Mördarpass

Körde slut på mig själv på gymmet idag. Började med en PW på bandet i uppförsbacke. Sedan körde jag sönder mage och rumpa. Hela kroppen skakde de sista "fällknivarna". Bästa känslan, när man knappt kan ta sig ner för trapporna från gymmet för att benen är så möra. 
.
Imorgon blir det gymmet igen, men då ska jag köra rygg-bröst-armar. Vill verkligen ha snygga armar till sommaren. Om vädret är lite bättre imorgon så ska jag ta mig ut på en låååång PW också. Har ju varit storm några dagar nu, vilket inte lockar till utomhusaktivitet. Nu ska jag gosa ner mig i soffan med lite frukt, mys mys mys :)
.
.
 

Sluuuutkörd

Körde ett pass afrodans idag igen och rackarns vad slut i kroppen jag är!!! Ska snart soooova tror jag :) Och det var allt för mig idag. Haha, blogg-motivation på topp...Noooot!

Halloween

Vi hade halloweentema igår på jobbet och jag var levande död. Sjukt grym kväll!!!


Trött

Tro det eller ej, men tröttheten har kommit ikapp mig... Nattinatt


Lovely autumn

<3


Torsdag

Befinner mig just nu inne i Kungsbacka och väntar på att Vickan ska komma så vi kan ta oss ut och gå :)
.
Haha, på tal om mitt sista inlägg igår så drömde jag vääääärsta mardrömmen om zombies! Jag blev kidnappad av zombie-snoop dogg och han körde iväg med mig i sin bil. Han var typ zombieledaren för han kunde tänka, till skillnad från de andra zombiesarna som bara jagade och åt folk. Och innan jag blev fångad åkte vi runt och körde över zombies med en gammal volvo.
Haha tror inte att jag ska se på mer zombiefilmer :)


Walking dead

Åh de två nyaste avsnitten. Så så sååååååååååå galet bra! Lätt en utav mina favoritserier! Borde kanske gå och lägga mig då jag ska vara inne i stan vid 10 imorgon bitti för en PW med Vickan :) Meeeen har fortfarande sjuka sömnproblem efter Magaluf, så det blir väl till att sätta på en rulle till...


Dagens

Frukost: 1 apelsin, 1 liten skål med keso, lite physalis
Lunch: 1 risifrutti, 1 mango
Middag: En halv skål linssoppa, 2 bitar vitlöksbröd
 
Har dock syndat och ätit några bitar 86% choklad, meeeen det är det tiden på månaden så det var så gott som nödvändigt :)
 
Nu ka jag mysa ner mig i soffan under min värmefilt och kika på Ice Age 4, wopwop!!!
.
Jag och finaste bästis i somras <3 Love!

If only...

.


Onsdag

God morgon!
Kom nyss hem från gymmet. Lyckades faktiskt ta mig upp i morse och var på gymmet vid 8.30 och tränade en timma. Sedan åkte jag och solade och nu har jag precis ätit frukost. Åt iochförsig en apelsin innan träningen, men nu blev det lite keso och physalis. Mätt tjej!!!
.
Är lite sugen på att ta en powerwalk idag också, men får se om jag får tummen ur. Tror minsan att jag har hittat min motivation, finally :)
.

Det där med sömn

Tydligen vill min kropp fortfarande inte sova på kvällarna... Kul, speciellt när klockan ringer vid 7.30 imorgon. Tjofaderittan

Mmo-mmo-mmotivation


Physalis-cravings

Blev helt galet physalissugen så köpte med mig två askar hem. Har mumsat i mig den ena nu, och tror att den andra blir till frukost imorgon. Namnamnam!
Blir till att gå upp hyfsat tidigt imorgon då jag ska vara på gymmet senast halv 9. Får se hur min träningsvärk mår, men tror att det blir till att träna kondition och mage-rygg. Sedan blir det lite solterapi. Ska hämta två utav tjejerna från magaluf på flygplatsen senare på kvällen, men annars har jag inte mycket planerat. Får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda :)
.
Glad tjej i somras :)

Dagens

Frukost: En skål med hallon
Lunch: Falukorv med makaroner
Middag: Lövbiff med sås och sallad

Bild från midsommar, som firades med bästa TreO <3


Morgon PW.

