Tjolahopp

Skriver från ett lite regningt Palma nova atm. Ska tydligen vara dåligt väder hela helgen, så jag ska bunkra upp med film och gosa hemma. Behöver dock några fler soldagar om jag ska vara brun när jag kommer hem, för detta är faktiskt pinsamt!!! Igår var det Molly och Julias sista kväll, vilket betydde UTGÅNG! Och ja, det blev rätt hårt...
Har under kvällen:
*Shotat whiskey(vilket alla som känner mig vet att jag INTE under några omständigheter dricker)
*Blivit nersprutad med sodavatten
*Gjort min tredje piercing denna månaden
*Blivit jagad och slagen uatv en taxichaffis
 
Kom hem vid 6 imorse och sov några timmar, har varit inne i Magaluf och sagt hejdå till tjejerna och nu sitter jag här i min trappuppgång och tattar wifi, fö ovanligehetens skull likssom. 
Ikväll ska jag och Milli kika på film. Flyttar in hos henne och Irina på lördag, vilket ska bli supermysigt! Ska köra hälsoveckor nu de sista innan jag åker hem :) Gillart!
 
Nuuuuuuu måste jag ha mat innan jag dör :) Love love <3
Jag och Micke på Katmandu förra veckan :)
 

Kan...

Någon snälla förklara varför det är omöjligt att inte gå ut här nere?!? Hej då strand dag imorgon... Blir så trött :/


Note to self

Drick aldrig mer vin... Ever...


Då var man här igen

Sitter i våran trappuppgång och stjäl Wifi. Vi skulle ha en lugn kväll igår, så jag och bästis ladda ner lite film och köpte godis. Men när första filmen var färdigkollad så kunde vi inte hålla oss utan drog till TreO :) Jag höll mig till sodavatten, och planerade att gå hem efter Orginalet. Gick ju såddär kan jag ju säga... Kom så långt som OAS innan det spårade och kom hem vid 8 tiden i morse. Somnade som en stock och vaknade vid 12 utav att det blåste storm ute. Drog igen ballkong dörren och somnade om och vaknade igen vid 16 när vickis ringer mig. Drog till stranden en timma och nu sitter jag här :)
.
Ikväll BLIR det lugnt för min del. Vickan kommer hit sen och vi ska laga middag ihop och kolla på film, sedan ska vi väl ut en sväng, men jag SKA hem efter orginalet!!! Inget dansade på Panama Jacks idag inte :P Vill ju ligga på stranden imorgon(måste faktiskt bli brun nu, detta är inte okej) och tydligen så har ju M en överaskning för mig imorgon eftermiddag som han vägrar berätta vad det är. Och jag som är så sjuuuukt nyfiken! 
.
Bjuder på en bild på mig och min bror, bara för att det än onsdag :)
.
 
.
 
.
 

Live life to its fullest

Jag älskar mitt liv här nere just nu. Har semester så är ledig hela dagarna, har tid till sol och bad, lagar god mat och umgås med underbara människor. Detta är kärlek. Hade jag bara haft min familj här så hade jag aldrig åkt hem.Ångest...


Ledig tjej

Tjolahopp!
Känner att uppdateringen här är i toppklass just nu...nooot! 
Jobbade i all fall mitt sista pass i lördags och när numera på semester :) Firade det med 16 timmars sömn inatt, vilket var galet välbehövligt och nu ska jag in till stan för ett par drinkar me mina fina! Lovely monday!!! Tänker verkligen njuta utav mina sista veckor här nre till fullo!! 
 
Love

RSS 2.0