Burn fat, BURN!

Dödade min kropp på gymmet idag också! Blev 20 minuter på spinningcykeln, 15 min på crosstrainern och runt 40 min gym med fokus på mage och biceps. Känns rätt gött i kroppen nu. Imorgon blir det gymmet igen, men då blir det mest konditionsträning, samt lite rumpa. Jag är så galet taggad inför sommaren nu och känner att om jag verkligen anstränger mig så kan jag få den kroppen jag strävar efter. Jag ska lägga mest fokus på att träna magen och rumpan. Shit vad gött det känns just nu. Åh, jag älskar när man hittar motivationen!
.
Att jag dessutom har underbara vänner att träna med gör inte saken värre. Imorgon blir det träning med ingen mindre än Clarkis som jag försöker värva från Sportlife till mig på Friskis! Sedan ska vi hem till henne och köra en kväll full med gossip och grönsaker med dipp. Mys! Men nu ropar sängen. Tidig dag i skolan imorgon igen.
.

We'll find love in a hopeless place

.
Eftersom jag varken har några grymma träningstips eller kost-råd för stunden (åt några dinkelmjölspannkakor nyss) så får jag väl helt enkelt skriva om något annat. Det är alltid kul att skriva.
.
Idag är det skottdagen. En dag som bara finns vart fjärde år. Rätt skumt faktiskt! Vem kom på det liksom? Säkert nån smart jävel. Typ Kopernikus.
.
Idag sägs vara en dag då många friar till sina älskade. Antar att det blir lite mer speciellt eftersom man då bara kan fira sin årsdag vart fjärde år. Man måste alltså vart tillsammans i 4 år innan man haft en enda årsdag! Ingen som friat till mig ännu.. Lite besviken är jag allt. Har ni blivit friade till idag?
.
Jag skulle kunna påstå att jag alltid haft otur i kärlek. Eller, det har liksom aldrig blivit av, kan man säga. Jag slänger mig inte in i förhållanden utan håller mig ofta på avstånd. Ett avstånd där ingen kan komma åt mig. Har analyserat det väldigt, väldigt mycket, men tror det bara beror på att jag är rädd för mina egna känslor. Att känna något alls, och att kunna förlora allt. Jag önskar att det inte var så, och att jag kunde ändra på mig.. men antar att det händer när det händer. När rätt man hittar mig. Då kanske jag vågar.
.
Så kanske är det jag som blir förlovad denna dag om 4 år. Jag har i alla fall hoppet kvar.



Dagens... midja



My girl.

Vaknade upp med lätt feber idag, så skippade jobbet men underhåller mig ändå med lite dans och sång framför spegeln (ett litet nöje jag har, haha!). Till vem? Britney Spears, såklart!
*
Den kvinnan alltså.. wow. Hon har alltid varit mina stora idol, sedan jag var 10 år gammal liksom, och hon har magiska låtar som man kan lyssna på om och om igen. Och så snygg hon är. Där har vi idealet. Så vacker som den tjejen var när hon slog igenom kommer ingen annan någonsin bli. Perfektion. Så tight kropp, sött ansikte, snygga proportioner.. okej nu låter jag skapligt bisexuell, but for her i would be. Kommer älska henne och hennes musik tills jag droppar död ner.
.
Brittans kropp i Crossroads... Hur snygg?! Dör.
'

Onsdag.

God morgon!
Nu har jag käkat frulle och kikat på det ny avsnittet utav The River. Ska aldeles strax bege mig mot gymmet och eftre det in till skolan. Idag blir det mage-rygg-kondition på gymmet, ska se om jag kan öka crosstrainern 5 minuter idag och köra 20 istället för 15. Målet är ju att köra 30 min på både crosstrainern och spinningcykeln under varje träningspass. Sedan ska jag in till skolan för att göra ett grupparbete vi har tills nästa vecka. Så ska vara inne i stan vid 15 ungefär. Vet inte hur lång tid det kommer ta, men uppdateringen från min sida blir nog gansks låg fram tills ikväll. Kan försöka slänga in en mobilblogg under dagen, men blogg appen brukar inte vilja sammarbeta. Hoppas att alla får en fin dag, och att ni är ute och njuter utav det underbara vädret!


Bra start på dagen!

Kickstartar dagen med en fruktsallad! MASSA vitaminer och andra nyttigheter. I min fruktsallad har jag äpple, banan, apelsin, kiwi, hallon och valnötter! Supergott!!! :)


Stronger

Jag är helt förstörd och vill bara dra täcket över huvudet,
och sova i ett par dagar i lugn och ro, utan att behöva se och prata med massa folk...
Gå i ide som en liten björn. Jag gör nog det, jag.
Bloggen lider lite men det kommer bli bättre när jag får mer energi!
-
Dagens lunch:
-
-
Keso med skinka, gurka och tomat.
Alldeles för lite mat på en hel dag, jag blev helt yr...
-





Mage. Inte i närheten av mål. Magrutor tack?!

Omelett!

En lunch som jag tycker är supergod när jag är sugen på något mer matigt är omelett. Det går snabbt att göra, och kan fyllas med det som finns över i kylen. Receptet jag går efter ser ut såhär:
*
3 ägg
2-3 msk mjölk
Lite örtsalt och svartpeppar
Oregano
Broccoli
Kassler
Champinjoner
*
Vispa ägg, mjölk och gryddorna lätt, häll i övriga ingredienser och ner i stekpannan med smeten. Tar ca 5-10 minuter innan den är klar. Det jag gillar bäst med omeletten är att den går att anpassa efter vad man är sugen på för dagen. Maträtter som är lätta att laga och lätta att förändra är grymt.
*
Omeletten kan även göras om till en "nyttig" pizza. Då steker du omeletten som vanligt fast utan fyllning. Lägger upp den platt på ett bakplåtspapper, brer på tomatsås och lägger på de pizza ingredienser du vill ha och släng sedan in den i ugnen några minuter! Supergott och mycket hälsosammare än vanlig pizza :)
*
Hade ingen engen omelett bild, så lånade en från Google :)

Dagens kost och träning:

Frukost: Keso med frukt
Lunch: Fruktsallad med hallon, äpple, kiwi samt några valnötter
Middag: Falukorv med makaronen
Mellanmål: Grönsaker med dipp, 1 apelsin
.
Var ju som nämnt i tidigare inlägg på gymmet idag. Dagens träning blev följande:
15 minuter på spinningcykeln
15 minuter på crosstrainern
1h gym, fokus på armar, axlar, rygg och bröst
.
Är så grymt dålig på vad alla maskinerna heter på gymmet, så får smyga med mobilen nästa gång och fota de övningarna jag gör :) Failade ju lite med maten idag då jag åt makaroner, det var dessutom vanliga ljusa snabbmakaroner. Och jag hade ketchup till! Haha, men jag satt igår och pratade om hur mycket jag saknade att äta makaroner med falukorv så idag hade mami lagat det till mig. Så söt!
.
Efter-tränings-snacks! Nomnomnom!

Nintendo!

Träningen blir sjukt mycket mer hardcore om man har nintendotröja på sig, jag lovar!!!


Mitt nya beroende!

Åh jag har fastnat så hårt för Draw something! Det är så galet roligt, plus att jag är grym på det. Se bara på min valross! Mästerverk!!!

 


Nu...

...drar jag till gymmet! Idag står det armar, axlar, rygg och bröst på schemat. Samt kondition då! Ska bli sjukt gött att köra ett ordentligt träningspass. Känslan efteråt är ju obetalbar. Men nu blir det musik i öronen och mot gymmet!

Denna ska jag träna till idag!


Run bitch run.

Tänker ignorera min deppighet och bara vara positiv istället. Ok?


Idag vaknade jag tidigt, åt frukost (smoothie, finncrisps + ett glas mjölk)
framför Filip & Fredriks nya fantastiska program!
Fick sedan skjuts av pappa in till stan,
där jag körde lite på gymmet innan jag gick till jobbet.

Alla crosstrainers var upptagna, så jag fick hålla mig till löpbandet istället.
Blev 20 min powerwalk, följt av rump-övningar och avslutade med 20 min intervaller.
Helt jävla värdelöst, jag är besviken som fan.
Men det är iallafall något? Nya tag imorn, guys.





Min dagsvikt. Mål: gå ner till 51 till nästa vecka.



Knäppte en bild på toan. Det mörka på min mage er min tatuering..


Thinsperation.


Tisdag.

God morgon, eller något.
Har varit uppe sedan halv 7 och har egentligen skola idag, men huvuvärken som slog till igårkväll har inte försvunnit än så det bli hemma-studier. Ska ta mig in till staden sedan för en PW och ett gympass. Hoppas att huvudvärken släpper med lite träning och frisk luft! Men fram tills dess blir det plugg. Har tenta nästa torsdag och insåg igår hur mycet jag har att plugga på.
image description
Osminkad och grymt plugg-taggad tjej! Wopwop!!!

What we dream, is all that matters


Motivation




Vill man vara fin får man lida pin!
(stackars noshörning, tycker nästan synd om honom..)


Tacco'hej

Dagens lunch idag består av en tacco från gårdagen!

Enligt mammi så innehåller ett tortillabröd så pass lite

kolhydrater eller nåt, så det är ok att äta ett..

Så jääkla gott!!!

 

 

Best food ever...



En vimmelbild jag hitta på mig och Viktoria från i lördags...
Den där armen är INTE ok. Fetto.


Dagens lunch!

Sådärja! Halva praktikdagen avklarad :) sitter just nu och äter lunch. Är galet trött idag! Vet inte om det är vädret(hej snöstorm), eller det faktum att jag sammanlagt sovit 9 timmar denna helgen som orsakar det. Skulle kanske gissat på det senare nämnda :)


Söndagens frossa!

Igår hade jag ännu en syndig dag. Haha, har verkligen frossat hela helgen. Var ju hemma hos en kompis. Var var ute och gick i nån timma med hennes hund innan vi bänkade oss i horisontalläge i soffan. Underbar söndag! Blev först thaimat till lunch, älska kyckling i ostronsås med nudlar! Vi köpte även grönsaker med dipp, ballerina kladdkake-kakor och choklad med luftbubblor :) åh jag är en sån gottegris! Tillbaks till verkligheten idag i alla fall!

 


Avundsjuka..

.. känner jag bara just nu.
Var inne på Kenzas blogg, och herregud - kan man leva ett mer perfekt liv?!

Har aldrig känt mig super-avis på henne (ok där ljög jag ju men ändå),
men när hon får åka till L.A, möts upp av en limo och får beställa room service i ensamhet..
där slog avundsjukan till.
Jagvilljagvilljagvill!

Meeen, faktiskt så har jag och Lina STORSLAGNA planer inför sommaren,
så om det går som planerat är det vi som glider fram i limo i sommar... Haha ;-)
LÄNGTAR!!!!

I sommar ska jag bli avis på mitt eget liv.





 ♥


Monday morning.

God morgon alla! Är på praktiken idag med, så låg uppdatering fram tills jag kommer hem :) sedan ska jag iväg och döda min kropp på gymmet!!! Läääääängtar!


Hangover: update

Satan i gatan, vilken salongsberusning jag fick till igår...
Jag lever, men det är knappt!

Förfestade som sagt hemma hos Jesper med massa killar och tjejer,
hade sjukt kul och lyssnade på massa gammal 90-talsmusik (det BÄSTA jag vet!),
dansade och drack massa vodka+redbull.

Drog sedan till Puls där tiden bara flög förbi!
Fick i mig några drinkar men spillde även massor på mig (och andra),
vet inte hur det går till haha...
Sov kvar inne i stan och åkte hem på bussen idag som
värsta walk-of-shame i klackar, festsmink, ruffsigt hår och kort-kort...
Alltid lika jävla kul. Hello I'm Olga from Minsk.

Idag har jag verkligen mått som en påse skit,
legat i sängen och sovit bort min huvudvärk...
Inte ätit någonting förutom en avokado, och eftersom jag
bara åt en korv med bröd igår så antar jag att det va därför jag blev så bakfull.
Aldrig igen..

Nu ska jag lägga mig på mammas&pappas rum och
se på Big Brother Live på deras dator!
Mamma fixar taccos så länge ♥


Lite suddiga bilder från kvällen:



Kvällens värd Jesper kände sig tjusig i våtdräkt.



Snygg-Amanda ville också va tjusig



Jag & Liza fick till en toalettbild..



Grymt lyckad kväll!


Trött kompis :)


Söndags-kel!

Med världens bästa soffasällskap!


D.Ö.D.

hejhej, kan säga dirkt att jag drabbats av någon ovanlig och livsfarlig sjukdom som heter BAKSMÄLLA,
så jag ligger i min säng med jordens huvudvärk, mår illa och tycker jävligt synd om mig själv...
vart lite för mkt av livets goda igår och idag får man känna det, men jävlar vad kul jag hade!
återkommer när jag spytt lite och kanske blivit mig själv igen, haha.. FML.

Dagens motivation.


Thank God it's sunday!

Sådärja, då var det söndag och min enda lediga dag den här veckan. Härligt! Kom hem från jobbet vid 5 i morse och vaknade strax innan 11 så blev väl inte riktigt så mycket sömn som jag hade tänkt mig, men får ta igen det ikväll! Det var bra med folk ute igår, så det var grymt roligt att jobba! Tiden går så sjukt mycket snabbare när man har mycket att göra! Dessutom stod jag i baren med världens bästa V, så det kan ju inte bli annat än bäst!
Idag ska jag in till stan och träffa en kompis. Hon var ute och slira igår, så blir nog inte många knop gjorda för oss idag, men vi ska ut på långpromenad med hennes hundar och käka thaimat i alla fall. Sedan får vi se vad vi orkar ta oss för. Ska bli sjukt härligt att komma ut i det fina vädret. Uppdateringen från min sida kommer vara väldigt låg idag, precis som resten uta helgen har varit, men får se om jag knåpar ihop nått tidsinställt :) Hoppas alla har en fin söndag!
Glad tjej med Pina Colada i sommras!

Matfrossa.

Var på födelsedagsbruch för morfar idag ju och det var buffe som serverades. Ojojoj, vad jag har ätit. Vill på fullaste allvar inte ens tänka på alla kcal jag har stoppat i mig idag, men det blir att ta nya tag på måndag. Fanns dessutom en efterättsbuffe, så har gluffsat både nyponsoppa med mandelbiskvier och chokladkaka med kokosöverdrag. Såååååå gott! Nu är jag mätt tjej och ska snart iväg till jobbet.
.
Det är sådanna här dagar man saknar <3

Utgång!

