God morgon!

Lördag idag, och solen skiner på lilla Kungsbacka! Jag ska jobba ikväll, men hinner gott och väl njuta av några soltimmar innan dess :)
Jag är katastrofalt dålig med att ta mig tid att träna. Jag har min cross trainer hemma som blänger på mig i hörnet utav vardagsrummet, har inte tagit en morgonpromenad på jag vet inte hur länge och gymkortet är ett minne blott.
MEN med rätt kost har jag under detta året hittills tappat 9 kilo. Kanske inte mega mycket.. Men nog för att bli skillnad :)
Jag ska verkligen börja träna igen. Jag vet att jag kommer det. Men jag vill gå ner i vikt först och sedan tighta till mig, och jag tappar inte vikt lika lätt med träning då jag har alldeles för lätt att bygga muskler... Haha, dagens i-lands problem! Nu ska jag ner till jobbet med bästa Anca och käka lite frulle!
Hoppas alla har en fin dag!!


Frulle

Lite kelloggs special K, lättyoghurt, banan och jordgubbar :) Nomnomnom!


Big blue


Sjukling

Ligger hemma i mjukiskläder med halsont och feber... Inte så roligt, men what to do :)
Har kurerat mig med massa frukt, vitaminer och färskpressad citronjuice, så hoppas på att vara frisk tills imon!!


Bananapancakes

Dagens frulle blev en bananpannkaka :) Två små bananer, två ägg, vispa fluffigt, ner i pannan, stek och avnjut! Jag brukar äta mina med lite honung och färska hallon, men upptäckte till min förfäran att hallonen var slut idag! Så blev en tsk lågkalori sylt istället!
Nomnomnom


Omelett

Dagens frulle blev en omelett. Vispade ihop 3 ägg, lite tacoköttfärs, några champinjoner och lite fetaost. Kryddade med örtsalt, svartpeppar och oregano, och sedan ner i stekpannan. Superenkelt, nyttigt, mättande och såååå gott!!
Brukar pendla mellan omelett och bananpannkakor till frulle, lite beroende på om jag är sugen på något sött eller salt.
Börjar jobba vid 15.30, så blir vän lunch på jobbet sedan innan jag börjar. Mys! Nu ska jag ut och njuta lite av det fina vädret!


I fas med mitt liv

Tusen år sedan jag skrev någonting vettigt här, men funderar på att börja lite smått igen! Är inne i ett grymt flow just nu, vilket känns fantastiskt :) Har promenerat tillbaks mitt mellanrum mellan låren(med lite hjälp av bra mat då såklart) och ska börja ta tag i gymmet igen för att tighta till mig lite bara!

Såhär såg mina lår ut imorse innan min dagliga morgon promenad


RSS 2.0