta ägg
Lunch: Sallad med 2 tomater, 1/3 gurka, rödlök och kryddad med herbamare örtsalt 
Middag: Wienerkorv med pasta och sallad
Mellanmål: 1 & 1/2 äpple
.
Har köpt hem citroner nu också, så imorgon så ska jag kickstarta dagen med ett glas citronjuice innan min morgon PW och hoppas på ett det hjälper ämnesomsättningen att komma igång!
.


Dagens fråga.

Klart vi inte kommer sluta blogga! Men bloggen kommer se lite annorlunda ut när vi är där nere.
Vi kommer ju inte ha samma tillgång till internet som vi har här hemma, utan det blir till att söka upp en plats med gratis WiFi när vi vill blogga. Förra året hade vi turen att ha en balkong som vätte mot en gata med massa olika WiFi som vi... lånade :) Får se om vi har samma tur i år. Vi ska göra vårat absolut bästa, men uppdateringen kommer antagligen inte vara riktigt lika aktiv som den är nu.
.
Johanna går ju barskolan först i tre veckor, och hon har WiFi där, så förhoppningsvis så uppdaterar hon duktigt med massa bilder på goda drinkar, flairingskills och snygga beachbodys!
.
Våran träning kommer dessutom se lite annorlunda ut där nere. Vi kommer antagligen inte träna på gym, utan träningen kommer bestå utav PW:s och olika gymövningar man kan göra hemma(squats, situps, utfall, spring i trappor osv). Men självfallet ska vi göra vårat bästa med att uppdatera er om hur det går för oss.
.
En positiv skillnad är att det kommer komma upp massa härliga somriga motivations bilder på oss! Det kommer även bli roligare att läsa om våra vardagar, då livet i Magaluf är något mer händelserikt än livet som student och kontorsarbetare. Där nere är livet fullt utav konserter, fest och galna upptåg.
Älska sommaren! Älska Magaluf! 
.
Bara för att ni är så underbara, så får ni en Fitspo bomb!
.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
.

.

.

.

.

.



Bootylicious monday.

Blev drygt 90 minuter på gymmet idag, med fokus på mage och rumpa.
Började med mina vanliga 15 minuter på cykeln på Fatburn inställningen, tror att min kropp har vant sig vid cyklingen för det är inte alls ansträngande på samma sätt som det var innan. Men det måste ju vara ett bra tecken.
.
Sedan blev det dryga timman gym, med olika mag- och rump maskiner, samt övningar på matta. Idag blev det plankan, 1 minut vanlig och 2*30sek sidplanka, 3*10 fällkniv, 6*10 kissandehund och 3*10 squats med hantlar.
Måste bara ge lite cred till squatsen, de har verkligen gett effekt på min rumpa! Jag har haft fet ångest för att jag fått veck under rumpan, dels efter sommaren i Magaluf förra året då träningen var 0, men det blev ännu värre efter att jag slutade rida. Idag insåg jag att fettveckan var BORTA! Jag blir så galet lycklig!!!
.
Har äntligen lyckats komma upp i mina 100 situps på den sluttande situp-maskinen. Gjorde det redan förra veckan, men det var ju ett utav delmålen jag ville uppnå träningsmässigt! Då är frågan om jag vågar sätta ett nytt mål på 200 situps innan jag åker tillbaks till Magaluf om 30 dagar... Vad tror ni?
.
Avslutade med 15 minuters Powerwalk på bandet med sluttning 7 och hastighet 6. Hade en 2 kiloshantel i varje hand som jag under PW:n tränar armarna med. Använder dem både till statisk träning(håller armarna raktut frammåt 30sek), och box, 10 framåt-10 uppåt. Dessa öviningar gör jag kanske 4-5 gången under de 15 minuter jag går på bandet. Håller ju hantlarna under hela PW:n så armarna får ju arbeta konstant.
Efter det så blev det lite streching, vill ju helst kunna gå imorgon. Kändes som ett helt okej pass faktisk :)
.
Har inte tagit några bilder på ett tag, så det blir fler Danmarksbilder, ska ta lite bilder på min booty nu i veckan, så får vi se om jag vågar lägga upp dem här. Vill ju så gärna visa er resultatet efter allt slit!
.
Hittade den här bilden på mig från i söndags. Och här syns det så tydligt vad jag måste träna bort! Benen och rumpan börjar faktiskt se rätt vältränade ut, men magfläsket är envist. En månad kvar, så det är bara att köra stenhårt!
.
Avslutar med resans suddigaste bild på mig och min fina syster <3 Love you!