God morgon alla!
Sitter just nu och kikar på det nya 90210 och efter det ska jag ta mig utpå min morgonPW. Efter det blir det lite frulle och sedan ska jag fortsätta tvätta och städa. Tjolahopp! Är lite sugen på att ta mig in till stan och sola sedan, men det beror på om jag har fått bilen då eller inte. .
.
Kan meddela att träningsvärken sitter där den ska efter afrodansen igår, haha. Känns som att min kropp har åldrats typ 100 år, stelare än stelast hejhej!
.

Kvällsmat

Mellanmjölk, en apelsin och en halv gul mango. Mums!!!


Slutkörd.nu

Vilket sinnessjukt bra pass! Jag är heeeeeeeelt slut i varenda muskel i kroppen, haha. Kommer ha FETASTE träningsvärken imorgon, trots mitt tappra försök till att strecha. Nu hoppas jag bara på att fredagens planerade pass blir lika roligt för då har jag ett bra träningsupplägg. Planen är att mina veckor ska se ut ungefär såhär:
 
Måndag: 1h Morgon PW, 1h Afrodans(Kickstarta veckan, wopwop)
Tisdag: 1h Morgon PW
Onsdag: Ca. 1h Gym
Torsdag: 1h Morgon PW
Fredag: 1h Pass
Lördag - Söndag: 1 dag gym, 1 dag vila
 
Vad tror vi om detta? Jag ska pröva det någon månad och se om det märks ngn skillnad :)
.
Alltså hennes kropp... GE MIG!!!
.

Afrodans

Tjabba tja!
Har precis tryckt i mig lite kyckling med tzatziki och nu ska jag snart bege mig mot dagens träningspass som blir inget mindre än afrodans! Har gått på det innan när jag tränade på Sportlife och då älskade jag det. Har ingen aning om hur den är på Friskis där jag tränar nu, men jag hoppas på ett roligt pass!!! 
.
Nu drar jag och bräner lite fett. Ännu ett steg närmare nästa sommars beachform :D

Monday

Ny vecka, nya utmaningar.
Började dagen med att släpa mig upp ur sängen vid 7 och ta mig ut på en timmes PW. Det var kallt, men härligt när det var klart :)
Ska iväg på pass vid 19 ikväll så idag får min kropp röra sig ordentligt. Har precis ätit en skål hallon till frukost, vaaaaansinnigt gott!! Nu ska jag städa och fixa lite här hemma.
.
Bilder från Vikings bartömning med maskerad. Jag och Vickis körde på fotbollstema och fina Malin var magdansös. Magisk kväll!

...

Har ställt klockan och går nu upp för ett glas citronvatten och en PW. Helt sinnessjukt trött, men det är väl bara att ta sig i kragen och göra det ändå :)

Piggtjej.nu


Dagens

Frukost: 3 köttfärsbiffar med sallad och sås(på matlagningsgrädde & kryddor)
Lunch:1 banan
Middag: 2 Pitabröd fyllda med tzatziki, kyckling, gurka, tomat samt rödlök
Synd: En  liten Marabou med majskorn(den där nya farligt goda smaken) i samt några bitar lösgodis.
 
Hade varit en helt okej dag om jag kunde skippat godiset. Hade ju syndat nog med brödet till pitan. Men lite godis får jag ju lov att unna mig varje helg, så ska kanske inte ha alltför dåligt samvete...
 
 
 
.
 

Söndagsträning

Var på gymet idag och körde ett kondition-rumpa-arm pass.
.
Började med 15 minuter på bandet. Hastighet mellan 5,5 & 6,5 och lutning på mellan 5-11 med en 2 kilos hantel i varje hand. Kan säga att armarna var rätt döda efter de 15 minuterna. Haha, dåligt otränad efter sommaren eller vad :)
.
Sedan blev det 40 minuter på de olika maskinerna, samt en MASSA squats. I <3 my squats!!! De gjorde verkligen underverk för min rumpa innan sommaren, så nu har vi återupptagit kontakten. Sedan blev det lite streching innan  hemgång.
.
Imorgon ska jag på mitt första PASS på jag-vet-inte-hur-länge. Vad det blir förnågot får ni veta då.
Nu ska jag kika klart på denna veckans Top Model.
Nighty, nighty
.
Vansinnigt snygg, eller vad?!?

