Legs


Vad är väl en jul på slottet

Jobbade ju mitt första julbord igår. Det gick bra, och var sjukt mysigt!
Lovade ju mig själv att INTE smaka på julgodiset och det höll...i ungefär 5 sekunder :) Åh, helt omöjligt att stå emot ett helt bord med jultiramisu, risbräck, knäck och julkola! Nomnomnom!!!
Kommer väl dock vara ganska trött på julmat efter alla julbord, men får vän lägga upp en plan på vad jag äter de olika dagarna, haha :)


Eh hur taggad

.


Torsdag

Ska snart iväg till jobbet. Skulle tränat innan, men kände mig febrig i morse igen, så vågar inte göra något som kan överanstränga mig och göra mig sjuk igen...
Istället blir det en kopp the med honung och mys under värmefilten. Måste ju hålla mig frisk då jag jobbar hela helgen!
Fick en fråga om mitt nya jobb :) Jag jobbar just nu som servitris på Tjolöholms slott. Har jobbat julmarknad nu i november och idag börjar julborden! Ska bli såååå kul, men lite nervöst då jag aldrig jobbat som servitris innan. Men det löser sig nog allt, bara man får jobbat första passet så man får in vanan så brukar det rulla på :)
Jobbar ju med två av mina bästa vänner, så tror inte det kan bli annat än kalas!! <3
.
Oh sweet summer vibes!!


Uttråkad...

...och kan inte sova. Jobbigt läge...


Impressive, just impressive...


Onsdag


Något piggare tjej

God morgon!
Känner mig faktiskt lite piggare idag, så ska ta och käka lite frulle och sedan ta mig en promenix wopwop! Vill inte överanstränga mig nu när jag varit sjuk, då jag faktiskt jobbar hela resten av veckan och absolut INTE har tid att bli sjuk...
Så nu blir det till att knapra c-vitaminer så jag håller mig frisk :)


Hej måndag

Jag blir så trött... Har legat hemma med feber och världens huvudvärk hela dagen. Orkar inte vara sjuk. Vill komma igång, vill träna. Men istället har jag legat under min värmefilt och ätit apelsin(massa c-vitamin, mumma) hela dagen. Blah, är alldeles för otålig för sådana här dagar. Missförstå mig rätt, jag har inget emot en mysig dag hemma under en filt med en bra film. Men då ska det vara för att jag VILL det, inte för att jag måste.
Hoppas att jag mår bättre imorgon när jag vaknar, för då blir det en lååååång(eller ah, så lång jag orkar) PW. Skönt att komma ut och få frisk luft, samt röra lite på sig!!
Näe, nu ska jag sova! Håller tummarna för att vara frisk imon :)

Bild med mina fina från Magaluf-reunion kryssningen!


Febrig tjej

Tydligen uppskattar inte min kropp att jobba 16 timmar per dag. Mådde dåligt redan igår kväll, men åkte och jobbade i baren i alla fall. Vaknade upp i morse och kände mig helt okej, så tog med mami och lillasyster till julmarknaden på slottet där jag jobbar. Var sjukt mysigt, men kände ganska snart hur febern kom krypande. Kom hem och kraschade i soffan, feber, kallsvettningar och huvudvärk. Happy times... Ska försöka sova nu och hoppas att det går över till i mon så jag kan...jobba lite :)

Nattinatt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3296833/images/2012/pic_50b2951b9606ee2e32893918.jpg" class="image">


Julmarknad och kanderadeäpplen

.


På...

...söndag ska jag träna!!!!! Ååååååå vad jag längtar! :) Helt tokigt!!! Ska träna sönder mage och rumpa...och armar hahah!


Working hard or hardly working.

<3


True story

.


Tappert försök.