Tvekade in i det sista, men heter man Johanna Palm får man ju faktiskt leva upp till sitt namn
och dra sitt arsle ut på stan när det är löning och vår i luften... ;)
---
Har precis duschat och tänkte göra mig iordning, drar in mot stan vid 7 tror jag.
Vi ska föra hos Jesper, som bekvämligt nog bor typ 50 m från Puls så det blir lilla skinnjackan ikväll!
Ska hålla mig till vodka + sugarfree redbull så inte ångesten blir för stor imorgon...
---
Hoppas alla får en fin och rolig kväll :)
---
Älsklingsjackan som man saknar hela vintern!

Dagens motivation!


Kärlek till alla fina.

Måste bara säga att ni läsare är så himla underbara! Era fina kommetarer gör våran dag! Ni är våran motivation! Massa kärlek till er 




Grabbarna Grus Orginal.

En av mina absoluta favoritbarer, sedan jag var i Magaluf första gången 2009, är GGOrginal. Orginalet ligger 2 minuter utanför centrum. Om man står på den skandinaviska bargatan,så ska man följa den ner, bort från utelivet så ligger Orginalet där, precis bredvid Sibylla! Grymt mysig lokal och grymma bartenders som verkligen bjuder på sig själva. Orginalet är en obligatorisk del utav barrundan i Magaluf!

Här har vi lilla Orginalet :)

Husets regler!

Den ökända rökande älgen!

Snabba killar i baren!

Bodyshots!
Julie & Lina i baren på Orginalet!
Så när ni är i Magaluf bara måste ni in och hälsa på Simpa & co! Ta r varsin Simpas juicedrink, eller varför inte en orginalets special, en orange breezer!

Where the action is.

Det var allt en del folk ute igår, men inte riiiktigt så mycket som jag trodde det skulle vara. Vi var klara runt halv fem och jag satt mig i bilen och rullade hemmåt. Hann dock inte så långt innan jag hade blåljus och en tutande polisbil bakom mig. Fick snällt köra in till kanten, gå ut ur bilen och blåsa samt visa upp mitt körkort. Jag har ALDRIG varit med om en poliskontroll innan så var lite nervös, men poliserna var supertrevliga(en av dem var dessutom galet snyg!) så det var ite så farligt. Blåste såklart grönt så fick säta mig i min bil igen och åka hem. Lite action såddär på... morgonen?
.
Nu har jag fått sova några timmar och ska snart iväg på födelsedagslunch för min fina morfar. ♥ Så börjar bli dags att göra sig iordning. Jobbar inatt igen! Idag tror jag att det komme bli heeelt galet mycket folk idag! Imorgon ska jag ligga i horisontalläge heeeela dagen, äta godis, kika på film och sooooova! Underbara söndag!!! Underbart väder ute, så hade jag haft några fler timmar på mitt dygn så hade jag velat ta mig ut på en låååång promenix idag, men får hoppas att det är lika fint väder imorgon! Ska köpa godis sen med och ha en riktigt syndig lördag! Hoppas ni alla får en fin dag! 


Wiho, cool tjej på rymdfärd!

Caloric chock

Efter en strikt vecka med NOLL socker eller kolhydrater överdoserade jag såklart på socker när fredagkvällen äntligen kom. Som en missbrukare som får gå loss inne på ett apotek, typ. Satte i mig nästan en halv Vesuvio, en cola-burk & en hel ask med choklad. Ångesten som kom därefter var inte nådig. Jaha tänkte jag, är hela nyttiga duktiga veckan åt helvete nu?!
.
Men så hittade jag en jävligt intressant grej på Google, som jag tror många av er också blir glada av att höra!
.
"Allow yourself one day a week to eat whatever you want.
Make yourself sick of it so you dont wanna look at it for the rest of the week.
Dramatic spiking the intake of calories like this once per week
increases fat loss by ensuring that your metabolic rate
doesnt downregulate from extended caloric restriction.
Thats right: eating pure crap can help you lose fat.
Welcome to Utopia."
.
Så helt enkelt; ät lite skit nån dag i veckan för att hålla den naturliga förbränningen aktiv och igång. Annars ställer kroppen snabbt in sig på svält och förbränning saktar ner eller avstannar helt. Chocka kroppen med en dags högt kalori-intag, resten av veckan - ät lite mat och träna hårt.
.
Underbar info, right?




Träning.


My Belly

Har landat hemma i soffan nu,
tänkte ta det så jäkla lugnt och bara njuta av ledigheten (och lite choklad!)
.
Tog lite bilder på min mage alldeles nyss, bara för att se hur den ser ut på bild!
Och i rätt ljus, med en hel del spänning av "muskler" och put med röven blev resultatet helt okej.
.
.
Ego!! Nej men så skönt att ibland, vissa dagar, kan man må så bra över sig själv
och tycka att man ser grym ut. Känna att man lyckats med något.
Men sen känner man samtidigt att man inte ser lika bra ut som alla andra,
och att man inte kommer någonstans med nåt.
.
Men.. det är bara att kämpa på. Psykiskt och fysiskt.
.
Puss, nu kör vi myskväll! ♥

Tips för att komma igång.

Något som jag tror är viktigt när man ska komma igång med träning och bra kost är att sätta realistiska mål. Att gå in från dag 1 och ändra hela ens livstil kan vara tufft och det kan vara svårt att orka hålla ut. Börja att plocka bort det värsta ur din kost, sluta äta godis och sötsaker på vardagar. Plocka bort skräpmaten och halvfabrikaten. Byt ut pasta och ris mot fullkornsvarianter. Alla små förändringar gör skillnad i längden och det gäller att göra förändringar som man känner att man kan hålla.
Ska du komma igång med träningen så börja med vardagsmotionen. Ta trapporna istället för hissen, ta en powerwalk när du kommer hem från skolan/jobbet, gå istället för att ta spårvagnen. När du kommit igång och börjar röra på dig kan du börja med något/några pass på gymmet i veckan. Tycker du att det är tråkigt att gymma.. Gå på pass istället!
Alla små förändringar DU gör i din vardag, förändrar DIN hälsa! Det är DITT val om det är till det bättre eller sämre :)
Two different kinds of sweets :)

Inspiration.


Hemma från praktiken.

Sådär ja, kom hem för en lite stund sedan och har nu hunnit både duscha och kika på nyaste Greys Anatomy. Kärlek! Börjar jobba klockan 18, så ska snart börja göra mig i ordning. Jobbar till nån gång mellan 4-5 och sedan ska jag hem och sooova! Älska sömn!!! Kommer bli en grymt rolig kväll i baren då vi har eventkväll! Detta är vad som händer hos oss ikväll:
The Dirty House Guys, kommer och besöker oss i Kungsbacka.
Kvällen lång bjuder de på skön house, LED, kolsyrepistoler samt bjuder kvällen på goa give aways, kanske går just du hem med en fantastiskt, snygg och go onepice. En kväll som DU INTE VILL MISSA!!

Tror det kommer bli AWESOME!!!

Dagens sanning.


Yo!

Grymt dålig uppdatering från mig idag, men är på praktik :) hörs när jag kommer hem!


@ the gym

Äntligen fredag!
Det känns helt underbart, jag har jobbat 8 (!) dagar i rad nu, så ikväll blir det en
välförtjänt hemmakväll i soffan kan jag lova...

Igår var jag duktig och gymmade igen. Har inget riktigt schema som jag följer ännu, men det som Lina tipsade om tycker jag såg kanonbra ut så jag ska köra efter det :) !
Jag började iaf med 20 min crosstrainer som uppvärmning, sen fokade jag på rumpa pch rygg denna gång. Körde dels vanliga djupa utfall, sedan även "kissande hunden" och denna:


 Körde den 30x3 på varje ben, och försökte hålla uppe benet i 2 sek varje gång jag sparkade ut.
Döööödade min röv kan jag säga, haha! Blir den inte fast med denna metod är det något som inte stämmer...




Min kamera började ju funka igår (yay!) så jag knäppte ett par pics på gymmet!



Tränar of course i min Casablanca-tröja : FESTA MED STJÄRNORNA! ;)


Smoothie.

En tips om man är sötsugen är att göra en frukt & bär smoothie. Nyttight och gott! Du kan variera frukter och bär efter eget tycke, men min favorit är följande:
Banan och hallonsmoothie
1/2 banan
2 dl frysta hallon
1-2 dl mjölk
Lite vaniljpulver(INTE vaniljsocker utan pulver) för sötma
Häll i ingredienserna i en mixer, mixa, häll upp i skål eller glas. Färdigt att äta! Smoothies går supersnabbt att göra och dämpar sockersuget!

Dagens träning!

Var på gymmet idag och körde mitt kondition, mage och rumpa pass. Började med 30 minuter mag- och rumpövningar, gick sedan över till min kära vän crosstrainern och körde 15 minuter på den. Avlutade passet med 8 kilometer på spinningcykeln med cardio-inställningen. To emot en del se sista 2 kilometrarna kan jag lova, men fasen vad bra det kändes efteråt! Har lagt upp ett ordentligt träningsschema nu också, för tillfället ser det ut såhär:

Veckoträning:
Gym 1: Kondition, mage och rumpa
Gym 2: Kondition, armar, axlar, bröst och rygg
Gym 3: Kondition, mage och rumpa
Powerwalk minst 45 minuter, 3 dagar i veckan

1 vilodag
Får pröva detta i 3 veckor och se om jag får något resultat. Om det känns bra efter den tiden ska jag ta bort en PW och ersätta med en till gym-dag. Det vore det ultimata att gymma fyra dagar i veckan! Jag är fasen taggad nu! Åååå vad jag längtar till sommaren!
Vem vill inte se ut såhär på beachen??

OAS.

Nästa bar vi måste tipsa om är våran förra arbetsplats, OAS! OAS består utav två barer i samma lokal, det är den stora baren och den lite mindre shotbaren. Det finns även biljardbord, vilket gör det till ett perfekt förkröksställe. Baren annordnar även många roliga temakvällar som hålls uppe på hotellet Vista Sol. I sommras hade vi både taco-, grill och kräftskive fester. Sjukt roligt och både personal och gäster är altid galet taggade! OAS ligger även det på den skandinaviska bargatan, en bit nedanför TreO.

Stora baren på OAS!

Bodyshots!

Fullt ös och snygg Johanna!

Uppdragen en lycklig gäst får under någon utav temafesterna ;)

Johanna och Lina i sin shooootbar!!! :D
Är ny taggade för en galen kväll med bodyshots, vattenkrig och oavsiktliga poolpartyn så måste ni besöka OAS!
Litet tips är att det är gaaaaaalet god mat på taco-festen! Så ska ni pricka in något så borde det vara den! :)

Lyckade resultat!


Tänker låta dessa bilder tala för sig själva:











Även en karl som grejjat det:

Det här är en riktig inspiration,
en påminnelse om att man inte ska ge upp.

Keep it up!
Resultatet kommer tillslut :)


Dagens motivation.


Take Care.

Så GALET bra cover! Kärlek på den!!!

Dagens Lunch

Tjoho, Palm här!

Tänkte bara slänga in en snabb bild på min lunch idag
innan jag sticker på team-möte :)




Kycklinggryta med sparris och saffranssås
(med sallad, tomat, majs och quinoa)


Sjuuukt gott, smakar som Julafton!
Nyttigt är det också ;)

C u later ♥



Lite kul att mitt lunchrum på jobbet har utsikt in mot mitt gym!

Så här kan jag sitta och spana på alla som tränar (mohaha) medans jag äter,

och mina kollegor kan hålla koll på mig så jag gör det jag ska...


Till Else.

Så att du får se hur snöigt och mysigt vi haft det 






Lillebror ville också säga hej, mer eller mindre frivilligt :)



Hoppas att du har det superbra på Teneriffa och solar lite för mig med 

The Resurrection

Min mobilkamera har börjat fungera igen!!!

Så sjukt glad överaskning, hade precis tänkt skicka in han på service eller köpa en ny...

Nu kan jag äntligen börja ta bilder!

Fortsättning följer :)



Resultat.

Vi började med våra "nya" liv i slutet av januari, precis i samma veva som vi startade denna bloggen. Jag har försökt komma igång med träning och bra kost sedan jag kom hem från Magaluf förra året i slutet utav augusti men mad varierade och inte särskillt långvariga resultat. Men nu har jag lyckats hålla mig till min diet i snart 1 månad, så det känns som att det artar sig. Mycket svårare att äta skit när man vet att man måste skriva ut det på bloggen, som ändå har några 100 läsare om dagen! Jag och Johanna enades då om att starta denna bloggen, och här måste vi vara 100% ärliga med allt vi äter!
Träningsmässigt så började jag med att powerwalka MINST 45 minuter om dagen, eller jogga MINST 30. Det gjorde jag de första 3 veckorna. Denna veckan har jag äntligen kommit igång med gymmet med min egna PT. Så vi har lagt upp ett träingsschema för hur jag ska bygga upp den kropp jag vill ha.
Med kosten så inledde jag den första veckan med att bara äta mindre och inget godis på vardagar(jag är en riiiiktig gottegris!). Sedan gick jag över till att utesluta kolhydraterna ur min kost. Jag har hittils gått ner runt 6 kilo, men jag vill egentligen inte fokusera på vikten då mitt mål med träningen och kosten är att:
♥ Få tillbaks mitt mellanrum mellan låren
♥ Tighta till min mage
♥ Få fasta armar
♥ Bli av med mit babyfat i ansiktet

Jag kan själv bli lite låst när jag stirrar mig blind på vågen, så jag har valt att bara väga mig på söndagarna och se veckans resultat.
Såhär såg min body ut den andra veckan. Har tyvärr inga nyare bilder...
175 cm lång, och några kilo för mycket :)
Här ska det vara ett mellanrum till sommaren. Die fat, die!
Om du vill veta precis vad vi ätit varje da så klicka dig in på Lina eller Johanna kategorin så har du alla våra Dagens där :) Jag ska fixa nya kropssbilder antingen idag eller imorgon!

Kurr i magen

God morgon! Eller är det bara jag som är vaken nu??

Vaknade klockan kvart i 6 imorse, och vanligtvis brukar jag vara

supertrött och knappt kunna ta mig upp ur sängen,

men idag... Idag var jag klarvaken på direkten.

 

Jag har återigen drabbats av stress, vilket fuckar min sömn totalt.

Jag vet exakt vad jag är stressad över och jag måste fundera hårt och snabbt och bestämma mig,

men nervositeten och stressen tar död på mig.

Nästan skönt att komma till jobbet så man får tänka på annat.

 

Körde som vanligt ett glas med banansmoothie imorse!

Det har kurrat konstant i min mage senaste 4 dagarna

eftersom jag äter så pass lite nu, jämfört med förut..

Men jag antar att det är ett bra tecken?

Wanna loose weight, and I want to do it now.