O-M-G

HAHAHA. Okej. Satt och kollade igenom mina Profilbilder på FB nyss och hittade den här:




En liiiiten fråga - whats up med mitt kära lår där?!
Förlåt inget illa menat, men SÅDÄR STORA LÅR hade jag faan inte!
Eller? Var jag helt självblind för hur mycket jag gått upp efter tre månaders spritorgier?!
Naae, vi skyller på en dålig vinkel va... Sådär ska mitt ben garanterat inte se ut på vimmelbilder i sommar.
Det lovar jag er.


P.s. Hela outfiten på bilden inser jag nu att jag tappat bort.
Mina favoritshorts och min älskade virkade topp.. where you at?! Glömde jag er på Mallorca?
Vore inte helt omöjligt, bilden är ju från min sista kväll... haha jesus.


Helgens shopping


Jag tog lite bilder på kläderna jag köpte, men hade inte tid eller ork att posa i dem så blev fula bilder tagna på min fantastiska säng istället - men så är man ju ingen modebloggerska heller...! Tur det.


 

En tight grön partyklänning & ett skitsnyggt gult linne (som är i XS men är så långt
så jag kan ha det som en väldigt kort klänning ;D)




Ett par söta virkade shorts och min nya älsklingstopp! Jag är kär i mag-kort.



En cool topp med indianmönster (?) (kunde ej vända bilden)



Den lilla söta mysdressen som jag redan visat..



Och så lite snygga undies också såklart - hur coola är inte silvertrosorna/BH:n?!


Jag ska shoppa några snygga kilklackar också tänkte jag, ett par jeansshorts och kanske nån mer klänning innan jag sticker, men tror jag har det mesta av mina sommarkläder klara nu :)

Ge mig bara lite värme så jag kan bära allt NU, tack !


Fuck my diet



Dagens lunch: Stekt kyckling med sallad + low carb pasta


Jaa det var min lilla lunch idag, det! Inte mycket att hänga i julgran precis, men det är ju min diet :/
Jag är i princip hungrig hela tiden, så har ätit ett äpple och en banan här som mellanmål men aa, hur mycket det hjälper vetifan... Jag saknar bröd :( Älskar att äta mackor när jag är småhungrig! Och att kämpa emot den lusten, det är inte kul kan jag lova... Men fan jag ska verkligen försöka sköta mig nu, och äta så lite kolhydrater och socker som det går. Håll tummarna för mig och min kurrande mage.


Work for it, again and again, day after day... until you've got it

Aloha, Shohanna in tha houze!

Kom precis till jobbet efter ett par timmar på gymmet - FAN så grym man känner sig när man tar sig dit på morgonen, en riktig ego-boost (om man får använda ett sånt töntigt uttryck) för självkänslan och såklart jättebra för kroppen! Idag blev det styrketräning med både triceps, rumpa, ben, mage och så drygt 30 minuters kondition på crosstrainer/löpband. Testade djupa knäböj med en skivstång idag för första gången också - alltid bra att testa nya saker, right?

 Min dröm är att lyfta min rumpa en aning, men behålla storleken på den (alltså inte banta bort den!) eftersom den ärligt talat är ganska så "fyllig" redan, iallafall i jämförelse med storleken på min kropp i övrigt :) Undrar om det är så att vi med små tuttar lägger större fokus på rumpan, bara för att ha något att komma med? Haha STÖRD jag är, men bara min ärliga tanke ;) Tror det är så för mig iallafall!