Jag är så sinnessjukt sliten idag. Har ju inte jobbat heltid på nästan två månader och nu ha jag kört dubbelpass en vecka, och det tog på kroppen kan jag lova :) Är ledig idag i alla fall och ska försöka ta mig till gymmet lite senare, var alldeles för längesedan nu! 
Var ju först i Stockholm en vecka och efter det så kastades jag in i jobbet direkt. Men jag trivs superbra på mitt nya jobb! I vilket fall så måste jag verkligen försöka ta mig tid till att träna... Ska försöka att åtminstonde ta mig ut på mina morgon PW:s varje dag, sedan jobbar jag ju på ett slott så det blir en hel del springande upp och ner för trappor, haha. 
Nu ska jag ta och käka lite frulle och ladda upp inför dagen :) Wopwop
.
 

Home

Då vart man hemma i lilla götet igen! Kääääärlek! Jobbade hela dagen igår, och kommer jobba heldagar hela helgen... Så blir ingen träning förrän nästa vecka. Trist! Men inte mycket att göra åt.
Nu ska jag ta och käka lite frulle innan det är dags att bege sig mot jobbet :) tjoptjop


It's alive

Jag lever! Men är lite lagom sliten efter helgen... Är tillbaks hemma igen på onsdag, så då blir det träning igen :) so long!


På G mot sthlm

Hörs nästa vecka! :)


Saknad

Något som jag saknar som tusan är ridningen. Har ridit i 11 år, men hade inte råd att fortsätta när jag började plugga förra året, så nu har jag inte ridit sedan december. Bara doften av häst är så galet mysig! Vill verkligen börja rida igen, men har tyvärr inte pengar till det just nu. Men i framtiden så :)
.
Lite gamla suddiga mobilbilder på mig och världens bästa ponny, Nils. Han är 18år i år och drömmen är att kunna köpa loss honom från ridskolan där han står nu och låta honom gå i pension. Han och jag har varit med om mycket tillsammans. Världens finaste <3

Tisdag

God morgon världen!
Jag är faktiskt uppe och vaken OCH på väg till gymmet :) Blev havregrynsgröt och kaffe till frulle för att ladda upp inför ett riktigt monsterpass! Kommer ju inte kunna träna på typ en vecka då jag åker till Sthlm imorgon på obestämd tid(men ska vara tillbaks innan nästa torsdag).
Haha känner mig lite såhär idag :)


Sliten

Rätt bra trött och sliten tjej som har landat här hemma i soffan. Rackarns vad rolig afrodansen var idag. Jag är så glad att jag hittat en träningsform som inte känns som träning. Timmen bara sveper förbi och på vad som känns som ingen tid alls har jag konditionstränat en hel timma. Love, love, love it. 
.
Nu ska jag snart sova, har en stresig dag imon. Måste hinna sola, träna, tvätta och packa innan jag drar till Stockholm på onsdag. Sååååå, natti natt!
.

Fant-Ass-tic


Havregrynsgröt

God morgon!
Jag tror att jag äntligen har hittat en fungerande frukost, havregrynsgröt! Håller fortfarande på att vänja mig lite vid smaken, men tror att det kan gå. Just nu äter jag den med mjölk och sylt, men tänker vänja mig av vid sylten så fort jag är van vid grötsmaken, haha. Har hört att det ska vara jättegott att koka upp den med äpple och kanel. Kanske ska pröva det imorgon. Eller banan och valnötter, finns ju massa olika kombinationer.
.
Ikväll vankas det afrodans och tror att jag fått med mig Vickan idag :D Ska bli sjukt kul! Och på onsdag drar vi upp till Sthlm. Vet inte om det blir Magaluf Reunion eller bara en myshelghos min Purjo, men vilket som blir nog bra! Ska bli skönt att komma iväg lite i alla fall. 
Nu ska jag äta upp min gröt, wopwop.
.
Sommar, poolhäng och frozendaquiris. Jobbigt liv...