Vårt skitväder får mig att må piss för övrigt..
Är mer än någonsin säker på att jag vill flytta från det här landet i framtiden.


Min planerade diet.

Jag gick ner väldigt mycket de första två veckorna utav min diet, men förra veckan gick jag bara ner 1 kilo... Det var lite jobbigt faktiskt. Och jag vet att man inte ska fokusera på vågen utan klädstorleken då muskler väger mer än fet blablabla. Men jag vill gå ner! Jag vill tappa MINST 10 kilo till! Jag har lite mer än 3 månader på mig. Det är egentligen bara 3 kilo i månaden. Det MÅSTE gå!!! Så från och med nu så börjar jag en ny, lite hårdare diet och träning. Ska diskutera lite med min PT imon, men hade tänkt mig något sådant här:
TRÄNING:
2 dagar gym, fokusera på kondition rumpa och mage
1 dag gym, fokusering på armar, axlar och rygg
3 dagar Powerwalk, minst 45 minuter

MAT:
Dra ner ännu mer på kolhydraterna
Måste äta mindre frukt, får i mig alldeles för mycket fruktsocker just nu
Får ha kvar mina 2 synddagar, lördag&söndag, men träna mer och äta mindre de dagarna


Oooooch inget mer sånt här!!! Vit månad börjar nu!

A little goes a long way

Nuuu har jag äntligen landat i sängen,
framför Big Brother-avsnittet och med ett glas iskallt vatten.. mums *not*
-
Efter jobbet spenderade jag DUKTIG SOM JAG ÄR hela 2 timmar på gymmet - woohoo!
Tränade med Viktoria, jättekul som vanligt.. :)
-
Jag började med 20 min på cross-trainerns "fat burn"-program,
fortsatte sedan med benpress, lite biceps och magmaskinen.
Efter det körde vi utfall med 5-kiloshantlar och några halvdana situps.
Avslutade med 15 min i uppförsbacke på löpbandet :)
Väldigt spretigt, men känner mig ändå duktig!
Något måste man ju ha förbränt..?
-
Tänkte låna Viktorias telefon och ta en bild på gymmet men glömde -
här är en gammal bild på mig från förra våren!
-
Dagens matintag i detalj:
Frukost: Apelsin/banansmoothie
Mellanmål: En banan
Lunch: Köttfärsbiffar med blomkål
Middag: Äggröra
-
Allt som allt - en helt okej nyttig dag.
Nya tag imorn, brudar!!!!

Casablanca.

Nästa bar man måste besöka är Casablanca! För att hitta Casa så kan man antingen gå upp för backen mitt emot TreO, eller så tar man sig till Slingshoten. Casablanca är en nattklubb, med tre barer och stort dansgolv. De vanliga dagarna är Casa rätt lugnt, men prickar man in ett workersparty så är det helt galet! Hur mycket folk som helst! Så vill man till Casa för att dansa är det workerspartys man ska satsa på. Det sitter alltid flygblad uppe om vilka dagar dessa är! De vanliga dagarna på Casa är grymt chill. Det är hit alla workers(Alla som jobbar där nere) går när de slutat sina skift. Så vill man träffa på sin favoritbartender så är det Casablanca man ska till! Har man tur kan man även få bevittna breezer tävlingen som pågår mellan personalen i de olika barerna! Helt enkelt en tävling i vem som köper flest orangea Baccardi breezers sammtidigt på en kväll, tror att det kom upp i några hundra förra säsongen.
När man är färdigfestad på Casa så är det bara att ta en kort liten trappa ner till andra sidan byggnaden där Casablanca grillen ligger. En restaurant som är öppen fram tills 08.00! De har så sinnesjukt god mat där! Vi brukade pendla mellan att käka det grillade kycklingbröstet, pasta bolognese och pamboli med aioli(Linas soooolklara favorit!). Så mycket godare nattamat än en tattig kebab!
Snyggaste bartendrarna, Malene och Mailin ♥ (Bilden lånad utav magaluf.nu)



Vill man heldre spana in pojkar så kan man hitta dessa hetingar där ;)


Lina & Johanna på Caaaaaasa!! 


Mr.Basshunter och söta Ina :)

Casablanca är ett solklart val om man ska förfesta, eller dra vidare när de sista andra barerna stängt, då Casa är en utav de barerna som har öppet längst! Och med grillen nedanför så finns det ju inget bättre ställe!!! Tror att vi ar där så gott som varje dag de sista två månaderna i Magaluf!!! Följ bara slingshotten så hittar ni rätt! :)



Daaaaagens!

Frukost: 3 kokta ägg
Lunch: Keso med frukt
Middag: Grönsaker med dipp
Mellanmål: 2 apelsiner
Imon börjar fasen min diet på allvar! Nu jäklar ska fettet bort!!!
Tagga sommaren 2012

Lunch.

Keso med frukt och nötter
3 stora msk Keso
1/2 banan
1/2 äpple
1/2 apelsin
2-5 valnötter
Skär upp frukten i lagom stora bitar. Krossa nötterna och blanda ihop allt. Superenkelt och SUPERGOTT!
Dagens lunchlåda. Ser kanske inte så gott ut, men namnamnam :)

Dagens motivation.


Äppelcidervinäger


Fick ett litet tips nyss av en kollega till mig - någonting som jag faktiskt vet mamma kör med också (men som jag varit för feg för att testa) - nämligen äppelcidervinäger! Man har bara ett par skedar av det i ett glas vatten och dricker det på morgonen och innan måltider. Det ska tydligen hjälpa ämnesomsättningen att starta, och gör så att man känner sig mätt längre eftersom tömningen av matsäcken går lite långsammare. Perfekt om man går på diet också, eftersom man oftast känner sig lite hungrigare då.. Ska definitivt testas!


New best friend



Dagens sanning!

Du är vad du äter, så vad väljer du?

Okej...

Måste få whina av mig lite här! Satt på tåget på väg hem från skolan innan, och jag är lite picky när det kommer till vart på tåget jag vill sitta. Jag vill åka framlänges, vill inte att sätet ska se äckligt ut och jag vill att papperskorgspåsen vid sätet ska vara tom :) Idag lyckades jag hitta det perfekta sätet! Där sitter jag, allt är frid och fröjd, tills det kommer en äldra man och sätter sig mitt emot mig och han stinker verkligen alkohol och typ...urin... Jag fick nästan kväljningar. Kikar mig omkring med det finns inga säten där man åker framlänges och det känns så himla elkat att resa sig upp när någon kommer. Så jag drar upp halsduken över näsan och härdar ut. Jag lovar att doften har satt sig i mina kläder! Det var verkligen vidrigt!!! Det borde finnas regler för egenhygien när man åker kollektivt!

Såhär ledsen bli jag på stinkisar på tåget!

Dagens motivation - Palm edition



Den här bilden kanske inte motiverar alla, men den motiverar mig.
Varför? För den påminner om hur min kropp såg ut förut!
Hade exakt sånna där lår (dock inte lika rippad mage och tränade armar..)
och jag hoppas att jag kan få till den där kroppen igen,
om jag lyckas bli av med en del underhudsfett (och Gud ger mig muskler på köpet!)
Fett snygg anyways.

Gym om 2,5 timmar.

/Johanna "Palmen" Palm


God morgon!

Nu är jag i skolan, sjukt taggad för en dag full med matteplugg! Går till 14.30 så det är inte en jättelång dag idag. Sedan ska jag hem och skriva klart ett skolarbete och sedan blir det antagligen gymmet för lite kondition och mage! Nu ska magen få plågas för att klara av att visas upp på beachen om några månader!! Sjuuuukt taggad inför sommaren nu!!


C l o t h e s

Nätshoppingen håller på att mind-fucka mig nu igen.

Sitter och klickar runt på Top Shop, Nelly, Melba, Chicy.. Vill ha så jäkla mycket, dels söta toppar och klänningar tills sommaren, men nästan ännu mer stora varma goshiga tröjor att ha på kyliga kvällar. Hittade en riktig favvo på melba:

Den fast en svart funderar jag på... Med massa lurvigt ludd inuti,
 och en stooor luva utanpå. I think I will.

*

Sen hitta jag den hära snyggingen på Top Shop:


Tänk er den med hotpants till, långa lösfransar & ett par cowboy-boots.
Hur nice som helst?


Nu ska jag äta en banan. Tagg för gym i eftermiddag!!!


TreO.

Magaluf är ju fyllt med roliga dagsaktiviteter. Men det finns ju en del ställen man måste besöka på kvällarna också. Så vi tänkte tipsa om våra favoritbarer! Första anhalt blir TreO!

TreO ligger på skandinaviska bargatan, precis bakom Gökeredet. Inte nog med att det är ett perfekt pre-party ställe, så är det den ultimata baren att avnjuta en kall drink på innan eller efter beachen. Dessutom serverar de SMÖRGÅSTÅRTA på söndagarna! Det är semesterlyx! Underbar personal, och supermysig bar! Ett ställe som bara måååååste besökas när man är i maggan!
Glad tjej med en Skinny Bitch i handen på bäsa TreO!


Har man tur så hittar man världens sötaste roomie i baren, bästaste bästa Purjo!



Lyckas man pricka en en riktigt spårad kväll, så kan man få shavea lite bartender! :)



Champagnefrulle :)


Taggad Purjo!



Spaggis, Shohannis och liiiten Purjo!


Så vill ni starta semestern med att hitta det perfekta stammisstället, så är TreO det självklara valet! Supermysig bar och världens bästa personal! Kan inte bli bättre 

Dagens.

Frukost: 3 kokta ägg
Lunch: Keso med frukt, lite gulaschsoppa
Middag: Ungsbakad fisk, spenat
Mellanmål/Synd: 2 apelsiner, 1 semla...
Ååååå, sånt fail med semlan! Jag som inte ens tycker så mycket om semlor... Men så hade mami köpt en till oss var, och de stod där på bordet och luktade supergott! Så jag åt en. Rätt fet ångest nu efteråt, men jag kan glädja mig åt att jag var på gymmet idag i alla fall... Så fick jag bränt lite kalorier!

I did it!

Idag är dagen då jag lyckades ta mig till gymmet! Kommer kännas rätt bra i kroppen imorgon :) Tränade armar, axlar, rygg och ben idag... Kommer bli roligt att ta sig upp ur sängen imorgon, men träningsvärk är en härlig typ utav smärta! Ska till gymmet imorgon med, och då blir det kondition, mage och triceps. Kommer bli grymt!!! Nu är det dags att mysa ner sig i soffan framför nya Gossip Girl! Supermys!


Helt ärligt nu...

.. så tycker jag vi lägger NER den fett negativa attityden som en del sysslar med hos oss. NEJ vi är inga jävla "pro-ana" bloggare, ingen av oss har eller kommer någonsin att få anorexi - vi är två normalviktiga tjejer som börjat träna och äta hälsosamt för att vi vill komma i bättre form till sommaren - OM man har något problem med det behöver man absolut inte läsa vår blogg.

Det är frivilligt att gå in här, och tydligen så gillar flera hundra tjejer bloggen och blir motiverade av den. De delar med sig av tränings- och kosttips och skriver till oss att de GILLAR bloggen, så ge-bara-upp-nu-idioter. Gå till riktiga "pro-ana" bloggar och kritisera där ni faktiskt har något att komma med.

Och tydligen så tycker Paow att vi börjar bli jobbiga - haha - jag har alltid gillat att kommentera alla de bloggar som jag läser och om jag slänger med en länk till min blogg så får jag för i helvete göra det. Fel person att klaga, kan man säga..

That was that - nu fortsätter vi där vi slutade tror jag! :)



Jag, Paow & Natta på GGBC i Magaluf :)


Dagens


Sitter på jobbet fortfarande, jobbar kväll (as usual) - råkade nästan döda min citrusallergiska kollega nyss med en apelsin som jag tänkt äta till mellanmål, men det sket sig alltså.. haha! Kanske lika bra?

Frukost: Havregrynsgröt med honung
Lunch: Lax med broccoli och fetaost
Mellanmål: Apelsin
Middag: Får se?

Har det riktigt bra jag, som har en mamma som är kock och alltid lagar god, nyttig LCHF-mat till mig... Vet inte hur jag ska klara mig när jag drar till Mallorca sen, haha! I'm fucked.



Marisa Miller... vilken dröm. Yes please.


Trääääna.

Okej, jag har sagt det förrut men nu menar jag det verkligen! Dena veckan ska jag dra mitt feta ass till gymmet! Det var som bästis sa till mig i lördags: Lina det är bara att ta tag i det och bli träningsberoende. Japp, sagt och gjort, nu ska jag motivera mig själv till att ta mig till gymmet och bli fit! Dock kan jag inte idag, dubbelmoraaaaal, för jag har lång dag i skolan med massa plugg efteråt. Men imon, då jäklar!! Beachen 2012, wopwop!

Cold

Vaknade upp idag med en snuvig näsa och ond hals. Riktigt förjävligt med tanke på att jag skulle till gymmet, men imorn ska jag köra ordentligt med styrketräning så jag hinner nog friskna till tills dess! Hoppas.

Igår tränade jag efter jobbet, körde en kvart på crosstrainern (uppvärmning) sen körde jag triceps och utfall. Triceps körde jag dels i en maskin, och dels lutad över en smal bänk och och lyfte hantlar rakt bakåt. Idag har jag väääärldens jäkla träningsvärk i armarna, trots det LILLA jag körde, så kanske hjälpte det lite ändå? Även träningsvärk i magen.. hmm.. otränad, eller på rätt väg?

Vill ha magen, vill ha tuttarna, vill ha färgen... Vill faan tillome ha tröjan!


I skolan...

FYI, dör lite av tristess...


Dagens motivation.


God morgon!

Nu har jag käkat mina frukost-ägg och ska alldeles strax bege mig mot skolan! Blev förvånad över att det var så galet ljust ute idag!! Blir ju lite lättare att ta sig upp ur sängen då. Dagens matintag fram tills middagen ser idag ut såhär:

Frukost: 3 kokta ägg
Lunch: Keso med frukt och nötter
Mellanmål 1 apelsin
Får se vad vi knåpar ihop till middag! Blir väl kött och sallad som vanligt kan jag gissa på :)

Trampbåtarna!