Amazing ass on an amazing girl


Step it up

Sådär, då var det bara en månad kvar innan jag är tillbaks i värmen på mallis! Vilket känns helt underbart, men det betyder också att jag kommer behöva öka träningen för att nå de resultat jag vill. Mitt nya träningsschema lyder följande: Gym 6 dagar i veckan enligt tidigare schema, morgonpromenad ca. 30-45 minuter 6-7 dagar i veckan. Nu ryker även mycket utav kolhydraterna igen, samt inget godis eller fusk(Haha, får se hur det går, men ska VERKLIGEN försöka)! Så får vi se om det ger resultat. Vill ju så sjukt gärna vara snygg till sommaren!!!
.
Ställde klockan på 05.30 idag, och lyckades faktiskt ta mig upp och ut på min PW. Är lite imponerad över mig själv faktikt. Men har man bara viljan såkan man komma långt. Blev en 30 minuters PW idag, tror att det får bli det de dagarna jag går i skolan, så kör jag 45 när jag är ledig. Måste säga att det var grymt uppfiskande att vara uppe och ute såhär tidigt! Bytte snabbt om till träningskläder när jag vaknade(för att inte hinna ändra mig) och satte på min "Burn fat, BURN" lista i mobilen. Så hög musik och snabba steg. Sjukt gött! Nu är hälften utav dagens träning gjord! Har väl en 90 minuter gym att sukta efter i eftermiddag också, men det löser sig alltig :) Hoppas ni alla har fått en lika fin start på veckan som jag. Enjoy life!
.

LAME

Asså jag är så lack just nu för Jennifer åkte ur BigBrother (som är den enda dos av drama jag får i mitt dagliga liv just nu haha) och det kommer ju bli så JÄVLA TRÅKIGT att titta på!! ÅÅÅh pallar inte haha.. Nävars men fan, fattar inte hur folk tänker... Uppenbarligen inte som jag iallafall :P Jag gillar när det händer saker, jag gillar fest, fylla, hångel och otrohet, INTE fia-med-knuff eller vattengympa.. Om ni tolkar mig rätt nu ;)
-
-
BB på den gamla goda tiden..
Det här är roligt på SÅ många nivåer HAHA!


Lite lycka i världen


Pölseland

Sådär, då var man hemma på svensk mark igen. Har haft en supermysig helg, men kan inte förneka att det ska bli skönt att krypa ner i sin egen säng igen! Är galet trött så slänger in lite bilder, så lovar jag är jag är back on track med bloggandet imorgon.
.
Glad tjej på Sandormen på väg ut till Skagen.
.
Blåsväder
.
Mitt nya husdjur!
.
Bikiniformen är långt ifrån klar, men har kommit en bit på väg! 1 månad kvar, nu är det dags to step it up!

Söndagsträning framför tv:n

Dagen idag har jag njutit av tillsammans med mina bästa vänner!
Shoppat lite på stan, ätit lunch, snackat och suttit ute i solen :) kan inte klaga direkt ♥
Gick sen till gymmet och körde 30 min på crosstrainern följt av 40 min powerwalk i uppförsbacke på bandet samtidigt som jag lyfte hantlar - kändes rätt så effektivt faktiskt!
Jag var typ ensam på hela gymmet så det va riktigt skönt, kunde svettas loss ordentligt...
-
-
"Lyckan i L.A" var på tv:n så jag blev inte uttråkad heller där på bandet :P
Älskar faktiskt det programmet haha, det är fan ett gäng sköna brudar ändå! Korkade men ändå charmiga, på något vis... Åååh, tänk om man själv vågade åka till USA för att försöka bli nåt? Inte för jag vet vad jag skulle bli, men ändå... Skådis, artist, modell eller konstnär är ju väldigt uteslutet för min del, men författare är ju fortfarande min högsta dröm att bli, så får nog satsa på det kanske? ;) Nävars...

Lovely Erin


Visst är det gött att ni bara behöver gå in på den här bloggen för att se snygga tjejer,
och slipper leta själva? Här har vi en riktig liten sötnos, direkt från Victorias Secret's-fabriken! :





Erin Heatherton Clothes









Inte nog med att hon är apsnygg, hon får dessutom ligga med Leonardo DiCaprio...

Such a bitch!
;)


Tanned


Tittade vad jag hittade i en låda på jobbet?
Mitt ID-foto som jag tog i September tror jag - fortfarande solbränd & rundkindad, haha!




Hade ju vart kul att ha den där brännan just nu...


Au Natural


Har ingen "riktig" lunch med mig till jobbet idag direkt,
men detta är iallafall väldigt gott! - Avokados med vitlöksröra & räkor, my favourite ;)




 ♥



Osminkad & uttråkad Shohanna på jobbet..
Har lovat mig själv att inte ha smink på mig ändå tills jag åker till Magaluf!
(kan bli riktigt intressant hur det går med den saken)


Min Vita Dröm





Jag tror ingen förstår hur mycket jag önskar att jag ägde den här...
 Som en våt dröm för mig som älskar allt som är vitt & virkat!