FML

Vad trött jag är...


Lördag

Tjopp!
Har haft en grymt mysig dag med barnkalas hos barnen idag. Så kul att träffa dem igen <3
.
Dock har jag haft lite väderhuvud nu på kvällen, men det dämpades med en treo. Blev inte mycket motion idag, bara en 30 min promenix. Men har bara ätit två mål mat så det är nog rätt okej ändå :)
.
Nu ska jag kika på nått avsnitt till utav roswell och sedan ska jag försöka sova. Nattinatt


Gårdagens

Frukost: Köttförsås med sallad
Lunch: Lätt yoghurt med valnötter, solrosfrön och banan
Middag: Gulaschsoppa
Kvällsmat: 1 Banan, några skivor ananas
 
Här är min gårdagens. Helt okej dag ändå... Jag har lite konstiga matvanor och äter gärna middagsmat till frukost, då jag inte är speciellt förtjust i mackor och inte vill äta något sött(typ yoghurt). 

Fit For Me.

 
 
 
 
 
 

Kul

Hur taggad blir man på att lämna huset? Huh huh huh?!? :P


Skapa Motivation.

Regnigt i lilla Onsala idag med, och hela min kropp skriker efter att ligga kvar i soffan och kika på Roswell. Men nope, men lite hjälp at världens bästa Vickan så har jag lyckat boka in ett gympass klockan 14. Tjolahopp! 
 
Idag ska vi träna mage-rumpa-kondition, mitt favorit pass! Jag önska bara att jag tyckte konditionsträningen var roligare. Kanske borde börja gå på pass... Gick på afrodans innan, viket var galet roligt. Kanske dags att börja med ngt sådant igen. För jag avlider av tristess på löpbandet eller spinningcykeln. Det är lite bättre ute i naturen, för där händer det ändå något. Näe, nu får jag sluta med min anti-motivation! Kämpar bara med att lyckas tagga till mig själv. Kommer ju ha bil från och med tisdag förhoppningsvis, och då blir det ju mycket lättare att planera in min träning.
.
Jag och min bästa Tori på kräftskiva i somras <3
.

Summer, I miss you...

Bild ifrån mitt sista dopp i havet på Mallorca för i år. Saknad...


Torsdag.

Säger bara RACKARNS vad jag är godissugen idag... Har choklad nere i kylen och kämpar mot mig själv för att inte gå ner dit och frossa. Har hållt mig ganska bra idag kostmässigt så det vore synd att sabba det nu... Körde en 45 minuters PW med min syster innan, vilket fick bli dagens motion. Kommer bli mer gym from. nästa vecka då jag har bil igen. Min bil är trasig och det är en bra bit till närmsta gym. Så den här veckan få jag härda ut med PWs och lite övningar hemma :)
.
Jag pendlar ellan att vara sjuuukt träningsmotiverad och vilja begrava mig under 1000 filtar i soffan framför en film just nu. Måste komma tillbaks till mig gamla motivation, och jag vet ju att det ända sättet att göra det på är att komma igång med träningen ordentligt...Men det är tungt. Kylan oc regnet gör en ju int mer sugen på att ta sig ut heller, haha. Men det ska nog gå. Jag och min syster ska försöka ta oss ut på en PW tillsammans varje morgon nu från och med nästa vecka. såååå mycket lättare när man är två ju. Komsi, komsi motivationen... Jag BEHÖVER dig!!!
.
Drömkropp <3

Tagga Träning


Konsten Att...

...vända tillbaks på dygnet. Har verkligen försökt sedan jag kom hem! Ställer klockan på tidigt varje morgon, tränar och håller igång på dagarna, men kan ändå inte somna på kvällarna. Har försökt tvångs somna, men det funkar verkligen inte. Lägger mig i sängen och är klarvaken. Tjolahopp... 
.
Så nu sitter jag här och kikar på Pretty Little Liars. Har ju missat hela nyaste säsongen när jag var i Spanien, så har en del att kolla ikapp. Något att roa mig med under mina sömnlösa nätter i alla fall...
.
Ingen som har nått tips mot sömnlöshet?
.