Något man måste göra på beachen i maggan är att hyra en trampbåt och trampa ut till ön utanför Magaluf stranden! Det finns inget speciellt på ön, men det är något man bara måste göra. Att hyra trampbåt kostar inte många euro, och man hyr dem per timma. När jag(Tillsammans med Malene, Kim och Stig) trampade ut till ön så köpte oss först en påse fulle med Bacardi breezers som färdkost och gav oss ut. När man väl kommer till ön så är det dags att bestiga den, och klättra upp till toppen. Det är en del buskar och stenar på vägen, så ta med er flipflops :) På hemvägen kilade jag och Stig i förväg tillbaks till båten och lämnade Kimpan och Malene på ön :) Kim hoppade i och simmade ikapp os, men Malene var livrädd för hajar så hon tiggde till sig skjuts utav ett gäng britter, som tyvärr trampade mycket snabbare än mina pojkr och kom ikapp våran båt rätt snabbt. Sedan solade vi lite på båtens lilla "soldäck" innan det var dags att trampa in igen. En perfekt sysselsättning för en lite mindre lat dag på stranden!
Här ser vi både trambåtarna och ön :)
Och här har vi hela ön med utsikt från hotellet HM Royal Beach :)

Dagens motivation



Sticker till gymmet nu ;) /Johanna


Dagens motivation.


Dags att tagga till!

Ny vecka, nya möjligheter! Nu jäklar ska jag ta tag i mig själv! Gick bara ner 1 kilo förra veckan, så är sjukt besviken på mig själv. Men nu är det ny vecka! Idag är jag ledig från skolan för jag har instuderingsdag, vilket betyder att jag ska läsa igenom all litteratur för veckan som kommer. Sannolikheten att jag faktiskt gör det är... inte så stor :) Idag blir det lite jobb istället. Får se om jag kanske orkar läsa några sidor ikväll.. Annars händer det inte mycket spännande denna veckan. Jobbar hela helgen, och det lär vara sjukt mycket folk ute! Lönehelgen i februari ska tydligen vara stötte än juldagen i krogbranchen. Så det kan bli galet! Men det är så sjukt rolit att stå i baren nr det är mycket folk! Tiden går så galet fort, och med världens bästa arbetskamrater kan det ju inte bli mycket bättre!!! Hoppas alla får en grym dag!

It's a new dawn, it's a new day


Måndag. Då kör vi igen.
Vi tar nya tag, med lite mer motivation än förra veckan.
Sommaren och badsäsongen är obehagligt nära nu,
och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Men jag har hopp, det är viktigast.
I'm ready to do this.



Frukost idag: Jordgubbssmoothie
Idag kommer jag äta väldigt lite & träna hårt.
Bara för att peppa mig själv.




I wish this isn't me in july... haha

 


Come on skinny love, just last the year...


Söndagsunderhållning.


Katmandu.

Om man åker till Magaluf finns det ju vissa saker man bara måste se, utöver stranden och stadens alla barer :) Jag har varit i Magaluf 3 år i rad och 2011 var första året jag var på Katmandu, det uppochnedvända huset. Så galet roligt! Jag och mina favorittjejer, Shohannis och Else tog en hel eftermiddag där och hade verkligen sjukt kul. De har allt ifrån 3D och 4D bio, till medeltida tortyrredskap. Perfekt sysselsättning för en mulen dag, eller en eftermiddag efter stranden. Inträdet tror jag ligger på runt 100-200 kronor och då ingår båda bioföreställningarna. 4D:n var hur cool som helst! Har aldrig varit på det innan. När vi var där så handlade filmen om ett nedlagt mentalsjukhus. Lite lagom läskigt såddär! Det värsta var när det kom kackarlackor springandes på golvet i filmen och det springer(det vi tyckte sprang, visade sig senare vara plastband som blåste på oss) över våra fötter i biosalen också. Men det var sjukt häftigt att se en film där du får använda alla sinnen, det kommer ju både vatten när det regnar, vind och olika dofter.

Mina finaste tjejer utanför Katmandu. Shohannis har sina obligatoriska deamon-eyes!
Else med Jeti!
Vi fick önska oss vad vi ville in the löööv seat!
Shohanna lekte med moln!
Fick hälsa på på Hogwarts! Wopwop!

Bloglovin.

Håll koll på våra uppdateringar och nya skinnytips, följ våran blogg med Bloglovin ♥

Dagens.

Frukost: Kött och sås, med ungsbakade morötter.
Lunch: Billys panpizza
Middag: Kött och sås, ungsbakade morötter och sallad
Snacks: Ballerina kladdkaka och lösgodis
Har haft en sjukt syndig dag idag, meeen det är ju trots allt helg. Var ute och slirade igår också. Var tänkt att jag bara skulle köra på Skinnybitch hela kvällen, men min hallonlakritsdrink lockade för mycket. Idag har jag sovit i princip hela dagen, kikat på lite serier och sovit lite till. Imorgon är det tillbaks till det hälsosamma livet! Stenhårt!!! Sorry att bloggen har fått lida lite nu i helgen, men min blogg app har strejkat. Ska se om jag kan fixa den nu i veckan...

Lördag i Varberg!

Igår var jag och mami på konstvernisage i Varberg och tog då tillfäller i akt att ta en fika och promenera i staden. Tyvärr var det spöregn, så det blev en ganska kort promenad. Varberg är verkligen en supermysig stad! Vi fikade på ett café som hette Den blå dörren(tror jag i alla fall...), de hade grymt goda sallader där man fick välja precis vad man ville ha i. Lördagslyxade även till det med en bit kladdkaka.
image description
Något sliten tjej efter att ha jobbat natten :)
Det blev en ägg och räksallad, med soltorkade tomater! Supergott!!!
image description
Min syndiga, men ack så goda kladdkaka.
Ett snöigt och regnigt men fint Varberg!
Var ju tvungen att klirra lite turistbilder också!

Förlåt..

Läste en kommentar nyss där det stod att vi måste "Blogga oftare..!", haha så - förlåt! - för vi är sääämst, men jag råkar veta att Lina försökt mobilblogga under helgen men det inte funkat, och ja jag tycker faktiskt jag varit rätt duktig på att uppdatera själv hela helgen... Haha :P Men ok, från och med nu blir det ett nytt inlägg varje timma. Challenge accepted!

*

Annars då? Jag skulle ju tränat idag,
men fick sån smärta under dagen i min revbens-stump (har ju opererat bort ett helt revben)
och då är det inte bra att träna så jag skjuter upp det tills imorn!
*
(censur)
*
Nu ska jag äta middag (lövbiff i sås med sallad) och tagga för Big Brother - kram på er!
---
En gammal bild på mig, i Phuket!
Sakna skinny...

Inspiration

 

To be able to look like this when you are naked with your girlfriends


BB 2012

Ikväll är det äntligen dags för en ny säsong av Big Brother! Älskar verkligen den serien, har alltid följt den ända sen jag var liten... haha. Älskar hela grejen, massa främlingar under samma tak som ska lära sig att umgås. All drama. Alla känslor! So addictive.

_____


Har redan vart inne på hemsidan och kikat på deltagarna och lyckades direkt fastna för två favoriter, Camilla & Jimmy, som jag tror jag kommer gilla... Vi får se!




Camilla, snygg brud som bor i Dubai och jobbar som DJ.





Jimmy, snygg 32-årig bartender

Från jimmys intervju:

Vad har du för musiksmak?
- Rätt blandad, gillar trance och house men lite Britney är aldrig fel.


Jag är kär.




Ikväll kl 21 smäller det!!!


Dagens


Sitter på jobbet, är ungefär så uttråkad som man kan bli. Har en tjej på min Facebook som skrev nyss typ "Nu ska jag vara nykter i 3 månader, träning varje dag förutom söndag!" och DET kan jag säga gav mig total panik/ångest/motivation till att träna, haha.. Så längtar till gymmet imornkväll. Fit for fight ska jag bli.


Och så dagens intag....

Frukost: Ett kokt ägg med kaviar + té

Mellanmål: En banan och en mandarin

Lunch: Baconlindad kycklingfilé (så jäävla gott!) och blandad sallad

Synd: Lite rosa skumbananer


Jag är sämst på att följa mina egna råd, men vafan.. Alla är vi mänskliga :( 


Skinny vs Fit


Jag älskar smala tjejer.
Jag tycker att det är det absolut vackraste som finns med en tjej på långa,
slanka ben och riktigt smal midja.
Vissa passar som skinny, medans andra är snyggare med lite muskler på kroppen.

Candice Swanepoel brukade vara en vältränad modell, med muskler och höfter..


.. men nu liknar hon snarare en modell som bantat lite för hårt?
Vad tycker ni?






Man kan säga vad man vill om folk som tränar mycket/äter lite, men anledningen är ALLTID att man gör det för att man vill bli snyggare. Men hur är det för modellerna egentligen? Vad har en perfekt tjej för mål?




Före & efter


De vet nog inte exakt vart gränsen går tror jag. De lever under så stor press av att vara perfekta, så ibland går det för långt. Likadant för Jessica Alba och Megan Fox, två tjejer som blev kända när de var sexigt smala och  perfekt vältränade. Sedan blev båda två pinnsmala, troligen blev de livrädda för en viktuppgång.

Tänk dig att ha ett jobb där ditt utseende är allt? Skulle man kunna hantera det?




Från fitness till skinny girls - still look gorgeous, though!


Beautiful Mallorca







Vackra Mallorca & soliga Magaluf...


Tänk att om ca 2 månader bor man här igen.

Lycka! ♥


Resetips.

Åh vad roligt tjejer! Då får ni leta upp oss där nere och komma och säga hej, så vi kan tipsa er om allt ni mååååste göra och se! Jag brukar resa med Ving, då de brukar vara prisvärda och har bra standrad på hotellen. Annars funkar ju Fritidsresor alltid! Vad ni MÅSTE tänka på när ni bokar eran resa är att hotellet ska ligga i MAGALUF och INTE Palma nova. De två städerna ligger bredvid varandra, men det är i Magaluf utelivet är. Palma nova är mer en familjeort. Många resesiter är lite oklara med detta, så är ni osäkra så ring upp dem och kolla!
När jag har varit i Magaluf på semester har jag bott på Flamboyan och HM Royal Beach(hittade tyvärr inte det hotellet på någon resesite). Jag trivdes jättebra på Flamboyan! Det ligger 3 minuter från utelivet, nästan precis på stranden och det har både pool, bubbelpool och gym! Ett grymt hotell helt enkelt. Royal beach ligger lite mer avsides, samt att det var väldigt få skandinavier som bodde där. Vill man bo på ett hotell som levererar fest så är Vista Sol stället för er. Detta hotellet är fyllt utav partyglada skandinavier! Och här brukar det vara poolfester åtminstonde någon dag i veckan. Vista Sol ligger precis i centrum, så ni behöver bara gå ner för trappan till hotellet för att hamna mitt på bargatan!
Jag skulle satsa på att ta med runt 5-6000 för en vecka, om ni vill ut och festa på kvällarna, äta gott och uppleva lite av Mallorca :)
Är det något mer ni undrar så är det bara att fråga!

Svar på tal



*
Fick den här kommentaren häromdagen, när jag skrev att jag bara ätit ostbågar en dag.
Nu är det ju så, kära Sofia, att jag inte påstår att man SKA äta bara ostbågar en hel dag.
Jag påstår inte heller att man får en snygg, vältränad kropp av att bara äta ostbågar.
SJÄLVKLART förstår jag (och alla andra) att mat är en viktig del om man vill bygga muskler, men om man däremot har överflödigt fett på kroppen som man vill bli av med - ja då måste man äta mindre.

Bloggen har vi två skapat för att redovisa vad vi äter, hur vi tränar, hur vi lever våra liv.
Sen kommer vi visa upp våra resultat med våra kroppar, förhoppningsvis något nöjdare än vi var när vi började träna och tänka på vad/hur mycket vi åt.


Personligen tycker jag ätstörningar är löjliga, det vill säga om man redan ÄR väldigt väldigt smal.
Är man däremot lite större i kroppen är det orealtistiskt att tro att man kan bli smalare av att inte äta mindre.
Det blir man inte.



Trött tjej säger God Natt!

Kom nyss hem från jobbet och har krypt ner i sängen! Supermys!!! God natt på er alla fina <3


Fredag!

Ligger hemma i soffan, har tagit en lång skön dusch och spelat lite tv-spel... Ska äta sallad & kyckling snart, och ha en riktigt mysig hemmakväll :) Hoppas alla ni hundratals stabila läsare har en asnice kväll as well!
.
Imorgon är det jobb som gäller, och då hinner jag inte träna (sad face) men på söndag blir det ett stenhårt styrkepass! Ska redovisa det ordentligt och skriva om hur jag tränade osv. Jag har 10 veckor på mig nu att komma i beach-form, och jag börjar känna av paniken... Kommer det ens gå?!
-
Avslutar med lite bilder på skönheten Jessica Simpson. Låt ögonen njuta!
-
*
Ska be någon ta lite härliga strandbilder på mig i sommar,
där jag rullar runt i sanden och visar trosorna

Ett litet, litet tips


Det kan vara jobbigt att kontrollera sitt sötsug (believe me, I know!) och när man försöker sluta cold turkey blir man lika skakis och irriterad som en heroinmissbrukare på avtändning.

Jag har lärt mig några små knep de senaste veckorna för att dämpa det jobbiga sötsuget - ni vet säkert om dessa redan, men om inte så borde ni testa ASAP:

* Tugga tuggummi - Om man slänger in ett tuggummi så fort man börjar fantisera om lösgodis och läsk så försvinner suget ganska så fort. Dock ska det vara ett med stark mintsmak, inga jävla melontuggumin!

* Ät koffeintabletter - Det är det jag märkt hjälpt mig allra mest! Eftersom jag förut var väldigt cola-beroende så blev jag automatiskt sugen på cola när det egentligen var koffein min kropp ville ha. Så genom att äta koffeintabletter (ca 2 om dagen) har det försvunnit till säkert 90 %...



* Drick lightläsk - En del säger att det bara ökar ditt sötsug. Bullshit! Det funkar skitbra, inte minst för att man (jag) kan bli illamående av lightläsk, och då vill man inte gärna dricka något annat sött heller. It works. Du får bara undvika att äta massa sött efter helt enkelt!


* Mörk choklad - En liten bit riktigt mörk choklad raderar sockersuget, eftersom du känner dig tillfredsställd när du stoppar i dig choklad. Try it, garanterar att det kommer funka.


Själv sitter jag och tuggar tuggummi nu och planerar kvällen.
Tror det blir ett bubbelbad när jag kommer hem ;)

Puss ♥


I like it from behind

Haha, så grymt fyndig rubrik på inlägget liksom! ;)

Jag är ungefär en millimeter från att klicka hem den här klänningen nu. Vetifan när var eller hur man ska använda den, men huuur snygg är den inte?! Dör lite.



Vill du bli min?



Fick för övrigt en helt störd kommentar på mitt inlägg om mat förut. Ska ge lite svar-på-tal sen tänkte jag, så ingen missförstår mig.. haha.


Ps. nej har inte ätit än idag. Lat tjej...




Dra mig baklänges...


