Summervibes


Bikinimode


Fitspo


När jag äter godis


Tight


Torsdag

Kom precis hem från gymmet :) Körde rygg-rumpa idag, samt lite kondition då. Men tror att jag sträckte till en muskel i ryggen när jag vände mig lite hastigt i slutet av mitt pass...
Lagade en tokgod kycklingwok när jag kom hem från gymmet. Så bra med god mat som går snabbt att laga!
Jag fräste vitlök, gullök och rödlök i olivolja med lite salt och peppar. Slängde i kyckling, champinjoner och haricort vertes. Medans det stektes upp så kokade jag upp lite nudlar. I med nudlarna i pannan också och på med lite soya. Namnam!
BTW när jag åkte hem från gymmet ap-hungrig så fick jag denna bilen framför mig. Haha inte okej :)


Tisdag

Tjolahopp!
Lite piggare idag kan man säga! Har varit på gymmet och kört mage-armar och precis ätit lunch. Blev två knäckebröd med ost och skinka, samt lite fruktsallad.
Ska alldeles strax iväg till stallet en sväng med fina Sarah, myyyyys!! <3


Sliten

Var ute och drack vin igår. Är lite lätt trasig idag. Skulle träna, meeen känns inte son det kommer hända. Blir horisontalläge i soffan istället :)


Lördag

Såddär, då börjar lördagen gå mot sitt slut, eller ah i alla fall för mig som ska jobba natt. Börjar vid 22 ikväll med, och idag står jag i baren med min fina Sarah <3 myyyys!
.
Var ju på gymmet i morse och tränade rumpa-ben-rygg, samt en 20 min kondition på cykeln. Gick bra, men idag stötta jag på ett sånt där gym-gäng som jag bara inte tål. Hormonberusade killar i 15-16 års åldern, högljudda och brötiga. Satt och juckade på redskapen, skrek och hojtade och var allmänt i vägen. Jag suckade inombords vill jag lova. Blöh, blöh, blöh...
Jag vet att alla har samma rätt att vara på gymmet, men jag anser att tränar du inte har du inte där att göra... Bitterfitta88@hotmail haha
Jaja, jag fick tränat i alla fall :) Nu ska jag sminka mig inför kvällen.
Tjolahopp


BamBamBum


Haha


Friday

Tjolahopp! Jag håller på att göra mig i ordning inför jobbet, står bakom baren på mitt kära Ester(as usual) från klockan 22 till stängning ikväll! Har dessutom haft fredags mys, hela 4 rutor 86% choklad, mums! Är väl hemma runt 5 inatt skulle jag tro, och sedan är det upp och hoppa igen vid 9.30. Sömn är helt klart överskattat!
Imorgon blir det en tur till gymmet igen, får se vad jag tränar då :)
Hoppas ni alla får en fin fredag! Love <3


Inspo


Done

Då var dagens gympass avklarat! Armarna och magen mår nu kan jag lova :)
Sk försöka ta mig ut på en PW sen med, men inte helt säkert att jag orkar.
Nu väntar frullen på mig hemma!


Trött tjej

För alla vanliga hurtiga människor kanske det inte är så tidigt nu, men jag har vänt på dygnet så kändes såddär när klockan ringde...
Nu är jag uppe i alla fall och ska strax dra mig mot gymmet, ska bara dricka min färskpressade citronjuice för att kickstarta igång ämnesomsättningen!


Kvälls motivation


Träningsvärk

Min kropp. Min stackars kropp haha. Vaknade i morse och skulle ta mig upp ut sängen, säger bara ajajaj... Mina lår, smärta! Kunde inte förmå mig till gymmet idag, kan knappt gå, men imorgon ska jag dit! Då måste jag dit :)
.
Ska träna armar och mage imorgon bitti med min syster. Blir till att gå upp tidigt, men det är skönt att ha hela dagen på sig att vara produktiv speciellt när jag jobbar på kvällen. Jobbar i baren hela helgen :) mys,mys.
Nu ska jag äta middag, blir hemlagad thaisoppa mes kyckling, Namnamnam


Fitspo


Motiverande vattenflaska

Altså, hur grym var inte denna? Såååå sant!


Onsdag

Har mardrömmarnas träningsvärk idag i, tja, ungefär hela kroppen. Blir värre ju längre dagen går, men lyckades ta mig till gymmet i morse innan det blev riktigt illa. Körde lite rumpa och rygg, men blev inget jättehårt pass.
Får se hur min kropp mår imorgon. Är träningsvärken riktigt illa så nöjer jag mig med en PW, annars blir det gymmet.
Åt fruktsallad till frulle och kyckling med jordnötssås till lunch. Är fortfarande tokmätt så kanske äter lite sallad eller ngt sen, men det blir ingen jätte middag :)


Nomnomnom

Gjorde fruktsallad tidigare när sötsuget höll på att ta livet av mig :) Blev en med hallon, mango, banan och sharon. Så gott och fräscht!
Måste verkligen försöka bli av med mitt godisberoende, inte okej...
.
Var ju på gymmet i morse också! Skippade frullen och drack bara saften från en pressad citron, sedan drog jag in och tränade. Blev en 20 min på bandet i uppförsbacke, sluttningsgrad på mellan 5-10. Sedan tränade jag mage-bröst-armar.
Nu ska jag alldeles strax laga lite middag och sedan blir det faktiskt stallet och hoppträning! Har ju inte ridit på över ett år, så ska bli väldigt roligt, men kan inte förneka att jag är nervös :) Har ju ridit i över 14 år, så borde inte vara några problem, men klart att det pirrar lite i magen iaf.
Nu ska jag laga lite kycklingsallad! Hoppas ni alla har en fin kväll <3


Dagens inspo


Handlat

Var på Maxi idag och handlade lite :) Är lite grinig för att jag glömde min tonfisk, men fick med mig en del annat i alla fall.
.
Har precis lagat frukost/lunch(åt ingen frulle innan jag åkte till gymmet i morse) och det blev sallad med seranoskinka och fetaost. TOKGOTT!!!


Måndag

Har precis varit ute på en timmas PW, vilket fick bli dagens träning :) Ska ju komma igång med min afrodans igen, men träningsvärken från igår är lite för illa, haha.
.
Imorgon blir det gymmet i alla fall, och då kör jag armar-bröst-mage! Ska träna sönder min mage, bästa känslan.
Ska även in till stan och köpa massa bra mat, för det är helt meningslöst att hålla igång träningen om jag inte har bra mat hemma... Så det blir tonfisk, keso, kvarg, kyckling, sallad och massa frukt <3
Nu ska jag mysa ner mig i soffan!


Gymmet

True story, jag har faktiskt varit och tränat! Blev 20 minuter på cykeln samt rygg och rumpövningar :)
Kändes sjukt gött att komma igång igen, så nu gäller det bara att hålla motivationen uppe! Ska ladda ner massa peppande träningsmusik nu, så det blir lättare att hålla sig taggad hela passet! Så ska vi se om jag kan komma igång med min afrodans igen med...
2013, nytt år-ny motivation!
<3


Kass

Värdelös uppdatering sedan...innan sommaren i stort sätt. Sorry men just nu är jag mer fat- än fit- for Magaluf...
.
Ska träna imorgon i alla fall, så ska vi nog se om det blir ordning på kaoset. Bara man väl kommer igång så kommer ju motivationen med det :)


Gott nytt

Och tack för året som varit!


RSS 2.0