Dagens träningspass

Blev ju gymmet med Marie idag. Så härligt att ha någon att träna med! Mjukstartar fortfarande träningen efter sommarens uppehåll så det blir inga monsterpass än. 
.
Började med 15 minuter på bandet där jag pendlade mellan 6-7:ans hastighet, vilket betyder rask gång. Jag hade bandet på mellan 6-11:ans höjd för att komma åt rumpan ordentligt.
Efter det så körde jag 15 minuter på cykeln med cardio-instllningen. När vi var färdiga med konditionen så blev det 30 minuter gym med fokus på armar-axlar-bröst. Kommer ha vansinnig träningsvärk imorgon trots mitt tappra strechande :)
.

Färgglad middag

Försöker att få i mig så många olika färger som möjligt i min sallad. Till middag idag blev det spagetti med köttfärsås. Mycket sallad och köttfärs och lite pasta, vill ju försöka minska mitt kolhydrats intag :) Ska upp och handla nyttiga frukostalternativ imorgon, har sån sjuk idetorka just när det kommer till frulle...


Måndag.

Tjolahopp! 
Ny veckostart idag och jag har hållt mig ganska bra. Har ju inte tränat i och med att jag var ute och drack igår, men har varken ätit skräpmat eler godis, trots att dagenefter suget dök up(hur duktig tjej, huh, huh, huh?!?). Vi var ju på Spritluckan på Park Lane igår med jobbet. Grymt mysigt att träffa alla igen, världens bästa kollegor!
Men nu är det tillbaks till verkligheten och min nya livsstil! Jag ska försöka ta mig tid att lägga upp ett kostschema nu med, så ska jag pröva med det i två månader och se vad jag får för resultat. 
.
Känns som att jag börjar hitta tillbaks till min motivation. Nästa sommar ska jag vara fit, vart i världen jag än befinner mig. Det kommer krävas mycket arbete och det kommer vara slitsamt, men i slutändan komme det vara så värt det. Att kunna visa sig på stranden i bikini och vara nöjd med sin kropp är en bättre känsla än smaken uatv alla kakor i världen. Nu får vi peppa varandra inför beach 2013, året då vi ska glida runt på starnden med våra drömkroppar. 
.
Imorgon blir det citronvatten och Powerwalk innan frukost sedan ska jag till gymmet med Marie. Alltid lättare att träna när man är två, enligt mig i alla fall. Nu ska jag kika klart på Ensam mamma söker. 
Nighty nighty
Årets beachbody. Nästa år ska jag vara TIGHT!

Back On Track.

Idag körde jag mitt första gympass på över 4 månader. Det blev 25 minuter kondition samt lite mag- & rumpövninger, inget jätte imponerande men en bra mjukstart :)
.
Imorgon börjar jag mitt nya liv. Ingen mer alkohol, godis och läsk får hållas till helgen samt regelbunden träning. Jag ska lägga upp ett nytt träningsschema med mycket kondition. Jag ska starta mina dagar med citronvatten och powerwalk så får vi se hur det påverkar min kropp samt vikt. Har ju lagt på mig några härliga semesterkilon under den här sommaren, vilket är lätt hänt under 4 månader med god mat och drinkar.
.
Ikväll är det personalfest som står på schemat vilket ska bli galet roligt! Jag ska dit med min favorit Vickan <3 Och även träffa min Palm inne på luckan. Happy girl!!!
 
Hoppas att ni alla får en underbar söndag!
.
Ett helt gäng mongon på Pete Tong <3

Ass back home.

Då var man hemma i kalla sverige igen. Måste säga att det känns såddär, men det blir säkert bra. Imorgon blir det premiär på gymmet för första gången på över 4 månader. Haha, kan bli spännande :)
 
Jag har ätit falukorv(vaaaaansinnigt gott efter en hel sommar med spansk mat) oh sitter nu och kikar på nya Gossip girl(loooove). Ska snart ta och krypa ner i min säng vilket är något jag längtat efter under hela min tid i spanien. 
Ska försöka hinna uppdatera imorgon med massa bilder från min sommar och knåpa ihop ett nytt träningsschema.
 
Love

RSS 2.0