Ni vet den där känslan när man saknar motivation totalt?
När man vill dra täcket över huvudet och skippa gymmet?
Då tycker jag man tittar in den här bruden och tänker en gång till:




Vilka ben. Vilken rygg. Vilken jävla RÖV!

Såhär ska jag se ut om ett år.
Före & efterbilder kommer.... Ha ha.


Nyttiga snacks - Tips!

Idag är det faktiskt fredag och helgen är inte långt borta :) Fredagsmys ikväll och melodifestival imorgon! Här är lite tips på helgsnacks som kanske kan mumsas på istället för de gamla vanliga chipsen eller godiset...


Grönsaker med dipp
Jag rekomenderar gurkstavar, morotsstavar, rädisor, paprika och kanske selleri i stavar att dippa med.
Det finns många olika färdiga dippmixer som är jättegoda och gå snabbt att röra ihop med lite gräddfil.  Vill man göra egen dipp så kommer här några förslag:

- Guacamole. Mixa två avokado i en mixer. Blanda i pressad vitlök. Riv skalet på en lime och blanda i, pressa sedan i saften från limen. Salta. Blanda i sambal olek. Rör sedan i crème fraiche.





- Grekisk fetaostdipp:
200 gfetaost, 0.5 dl Olivolja, 0.5 krukabasilika, 2 st vitlöksklyftor, 200 g creme fraiche/matlagningsyoghurt/”äkta” grekisk yoghurt. Dela osten och vitlölken. Mixa allt tillsammans.

- Aioli: 1 st citron, salt, vitpeppar, 2 st äggulor, 1 tsk dijonsenap, 1 dl matolja, 1 dl olivolja, pressad vitlök, basilika. Gör såhär: Alla ingredienser ska vara rumstempererade. Häll saften från citronen, salt och peppar i en skål. Slå i äggulor och blanda med senap. Pressa ner vitlök.Tillsätt oljan droppvis under vispning med elvisp. Smaksätt med basilika.

Enjoy!


Vad är mat?

Jag har gått in i något slags tillstånd, där jag tänker på mat hela tiden - verkligen hela tiden - och fantiserar om godis, choklad, wienerbröd, rostade mackor, cheesburgare, kladdkaka... men sen så stressar jag så mycket så jag inte ens hinner äta. Man bara glömmer av det helt. Det resulterar i att man går runt och är hungrig och sen kommer man på - åt jag ens idag? Nae.

Igår åt jag en fransk korv och lite ostbågar. Visst det är onyttiga saker, men tänk hur lite mat det är. Så jag anser att om du ska äta onyttigt - ät det du älskar mest, ät väldigt lite av det och ät endast det under hela dagen. Övriga dagar kan man äta mera men av nyttiga saker - keso, finncrisp, kött, ägg osv. Ni behöver inte ta till mitt tips, men det ÄR ok att synda. Plus minus noll.

(kom ihåg att röra på er också så är det lurre!)




Unicorn!


Läsarfråga.

Jag hade precis samma problem! Jag hade motivation att hålla en diet och träning några dagar, men föll sedan tillbaks in på gamla spår... Mitt tips är att hitta någon med samma mål inför sommaren som du har! Att ha någon att träna med gör det mycket lättare att ta tag i sig själv, då man är två som tar initiativ till träning och kan komma med förslag och insperation till olika träningsformer. Min träningbuddy bor ju tyvärr på andra sidan Sverige, vilket är anledningen till våran blogg. Börja med någon vardagsträning som är lätt att göra, som en powerwalk, eller joggingtur. Första två veckorna är pest, men sedan kommer kroppen in i det och den jobbiga känslan försvinner :)
En extra push kan vara att googla fram bilder på snygga beachbodies. Bilden nedan är min ultimata favorit!
Lycka till med din träning!! :)

Bar-cravings!

Där jag jobbar har vi helt svarta arbetskläder. Snyggt och stilrent! Men jag är galet sugen på att liva upp min baroutfit med dessa:
Rosa barsläng och rosa barblade med mitt namn på. Hur snyggt! Jag har hittat två brittiska hemsidor där man kan beställa både den rosa handduken och graverade barblades! Åh vad jag vill ha!!! Supercravings! Tror jag ska beställa hem dem nu i veckan som kommer. Just nu har jag en helsvart blade och en orangesvart jäger-släng. Funkar u det med, men rosa är ju sååååå mycket finare!

Dagens synder!

Frukost: Kvarg med tillbehör
Lunch: Gulaschsoppa
Middag: Champinjonsoppa, 3 skivor vitlöksbröd
Mellanmål: 2 apelsiner, 1 äpple och lite frysta hallon

Känner att jag ätit VÄÄÄÄLDIGT mycket de senaste dagarna... Måste tagga ner på maten, och frukten. Är konstant godissugen just nu bara, så dämpar suget med frukt. Inte bra i för stora mängder heller...men ändå bättre än godis :) Jag drog med systeryster på en timmas PW istället för gymmet, då mitt gymsällskap ställde in. Är lite mesig kanske, men gillar inte att träna själv. Känner mig så bortkommen då! Har fullbokad ag imorgon med skola hela förmiddagen och jobb från klockan 18-04... Så lär inte hinna träna då, men hoppas på att lyckas ta mig till gymmet på lördag. Har ju lovat mig själv att jag ska börja gymma denna veckan och det ska jag hålla!


Dagens motivation.


Spoiled

Jag är inte helt på topp idag, det bankar lite i huvudet efter den minimala mängd alkohol jag fick i mig igår kväll men kul hade vi - en hel dag med föreläsning som avslutades med middag och bowling. Helvete vad jag suger på bowling btw.. men roligt att umgås med kollegorna <3
---
Gick upp imorse, hungrig som ett djur..
---
Jag: - Hallå vad finns det till frukost...?
Pappa: - Det finns bröd i frysen.
Jag: - Meh.. kan du inte göra gröt åt mig..?
Pappa: - Nej jag gjorde gröt förut.
Jag: Men va?! *ledsen*
Tittar runt i köket, ser en tom kastrull i vasken som diskats ur.
Suckar och går in och lägger mig i sängen igen.
Ca 6 minuter senare:
Pappa: - Gröten är klar!
---
Hahaha, jag skäms över hur jag kan få folk att göra som jag vill genom att bara vara helt hjälplös....
---
Oops..

Do it NOW

Goal: thin & hot
Goal: thin & hot
Goal: thin & hot
Goal: thin & hot

GO!!!

Frukost.

Kvarg med frukt och nötter

Cirka 2 dl kvarg(jag föredrar den med 0,2% fetthalt)
1 hel skivad banan
5-10 st valnötter
2-3 tsk Fun light saft
Rör ihop kvargen med saften och häll sedan i övriga ingredienser. Färdigt att äta!
1 portion innehåller ca 200-250 kcal. Du kan även variera ingredienserna. Jag brukar ha i kokosflingor och gojibär ibland också. Nyttig frukost som håller dig mätt LÄNGE!



Ödet??????

Ok jag har verkligen vart SÄMST på att uppdatera,
men har haft en så upptagen och rolig dag så inte haft en sekund ledig!
*
Grymma Lina har ju uppdaterat massa kul,
askul att ligga och läsa igenom nu lite halvfull i sängen, haha :D Kärlek!!
*
Ska strax sova (kl e 00:47) men e så fett GLAAAAAAAD! Jag är så busig.. o knäpp..
*
Puss godnatt snyggingar ;)!
Livin la vida loca!

Dagens.

Frukost: 3 kokta ägg
Lunch: Grekisksallad med bulgur och kyckling, 1 apelsin
Middag: 1 omelett, sallad
Mellanmål: 2 apelsiner, 1 liten näve valnötter

Blev en riktig c-vitamins dag idag. Har varit så galet sötsugen hela dagen! Var ju ute och powerwalkade 1 timma efter skolan, så fick väl bränt lite fläsk där alla fall! Imorgon blir det gym debut... Min kropp kommer dö, och jag längtar redan!!!
Jag kan erkänna att jag inte hade gråtit ifall min kropp sett ut som hennes...

Min sommar 2011.

Jag började sommaren med att gå barskolan i Magaluf från 16:onde maj tills 5:e juni. Tre av de bästa veckorna jag upplevt! Barskolan har öppnat så många dörrar!

Efter barskolan sökte jag massa jobb, men vi(jag och tre andra tejer som valt att stanna efter barskolan) hamnade i en dum mellanperiod. De workers som behövdes för lågsäsongen var redan anställda och högsäsongen hade ännu inte börjat. Så vi sökte jobb i två-tre veckor kanske och fick ett PR-jobb på en bar som heter Glade Hörnet. Där jobbade vi en kväll, innan jag insåg att PR på brittiska bargatan INTE var min grej... Samma kväll fick vi jobberbjudande som PR för en utav barerna på skandinaviska bargatan.
Så dagen efter började vi på Blue Moon Bar. Vi körde där först dags PR på stranden då vi gick runt och pratade med folk för att locka dem till våran bar, sedan körde vi kvällspass då vi stod utanför baren och bjöd in gäster på gratis shots. Detta PR jobbet var grymt roligt faktiskt, om man inte rknar med dagsjobbet. Vi fick dricka drinkar, prata och festa med gästerna. Nästan som en vanlig utgång. När en utav bartendrarna på Blue Moon sade upp sig fick jag hoppa in och ta över hennes tjänst. Det var grymt kul att knipa ett bartenderjobb där nere då det inte är alltför lätt, speciellt inte om du inte har någon erfarenhet alls. Så jag var grymt tacksam och lärde mig jätte mycket! Trivdes väldigt bra med att jobba där, men det var tungt. Jobbade 7 dagar i veckan utan lediga dagar. Började först vid 20 för att städa i ordning baren och ställa fram alla bord och stolar på terassen. Var sedan hemma nån timma innan jag började igen vid 22-23. Sedan var det jobb till 04-05 som gällde. Dock blev det för mycket, och det slutade med att jag blev oense med arbetsgivaren och sade upp mig.
Jag i baren på Blue Moon Bar.
Beslöt mig sedan för att jag behövde några veckors semester, så lyxturistade ett tag. Innan jag och Johanna fick jobb på OAS shotbar. Där stod vi och sålde shottar varje kväll, och tre dagar i veckan var vi värdinnor på deras temakvällar, såsom tacofest och kräftskiva. Vi hade sjukt roligt på OAS, men det började bli lågsäsong och vi jobbade på provition så det blev inga riktiga pengar där. Men vi har haft våra galna stunder på OAS! Alltifrån våra danser på bardisken till bodyshots och vattenkrig!
Liten Lina och Shohanna i shotbar 

Det var min sommar, lite kort beskriven. Bästa sommaren någonsin! Om det är någon som funderar på att åka ner och köra en säsong, sluta fundera och KBK! Kör, bara kör!

//Lina

Dagens motivation.


Kvälls-snacks!

Så GALET godissugen idag så det är inte sant! Hade mitt godissug fått som det ville så hade jag svullat i djungelvrål och haribonappar just nu!!! Meeeeen, icke sa nicke. Självbehärskning! Skar istället upp en apelsin och hällde upp en liten skål med valnötter. Mer än ingenting, men bättre än godis.


Tack alla...

För era fina kommentarer! Är det något ni undrar, eller något ni vill ha mer av i bloggen så är det bara att fråga!
All kärlek till er 




Lånat den fina bilden från Magaluf.nu

PW.

Blev lite över en timmas PW idag. Känns så sjukt gött efteråt. Nu blir det några utfall och situps, sedan får min kropp nöja sig! Imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet! Behöver komma igång ordentligt om jag ska nå dit jag vill med min kropp. Mitt mål till sommaren är att få tillbaks mitt mellanrum mellan låren och slank mage. Jag har en bra bit kvar, men om jag håller min diet och börjar träna hårdare tror jag att jag kan klara det! Jag hade velat gymma 3 dagar i veckan, köra PW 3 och en vilodag. Får börja med gymmet imon och se hur det går!
Just nu ser mina lår ut typ såhär... Med mellanrum lite över hälften utav låran och sedan massa, massa...FETT

Snabba kickar

Godmorgon gullrumpor!

Igår var det Alla hjärtans dag och dagen till ära unnade jag mig hela TVÅ geléhjärtan! Hann med 30 minuters konditionsträning också, men idag blir det ingen träning alls. Vi har teamdag med jobbet, så dagen består av "gruppaktiviteter" och avslutas på Hugo med bowling, plankstek och drinks. Ska ta nya tag på gymmet imorgon. Promise.

Fick ingen sömn inatt. Drabbas av total insomnia så fort jag är stressad, helt underbart är det :)

Frukost idag blev en toast från donken och nu sitter jag och dricker kaffe + redbull. Behöver snabba kickar om jag ska orka med denna dagen...
 
Ångest. Hörs sen.



Åker hiss.


God morgon.

Nu har jag precis käkat frulle och ska snart dra mig iväg till skolan. Har lång dag idag, så går mellan 8.30-15. Tycker att det är mycket svårare att packa matlådor till långa skoldagar. Hade dessutom ingen keso hemma idag.. Deppig tjej! Idag blir det en apelsin och grekisksallad med kyckling och bulgur till lunch i alla fall. Jag veeeeet, fail med bulguren IGEN. Men så kan det gå. Har fortfarande lite matångest efter att jag ätit så mycket igår... Så får köra en extra lång PW senare! Måste börja träna ordentligt om jag vill nå min beachbody! Jaja, hoppas alla har en fin dag!
image description

Dagens.

Frukost: 3 ägg, 1 apelsin
Lunch: Grekisk sallad med kyckling
Middag: Grönsaker med dipp
Mellanmål: 1 äpple, 1 apelsin, 1 knäckebröd med räkröra


Be My Valentine <3

Jag älskar alla hjärtans dag! En hel dag då man bara fokuserar på de man älskar, kan ju knappast bli bättre. När man dessutom fick en blomma så lös det ju upp dagen ännu lite mer. Kärlek till er alla fina!


Glad tjej!

Fick min iPhone idag!!! :D så jag är sjukt lycklig just nu!!!


Haha, så sant!


Ett dygn med 48 timmar TACK!

Stress. Allt i livet handlar om STRESS.

Man stressar upp på morgonen, ska hinna med alla morgonbestyr: snooza, duscha, klä på sig, göra frukost, packa träningsväskan, inte glömma lunchen, kolla kontot, sminka sig, hitta plånboken, andas.

Sen ska man dessutom löpa till bussen, hinna med den, sen hinna till spårvagnen... Ååååh man orkar ju fan inte! Hinna gå på stan, köpa nödvändigheter, hinna till gymmet och träna, hinna duscha, sen hinna till jobbet.. När fan får man ro? Inte i detta livet tydligen.