Är den värd 600 spännSnälla säg ja


Ya Bb


Jag är verkligen något av en EXPERT av att hitta grymma festlåtar -
kolla bara den här lilla Godbiten som jag letat fram... hur skön?!
Det bara vrååålar beach party 2012, kan jag känna. Ya BB, ya bb, yaaa bb...
Lovelovelove ♥



Kiss me cause I'm cute

Jaha ja, nu har Lina rest utomlands för att leka med danskar, och hon har givit mig ansvar över bloggen... Får la se hur det går, babe ;)

Jag kan börja med att meddela att TROTS faktumet att jag gick och köpte en liten godispåse på Hemmakväll (♥) igår efter jobbet, så åt jag bara typ fyra små chokladbitar istället för hela påsen... WIN!!! Det trodde man aldrig om mig va?

Så nu har jag ju godis kvar till min myskväll :) Dock har jag lovat mig själv att efter today så är det hård-deff fram tills jag sticker, och jag tror faktiskt jag kommer klara det... Drygt 2 veckor bara ju.. Kom igen Palm, you can do this!!!



Åt en god räkmacka igår... Drack vatten till, dock. Framsteg hela jäkla tiden!!!




Min söta lilla mysdress som jag beställde från H&M :) Älskar'n!



"Kiss me cause I'm cute" står det på... Hmm. Aningen töntigt men å andra sidan,
I'm a super-dork!


Mot pölseland

Sådär, då var jag alldeles strax på G mot pölselandet, aka Danmark. Kommer antagligen inte blogga förrän på söndag kväll men Shohannis är så grym så hon kommer hålla bloggen på topp.
Trodde jag skulle ha en grym träningsvärk idag, men det enda som känns är magen jag körde i torsdags. Strange... Kanske slår till senare.
Näe, nu ska jag packa det sista innan vi drar! Ha en UNDERBAR helg alla fina. Njut av sommarvädret och rör på er <3
.

Sweet Dreams

Jag är så glaaad, för när jag kom hem idag hade mina kläder som jag beställde från H&M kommit och get this - ALLT passa! Skitsöta grejer verkligen, önskar jag var lika skillad som Kenza med kameran så jag kunde ta outfitbilder på allt men det blir nog svårt.. Men kan nog lägga ut lite bilder imorn :) Köpte bland annat en sjukt fin klänning i klargrönt (dock satt den tight som ett as, och jag kan behöva förlora ett litet kilo så den passar lite bättre.. fuck)
-
Nu blir det krypa ner i sängen, titta på BB, äta pyttepytte lite godis eftersom det är fredag & sova för imorn ska jag upp och jobba... 2 veckor kvar sen flyger vi mot medelhavet

Friday night thoughts

.
.
.
.
.
.
.
.

Hakuna Matata

Jag och bästis körde ett stenhårt pass på gymmet idag. Kom fram till att jag inte kommer hinna träna på hela helgen då jag är i Danmark, så varför inte köra dubbelpass idag i stället. Skulle ju köra armar-axlar-bröst-rygg, meeeen slängde på 60(Ah, eller okej, det blev 55...Vi falerade på mållinjen minuters kondition på det också. Vilket är det dubbla mot vad jag brukar köra på mina gympass.
.
Vi började med 20 minuter på cykeln och sedan 20 minuter på crosstrainern. Sedan körde vi ca 45 minuter gym, innan vi avslutade med 15 minuter PW med hantlar på bandet. Vi var helt SLUT båda två. Men så bra det känns när man tagit ut sig helt. Älskart. Nu ska jag fortsätta tvätta och packa inför helgen.
Hoppas att ni alla får en fin fredag! <3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hakuna Matata <3

Can you stomach it?

Mycket fokus på magar här, I like it!
Förutom rumpan så är ju magen den man tränar mest på gymmet, am I right?
Det är den kroppsdelen man visar upp mest på sommaren också,
så självklart vill man att den ska vara fin!