Sunday bloody sunday

Har haft en grymt mysig söndag! Jobbade ju natten igår, och det var rätt bra med folk ute :) Åkte hem och sov några timmar innan jag klev upp och åkte hem till min bakfylla kompis S. Har myst där hela dagen med film och gossip. Vi kom fram till att vi varit vänner i 18(!!!!!!!!!!!!!) år. Det är ändå lite galet! 18 år och vi står fortfarande ut med varandra, haha!
Skulle tränat, men pajade min tå igår, så kunde inte få på mig skorna idag.. Men imorgon blir det afrodans, som alla måndagar, vilket passar alldeles utmärkt efter som det passet utförs barfota. Bra timing! Nu ska jag fortsätta söndagsmysa framför en rulle! Det enda som saknas för den perfekta söndagen är någon att mysa med, men va fasen man kan ju inte få allt :P


Ömma muskler

Måste säga att min träningsvärk är mycket bättre idag efter att jag varit på Spa. Så imorgon borde min kropp vara träningsredo igen. Vill verkligen köra ett riktigt hårt mag & rumppass. Bästa känslan!!! Åh, eller armarna... Älskar att träna armar.
Ikväll jobbar jag bakom baren med Vickan igen! Kommer bli gyyyymt! Vi ska mötas en timma innan för lite gossip och en ramlösa(haha, hälsodricka wopwop). Hoppas ni alla får en bra fredag!
.

Fredags inspo


God Morgon.

Åh, nu ska jag snart iväg på Asia-spa i varberg med mami och syster. Ska bli helt underbart att få slappa lite och bara ta det lugnt. Blir tyvärr ingen träning idag, då jag tycker att min kropp förtjänar att fortsätta vara avslappnad. Ska jobba ikväll med finaste Vickan, vi ska ÄNTLIGEN få stå i baren ihop igen. Som jag har längtat!!! 
.
Ska försöka ta mig tid till att gymma både lördag och söndg, men det är lite tveksamt om det kommer gå. Planen är i alla fall att hinna med det. 
Det är faktiskt bara 6 månader kvar tills nästa sommarsäsong börjar, vart jag nu kommer spendera den. Så nu är det bara ätt kämpa på. Vill, vill, vill vara fit till nästa sommar. Näe, inte vill, SKA! Jag SKA vara fit till nästa sommar. Jag vill jag kan och jag ska! Punkt.
.
Jag och finaste My i somras<3

Fit.


Klapp på axeln

Lyckades skrapa upp min ömma kropp ur soffan och masa mig till gymmet.
.
Började med 20 minuter på bandet. Varierade mellan hastighet 5-5,5 och höjd 3-11. Höjde upp och gick i brant slttning tills benen inte orkade mer, sänkte tills jag fick tillbaks orken och höjde sedan igen. Det bränner verkligen i heeela baksidan utav benen. 
Efter det så tränade jag bröst-rygg-armar på de olika maskinerna. Träffade även min kusin som jobbar på Friskis och han lärde mig en ny ryggövning för att komma åt musklerna mellan skulderbladen. Tydligen ska det förbättra hållningen så det är lätt en övning jag ska fortsäta med. Då har jag två riktigt bra ryggövningar som verkligen tar hela ryggen. 
.
Ska göra nya inlägg om min träning snart tror jag, med foton på de olika maskinerna och övninarna så att det blir lättare att häga med. Kan ge dem en egen kategori :) Ska se om jag kan hinna det till helgen kanske, eller nästa vecka!
Jaja, tillbaks till dagens träning. Körde sedan 10 minuter till på bandet, bara för att få svettas lite till. Gjorde sedan ett tappert försök till att strecha, men min träningsvärksömma kropp uppskattade INTE det. Haha, strechade det som gick i alla fall, så får vi se hur kroppen mår imorgon. Ska ju på spa då så får en chans att mjuka upp den!
.

Träningsvärk

Känner mig typ 60 år äldre idag, haha. Sjuuuuuk träningsvärk överallt... Vet inte vilka muskler jag ska träna på gymmet idag, för jag är verkligen öm i hela kroppen, men tror att armarna kanske kan få sig en omgång. Annars blir det en lugn dag. Ska försöka ta mig till solariet för jag har verkligen tappat all färg efter spanien :( Jag struntar i om jag är blek på vintern, men vill i alla fall vara brun fram tills reunion båten nästa fredag. Efter det kan jag bli blek igen! 
.

RSS 2.0