Saknar det mest av allt med Mallis... Att bara ta dagen som den kommer, göra som man vill, inte följa ett strikt schema utan bara kunna vara spontan och leva i sett eget tempo. Man vet inte vilken dag det är, vilket klockslag, knappt vilken månad det är.. haha. Och det är underbart! Ni som inte varit med om det kan omöjligt veta.
Hur det känns att leva for the moment.




Lata dagar på en varm strand...




Dricka massor med iskall coca-cola...

Champagnefrukost på TreO... ;)



Happiness all around!




Godnatt alla fina

Måste köra en liten dagens innan jag somnar bara...
*
Frukost: Ingen
Mellanmål: En avokado + ett äpple
Lunch: Kyckling med sallad
Middag: Köttfärs med grönsaker
Synd: Åt en sur godisnapp. Men bara en.
*
That's it. Nu ska jag somna och totalt ignorera att det är Alla Hjärtans Dag imorgon.
*
Slänger in en helt random mobilbild. Bara för att!
*
Och puss på alla söta som kommenterar hos oss, vi blir så glaaada! :D

Ny telefon!

Eftersom min telefon efter min resa till Teneriffa ägs utav nån spansk tattare så har jag inte kunnat ta några nya bilder... Lång historia kort, prata inte med folk du inte känner. Prata speciellt inte med folk du inte känner när klockan är 6 på morgonen, du är nååågot salongsberusad på väg hem efter utgång och du befinner dig i ett främande land. Så har vi lärt oss den läxan... Meeen på torsdag eller fredag kommer min nya iPhone! Åh vad jag är lycklig tjej just nu! Var smart nog att säkerhetskopiera telefonen innan jag reste så den nya kommer vara så gott som den gamla.. Fast utan spricka i skärmen :) Så till nästa vecka kommer jag kunna updatera med massa bilder! Jippie jej!!!
Nu ska jag sova, för imorgon är det upp tidigt till skolan...

Dagens.

Frukost: En halv burk kvarg med nötter, banan, kokos och 2 tsk saft.
Lunch: Kyckling i gröncurrysås, grönsaker och ris
Middag: Grekisk sallad med fetaost och oliver, kyckling
Mellanmål: 1 apelsin

Lite fail med thaimaten till lunch, men det var kvar efter middagen igår... Annars en helt okej dag. Ska öva lite på att shuffla nu och bränna lite fläsk.

MOTIVATION?

Om någon nånsin tvivlat på varför man går till gymmet

så har jag nu svar och motivation till er:




Kan vi hålla med om den?!


Om ni tjejer ändå inte orkar gå till gymmet och träna sönder med vikter eller svettas på löpbandet
så har jag här hittat något riktigt peppande! Hur man blir fit & snygg:







Se där. Det behöver inte vara SÅ svårt!

 


My thinsperation.

Kaya Scodelario

Min favorit skådespelerska från serien Skins, soooom även råkar vara min favorit serie. Inte nog med att hon är grymt vacker så har hon även turen att få strula rätt ordentligt med den snyggaste mannen på jorden, Luke Pasqualino, då de spelar ett par i Skins. Jag hade varit så sjukt lycklig om jag haft ben som hennes!!! Så galet snygg!
Och några bilder på Luke också... Bara för att!

A good start

Hola chicas!


Idag började jag dagen med att sola i 18 minuter (vilket resulterade i att alla på jobbet sa att jag var jättebrun - lycka!), sedan körde jag 20 minuter på cross-trainern på gymmet. Körde lite mag-övningar också i typ 5 min, bara för att liksom ;)

Jag älskar att träna på förmiddagen innan man går till jobbet, eftersom man har mer energi då och förbränner mera fett! Tränar man dessutom innan frukost bränner man bara fett istället för kalorierna som man just ätit. Ska fortsätta så så får vi se om det ger något resultat!

Ska äta en avokado om en timma, och sedan blir det kyckling och sallad till lunch.
No carbs at all.




They're sexy and they know it


30 situps om dagen, det är bra för magen!

Sitter på FB och planerar sommaren med min fina Shohannis! Säsongen 2012 kommer bli så sjukt bra så ni anar inte! Sol, bad och skinny bitches!!!
Ifall det skulle vara någon som undrar vad en Skinny bitch är, förutom en smal sate då, så är det en drink utan kalorier! Förutom de kalorier som finns i spriten då.. Vill ni blanda till den gör man följande:
Muddla citron & lime, ca 2-3 klyftor av varje
på med is och vodka
skaka
fyll upp med sodavatten
DONE!
Supergod och kalorisnål, kan inte bli bättre!!
Nu ropar sängen på mig! Natti, natti alla <3

Kvällsmotivation...


Everyday I'm SHUFFLING.

Hade tänkt att ta mig en vilodag idag, meeen istället fick jag och min syster ett infall att lära oss shuffla! Så sagt och gjort sökte vi upp massa videos på youtube och har ägnat den senste timmen åt att träna på The walkingman. Rackarns vad mycket svårare det var än vad det ser ut! Men det börjar nästan funka nu!!!
Här är videon vi pluggat till! Sjukt taggad på att lära mig!
Och här är den grymma låten de spelar i videon:
m

Give me summer

Sitter som vanligt och drömmer mig bort till sommaren, till värmen och solen och ljumma kvällar på terasser, med ett glas kall Lambrusco i handen.. Det ljuva livet.


Då blir man också sugen på att skaffa lite snygga klänningar, som passar in till dessa stunder.. Känns som att det börjar bli dags nu? Det är ju faktiskt bara drygt 2 månader kvar!!!





Nice, huh? Känns som att någon av dessa skulle passa, kanske på en utekväll i Palma..?




Klädde aldrig riktigt upp mig ordentligt i sommras, haha..

Stora linnen och cowboy-boots dög ;)



P.s. 76 dagar kvar :)




Dagens motivation.


Natti, natti.

Nu är jag förhoppningsvis hemma efter jobbet och soooooover! Efterlängtade, efterlängtade SÖMN 

Min säng är inte riktigt lika flådig som den jag och Shohanna delade på i somras, men den funkar!
Här sov vi efter en utgång när vi tyckte att det var aldeles för varmt i våran lägenhet, på en luftmadrass på balkongen. Var hur skönt som helst! Tills solen gick upp och det blev 200 grader varmt, och där låg vi med 10 lager kläder, filtar och täcken. Vi var inte de enda som sov på den balkongen under sommaren, men mer om det en annan gång.
Natti, natti alla 

Skakar drinkar!

När ni läser detta så är jag på jobbet och blandar goda drinkar! Hoppas att alla har en grym lördag!!!


Glad tjej med en skinnybitch!

Världens bästa Döng ♥


Finaste, fina vän!
Om det inte vore för denna prick så skulle jag aldrig hittat ner till Magaluf. Jag som alltid trackat ner på Spanien och bara velat resa till Grekland, hakade på Maria på en charter ner till maggan för första gången 2009. Och där var jag fast. Sedan drog vi ner en vecka 2010, och gick barskolan tillsammans tre veckor 2011. Jag hoppas, hoppas, hoppas att hon hälsar på mig åtminstonde en vecka nu till sommaren!!!


Syndig dag.

Har ätit både kakor och djungelvrål idag! Lördag fick bli min syndardag :) Nu ska jag snart iväg till jobbet igen, sjukt taggad! Vi ska leka charter i baren idag, kommer bli så sjukt taggad iför sommaren!!!
Tänk på detta när ni käkar nattamat efter utgång! :)

I only wish you weren't my friend, then I could hurt you in the end...


Fredag!

Glömde ju helt av att skriva vad jag åt igår!
Frukost: En halv burk kvarg blandat med 1 skivad banan, valnötter, solrosfrön, kokos och 2 tsk saft.
Lunch: Kött, sås och champijoner med broccoli
Middag: Kallops, 1 potatis
Mellanmål: Grönsaker och dipp
Sedan syndade jag med Redbull på jobbet, så där rök fredagens kalori intag...

Vi mot världen.

Världens BÄSTA Magaluf-familj! Snart är vi där igen!!!

Dagens motivation.


Lycklig tjej!

Vågen visade precis -5 kilo från dietens början, och min mormor sade att jag såg mycket smalare ut! Deta ska firas med extra träning hela nästa vecka!!!





Jobba i Magaluf

Jag reste till Magaluf i början på förra sommaren, tillsammans med en nära vän till mig. Vi hade länge tänkt på att dra utomlands ihop, bara släppa allt hemma, dra till solen och leva livet. Vara fria.


Vi kom ner till Mallis den 1:a juni,
ett litet tag innan den riktiga säsongen drar igång.
Vi hade ordnat boende sedan innan via en gemensam kompis som jobbade där nere.
Vi fick ett rum med dubbelsäng att dela på, och i övriga lägenheten bodde 4 st andra killar!



Utsikten från min första lägenhet

Vi hade inget jobb när vi kom ner, och heller ingen bartenderutbildning (som nästan alla andra där nere har som söker jobb!). Det vi dock hade var en positiv energi, och kände några som jobbade i Magaluf.

Så, det första vi gjorde när vi kom ner var att gå till en svensk bar och be om att få provjobba i Shotbaren (där behöver man inte kunna blanda drinkar, bara hälla upp shots) (som i och för sig kan vara rätt komplicerat haha). Där jobbade vi ett tag och hade ASKUL, tills vi insåg att vi inte skulle tjäna särskillt mycket pengar där..
Så vi skapade ett annat jobb via gammalt hederligt TJAT!!!!



Jag på mitt första jobb!

Klubben Casablanca hade ännu inte öppnat, men vi tjatade på ägaren att låta oss få jobba där så fort de öppnat. Vi ställde upp som gratis PR, hjälpte till att städa, möblera och få ordning på klubben osv.

Därefter kom vi med förslaget att vi skulle arbeta på terassen som "Shot-värdinnor",
det vill säga gå runt och erbjuda gästerna shots och vara allmänt glada o trevliga tjejer!
Han tyckte det var en bra idé och på den vägen var det. Vi fick ett mycket roligt jobb som gett mig massa suddiga härliga minnen :)



Som Casablanca's shotgirl

I den första lägenheten bodde jag och min kompis i två hela månader tills hon beslöt sig för att åka hem till Sverige. Jag som kände att jag inte riktigt var färdig där nere, flyttade in hos Lina och hennes gäng på Komplex, och det var det absolut bästa beslut jag tagit! Så sjukt underbart gäng, går ej att beskriva..

På jobbet i Shotbaren tjänade vi bara provision, vilket gjorde det rätt svårt eftersom det var lågsäsong när vi jobbade där. Men fick man in ett par stora grabbgäng med mycket pengar så kunde man dock tjäna en hel del pengar på en kväll, och man hade jävligt kul på kuppen!

På Casablanca-terassen tjänade vi 1 euro per shot, och vi sålde i snitt kanske mellan 30-50 shots/kväll. Ganska lite, MEN vi jobbade kanske sammanlagt 1 timma (resten festade vi bara!) men det räckte gott och väl att leva på där nere. Dessutom fick vi dricks rakt ner i fickan ;)




Lina & jag i shotbaren

Vi testade även att jobba som PR med att dela ut flyers, samt att sälja biljetter till Partybåten.
Detta är inget jag rekommenderar då det är sjukt svårt att sälja,
och för PR får man nästan aldrig nåt betalt. Bättre att skaffa jobb i en bar/som servitris eller något istället!

Detta var lite info för de som är intresserade av att göra något liknande :)
Och ni som funderar på att åka ner ensamma? KÖR!
Ni kommer träffa massa härligt, öppet folk och ha jätteroligt.
Ta chansen medans ni kan!


//Johanna


Ai se eu te pego!

God eftermiddag alla!
Ska precis iväg till jobbet, står i baren 18-03 inatt och sedan städning och stängning till 04 så har fullt upp de kommande timmarna! Alla som ska ut, slira till det ordentligt och bli riktigt humalainen nu! Alla som är hemma, kapa några timmars sömn för mig med!!!

Blast from the past

Haha, hittade lite gamla mobilbilder på min dator nyss när jag satt och rensade.. Vad sägs om det här?!
*
*
Haha, fråga mig inte varför jag tagit en bild på mitt ass (har massa sånna bilder!!),
men visst fan ser det gött ut. Tror dom här bilderna är typ.. 1 år gamla?
Jag SKA se ut sådär igen!!! Med platt mage, inga kärlekshandtag (breda höfter dock..)
och träna upp min putiga röv igen! Hade dessutom en storlek mindre i jeans där...
*
Dagens jävla inspiration för mig - hejdå fettet gå och självdö!



Cookie monster

Idag är jag ledig från jobbet, så jag har sovit ända fram till kl 13 - så jäääkla skönt! Ska nog dra ett Harry Potter-maraton, ta ett långt bubbelbad och sen åka hem till min kompis ikväll och bara mysa och ta det lugnt :)
*
Det blev inga mackor igår, däremot köpte jag ett paket Oreos som jag smällde i mig rätt snabbt.. därför skippar jag både frukost, lunch och mellanmål idag och äter inte förns ikväll. INTE ok asså.. väger 52 kg nu och vill ner till 50. Funderar på att köra en sån där sopp-diet. Nån som gjort en sån? Funkar det?
*
Allt känns ju lugnt, tills man börjar drömma om sånna här magar...
*
Vem är sugen på kakor nu? Not me...
:)



Dagens.

Frukost: En halv burk kvarg med två tsk saft, 1 banan, kokosflingor och några valnötter
Lunch: Smoothie med mjölk, banan och frysta hallon
Middag: Kött champinjoner och sås med kokt broccoli
Mellanmål: Grönsaker och dipp
Skulle ta mig ut på en PW, men kände att det kanske inte var någon jättebra ide om jag har feber.. Så får hoppas att jag kvicknar till tills imon så får jag powerwalka för två dagar då!!
Glada vänner i poolen på Mallorca Rocks hotellet i somras!
Inte många veckor kvar tills vi är tillbaks!!!

Eating day

Den här veckan har jag varit duktig med både kost & träning, tycker jag. Klapp på axeln!
 
Jag har tränat tre av fyra dagar, och inte ätit något onyttigt (med undantag från ett kinderägg som jag fick förut och åt direkt) så imorgon har jag bestämt att jag får unna mig lite gott! Har som sagt fredag och lördag som "ätardagar", och har hela veckan gått och funderat på VAD jag ska belöna mig själv med...
 
Just nu tänker jag att jag ska köpa vitt bröd som jag kan äta imorgon, men när det kommer till pålägget står jag i valet och kvalet: Jordnötssmör ELLER Nutella?! Jag är liksom sugen på båda, men det känns som att jag blir en "hetsätare" om jag skulle köpa båda två och festa loss på... Hela grejen är sjuk över huvud taget, men jag är lite sjuk. Sorry. 