Här kommer lite grym belly-inspo:
























Dagens lurre-burre:




Tagliatelle med EGENGJORD (stolt) köttfärssås... och en tomat ;)

That's right, jag äter pasta. Jobbigt va???
Åt även en banan och ett äpple nyss, just because I wanted to.. Ingen strikt dietare här märker jag, haha!

Men det är ju faktiskt fredag :)


Muscles & Drama

Godmorgon Sweden!

Fyfan vad det var svårt att somna igår! Hade ju tänkt sova länge så jag orkade gymma ordentligt idag,
men det var ju fest i BigBrother-huset och eftersom jag har 24/7 låg jag vaken till kl 1 och tittade, haha.. Kunde verkligen inte slita mig! Är det nån mer som är insatt? Vad tycker ni om hela Jennifer-Marcelo-Annica-dramat?! Jag är helt besatt, och har min åsikt klar... Jösses. SÅ spännande!



Men - kom iväg till gymmet tidigt imorse iallafall, motiverad som man är (Tack vare Lina Jutik och hennes super-workouts!) och det blev styrketräning för min del :) En liten kvarts uppvärmning på crosstrainern bara, sen körde jag benpress 3x12 (55 kg), någon slags "armpress" 3x10, bicepspress 3x10, yttersida lår 2x8 (HAHA sämst), magmaskinen 3x12 och sen blev det fortsatta övningar i Lekrummet!

Där körde jag utfall 3x10 med femkilostyngd i famnen (dont know why though?), fällknivs-situps med tyngd 15x3 på båda sidor, Hitlers hund 3x10 på varje ben, plankan 1 minut x 3 och avslutningsvis några knäböj med tyngd bara för att pressa ut det sista ur kroppen... Vad sägs? Okej pass eller? 
För mig känns det bra iallafall!



ÄLSKAR min nya mobilhållare jag fick av mitt hjärta! <3



Vet inte ens om det är muskler eller revben? Haha


Sweet summer vibes!

.


Today's gonna be a day, just like any other

Shoo
Jag är som vanligt på G till skolan, och efter det så blir det hem och byta om-gymmet. Ska köra armar-axlar-rygg idag, å det blir nog bra! Sedan ska jag hem och packa, för imorgon åker vi till Danmark på mini semester. Sååååå mysigt!
TGI Friday <3
.

Mirror, mirror on the wall...


Har bloggat sämre än sämst märker jag men hey, detta är en träningsblogg och eftersom jag varit ett lat fetto som legat hemma och ätit muffins senaste dagarna borde jag fan inte yttra mig heller ;) shame!!!



Soldyrkaren själv på altanen förut


Naevars, men jag har mått skit och är en typisk tröstätare men imorgon blir det jobba och GYMMA för min del kan jag lova.. Så kan garantera ett utförligt mat- och träningsinlägg imorn iallafall :)


Jag lagade min egen mat förut, tro det eller ej. Måste va första gången på.. ett år?!
Fick på riktigt Youtuba hur man skulle öppna en konservburk med tomater, aldrig ens gjort det..


Är det inte märkligt ändå? Hur man kan ändra uppfattning om sin kropp från dag till dag och tycka den byter utseende så snabbt... Som de dagar man VET att man ätit perfekt kost och tränat som en idiot, då är spegeln snäll och man ser ut som fucking Megan Fox (ja okej då, överdrift), medans när man medvetet legat hemma ett par dagar och ätit vanlig mat och lite sötsaker, då plötsligt stirrar en elak och hopplös baby-flodhäst tillbaka på en... Whats up with that?! :(



Den dagliga dosen av bikini - voila!
Älskar toppen, hello push-up...

Träning och mat.

Har ju inte kört någon dagens på länge, sooooo here we go:
.
Frukost: 1/2 räkmacka på grovt bröd, några bitar apelsin
Lunch: Bulgursallad med fetaost och scampi
Middag: Kött med sås och sallad med fetaost
Mellanmål: 1 äpple
.
Dagens träning: 10 minuter cykel, 45 minuter gym fokus mage-rumpa, 15 minuter PW på bandet i uppförsbacke med hantlar
.
Helt okej dag ändå måste jag säga. Har dessutom hunnit ligga ute i solen 1 timma och fått lite färg på snoken. Mys!!!
.

Juicylicious.

