Dagens.

Var på gymmet i lite mer än 1 timma idag med min fina V! Det var ganska fullt på gymmet idag så var svårt att få använda de maskinerna vi ville. Började med 10 minuter på cykeln och sedan 2 minuter på roddmaskinen.
.
Tränade rygg och mage idag. Blev 3*10 på denna rackarn.
Gjorde sedan samma ryggövningar som igår! Nu jäklar ska rumpan bli tight, hihi. Blev 3*10. Sedan blev det situp-maskinen, ni vet den när man sitter i en "stol" och ska dra ner handtag till en sittande situp. Kan vara den sämsta beskrivningen i världshistorien, men jag får fota den imon. Tog 10 kilo på den och gjorde 4*10. Kommer kännas i magen imorgon. Tränade sedan magens sidmuskler på den maskinen där man står på knä och ska vrida nederdelen utav kroppen, haha ännu en grym förklaring! 10*4 på den med, med 45 kilo. Sedan tog vi och gjorde situps på den maskinen där man lutar neråt. 10*4 varav 20 raka och 20 sneda. Efter det gjorde vi 3*10 kissande hund och 3*10 "hitler-hund"(när man sträcker fram 1 arm och bak motsatt sidas ben).
.
Hade därefter tänkt köra lite crosstrainer, men alla var upptagna. Och det var alla cyklarna också, så jag och V packade ihop våra väskor och begav oss upp till kungsbacka-skogen för 1 timmas powerwalk! Såååå mysigt!
.
Blev ett helt okej pass idag också! Hade kanske önskat lite mera kondition, men man kan inte alltid få det man vill ha :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0