Orkar...

...inte hålla igång bloggen här nere när jag får noll kommentarer eller respons... Känns lite onödigt för mig att ta mig till ett wifi ställe ägna tid till uppdateringar och fixa med bilder när ni inte ger mig något tillbaks. Finns roligare saker för mig att hitta på i värmen :) För min familj och mina vänner fortsätter jag med nån uppdatering i veckan så ni vet vad som händer här nere! Får se om vi drar igång bloggen igen när vi kommer hem, men känns lite tveksamt just nu. Love


Ny vecka, nya tag.

Låter så fel att säga god morgon nu,men för mig är det aktsikt det :) Jobbat hela natten så var väl hemma runt 7 imorse och är ledig idag så passar på att sova ikapp alla timmar jag kommer missa resten utav veckan. Fick mitt schema igår och jobbar 19-05 alla dagar förutom söndag då jag kör 11-05. Hej fritid. Kommer vara lite lagom sliten när jag är ledig på måndag, men det är väl smällar man får ta..
.
Fick sån träningsångest igår, så körde lite mag-rump övningar hemma i lägenheten. Gjorde samma sak idag och det känns bra i kroppen att komma igång igen. Vill ju hålla mig i form så det är nog bara att bita i det sura äpplet och ta tag i träningen igen. Det är så svårt när stranden lockar bara! :)
.
Nu ska jag ta och käka klart min frulle innan vi drar en sväng ner och badar.
Love

Ny vecka

Tiden rullar på så galet fort här nere just nu. Har åkt på lite halsont och feber så ska köra en penicillin kur med start idag. Annars är allting toppen :) börjar få lite ordning på mitt jobbschema och har tillockmed tagit mig upp för att sola idag! Wihooooo!! Ska faktiskt börja ta tag i träningen nu igen, så fort penicillinet är avklarat. Så om 3 dagar då jäklar! Nu ska fläsket tightas till igen!


I miss you

.


The last day

Sista dagen med min familj idag... :( uppdaterar mer på söndag


Stek i solen

Godmorgon alla fina! Jag är galet sliten idag vill jag lova :) Jobbade från 20-05.30 och var hemma en stund efter 6. Uppe igen vid 9.30 för att äta hotellfrukost och nu ska jag lägga mig en stund och sova på stranden innan vi ska ut och åka jetski med några vänner. Kommer bli galet mysigt, men jag känner verkligen att jag behöver SÖMN! Jobbar dagspass imon med så inte mycket sova inatt heller :) Hej, hej sliten tjej!!! Men ska väl inte klaga.. Jag får chansen att bo i värmen med mina fina vänner och ha min familj här hos mig och det är LYCKA <3 Nu ropar min luftmadrass på mig!


Palmashopping

Shohooo! Idag har jag och familjen varit inne i Palma och shoppat lite nytt till garderoben. Jag hittade två galet fina linnen(bilder kommer kanske senare om jag kommer ihåg). Har inte ätit frukost än så sitter just nu och ska äta pasta carbonara på restaurangen nedanför min lägenhet. Ska knäcka några timmar i solen sedan också innan jag börjar jobba :) Måste verkligen börja sola nu!!! Är galet blek för mina 5 veckor här nere :P .


Greatings from a sunny mallorca


Monday love

 
.
 Hola!
Sitter här och tattar på donkens WiFi(som vanligt). Idag har jag,min mamma och min syster legat och guppat på våra luftmadrasser ute i havet och livet har känts rätt okej :) Igår var vi på Katmandu som är ett äventyrshus och efter det gick vi på fiskspa. Det var galet mysigt. Försöker att spendera så mycket tid med familjen som möjligt denna veckan de är här, vilket är lite tufft då jag jobbar varje natt. Men det är bara att knäcka av 4 timmars sömn när man kommer hem, ställa 300 alarm och ta sig upp. 
.
I år jobbar jag på Enigma tatueringsstudio och trivs så galet bra! Hade ju först tänkt att bara glida runt, men så blev jag erbjuden detta jobbet och kunde bara inte tacka nej. Så jobbar från 20-21 tills sista tatueringskunden är klar mellan 4-6. 
.
Dock har jag tappat sååååå mycket utav min träningsmotivation, vilket är sjukt tråkigt... Ingen som har lite att dela med sig av?? :) 
.
Ska verkligen försöka att hålla igång bloggen med åtminstonde en uppdatering om dagen, vilket kommer bli lättare nu när min bloggapp fungerar igen! Men hata mig inte om jag försvinner igen(Ni får dock skälla lite på mig). Man fastnar lätt i bubblan här nere där allt är så enkelt.
.
Hur lever livet i sverige då??
 

I'm back!

Nu funkar min mobil att blogga ifrån igen så snart så kommer min uppdatering komma igång! Min familj är här nere just nu så för tillfället försöker jag kombinera jobb med kvalitetstid! :) Vi var på fiskspa idag och fick fina fötter, sååååå mysigt <3 Nu ska jag och min syster ut en sväng på stan. Massa kärlek till er!!!


RSS 2.0