Lånade min systers Juicy Couture mjukisar igår, och jag säger bara DAMN! Det var som att vandra runt i måln. Jag ääääälskar dem! Måste ha ett par! Får se om jag hittar några i en färg jag gillar innan mallis. Så roligt när jag såg bilderna jag tog på dem på igår för man börjar verkligen se resultat utav alla mina squats/utfall/kissandefuckinghund. En månad kvar innan jag ska vara bootylicious på beachen.
BTW, klarade den muntliga examinationen idag! Yay me! :D Nu ska jag ut och lägga mig lite i solen. Hej, hej sommar <3
.


Baby I want you like last summer

Idag ligger jag hemma och är "sjuk", eller vad det nu är..
Har förövrigt haft ett par riktigt kassa dagar nu privat, och jag kan inte blogga när det är såhär
för det skulle bara bli massa deppiga inlägg med långa texter och blablabla - MEN -
tänkte lägga upp massvis med bilder här från förra sommaren i Magaluf, så kanske vi alla mår lite bättre? :)
Har så gaaalet mycket roliga bilder, men detta var en del av dem och GUD vad de får mig att sakna..
och längta ;D Livet är kort och stundtals hemskt tråkigt, jobbigt och ensamt.. Borde man inte ta vara mer på varje sekund av skratt, glädje och gemenskap? Mycket mer tokigt ska den här kärringen hinna med innan hon dör iallafall!

Wiho

Då var det torsdag och dags för veckans andra tenta! Muntlig examination är det som gäller idag, och jag har varit uppe sedan 5 för att läsa igenom de historie-filosofiska matematiska texter vi ska ha läst tills idag. Yay! Kan säga att hjärnan inte riktigt fungerar till 100% för mig vd den här tiden på dygnet för min del, så vi får se hur mycket som gick in :) Idag måste, måste , måste jag till gymmet. Fet ångest för att jag inte var där igår!!! Så ska försöka klämma in det efter skolan. Nu blir det frulle och sedan ska jag dra mig mot tåget. Älska vädret idag med, underbart att få uppleva lite svensk sommar innan man drar till mallis(BTW 33 dagar kvar nu! Hur TAGGAD är jag!!!) <3
Love it!
.
Så snygg kropp!!! Påminner mig lite om dig Saa! <3

Skillnaden på kurvig och fet.

Jag tycker att det är jättebra att samhället har börjat hylla andra kroppsformer än size 0, tro inget annat, men man måste vara medveten om skillnaden mellan kurvig och fet. Fetma är minst lika farligt som undervikt, och att ersätta en hälsofara med en annan är rätt ut sagt idiotiskt.
Något jag verkligen inte gillar är alla dessa "Jag älskar min kropp" reportage. Att uppmuntra tjejer att det är okej att vara tjock. Det är klart att du ska älska dig själv, men övervikt är farligt. Att uppmuntra övervikt är lika illa som att uppmuntra undervikt, och jag kan slå vad om att folk hade rasat om någon med anorexia hade fått vara med i ett sådant reportage. Varför? Jo för att undervikt är farligt.
Missförstå mig inte nu, jag dömer ingen. Jag kämpar själv med mina extra kilon, och vet hur svårt det är! Jag är bara emot att samhället främjar ohälsosamma ideal. Fram med hälsosamma kroppar i alla dess former!
FIT IS THE NEW SKINNY!
.
Här tycker jag är en bild som visar skillnaden ganska bra. Tjock-Kurvig-Skinny. Okej, Kim är väl en blandning utav skinny och kurvig kanske, men annars!
Kurvig, men hälsosam!
.
Denna brutta har också snygga former!
.
Fetma...
.
Detta är också övervikt...
.
Hälsosamt?
.
Måste avsluta mitt inlägg med med snyggaste, mest curvylicious kvinnan av dem alla.
.
Damn girl <3

Tjolahopp.

Har suttit med hemtanta idag mellan 08-16. Lyckades skicka in den vid 15.59 så en minuts marginal...Det är skills! Kan säga att hjärnan är rätt bränd nu altså. Men det är bara att ladda om för imorgon har vi muntligt examinerande semenarie, så det är bara att läsa på. Har en inlämning tills imorgon med, men den får jag lösa på eftermiddagen.
.
Idag ska i fira min fina mamma som fyller år, samt ha personalmöte. Hade tänkt hinna träna men inser att jag verkligen inte har tid... Så tråkigt :( Magaluf närmar ju sig med stormsteg! Pratade med Ovis idag och satan vad taggad jag blev! Vill åka nu, nu, nu. Jag är så redo! Okej, förutom beachbodyn då, den kan behöva den sista månadens träning!!! Nu ska jag sluta whina och återgå till plugget. Happy times!
.