Det här kanske verkar konstigt för er, men för mig som vanligtvis alltid brukade äta vitt bröd, hamburgare, godis och dricka läsk i mängder DAGLIGEN till att bara äta sött på helgen är det en ENORM förändring. Jag känner mig stolt över mig själv, men det är fortfarande jobbigt att längta ihjäl sig tills när man får äta saker igen. Men så tror jag alla är, mer eller mindre. Man får försöka tänka på hur ohälsosamt allt gott är. Det är inte nyttigt att äta onyttigt.



Help me. Vad ska jag välja? Eller kanske inget alls?!


Pepp!


Poledancing.

Hur coolt vore det inte att kunna! Det ska bli mitt mål till sommaren!!! Jag ska lära mig poledancing!


Dagens motivation...



Jinx

Vet ni vad jinx är? Det är när man pratar så bra om någonting att det sedan går åt helvete. Jag tror jag jinxade mina kräftstjärtar.

Hade med mig en burk till jobbet idag, och tro faan att locket hade öppnats och kräftsaften runnit ut i hela jävla väskan över plånbok, pass, strumpor och trosor (som jag hade med eftersom jag skulle träna, springer inte alltid runt med trosor i väskan.)

Jag gjorde det bästa av situationen och tvättade trosorna i handfatet på gymmet, haha. De hann dock inte torka, trots att jag bastade med dom (!), så ja, idag kör jag commando. Känns rätt så nice faktiskt! Mina fötter luktor nog dock lite kräfta, men har ju stövlar på mig så - who the fuck knows, right?!
 
Iallafall: blev en halvtimmas kondition följt av lite utfall och armövningar. MÅSTE lägga upp ett bättre program, men det funkar än så länge. Nu ska jag jobba, sen på möte!


Klantig chey på jobbet


P.s. Krya på dig söt-Lina! D.s.


Torsdag!

Godmorgon!
Hemma från skolan och sjuk idag. Synd om mig, japp japp japp.. :)
Så idag blir det horisontalläge i soffan framför Skins. Bästa serien EVER!

Dagens.

Frukost: 3 kokta ägg, en halv burk kvarg med 1 banan, lite kokosflingor, valnötter och 2 tsk saft
Lunch: Bulgursallad med fetaost och soltorkade tomater
Middag: Ratatouille med ungsgriljerad kyckling
Mellanmål: 1 liten burk keso, 2 apelsiner
Dagens träning blev en 45 minuters PW. Lite standard såddär! Målet är att ta mig till gymmet innan nästa vecka är slut! Haha, får se hur det går med det :)

Ätstörning?

Jag kan lova att ingen utav oss har någon form utav ätstörning. Att äta hälsosamt och träna regelbundet är inte det samma som sjävsvält :) Men tack för omtanken!

Barskolan, Magaluf!

Den 14:onde maj 2011 satte jag mig, med två utav mina vänner, på flyget ner mot Mallorca, Magaluf och Barskolan. Vad jag inte visste då, var att de kommande tre veckorna skulle bli starten på den helt klart roligaste sommaren i mitt liv.
Tre taggade tjejer på planet!

Barskolan drog igång måndagen den 16:onde och då var det full fart med plugg och drinkblandning. Man har två lektioner om dagen på 3 timmar styck. En flairing och freepouring lektion och en teori, drinkblandning och mixologi lektion.
I flairing salen var alla glas i plast och det var vatten i de flaskor vi övade speedmixing och drinkblandning med. I flairingsalen övade vi även på freepouring, konsten att lyckas hälla upp rätt antal centiliter sprit i drinken utan att mäta. Något som kändes OMÖJLIGT första dagen, men som man lärde sig väldigt snabt!
Såhär såg flairingsalen ut!

I teorisalen pluggade vi in alla nya spritsorter samt övade på att blanda drinkar i olika kombinationer. Vi övade även på mixologi, och fick mixa ihop våra egna drinkar!
En något suddig bild på teorisalen!


Min första "egna" drink. Haha, inser väl nu att den ite var sååå nytänkande :)


När vi inte var i skolan så spenderade vi dagarna i solen på stranden och kvällarna på någon utav stadens alla barer. Jag lärde under sommaren känna vänner för livet och var med om upplevelser jag aldrig kommer glömma. Den bästa sommaren i mitt liv, utan tvekan.
Utsikten från Barskolehotellet!


Och för att fortsätta på temat, utsikten från min första lägenhet!


Utgång med fina Sara!



Mina favorittjejer!! <3

//Lina

Sjuuuuukt, galet, jätte...

... omotiverad tjej på G ut på en PW. Bara så ni vet... Och tycker lite synd om mig, snälla då... Bara lite!

En smak av sommar

Idag är jag lite stolt över mig själv minnsann! Kom iväg till gymmet redan vid 10 imorse för att träna kondition. Det blev 15 min på cross-trainern (orkar inte en sekund till när jag kör på calorie burner, DÖR förfan!) och sen blev det köra styrka armar + mage. Avslutade med intervaller på löpbandet eftersom jag gillar att va helt slut innan jag går in och duschar ;)
 
Nu har jag nyss avnjutit en avokado med massa creme fraiche och saftiga kräftstjärtar.. Älskar verkligen kräftor, det smakar så mycket sommar så det finns inte!!!


I sommras var jag och Lina på kräftskiva på Vista Sol (Magalufs bästa hotell!) och det var helt underbart :D Vi åt, drack, sjöng, lekte och badade i poolen (om jag inte minns fel?), så det var lite annorlunda mot en vanlig svensk kräftskiva haha...

SAKNA!



Fina Lina på kräftfäääst



Mums...



Poolen på Vista Sol




Jag och en glaaad turist, haha!




Dagens motivation.


God morgon.

Sjukt trött tjej här idag! Håller på att koka mina ägg nu, så har några minuter till övers. Idag är det dags att återgå till skolan efter tre veckors praktik. Känns såddär... Måste erkänna att jag inte är jätte taggad på en fem veckors mattekurs, mendet blir säkert bra! Matte är ju ett av mina svagare ämnen. Men nu ringer klockan för äggen! Hoppas alla har haft en bra morgon och får en lika bra dag!


Eat pray love

Ska som duktig flicka även redovisa dagens matintag :)

Frukost: Knäckemacka med ost och paprika
Mellanmål: Två finnscrisp
Lunch: Tonfisksallad
Middag: En avokado med creme fraiche och kräftstjärtar
Motion: Ingen.
Tog även en liten bit kladdkaka på jobbet (FÖRSÖK motstå den frestelsen?! fml) men får köra dubbelt upp imorn på gymmet. Ska bli riktigt kul att träna, ser fram emot det faktiskt!

Och du/ni som kommenterar att det här är en ätstörningsblogg - vad fan? Ni känner uppenbarligen varken Lina eller mig och har ingen aning om vad ni snackar om, haha. Bara för att vi är motiverade betyder det inte att vi har "problem" - så shut your mouth and start spreading some love!



Nae, nu ska jag somna framför en bra film.





Godnatt från mig!



Dagens.

Frukost: 1 halv burk kvarg, 2 tsk fun light, 1 banan, lite nötter
Lunch: 1 liten burk keso, nötter och solrosfön
Middag: Bulgursallad med fetaost och soltorkade tomater
Mellanmål: 2 apelsiner, 1 banan

Epic FAIL att jag trodde att bulgur inte innehöll kolhydrater. Så gick det med den middagen... Men jag får ta igen det imorgon. Dagens motion blev en 45 minuters PW, så jag kan ju alltid hoppas att jag brände bort lite där!

Dagens motivation.


Rock, paper, scissors, lizard, Spock!

Okej, jag ÄLSKAR Big bang theory. Sheldon är ju världens bästa, och avsnittet med ovanstående citat kan vara det roligaste någonsin. Vet inte hur många gånger vi såg det i somras. 10 kanske? Vet ni hur svårt det är att säga rock, paper, scissors, lizard, Spock efter några skinny bitch! Vääääldigt svårt kan jag meddela :) Vet inte hur många gånger jag och Shohanna har försökt!
Om det var någon som inte förstod logiken så ser det ut såhär:
Piece of cake, eller hur?!?

Dagens pepp


I thought about McDonalds, until I saw this girl:



Hmmm.....




PW.

Kom precis in efter en 45 minuters powerwalk med systeryster. Har lyckats tvinga med henne två dagar i rad nu, mycket starkt jobbat om jag får säga det själv! Är ju så mycket roligare att ge sig ut om man är två!!! Det var en del minus idag med, men solen lös och det var vindstilla så det kändes inte alls lika kallt som igår, vilket jag var mycket tacksam för :)


Dagens träningsoutfit blev ungefär den samma som igår, vääääldigt tjock jacka, träningsbyxor och fluffiga skor.
Supermys!

Take me away

Inte för att vara negativ, men...

Den här månaden är väl ändå bara skit? Jag trodde januari var den värsta tiden på året, men hittills har februari bara sugit röv... Det är kallt, det är mörkt, det är dött, man är fattigare än vanligt.

När man kliver på morgonbussen i snöstormen och ser alla andras nedslagna miner, hur depressionen bara lyser igenom alla Svenssons små trötta ögon kan jag inte låta bli att tänka...

Vad gör vi här egentligen?





När man kan vara här...?








Nästa vinter vill jag spendera i Australien. Det är min allra högsta dröm, och jag tänker göra den till verklighet...

Någon som vill följa med, så säg till mig.



Synda???

Godmorgon!

Idag skippade jag faktiskt träningen helt och låg och drog mig i sängen ända till kl 11... Jag kände att jag förtjänade en riktigt lång och gosig sovmorgon, men imorgon ska jag köra kondition igen!

Vikten just nu (morgontid innan frukost) stod på 51,7 kg. Jag är inte överlycklig, det är jag inte, men som Daniel påminde mig igår: "Du har 3 månader på dig, ingen panik!" och det kanske stämmer. Men jag är en sån person som vill ha resultat nu - inte sen. Men men, all in good time.


När jag kom till jobbet och öppnade kylen idag skrek jag rakt ut - två stora mumsiga kladdkakor tittade mig rakt i ansiktet. En jätterar tjej har sin sista dag idag innan hon drar till Asien och har varit gulligt och bakat åt oss på kundtjänsten... Frågan då; får man synda när man skippat träningen?
 



Villhavillhavillha :(



Dæven steike

Jag har, förutom tusen bilder och upplevelser, också fått med mig en del ord och uttryck hem från Magaluf. Dæven steike är ett av dem! Funkar till allt! Pulevän är ett annat, hur mycket gulligare än K.K låter det inte då?!? Va shera Baghera, Rumpetroll, Eeeeeller, Helvete Larsolof, Fittirackarns, Rackarns Bananer, Jävlar Hejdå, Humalainen(okej det kom från Teneriffa, men bättre ord får man leta efter) och massa massa mer. Tror inte mina vänner här hemma förstod ens hälften utav vad jag sa när jag kom hem. Pratade ju dessutom östergötska utöver alla konstiga ord, så det var vä inte så konstigt att de inte förstod! Nu längtar jag som en tok efter att få bygga på min kära östergötska igen, bara 4 månader kvar!!!
Mina favorittjejer, dæven steike vad jag gillar er!




Snackz

Känner mig något stolt att jag över huvud taget kom iväg till gymmet idag, va så stört trött efter jobbet så jag tillome somnade på bussen! Men jag lyckades fixa en halvtimmas joggning på bandet plus lite situps och utfall. Tränar mycket sämre än förut.. Jag har motivationen, men det är inte lika roligt att träna ensam som två. Work-out buddy sökes?
-
Funderar på om jag ska betala någon PT-snubbe på mitt gym för att få lite instruktioner, tips och peppning så jag kommer igång med träningen på Riktigt! Är han dessutom snygg kanske jag anstränger mig extra hårt, bara för att visa mig duktig liksom.. Ska kolla upp det där.
-
Åt ingen avokado när jag kom hem, va jättehungrig så blev istället äggröra och finncrisps! Vågen är inte riktigt min bästa vän just nu, så denna vecka blir ganska hård.... Uppfann dessutom ett aaaaaaaaaaasgott snacks - Äpplebitar inrullade i Gouda-ost! Try it before u hate it ;)
-
*
Jag är verkligen en riktig ostälskare!
Och äter man LCHF (som jag gör måndag - fredag) får man äta massa goooud ost :)

Taggad tjej i Tv-studio.

Var som tidigare nämnt publik till Är du smartare än en femteklassare i lördags! Har aldrig suttit i en tv publik innan så det var en spännande upplevelse. Kanske inget jag är sugen på att göra igen inom någon snar framtid, då fyra timmar på en väldigt obekväm stol gav lite träsmak i häcken. Men det var kul att se hur det gick till i alla fall!
Taggad tjej på G in i Tv-studion!
'

Lyckades knipa relativt bra platser :)


PW.

Lyckades hitta motivation, och även övertala syster att haka på, att ta mig ut i kylan för en 30 mins powerwalk. Grymt härligt! Några utfall på det så är min kropp nöjd för dagen!

Något påpälsade, men taggade tjejer på väg ut på PW!

Dagens motivation.


Dagens Car-ma.

Började måndag morgon med att cutta mitt finger istället för bananen jag skulle skära till min frukost. Kände lite FML men det är ju trots allt måndag så vad hade jag räknat med... Vet ju att en olycka sällan kommer ensam, så humöret sjönk typ 200 mil, meeeen så kom jag ut till min bil och inser att trots att det är minus 16 grader så är det INGEN is på rutorna! Det var ett riktigt halelujah moment!!! Så nu är jag lycklig tjej!

Prövade mig på en ny frulle idag. En burk kvarg med tre teskedar fun light, skivad banan och orostade solrosfrön. Helt okej, men jag tror allt att jag föredrar mina kokta ägg trots allt. Blev Thaimat till lunch, lite syndigt jag vet, så får kompencera med nått riktigt kalori- och kolhydratssnålt till middag! Nu försöker jag motivera mig själv till att ta mig ut i kylan för en PW... Går sådär måste jag erkänna, men ut ska jag!

Motivation!



(She knows she's the most gorgeous girl on this beach)


Bra start på veckan?

Jag tackar och bockar för alla "hoppas du får en bra start på veckan-hälsningar" (hur gulliga är ni inte!!) men jag kan inte påstå att det varit en särskilt bra start. Jag är deppig som ett as och ser typ inte en meter framför mig i tiden. Svårt att hitta motivation men får hålla tummarna och försöka se det ljusa. Om det finns något.
 
Idag har jag ätit:

Frukost : En smoothie + två finncrisp.

Lunch : Kycklinggryta med squash och basilika med sallad.

Mellanmål : Avokado.

