Orkar...

...inte hålla igång bloggen här nere när jag får noll kommentarer eller respons... Känns lite onödigt för mig att ta mig till ett wifi ställe ägna tid till uppdateringar och fixa med bilder när ni inte ger mig något tillbaks. Finns roligare saker för mig att hitta på i värmen :) För min familj och mina vänner fortsätter jag med nån uppdatering i veckan så ni vet vad som händer här nere! Får se om vi drar igång bloggen igen när vi kommer hem, men känns lite tveksamt just nu. Love


Kommentarer
Postat av: Anonym

Neeeeejj! Sluta inte blogga! Jag läser eran blogg varje dag och älskar den verkligen för jag vill verkligen träna, ni har fått mig att vilja börja träna igen (då jag helst ligger i soffan) med era inspirations bilder och sköna inlägg om mat,svett,fest och shopping. Jag ber er att inte sluta blogga sedan när ni är hemma i sverige igen för eran blogg är verkligen skit bra och den enda bloggen jag läser dagligen. Fortsätt så bra som ni gjort detta halvåret så kommer ni långt!

2012-07-22 @ 22:29:08
Postat av: Ida

Neej! Sluta inte blogga! Vill fortsätta läsa om träning och se inspirationsbilder!

2012-07-23 @ 16:47:50
Postat av: Ellie Kurttio

Började läsa din blogg igår, det var väldigt roligt och jag tycker därför du ska börja blogga och sånt när du känner för det, gör inte det emot din vilja för då är det som sagt bara tråkigt för dig och antagligen för oss som läser! Bra blogg och fortsätt med att uppdatera sen! :)

2012-07-23 @ 18:32:19
URL: http://ellies.3w.se
Postat av: Jenny och Madeleine från Grabbarna Grus

sluta inte, nu måste vi bli fit after magaluf !!!!

2012-07-26 @ 21:36:25
Postat av: Anonym

jag tycker att bloggen var mycket bättre förut. då blev jag verkligen inspirerad. nu när jag går in här står det nästan ingenting om träning längre. det står om eran vardag, vilket är väldigt tråkigt och absolut inte som det var förut. tänk lite på det innan du klagar på att du inte får respons. för dom flesta som läser denna bloggen bryr sig nog inte så mycket om vilka tider ni jobbar osv.

2012-08-06 @ 12:34:46
Postat av: Ida

Håller faktiskt med den senaste anonym, stod mycket mer om träning förut och mindre om eran vardag, förut kändes det verkligen som en träningsblogg! Och inte massa inlägg om erat jobb eller tider hit och dit m.m det är inte så intressant så om ni fortsätter skriva och vara inspirerande ang träning så tror jag ni kommer få massa respons igen! :)

2012-08-12 @ 16:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0