Dagens fråga.

Klart vi inte kommer sluta blogga! Men bloggen kommer se lite annorlunda ut när vi är där nere.
Vi kommer ju inte ha samma tillgång till internet som vi har här hemma, utan det blir till att söka upp en plats med gratis WiFi när vi vill blogga. Förra året hade vi turen att ha en balkong som vätte mot en gata med massa olika WiFi som vi... lånade :) Får se om vi har samma tur i år. Vi ska göra vårat absolut bästa, men uppdateringen kommer antagligen inte vara riktigt lika aktiv som den är nu.
.
Johanna går ju barskolan först i tre veckor, och hon har WiFi där, så förhoppningsvis så uppdaterar hon duktigt med massa bilder på goda drinkar, flairingskills och snygga beachbodys!
.
Våran träning kommer dessutom se lite annorlunda ut där nere. Vi kommer antagligen inte träna på gym, utan träningen kommer bestå utav PW:s och olika gymövningar man kan göra hemma(squats, situps, utfall, spring i trappor osv). Men självfallet ska vi göra vårat bästa med att uppdatera er om hur det går för oss.
.
En positiv skillnad är att det kommer komma upp massa härliga somriga motivations bilder på oss! Det kommer även bli roligare att läsa om våra vardagar, då livet i Magaluf är något mer händelserikt än livet som student och kontorsarbetare. Där nere är livet fullt utav konserter, fest och galna upptåg.
Älska sommaren! Älska Magaluf! 
.
Bara för att ni är så underbara, så får ni en Fitspo bomb!
.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
.

.

.

.

.

.Kommentarer
Postat av: INSPO

Gymmet i morgon japp CHECK!www.inspo.nu

2012-05-14 @ 22:58:59
URL: http://blogg.inspo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0