Har i och för sig inte ätit mellanmålet ännu, men det är vad jag planerar att äta senare när jag kommer hem :) Efter jobbet ska jag träna kondition, och med lite koffeintabletter i kroppen ska jag förhoppningsvis orka med det...

En gladare Palmis, back in Magaluf!


:D

Vad kul att så många kikade in igår...







... nu kör vi - Beach 2012!!!


Snart är vi där igen...

Det är inte alla förunnat att kunna spendera sommarmånaderna med sina bästa vänner i värmen. Saknar världens bästa Magaluffamilj, men snart ses vi igen 

Sweet like Candice...

Nu ska jag (johanna) bara skriva lite kort om den enligt mig absolut vackraste tjejen på hela jorden, nämligen Candice. Underbara vackra söta Candice Swanepoele. Också kallad min stora bisexuella kärlek. Känner du inte igen hennes namn så känner du garanterat igen hennes ansikte (läs: kropp). Jag tror inte man kommer närmare perfektion än såhär, folket. Enjoy.
'
Något som jag verkligen gillar med henne (förutom allt det uppenbara) är hennes väldigt breda höfter!
När hon har en så smal midja blir det bara så sjukt sexigt och ser väldigt speciellt ut...
Jag har själv alltid haft väldigt breda höftben och hatat det och varit avis på tjejer med mer raka kroppar, men när man ser Candice så förstår man att även det kan vara grymt fint!
Så det här är min största inspiration 2012.


En två år gammal bild på mig & mina hips i Phuket!

100.

Yay!

Piece of cake.

Okej, jag erkänner...jag har syndat hela helgen... FML vad svårt det ska vara att motstå frestelse!!! Igår blev det vitt bröd till frukost, thaimat til middag och några rutor choklad. Jag gillar inte ens choklad, men sockersuget besegrade mig! Idag har jag låtit mig förföras utav både kladdkaka och djungelvrål.
♥ Djungelvrål! Jag är en svag människa!
Näe, imorgon blir det at ta tag i sig själv igen. Men ikväll tänker jag njuta av min lakrits och vara nöjd med livet!
Hoppas alla har en mysig söndagskväll! 

Coke me up

Gooooodmorgon, världen!
'
Nu har jag äntligen vaknat till liv efter en awesome helg. Var ute i fredags här i Norrköping, och började med en trevlig förfest med fina Telenor-arbetare. Trots att jag själv jobbar på Telia så trivs vi väldigt bra i varandras sällskap, haha! Funderar starkt på att byta företag någon gång i framtiden, dom är för jävla charmiga dom där Telenorarna ;)
'
Iallafall, drack vodka, lekte jag har aldrig, dansade och hade det trevligt men vi kan äntligen konstatera att Johanna + Vodka slutar med minnesluckor och agressivitet mot garderobspersonal.. jaja. Det får man ta!
Lördagen spenderades i lugn och ro i sängen/på pizzerian (japp på lördagen åt jag en halv Vezuvio, men fan vad ångest det gav mig...) och sedan en trerätters middag framför Melodifestivalen. Underbar helg!
'

Middagen beståendes av avokado med vitlöksröra och räkor,
LCHF-biffar med grönsaker och kall gräslökssås till varmrätt
och så kladdkaka med glass och blåbär till efterrätt.
Helt fantastiskt gott!
Och som jag lovat mig själv drack jag massvis med coca-cola,
bara för att jag varit så duktig och inte druckit nåt på en heeel vecka!
Vilken njutning...

Nu ska jag klä på mig och sticka ut på stan och möta upp min vän - Puss och kram allaaaa! <3


Tidernas finaste!


Är du smartare än en femteklassare?

Wiho! Spännande dag idag! Ska iväg och sitta i publiken på Är du smartare än en femteklassare! Ska bli roligt att se om jag klarar av frågorna! Har ju sett programmet på tv några gånger och skrattat åt dem som inte kan, ska bli spännande och se om det är lika roligt live!

The Jersey Turnpike.

Kanske ska köra med den här på odrägliga gäster :)

Dagens motivation.


Kalorifri pizza...eller?

Dagen började så sjukt bra idag!
Frukost: 2 ägg, 2 slicar ananas
Lunch: 1 burk lätt keso, Några minimorötter
Mellanmål: 1 äpple, 1 päron och några minimorötter med dipp

Sedan falerade det när jag kom em till barnen och det bjöds på pizza... Rackarns säger jag bara. Önskar att jag hade varit stark nog och sagt nej tack....Meeeen det är lätt att vara efterklok... Nu är det som det är, fett bra!
Har ju varit rastvakt på praktiken i en timme idag, så dagens motion fick bli den timmans lek med barnen i kylan! Senvar jag och barnen ute med deras hund en 20 minutare, så en liten promenix fick jag till i alla fall! Wiho :)
Jaja, precis som Johanna skrev tidigare så är det faktiskt FREDAG, så det var en bra vald dag att synda på i alla fall!! Nuuuuu ska jag SOVA! Natti, natti alla :)



Forgive me father..

.. for I have sinned. Åt en vaniljdröm nyss. Jävla arbetsplats som alltid bjuder på kakor.
 
Mådde dåligt ett bra tag tills jag insåg - it's fucking friday!!! Idag och imorgon får jag äta lite gott, unna mig sött och bröd och coca-cola... Men gott med måtta, för målet är fortfarande att minska i vikt. We dont wanna be fat on the beach, we wanna be thin on the beach. 
Nothing tastes as good as skinny feels.
 


Sakna!!!



Ser ni Lina's älskade KFC nere till vänster? Minns en natt när Lina drog med mig dit för fyllekäk, hon ville visa mig hur gott det var med Hot Wings så vi köpte en låda och delade på. Full som en kastrull fattade jag inte att det faktiskt var ben (!?) i vingarna så jag tuggade av och svalde en hel vinge. "Lina.. det här var inte så gott? Fattar inte hur du kan gilla det här så mycket..."

 Yes I'm blonde and stupid. Men enda sen den dagen mår jag illa av bara doften från KFC.

Nu ska jag äta lite kycklinggryta. Au revoir!


Thank god it's FRIDAY!

Sådär, hemma och mellanlandar efter praktiken. Var tvungen att komma hem och kika på nya Greys Anatomy innan jag åker för att hämta barnen jag hjälper till med. Denna veckan är det nämligen If/Then avsnitt! Vad hade hänt om... Och det är sjukt bra!

Har varit rastvakt halva dagen i skolan idag, och vädret har varit fint, men sjuuuuukt kallt! Skönt att ha spenderat lite tid ute i alla fall! Nu ska jag kika klart på mitt Greys och käka lite mer grönsaker och dipp :)

Världens bästa Greys!


Just det ja...

Har ju helt glömt bort dagens mat och träning, så här kommer den:
Frukost: 3 kokta ägg, 1 glas apelsinjuice
Lunch: Linssoppa men 2 tsk lättcremefraiche, lite kassler med ost
Middag: 1 hamburgare utan bröd med sallad
Mellanmål: 1 espressochoklad, 1 banan, 1 clementin
Måste lägga av med min varma choklad på jobbet! Drog sedan ut min kära bror på en en timmes PW ute i skogen. Sjukt kallt ute idag BTW!!!
Meeeeen jag klarade HELA fikatorsdagen utan att äta en endaste kaka! Det var dessutom nybakade kolakakor som stod på bordet idag. Jag kan lova att alla i personalen åt minst tre var och hyllade dem till skyarna. Lite trist att tugga på sin banan då!


NOTHING TASTES AS GOOD AS SKINNY FEELS
mitt nya motto

Dagens motivation.


Bara en liiiiten Lina och en Shohanna.


Hur liiiiten Lina mötte Shohanna!
Jag åkte ner till Magaluf i maj 2011, för att gå barskolan med två av mina vänner. Att gå barskolan var bland det roligaste jag gjort!! Väl där kilade vi runt bland barerna och hamnade på shotbaren OAS. Där stog en blond fjant i baren och såg snygg ut! Vi lärde henne våra ascoola dansmooves vi snappat upp och försvann sedan vidare ut i dimman. Tänkte inte mer på denna blonda mupp förrän hon började jobba på baren där jag jobbade. När hennes resesällskap sedan beslutade sig för att åka hem flyttade den blonda muppen aka Johanna aka SHOHANNA in hos oss och därifrån spårade det ut! Vi började jobba i shotbaren på OAS tillsammans, drack en del shots och hade de bästa danserna på våran bardisk.
Vi har haft en grym sommar med bodyshots, breezers på luftmadrassen, skinny bitches, poolpartyn, alldeles för mycket Big bang theory och världens BÄSTA Magaluf familj!




Liten Lina <3 Shohanna

If you get hurt, I'll take your pain.


Den där spritfetman...

Att spendera sommaren i Magaluf är helt underbart. Men inget gott som inte har något ont med sig. En hel sommar med goda drinkar och KFC hotwings satte sig fint på kroppen. Idag är det 125 dagar kvar tills jag är tillbaka i värmen. Det är 125 dagar jag har på mig att bli tight! Nu jäklar ska det kämpas!!! Jag skulle vilja se ut ungefär som jag gjorde 2009 i kroppen, men nååågot smalare! Då hade jag varit nöjd :)
Bild från Magaluf 2009, ursäkta den något töntiga posen.

Under sommaren 2011 lyckades jag med att bygga upp en fin mage, och spritfettet satte sig väldigt fint i ansiktet... Inte smickrande någonstans, jag lovar!!
Till vänster har vi här mig, med min spritmage, aka Baby Ruschkinoff!
Sågär såg jag ut i juli. Baby Rushkinoff hade dykt upp, men jag var inte så spritfet i ansiktet än vilket vi kan se på bilden nedan som är från samma kväll :)
Sedan komm Juli-Augusti, med några pamboli/aioli för mycket. En och annan hotwing på KFC, och liiiite för många breezers på stranden... Hårt liv, så i slutet av sommaren såg min stackars kropp ut såhär
Liiiiite rund och go såddär! Det värsta var att man inte märkte det så mycket på plats! Jag insåg att jag gått upp i vikt lite, men inte hur rund jag blivit i ansiktet. Var som en smärre käftsmäll när man kom hem till sverige!!! Kan glädja mig med att jag var brun i alla fall :) Sååååååå, summan av kardemumman är att nu taggar jag STENHÅRT inför säsongen 2012!!! Jag har en känsla, att detta året kommer bli det bästa någonsin!

Wanna be on top?

Hola chicas!

Johanna här. Snabb sammanfattning: Började dagen med en god frukost bestående av youghurt (osötad såklart) med müsli och ett par finn-crisps framför första avsnittet av Top Model Sverige. Det var rätt kul faktiskt, tror jag kommer följa det! Hejar på den där söta blonda tjejen Nina, tycker hon var fin och riktigt ödmjuk!
 


Nina i Top Model

Fortsatte med ett pass på gymmet, körde 15 min på cross-trainern och en halvtimma på löpbandet. Vart alltså bara kondition men det är alltid något. Har faktiskt gått ner hela 1 kg denna vecka sen jag slutade med kolhydrater, så det känns jävligt pepp!!!
 
Nu sitter jag på jobbet och har rast, äter en avokado med creme fraiche och vitlök..
Sååå gott, jag dör förfan.
 
Ha en fin dag alla snyggingar som hittat hit! <3

 

 


Before & after

Nu har vi ju bombat bloggen med massa snygga, smala och vältränade bikinibrudar så jag känner att det är på tiden att rota fram lite halvnaket på mig själv nu. Så vi vet vad vi har att göra med.
-
I sommras var jag som bekant i Magaluf i hela 3 månader, och under den perioden hann det hända mer med kroppen än vad man själv märkte (och nog ens våga erkänna!).
-
Att sova hela dagen, festa hela natten, äta gott och dricka massa god alkohol en hel sommar är inte ultimat för en het body! Därför är det bra att va ute i god tid, som vi är nu, och banta ner sig/träna upp sig så man verkligen kan NJUTA av livets goda under sommarmånaderna sen!
-
Jag låg inte i hårdträning förra våren, men i juni såg jag ut såhär:
-
-
Grymt kass bild på kroppen, men får duga. Relativt smal, knappt tendens till muskler.
-
I slutet på juli såg jag ut såhär:
-
'
Jag tycker iallafall att magen blivit mycket större, bredare och.. mjukare. INTE OK! Därför ska jag vara dubbelt så smal denna gång, och dricka hälften så mycket där nere sen. Skämt o sido. Lite färre toasts, fler Skinny Bitch-drinkar och mer dans så ska jag nog hålla formen!
Vad tror ni? Klarar jag det?!

Dagens Mat!

Har hållt mig i skinnet relativt bra idag i alla fall! Dagens måltider har sett ut såhär:
Frukost: 3 kokta ägg, 1 glas apelsinjuice
Mellanmål: 1 Banan, 1 kopp esspressochoklad
Lunch: Kasslersallad
Middag: Linssoppa, syndade med 2 bitar vitlöksbröd
Om jag bara hade skippat den varma chokladen och brödet så hade jag varit nöjd med dagen! Men får hoppas att min PW brände bort det värsta utav det! Fasar dock lite inför imorgon för då är det FIKATORSDAG... Varje torsdag köper någon på jobbet massa, massa fika och bjuder på... Självdiciplin Lina, självdiciplin! Återkommer med update efter jobbet imon så får vi se hur det har gått!

Onsdag.

Har haft en grym dag på praktiken idag. Våran lärarhandledare blev sjuk, och jag och skolans andra praktikant fick ha hand om eleverna själva de sista två timmarna. Barnen var hur duktiga som helst, och vi är nu färdiga med de uppgifter vi ska ha gjort under våran praktik! Yay, duktiga tjejer!!!

Kom hem vid 16, och bytte om till träningskläder för att ge mig ut på en timmes PW. Ska köpa gymkort nästa vecka så fort jag är klar med praktiken, men fram tills dess får det duga med löparrundor och powerwalks. Längtar lite till gymmet nu faktiskt! Är galet sugen på att köra igång med afrodansen igen! Bara en vecka kvar så!
.
Satt och kikade runt på nätet innan och hittade bloggen nedan. Vilken insperationskälla!!!
Hennes blogg hittar ni HÄR!
.
.


I can do this

Började dagen rätt dåligt, missade min buss och kom senare till gymmet än jag tänkt. Men det hann bli 35 minuters kondition och massa sit-ups iallafall. Imorgon blir det cross-trainer och styrka.

Idag går chefen går runt och bjuder på kakor. Jag tackade nej. 
  
nejnejnejnejnejnejnej!
 
Där kan vi snacka självkontroll, people.
 
 

 
Thin girls don't eat cookies. Thin girls look awesome on the beach.

Dagens Pepp!


RSS 2.0