Sjuk/pollen?

Jaha, här sitter jag och snorar och nyser på jobbet med tungt huvud och vattniga ögon... gött!
Vet fortfarande inte om det är en förkylning jag dras med eller om jag drabbats av pollen :S
Så kan det mycket väl vara eftersom det är mycket sånt den här tiden på året...
Hoppas det går över :( så jäkla tråkigt att må såhär!!!!
Vill träna i eftermiddag, men ååh.. får se om det går. Håll tummarna :(


puss




Vill vara såhär brun, glad & frisk just nu!


Bloglovin.

Ni vet väl om att ni kan följa oss på Bloglovin :)

Följ min blogg med Bloglovin

Dark Angel

Vi vet ju alla att Jessica Alba är, eller iallafall har varit, en amazing fitness-tjej och stor inspiration för många och jag minns första gången jag såg henne på tv och slogs av hur sjukt snygg hon var.. Det var när serien Dark Angel gick på tv4 för mååååånga år sedan - minns ni den serien? En riktigt ung och het Alba i sin första stora roll! Det finns många vältränade unga tjejer men God damn, hon är svårslagen, och man kan inte riktigt sätta fingret på vad det är med henne som gör henne så speciell...
.

Size Me

Idag har vart en så jäääkla härlig dag!
-
-
Eftersom jag inte va ute och festa igår så vaknade jag utvilad idag, så det blev häng på altanen i solen ett par timmar, fick till och med lite färg.. jippie! Viktoria kom över också, vi diskuterade allt mellan himmel och jord (mestadels ekonomi och hur man ska fixa sig en rik karl så man slipper arbeta resten av livet, haha) och bara hade det mysigt :)
-
Eftersom det nu är lite inne med "utvik" (sett BlondinBellas nya omslag? Hjälp!) och ni ändå kommer få se massvis med bikinibilder på en från Mallis i sommar så ska jag nu dela med mig av ett par på mig... Mest för att bevisa min punkt - jag har fått lite resultat!!! Efter att vi startade bloggen i januari, och började träna samt äta nyttigare så har jag gått ner från 53 kg till 50,7 som jag väger nu... Har ju fått mer muskler också, och det kanske inte syns alls i andras ögon men i mina ser det bättre ut, och det peppar mig att fortsätta kämpa :)
-
-
Osminkad och nyvaken med en lätt förkylning, men vafan.. haha. Liten och tight men med röven kvar, så jag är nöjd! Tycker verkligen det är hemskt med människor som bantar bort precis alla sina kurvor på kroppen så det bara blir en liten pinne kvar av allt.. Det ser varken snyggt, friskt eller normalt ut och man kan inte leva livet så. Ät, träna, må bra och fall inte för nått jävla anorexia-ideal. Skaffa den kropp som PASSAR DIG!
-
Nu ska jag äta potatissallad, kyckling, kex och ost med familjen :) Glad första maj, alla fina! ♥

Tisdag.

Såddär, då har jag sovt ut ordentligt och känner mig rätt pigg och glad faktiskt! Ska strax, för ovanlighetens skull likssom, dra till gymmet för att köra lite kondition-armar-axlar-rygg. Ska möta upp Vicki-vickipedia där vid 13, så det blir nog kalas. Sedan blir det hem och sätta sig med ett skolarbete som ska vara inne imorgon. Jippie-yey! Vill gärna hinna med att lägga mig nån timma i solen också innan den går ner. Börjar ju bli dags att börja bygga upp brännan. Love-love-love it!!!
Meeeen en sak i sänder, så först ut gymmet!
.
Bjussar på en väldigt suddig mobilbild på mig och Vickis innan jobbet inatt :)

Nytt jobb.

Nu är jag hemma efter en galen, och grymt rolig natt på jobbet! Lyckades ragga till mig en bricka och utsåg mig själv till ordningsvakt :) Och nu ska jag SOOOOOOOOOOVA! Nattinatti


RSS 2.0